Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem,párkapcsolat,a Kínai asztrológia !

Szerelem, párkapcsolat,a Kínai asztrológia tükrében!

Nyári romantika

A szerelmi kapcsolatotokat és a házasságokat különböző szempontok szerint vizsgáljuk meg, és hogyan teremthetnek számunkra lehetőséget a sorsunkban. A Kínai asztrológiaelemzés négy oszlopos elemzés mutatja meg, hogyan teremthetünk számunkra lehetőséget a sorsunkban előforduló elemek, hogy találkozzunk a szerelmünkkel, hogyan alakulhat ki kölcsönös vonzalom két ember között.

A négyoszlopos sorselemzésnél a Nap oszlopát vagy is a Napmester mutatja, hogy milyen lesz a társammal a kapcsolatom. Ebben a részben a négy oszlopos párkapcsolatot nem tudom le írni mivel az év 365 nap és mindenkinek más van a Naposzlopában vagy is a Napmestere, mert fontos a születés év, hónap nap, de a legfontosabb a születésnapja. A születési évet viszont mindenki tudja ezért most csak a születési évvel mutatom be a párkapcsolatot. Elgondolkodott már azon, hogy miért látszólag könnyedén közeledsz néhány emberhez, és miért nem működik néhány emberrel a kapcsolatod?

A válaszok az állatöv jelén belül vannak.

A születési évének megfelelően mindegyikünk egy bizonyos kínai állatöv jeléhez kapcsolódik. Mindegyik jellel jellemző tulajdonságok rejlő kombinációja van, amelyek befolyásolhatják személyiségvonulatainkat, bár még mindig magánszemélyek maradnak, és személyes tapasztalataink tovább alakítják.

A kínai asztrológiai jeleket befolyásoló tényezők.

Kompatibilis jelek

Miközben összehasonlítjuk a kínai asztrológiai kompatibilitását, ténylegesen megtaláljuk a jeleket, amelyek a legnagyobb esélyt nyújtják a kompatibilis kapcsolatoknak. Ez azért, mert hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, és ezért könnyebb látni egymást, vagy, mert az egyéni tulajdonságok erősítik egymást, erősítik azokat a területeket, ahol a másik gyenge.

A kínai asztrológiában figyelembe vesszük az állatok méretét kiemeli az állatöv jelek fontosságát, a tizenkét állat tényleges mérete nagyban befolyásolhatja az interakciót.

Nagy állatok: Bivaly, Tigris, Sárkány, Ló.

Kis állatok:Patkány,Nyúl,Kígyó,Kecske,Majom, Kakas, Kutya, Disznó.

Ez a közös válasz a kisebb állatokon élő egyének számára, hogy természetes jeleket érjenek el. Azonban ez a viselkedés hajlamosítja  az idegességre.

A kínai általános asztrológiai konszenzus az, hogy nagyobb állatok számára előnyösebb a domináns energiájuk korlátozása és kisebb jelek megadása. A tiszteletet és figyelmet szenteli a hátrányos helyzetűeknek és segít szilárd és tartós kapcsolatok kialakításában. Éppen ezért létfontosságú, hogy minden állatövi jegyben született személyek munkálkodjon a személyes egyensúlyának elérésében, ami végső soron a család és a közösség egyensúlyát érinti.

 A Kínai asztrológiában is van legkevésbé kompatibilis párok.

Bár az ellentétek biztosan vonzzák egymást, a jelek közötti kapcsolatok eléggé robbanékonyak és hosszú távon nehezek,de meg oldható az együttélés. Azok a Párok, akik nem kompatibilis vagy összeegyeztethetetlen csoportban vannak (például Tigris és Nyúl,vagy a Patkány és a ló,és még sorolhatnám,de látjuk majd,hogy melyik azok az állatok amelyik nem, kompatibilisek együtt! Ez idővel változhat. Ez függ a személyiségeinktől és a kapcsolatuk jellegétől. Akár kompatibilis, akár nem, egy pár házas élete kettőjük kapcsolatától függ. Szeretetüket, tiszteletüket és egymás megértését szolgálják kapcsolatuk alapjaként. Ideáljuk és jellemzőik időnként konfliktusokat okozhatnak, de az idő múlásával biztosan egymás iránti szeretetük meghaladhatja a különbségeket. 

Kívánom,hogy sikerüljön megoldani a kapcsolati problémájukat!

A Sárkány, Patkány, Majom éveiben született, vagy a születésnapjuk van ebben a jegyben. Az ilyen típusú nők a kecsesség, a szépség és a törékenység megtestesítői, a a férfiak csak meg akarják védeni őket. Kifejlesztették az intuíciót, amely lehetővé teszi számukra, hogy könnyen irányítsák az embereket. Az ilyen nő iránti szerelem olyan érzés, amely gyakran ösztönökön alapul, és a férfi természet nem a legjobb oldalait tárja fel. Ezek a hölgyek gyakran fenntartják a külső hidegséget és távolságtartást, és várják partnerük első lépéseit.

Független Hölgyek

A Nyúl, és a Kecske éveiben született, vagy a Napmestere a születés napja van ebben a jegyben.

 Ezek a hölgyek a világ legtitokzatosabb személyiséggel rendelkeznek. Külsőleg nyugodt, derűs, varázslatos erejük van az emberi szívekért. Az ilyen nők szabad és függetlenek a férfiaktól. Emancipációjuk és eredetiségük egészen más viselkedési normákat diktál. Nem akarnak beletörődni a hétköznapokba, és készek a kiszámíthatatlan cselekedetekre. Az ilyen nők házassága nem öncél – könnyen meg tudnak élni férfi nélkül. Ezért a második fele általában ezt érzi, és mindent megtesz a házastárs megtartása érdekében. És képes igazán harmonikussá tenni a kapcsolatokat mind a gazdaságban, mind a szerelmi kapcsolatokban. A férfiak egész személyiségek, míg a női lélekben a legellentétesebb tulajdonságok együtt léteznek. Az egyik felük a szerelemre, másik felét a családra teremtették.

Elsőként a Patkány

Legjobb lelki-kapcsolatot: Majom és Sárkány

Patkány

A patkány Nők már igen korán kiválasztják azt a férfit, akit azután egy életre akarnak, bár lehet nem is engedik el őket. Gyakran ez a választásuk téves, és ilyenkor a szerelemben csalódnak. Ezért a patkány Nőnek alaposan meg kell nézniük kit, választanak, kibe szerelmesek, kihez kötik az életüket, mert hajlamosak meggondolatlan lépésekre.

A Patkány Férfiak is vonzóak, és kit ünő társasági emberek. Olyanok amilyeneket a Nők kedvelnek, még akkor is, ha külsőleg valami vonzóak, mert a kedvességük jó kedélyük így is vonzóvá teszi őket a szerelemben. A férfi a párkapcsolatban tökéletesek,és mindent meg tesznek,hogy jó Férj és Apa legyen.

 A Kínai asztrológia öt elemmel dolgozik,ezért nem minden Patkány Nő és Férfi egyforma. Ez mind a 12-állatövi jegyre vonatkozik!

Patkány és a Majom

A Majommal jó a Patkánynak a kapcsolata, de nem nagyon kedvez a Patkánynak. Igaz a Patkány soha nem unatkozik, szívesen nevetnek, szórakoznak, talán még a szerelmi életben is jól kijönnek egymással. De a Majom nem mindig őszinte ezért a Patkány gyanakvóvá teszi. Ha viszont a Majom őszinte és nem bántja meg éles nyelvével, akkor a kapcsolatuk akár tartós is lehet.

Patkány és a Sárkány

Remekül kiegészítik egymást, minden tekintetben a kapcsolat. A Sárkány olyan kisugárzással rendelkezik, amellyel a Patkányt megfogja, leveszi a lábáról. Ezért a Sárkány és a törekvő, gyors észjárású Patkány együtt igen sokat érhet el az életben stb.

Ellentétes kapcsolat

A Patkány és a Ló

Ez nem jó kapcsolat, mert a Patkány önzőnek tartja a Lovat, és nem is bízik meg benne. Általában egy rövid flörtre elég csak, s ha ennél tovább mennek a szerelem esetén a Patkány sejtései igazolódik be és kapcsolatuknak vége. Az a probléma, hogy mindketten egy kicsit önközpontúak és valószínűleg aktív kapcsolatban állnak egymással. Nem értenek egyet, ritkán adják fel saját ötleteiket.

Leggyengébb romantikus kompatibilitás:

Kakas és a Nyúl

Patkány és a Kakas

A Patkány türelme alaposan próbára van téve, s igen gyakran csalódnia kel a Kakasban a szerelem területén. Kakast   Nem lehet elviselni az extravagáns kiadásait, míg a Patkány nem tudja megállítani a Kakasban hiányosságait és hibáit.

Patkány és a Nyúl

Kiegészítő kapcsolat! A Nyúl nem jelent izgalmas kalandot, ezért a Patkány nem megfelelő partner számára. A Patkány zajos társas élete a Nyúl számára csupán pénzkidobás jelent. Egyikőjük sem bízik meg egymásban, de őszinte tanácsokat vagy kritikákat adni egymásnak azt igen. A kapcsolatuk nem hosszú távú.

Lehetséges a legjobb vagy legrosszabb kapcsolat

Patkány és a Kecske

Jó lehet, a két típus között több a hasonlóság, de tartós kapcsolat ritkán alakul ki közöttük. Az ok: a Patkány számára a Kecske nehezen megfogható, és a Kecske nem mindig őszinte, mindig lappang valami titok körülette. Valami az, amihez a másik nem jut hozzá, s ez az őszinte Patkányt elkeseríti. Ha mégis ki alakul kettőjük között a kapcsolat, az elsősorban nem a szerelem. A vagyon és a családkülönböző értékei miatt egyszerre és mindenkorra eltérhetnek egymástól.

Patkány és a Kígyó

Az intim barátok:

Ez bizony nem a legjobb párkapcsolat, bár az érdeklődésük azonos megérthetik egymást. A Kígyó imponálhat a Patkánynak, aki szereti a szépet és a jót, de sosem lehet tudni, hogy mi rejlik a Kígyó külseje mögött. A Patkánynak, talány a Kígyó ösztönösen húzódozik tőle jogosan,mert számára a Kígyó mindig egy kérdőjel. Kígyó       a kígyók jó hallgatók lesznek, akik mindig segítenek abban, hogy a patkányok kiszálljanak a depresszióból. A kígyók is iránymutatást nyújthatnak a másikban

A kínai asztrológiában van tíz éves szerencse periódus is. Nézzünk más szemszögből is meg a kapcsolatot vagy a házasságot.

Példa: A Nőnek Jang Fém Patkány a Napmestere a Férfinek Jin Fa Nyúl. Hosszi évekig éltek házasságban a házasság meglátni és megszeretni ez a Jin Fa és a Jang Fém, majd a tíz éves szerencse oszlopában megjelent a Ló és elváltak 17-18 év után. Tehát a szerencse periódus is közbe szólhat.

Bivaly

A Bivaly nyugodt, kiegyensúlyozott, és erre is törekszik. Családszerető, s a párkapcsolatban még tudat alatt is a nyugodt kiegyensúlyozott kapcsolatot keresi olyat, aki általában mindenre igent mond! A Bivaly Férfi nagyvonalú a társával, kényezteti, de nem tűri az ellenmondást. A keménynek mutatkozó Bivaly férfi sérülékeny és féltékeny!

A Bivaly Nő kifelé a legjobb feleség és anya, de vigyázzunk, mert a külvilágnak ezt az arcát mutatja, de valójában nem ilyen. Állandóan vágyakozik valami más után, mert az egyhangúság beteggé teszi!

A legjobb kapcsolat:  a Kígyó, a Patkány, a Majom és a Kakas.

Bivaly és a Kígyó

Kettőjük között akár egy életre szóló érzelem is kialakulhat, ha engedik egymást élni. Ha megpróbálják úgy rendezni az életüket, hogy egyenrangú szerepet játszanak. De vigyázat: a Kígyó hajlamos a félrelépésekre, a kalandokra, és a Bivaly féltékenysége (okkal vagy ok nélkül) szétzúzhatja a kapcsolatot.

Bivaly és a Patkány

A Bivalynak nem mindig sikerül a Patkány fürge lépést tartani, de a varázsának nehezen áll ellen.  A Bivaly férfi és a Patkány nő között jó, és harmonikus kapcsolat alakulhat ki, amelyben mindketten boldogok.

Bivaly és a Majom

Szerencsés kapcsolat, a Bivaly és a fürge ötletgazda Majom között. A Bivalynak imponál a Majom talpra esettsége, társaságbeli jártassága, s az, ahogyan barátokat képes maga köré gyűjteni stb.!

Bivaly és a Kakas

Ez a kapcsolattartós lehet elsősorban a házasságban, mert a szerelmi érdeklődésük egyirányú, és hajlandóak egymás, gyengeségét elnézni, megértéssel kezelni stb.

Kiegészítő kapcsolat: a Nyúl és a Kutya

Bivaly és a Nyúl

Ők meghallgatják egymást, és mindketten megbízhatók, meggondolt higgadt. Fontos számukra az otthon, és a család, összeköti őket, a gyerekek iránti szeretet.

Bivaly és a Kutya     

 Az élet saját gazdagodására törekszenek, miközben kölcsönösen tiszteletben tartják egymást. Szembesülnek a zűrzavar és a kihívások nélkül félelem.

Ellentétes vonzalom: a Kecskével

Kerülniük kell: a Tigrist, a Sárkány, a Ló és a Kecskét, zodiákus családjait.

Bivaly és a Tigris

Egyszerre gyűlölik és szeretik egymást, a szenvedélyes kapcsolat nincs ki zárva, de vigyázat, mert ez nem egy életre szól stb.

Bivaly és a Sárkány

Akár a tűz és a víz ez egy össze nem illő kapcsolat. A Sárkány tele van, élet kedvel, dinamizmussal, tervekkel, s Bivaly pedig két lábbal áll a valóság talaján, és nem kíván részt venni ilyen fajta életformán.

Bivaly és a Ló

Nagyon bonyolult, bár a Bivalyt mágnesként vonzza az életvidám és eleven, érzéki Ló, annak állandó nyugtalansága mégis idegesíti. A kezdeti vonzódás így egy idő után átcsaphat gyűlöletben.

Nem szabad házasságot kötni a Bivalynak a Lóval. Ha viszont a Ló visszafogja a zabolátlan természetét, akkor együtt tudnak élni.

Ellentétes vonzalom: a Kecskével

Bivaly és a Kecske

Tartós jó viszonyt elég nehéz elképzelni. A Kecske álmodozó, tele művészi ambíciókkal, tervekkel, és időről időre meggondolatlan, gyors lépésekre szánja el magát. A bizalmatlan Kecskével, álmodozását időpocsékolásnak tartja.

Tigris

A Tigris forradalmár és született uralkodó, Szereti a veszélyt, a kockázatot, alaposan megharcol a sikerért. Nem keresi a biztonságot, s ha nem jó társat választ, viselkedésével kétségbe esésbe kergeti.

Legjobb: Ló Kutya Disznó

Tigris Ló

A Ló a Tigris legjobb partnere lehet elég sok közöttük a hasonlóság, bár van ellentéte vonásuk is van bőven. De Ló jellembeli tulajdonságai megfelelnek a Tigrisnek, és még a tanácsait is elfogadja, a Ló pedig megérti stb.

Tigris és a Kutya

A Kutya számára ez a kapcsolat jó, mert önbizalmat merít belőle. A Kutya hűséges a szerelemben ezzel jó támassza, lehet a Tigris számára.

Tigris és a Disznó

A Tigris imponál a Disznó hűsége, állhatatossága pedig a Tigris fegyverezi le. Idővel a Tigrisnek a Disznó kissé unalmas

Nem kompatibilis: a Bivaly, Kígyó és Majom

Tigris és a Bivaly

A kettőjük kapcsolata nem lesz tartós a Tigris és a Bivaly vakmerősége, bátorsága kockázatvállalása ingerülté és nyugtalanná teszi.

Tigris Kígyó

Két ellentétes szülött találkozik, s a kapcsolatból sem sülhet ki jó. A ravasz Kígyó céljait legtöbbször kerülő úton éri el. A Tigris viszont vakmerően rohan az általa el képzelet úton. A Kígyószámító és hideg, a Tigris nagyvonalú a Kígyóhoz a Kígyó számára ez lehetőséget kínál bár idővel a Tigris is rá jön, hogy a személyiségük miatt alkalmatlan az együttélésre.

Tigris és a Majom

Ennek a kapcsolatnak sem mondhatjuk, hogy zavartalan, bár a Tigris humorérzéke jó, a Majom humorát és intrikus lényét egy idő után még is terhesnek fogják érezni.

Nyúl

A Nyúl Évében született emberek titokzatosak, érzékenyek a szerelemben. Szeretik a romantikus és tisztességes helyekről való ismerkedést. Megbízható, jóindulatú, bár olykor kissé fondorlatos. Sok a barátja, de számára a család a legfontosabb.

Férfi nyulak a szerelemben. Fiatal korban nagyon népszerűek a lányok körében, tekintélyes, figyelmes és nagylelkű tettekért. Amikor idősebbek, még mindig nem tudják komolyan venni a kapcsolatot, így elveszíthetik kedveseiket. Azonban a házasságban valóban jó férj és apa. A Nyúl nők jól öltözködnek, jó érzéke van, a divathoz szeret flörtölni, de elsősorban a biztonságra törekszik.

Szeretet kompatibilitása

Nyúl a Kecske, a Kutya és a Disznó.

Nyúl és a Kecske

Első pillantásra vonzzák egymást. A szeretet teszi őket magabiztosabbá és ragyogóbbá. Mindketten, művészlelkek, mindketten óvatosak, szeretik a biztonságot, az otthont. A Férfi nyúl nagyra értékeli a női Kecske kedvességét és gyengédségét, és a bizalomét. A női Kecske csodálja a férfi nyúl bölcsességét és elszántságát.

Nyúl és a Kutya

Két szeretetre vágyó lény, akik egy hullám hosszan vannak. Kutya őszinte, a Nyúl hűséges. Sima és harmonikus életet élvezhetnek, és jobb pénzügyi helyzetet teremthetnek együtt. Mindketten biztonságra törekednek jó társak és jól kiegészítik egymást. A Kutya reálisabb, gyakorlatiasabb a Nyúl művészlélek, de segítik egymást jóban, rosszban.

Nyúl és a Disznó

Mindketten nagyon elégedettek egymással, és felkelhetik egymás érdekeit és szimpátiáját. A kombináció előnyös lesz mindkét fél számára, és a másik evangéliumot hozza. A férfi nyúl kivételes képességgel intelligens, míg a női disznó, önzetlen és hűséges. Jó párt alkotnak együtt!

Ellentétes kapcsolatban: a Patkány, Kakas Majom jeleivel.

Nyúl és a Patkány

Nem igazán szerencsés találkozás a Nyúl céljaihoz óvatosan lassan, próbál eljutni. Ha a Nő a Patkány bájával magához láncolhatja a Nyúl férfit,de egy idő után szenvedni fog ebben a kapcsolatban.

Nyúl és a Kakas

Az ellentétek lehetetlené teszik, hogy jól megférjenek egymás mellett a Kakashencegő és felületes ez a Nyúl számára nem jó, mert ő a biztonságot keresi. Mindketten panaszkodnak a másikra. Ha szeretne élvezni a boldog házasságot, mindkettőnek sok erőfeszítést kell tennie. Állj a másik oldalán, inkább érzelmeket másoknak; meg fogja érteni a partnereit.

Nyúl és a Majom

Könnyen előfordul, hogy irritálhatják egymást. A férfi nyúl intelligens, praktikus és tiszta és arrogáns szívvel, míg a nő Majom túlélő és elgondolkodtató, és szereti megmutatni a képességét. A férfi nyúl gyakran bosszantja a női majom túlzott önbecsülése és agresszivitása miatt, és a női majom nem viseli a nyúl elővigyázatosságát.

Sárkány

A világ legnagyobb szívtiprói a Sárkány Nők, és a Sárkány Férfiak, is nagyszerű szeretők. Messzemenően nagyvonalúak főleg, ha vendéglátásról van szó.

A sárkányoknak a legjobbak:

A Patkány, Tigris és a kígyó.

Sárkány és a Patkány

Rokonszenves pár, melegszívű Patkány megfelel a Sárkány ízlésének, ha viszont a szenvedély már múlóban van, a Patkány tudja, miként szítsa fel a tüzet újra. Cserében a Sárkány szellemi téren nyújt változatosságot erre a tudásszomjas Patkánynak szüksége is van.

Sárkány és a Tigris

Lehet, hogy kölcsönös ösztönzést kap, ha tudja, hogy elég szabadságot hagynak egymásnak és mélyen kommunikálnak egymással. A házasság tele lesz kalandokkal és izgalmakkal, ha házasságot kötnek. Nem mindig harmonikus a kapcsolat kettőjük között, de többnyire jól megértik egymást.

Negatív kapcsolat: a Bivaly, Kecske, Kutya (sárkány a Sárkánnyal).

Sárkány a Sárkánnyal

 A két sárkány nem tud egymással jól kijönni, mivel egyikük sem szeretne lemondani saját döntéseiről.

Sárkány és a Bivaly.

Két erős személyiség egyik sem enged a maga igazából. Érdeklődősük is teljesen különböző. Az elővigyázatos Bivaly nem bízik igazán a Sárkányban!

Sárkány és a Kutya

Nem igazán harmonikus a kapcsolatuk, a Kutya könnyen meggyőzi a Sárkányt, de ez nem tartós egyetértés. A Sárkány nem tartja a Kutyát egyenrangú partnernek, a Kutya pedig teljes mértékben megveti a Sárkány önzését.

Sárkány és a Kecske (50%)

Egyik sem tudja, mit kezdjen a másikkal, teljesen más a temperamentum, és nem hajlandó engedményeket kölcsönözni a másiknak. A Férfi sárkány okos, bátor, döntő, kalandos és független, míg a női Kecske jó házvezető, aki szenvedélyes, törékeny és szentimentális. Mindkettőnek nagy erőfeszítéseket kell tennie, és meg kell próbálnia, hogy ne vegyen túlzásba valamit, hogy harmonikus életet élhessen.

Kígyó

A Kígyó kissé kétszínű, ha még is barátságot köt valakivel, az egy életre gondolja. Lelkükben együtt él a pokol és meny ország, a jó és a rósz. Sok függ a társa ügyességétől, hogy miként alakul és megtalálja e-a Kígyó a belső harmóniát. A férfi Kígyó, ha fejébe veszi, hogy megszerez, egy nőt megszerzi. Ha, megszerezte úgy tartja, mint egy madarat arany kalitkába mert olyan féltékeny, hogy az önuralmát is elveszti. Ha, elveszítik érdeklődésüket a társ iránt, akkor sem engedi szabadon. Büszkeségük ezt nem engedi meg.

 Pozitív kapcsolatban van

A Sárkánnyal és a Majommal.

Kígyó és a Sárkány

Olyan pár vagy, aki állandó ütközés esetén továbbhalad. Mindketten bölcsek és makacsok. Ha szívesen együttműködik egymással, nagyon boldog család lesz. A hím kígyó határozatlan és nagyon féltékeny, míg a női sárkány őszinte, nagylelkű és szenvedélyes. Bár a hím kígyó csodálja a női sárkány pozitívumát és nagylelkűségét, mindig a család igazi mestere. A női sárkány nem ismeri férje megbízhatóságát és dominanciáját.

Kígyó és a Majom

A Kígyó nem adja meg a lendületes Majomnak azt az elismerést, amit a Majom megkíván. A Kígyó túlságosan el van foglalva önmagával, a saját gondjaival. A Majom idővel az idegeire megy.

Kígyó és Kecske

A biztos anyagi háttér a legjobb alapfeltétele a Kígyó és Kecsketartós kapcsolatához.

Negatív kapcsolatban:

A Tigris, Nyúl, Kecske és Disznó.

Kígyó és a Tigris

A Kígyó úgy érzi, hogy a Tigris túl sokat követel. Nagyon eltérő a természetük miatt megnehezíti, hogy jól kijöjjenek egymással.

Kígyó és a Patkány

Nagy erőfeszítéseket kell tennie, hogy jó pár legyen. A Patkány úgy érzi, hogy az agya fúrt Kígyó elnyomja őt. A Patkány kisebb ügyeit a Kígyó nem veszi komolyan.

Ló (1978, 1990, 2002, 2014)

A lovak hiúak, szeretnek feltűnést kelteni, és hajlamosak fejjel menni a falnak. Ilyenkor nem segít a jó tanács. A Ló mindig azt teszi, amit jónak lát. Spontán elhat, áruzásukkal kétségbe ejtik a partnerüket. Nemcsak a férje jó segítője, hanem eléggé képes arra, hogy nagy sikereket érjen el saját munkaterületén. Kifelé nagy önuralmat mutatnak és határozottságot, belül nagyon is tisztában vannak gyengéikkel és ez bizonytalanná tehető őket. A szerelem fontos szerepet játszik az életükben. Szerelemből a legnagyobb ostobaságokra is képesek. De amilyen gyorsan fellángol a szerelme, olyan gyorsan le is lohad. A Ló lányok már ti zen évesen korában is a saját útját járja.

A lovak pozitív kapcsolatban: a Tigris és a Kakas Kecske számára.

Ló és a Tigris

A viharos forradalmár Tigrist elismeri a Ló. Tüzes féktelen természete megfelel az ízlésének. Együtt nagyon erősnek érzik magukat, hogy semmi sem lehetetlen vagy elérhetetlen számukra.

Ló és a Kecske

A bájos Kecske kedveli a lovat, védő ösztönöket vált ki a Lóban és tettre kész Ló rendezi ebben a kapcsolatban az anyagiakat. Mindketten romantikára, gyöngédségre, szeretetre vágynak így kapcsolatuk nagyon jó.

Ló és a Kakas

Sokban hasonlítanak egymásra. A Ló szívesen villog az eszes Kakassal, és soha nem unatkoznak. A Kakas tudja, hogyan vidítsa, fel a Lovat hogyan tartsa ébren érdeklődését.

Negatív kapcsolatban: a Patkány, Bivaly.

Ló és a Patkány

Csak kivételes esetekben alakul a jó kapcsolat közöttük. Békés egymás mellett élés ritkán adódik meg kapcsolat. Ha, még is sokat tanulhatnak egymástól. Ha szerelem szövődik, közöttük a Lónak kell kompromisszumot kötni az, és tanulni a Patkánytól.

Ló és a Bivaly

Sok súrlódás adódik kettőjük között, a Bivaly túlzott keménysége a Ló idegeire megy. Sokszor esik a Bivaly a szenvedélyes Ló karjaiban anélkül, hogy valójában akarná. A Ló előbb utóbb meg unja a Bivaly ragaszkodását stb.

Kecske (1979, 1991, 2003, 2015)

A Kecske elragadóan bájos és kedves, és lehet szeretni őket, mert annyira simulékony és kedves. A Kecskének társara van szüksége, mert nem arra született, hogy magától meg álljon, a lábán mindig szüksége van arra, hogy valaki ösztönözze. Csodálatosan érzéki és hűséges tud lenni, de érzékenysége miatt sok időre van szüksége, míg megbízik a társában. A társválasztásnál oda kel figyelni, mert nem mindenkivel működik a kapcsolata.

A kecske a legjobb: a nyúl, a ló és a Disznó.

Kecske és a Nyúl

Ideális kapcsolat minden területen meg értik egymást. Két meleg szívű, kedves segítőkész teremtés, mintha egymásnak teremtették volna őket stb.

Kecske és a Ló

A vonzó, kedves szórakozott Kecske a tevékeny Lóban jó partnert talál. A Kecske hagyja, hogy elkényeztessék, élvezi az élet kellemes dolgait és nem zavarja, hogy a Ló ebben a kapcsolatban erősebb. Idővel, amikor a szerelem el múlik, a Ló harsánysága az idegeire megy stb.

Kecske és a Disznó

A két szeretetre méltó jegy jól meg értik, és kiegészítik egymást. Mindketten értenek ahhoz, hogy a jobb oldalukat mutassák. Sokat szívből fognak nevetni együtt, bár hosszú távon nem nagy szenvedély lesz a kapcsolatukban.

Negatív kapcsolatban: a Bivaly, Sárkány, Kígyó és Kutya.

Kecske és a Bivaly

A Kecske változékony hangulatát, és elégedetlenségét az alapos és szorgalmas stabil Bivaly viseli el nehezen. A testi szeremben is nehezen találnak közös nevezőre

Kecske és a Sárkány

Teljesen más a temperamentum, és nem hajlandók engedményeket kölcsönözni a másiknak. Mindkettőnek nagy erőfeszítéseket kell tennie, és meg kell próbálnia, hogy ne vegyen túlzásba valamit, hogy harmonikus életet élhessen.

Kecske és a Kígyó

A Kecske a biztonságot keresi, a Kígyónál viszont alig fogja megtalálni. A bajban nem nagy támaszt találnak egymásban. Szerelemben a Kígyó kétszínűsége mélyen megsebezheti a Kecskét.

Kecske és a Kutya

A Kutya nem érti meg a Kecskét az,hogy a szerelemben hűséges,a Kecskének kevés. Kapcsolatuk,ha még is össze jönnek nem lesz zökkenő mentes.

Majom (1980, 1992, 2004, 2016)

A Majom kiválóan ért ahhoz, hogy hogyan hívja fel magára a figyelmet, és akkor érzik magukat jól, ha a társaságot szórakoztatja, és legjobban a saját viccein nevet. Keveset törődik azzal, hogy mások mit gondolna, mert magával van elfoglalva. A család és a gyermekei szenvednek-e miatt bár a Majom nem sieti el a házasságot, sőt sokan nem is kötnek házasságot, és gyerekük sincs, mert nem szívesen adják fel a függetlenségüket.

Kígyó a Majom titkos barátja

A majmok a legjobb barátja:

Majom és a Patkány

Az intelligens játékos Patkánnyal a Majom nem unatkozik. A szeremben csodálatosan kii egészítik egymást.

Majom és a Sárkány

Ideális pár! A Sárkány újra és újra képes elbűvölni a szárnyaló a szárnyaló képzeletével, így néha-néha még a Majom még hűségre is képes.

A legrosszabbak a Tigris és a Disznó.

Majom és a Tigris

A Majom nem egyezik a Tigrissel, de heves szerelembe tudnak lobbanni, és ilyenkor a rafinált Tigris a tudása legjavát dobja be. A Tigrist bosszantja, hogy a Majom milyen agyafúrtan csalja meg őt. (ha majd mindketten túljutnak a középkoron, nyugodtabbak, és megfontoltabbak lesznek, jobban kijönnek majd egymással)!

Majom és a Disznó

Gyakran összejönnek, először az erős kíváncsiság miatt. Mindkettő nem szeretné visszatartani a másik szabadságát. Ön tiszteletben tartja egymást, de nincs kommunikáció, mély szeretet. Fel kell figyelnie egymás előnyeinek fejlesztésére és egymás erős pontjain való tanulásra. A szelíd és becsületes Disznó szereti egyszerű és nyugodt életet élni, míg a gyors és erős női Majom szereti, sokkal jobban szereti csillogtatni magát. A női Majom agresszivitása gyakran fáj a Disznó önbecsülésének, ezért a kapcsolat nem tart sokáig, mert a Majom nem viseli el a Disznó, személyiségét.

Majom és a Ló

Nem a legjobb kapcsolat, mert többnyire a Majomé a győzelem. A Majom nem adja meg a Lónak azt az elismerést, amit a Ló elvárna és szüksége is lenne rá. Hamar rá jön, hogy a Ló koránt sem olyan szuverén, mint amilyennek mutatja magát.

Majom és a Kakas

A Kakas felületes, de kitartó szorgalmával tud magának egzisztenciát teremteni. Ezt a jellembeli tulajdonságát a Majom ügyesen, kihasználja a kapcsolatukban. A Kakast szórakoztatja a Majom ötletei, könnyelműsége, így észre sem veszi, hogyan tekeri őt az ujjai köré. Nem az ideális partner kapcsolat.

Kakas (1981, 1993, 2005, 2017)

A Kakas bátor és büszke, mindig meg mondja, amit gondol. Igaz szereti a feltűnést, vágyik az elismerésre, szereti, ha észreveszik. Semmi sem tudja úgy felbosszantani, elkeseríteni, mintha mellőzik. Mind ezt a Kakas nem csak hiúságból teszi, sokkal inkább a belső bizonytalansága miatt. Ezért mindenkinek tudnia kell, hogy a világon van, nem szabad őt elfelejteni. A szerelemben a Kakas hamar lángra lobban, a Nők Férfiak egyaránt. Végzetes adottságuk van, hogy azt bántsák, meg akit a legjobban szeret, mert vasból van az idegrendszerük, és nagyon jó a szervező képességük!

A legjobb kapcsolat az: Bivaly, Sárkány, és a Kígyókkal.

Kakas és a Bivaly

A Bivaly színesebbé teheti a kakas életét. A Kakas egyre jobban értékeli, a megbízhat, figyelmes Bivalyt.

Kakas és a Sárkány

A Kakas szeret társaságban villogni a Sárkány az oldalán felül múlhatatlan középpont. A Sárkány az a partnere a Kakasnak, akire szüksége van, hogy az életben előre lépjen. A Sárkány kicsit rámenős viselkedése miatt nem neheztel rá.

Negatív kapcsolat az: Patkány, a Nyúl, a Ló és a Kutya.

Kakas Kakas

Jól ismerik egymást, ha mégis találkoznak, gyakran harcolnak egymással, mint mindegyik állat jól ismeri ezért, ha találkoznak várható a harc kettőjük között! Kezdetben még elvakítják egymást a vakmerő fellépésükkel, ragyogó külsejükkel. De aztán könyörtelen nyíltsággal mondják meg egymásnak a véleményüket.

 Kakas és a Patkány

Szerelmi életük nagyon érdekes! Ha, a Kakas az ügyes Patkányt választotta, nem lesz gondja a jövőt illetően. A Patkány, akkor sem hagyja el a Kakast, ha észrevesz, hogy felt ünő viselkedése mögött bizonytalansága rejtőzik.

Kakas és a Nyúl

A Kakas szereti a nagy gesztusokat, gavallér, színes álmokat sző. Ahhoz, hogy kettőjük kapcsolata működjön mindig valami újat kel be vinni a kapcsolatukban! Ha, házasságot kötnek az életük tele lesz konfliktusokkal.

Kakas és a Ló

A Ló nagy zűrzavart okoz a kimért Kakasnak Elvárja a Kakastól, hogy hang osztass a Ló fontosságát. Mivel a Kakas  maga is önző és csodálja önmagát ez előbb vagy utóbb összetűzéshez vezet,de jól fel vidítják egymást. De otthon a négy fal között már apróságokon is hajba kapnak.

Kakas és a Kígyó

A Kakas veszélyt lát a Kígyó körül és ez így is van, a Kígyók nem mindig egyenesek ezért nem sokáig lesznek együtt Nem, mint, ha a Kakas ékes tollával nem néz mások után, de a Kígyót nem tudja elviselni hosszú távon!

Kakas és a Kutya

A Kakas számára Kutya körülményes és túl bonyolult Mindketten szeretnek vitatkozni másokkal. A Kakas azt sem érti, hogy a Kutya a külsőségre miért nem tulajdonít kellő fontosságot.

Kutya (1970, 1982, 1994, 2006)

A hűség és a megbízhatóság a Kutya jellemzőbb tulajdonsága. A legnagyobb állóképességgel, állhatatossággal rendelkeznek, ami csak elképzelhető. Nagyon családszerető. Ha, megbomlik a családi harmónia, boldogtalan, és igyekszik a békét gyorsan helyre állítani, de ehhez szükséges a társa is, mert egye dűl nem biztos, hogy képes rá. A Kutya önzetlen és nem csak saját magára gondol, és fáradságot nem kímélve dolgozik, hogy elérje a közös célt. Ha, viszont valami nem a kedvük szerint történik, ingerlékenyek és harapósak, de csak rövid időre. A következő pillanatban segítenek akár az ellenségének is. Nincs még egy olyan állat jegy a 12 állat között, amelyik segítőkészebb legye nála. Ő feláldozza magát másokért, de a külsőségek nem érdeklik, és nem dicsekvők!

A legjobb kapcsolat: a Nyulakkal, Tigrissel, és a Lóval

Kutya és Nyúl

A kutyák és a nyúl emberek konzervatívak és becsületesek. Tehát, értékelik egymás karakterét. Nem számít a munkában vagy a házassági életben, tisztelhetik a másikat, és jól haladhatnak.

Kutya és a Tigris

A Tigrissel való kapcsolat értelmet és tartalmat ad a Kutya életének. Magas célokat tűznek ki maguk elé, harcolnak az igazságért, és egyikük sem képes kompromisszumra. A Kutya kritikus értelme megvédi a Tigrist hibáitól, amíg a Tigris derűlátása átsegíti a Kutyát a mély pontokon.

Kutya és a Ló

Életüket jel be tudják rendezni együtt. A Kutyának a Lovat hosszú pórászra kell engedni, hogy ne érezze a kötöttséget. Így a kapcsolatban harmónia uralkodik stb.

Negatív kapcsolat: a Bivaly, Sárkány, a Kecske és a Kakas.

Kutya és a Bivaly

A kettőjük kapcsolata, ha összekerülnek még is véletlenül nem lesz soha felhőtlen. A Bivaly makacssága a Kutyát gyakran feldühíti, érzékisége pedig megijeszti. Számára ugyanis a jó barátság többet ér a szenvedélynél. De: egymás hűségére soha nem panaszkodnak.

Kutya és a Sárkány

A Sárkány fölényességét a Kutya nem nézi jó szemmel, a Sárkányt szemfényvesztőnek tartja. A Sárkány pedig úgy érzi, hogy a Kutya hátráltatja őt a tervei megvalósításában. A Kutya hűségét a Sárkányt nem érdekli kellőképpen a Sárkány ugyan is nem ragaszkodik a tartós kapcsolathoz.

Kutya és a Kecske

A Kecske néha bogarasnak látja a kutya szemében. Érdeklődésük teljesen különböző, ezért gyakran vitatkoznak. A fény és a pompa hidegen hagyja, a Kutyát a Kecske viszont ragaszkodik hozzá. Kapcsolatukban ritka vendég a harmónia.

Kutya és a Kakas

A kutyák és a Kakas nem szeretik egymás karakterét, ami megnehezíti, hogy szerelmesek legyenek. A munkában a kreatív Kakas általában a kutyákra néz. A viták az életben elkerülhetetlenek lesznek a karakterkülönbségek miatt.

Disznó (1971, 1983, 1995, 2007)

A Disznó jegyében született személyek szerencsések, a szerencse gyakran váratlanul hullik az ölükben. Ők nem így érzik és valóban nem minden Disznónak hullik az ölébe a szerencse.

A legjobb kapcsolat: a Tigris, Nyúl és a Kecske.

 Disznó és a Tigris

A Disznóra mágikus hatást gyakorol a Tigrisragyogó fellépése. A Tigris élvezi a kényeztetést ezért a kapcsolatuk tartóssá válhat.

Disznó és a Nyúl

 A leggyengébb érzelmekkel vannak egymás iránt a félénk és tartózkodó Nyulat sokszor magával ragadja a Disznó hatalmas életkedve. Egyikük sem megy bele kétértelmű helyzetbe. Anyagi nehézségben sem kerülnek, egykönnyen bár előfordulhat. Együtt hihetetlenül erősnek érzik magukat.

Disznó és a Kecske

A megbízható Disznó támaszt jelent a kedves, de kissé felületes Kecskének. Az okos ügyes Disznó mellet a művészi hajlammal megáldott Kecske áldozhat szeszélyeinek. A Disznó tudja, hogy az igényes Kecskéjének mire van szüksége: nagyon jól tudnak egymáshoz alkalmazkodni.

Negatív kapcsolat: az, Kígyó és a Majom.

Disznó-Disznó

A két Disznó  nem egyezik jól, mivel tökéletesen nem tudják kiegészíteni egymást. Amikor találkoznak a dolgokkal, mindketten elveszítik a bizalmukat.

Disznó és a Kígyó

Nagy az ellentét közöttük, a Kígyó sokkal ravaszabb, mint a jó indulatú Disznó. Sokszor ki használja a Disznó partnerét. Ha a Kígyó partner idősebb kapcsolatuk harmonikussá válhat.

Disznó és a Majom.

A pajkos Majomra egyáltalán nem tud haragudni a Disznó partnere. Még akkor sem, ha a Majom az óránál fogva vezeti. A szelíd disznó szereti egyszerű és nyugodt életet élni, míg a gyors és erős Női Majom szereti magát feltüntetni. A Női Majom agresszivitása gyakran fejfájást okoz a kapcsolatban. A Majom az agresszivításával tönkre teheti, teszi a kapcsolatot akár férfi akár nő

Disznó és a Tigris

Ez a kapcsolat a Disznó számára meggondolandó. Ha, a Disznó fülig szerelmes az erős Tigrisbe, a Tigris kihasználhatja a Disznó önfeláldozó vonzalmát.

Ezek a zodiákus párosítások csak útmutatóként tettem fel ez egy általános előre jelzés, mert fontos a Napmester és fontos a születési évnél az is, hogy Jin Tűz vagy Jang víz évben született. A Jin és a Jang találkozás.

 Ha valaki ugyan azon a napon született, ami nagyon ritka eset, amelyeknek elemi kombinációs kapcsolatban állnak egymással, akkor jobban vonzódnak egymáshoz. Ezt úgy hívják, hogy meg látni és meg szeretni egymást első látásra. A kombináció harmonikus, de nem mindig kívánatos.

Senki sem mondhatja azt, hogy 100% -ban kompatibilis vagy összeegyeztethetetlen valakivel csak az állatöv jelével. Ha valakivel találkozol, aki nem a legjobb pár a számodra, ne csüggedj. A szerelem teljesen mágikus jelenség. Soha nem tudhatod, hogy kompatibilis-e, hacsak nem adsz egymásnak egy esélyt, hogy ismerkedjetek egymással, ezért menj előre, és keresd meg párodat!

 Ha, kérdése van, kérem, hívjon fel telefonon és szívesen elmondom, hogy mi a Napmestere, mert párkapcsolatban az a legfontosabb. Természetesen a születési évvel is meg lehet nézni.

Jó szórakozás

Minta egy párkapcsolatra.

A 12-álatövi jegy kapcsolatát egy működő párkapcsolatot szeretnék leírni, hogy lásuk hogyan is működik az ÉV  oszlopával nézett párkapcsolatot.     

A Férfi a Jang Fém Kutya évében született.

A Férfi erős akaratú és eltökélt szándékú, és mindent megtesz, azért hogy elérje kitűzött céljait! Ő könyörtelen, amikor eléri a céljait, kivételes dolgokat követel magától, és ugyanúgy elvárja másoktól, különösen a munkatársaktól.

A Férfi becsületes, hűséges és megbízható, keményen dolgozik. Nagyon korán tanulta meg a pénzkereset értékét, és azt is hogyan tud pénzt keresni. A Jang fém Kutya helyesebben a Férfi jóval több pénzt keresett keres, hogy jó életet éljen.  Nem az anyagi nyereségre összpontosít, hanem a szilárd boldog barátságok gazdagságáról, a jutalmazó házasságról és a gyerekek öröméről. A Férfi, már fiatal életében készen állt arra, hogy letelepedjen, saját otthona legyen neki és családjának. Ezt el is érte fiatal éveiben!

 Barátságok és kapcsolatok

Fiatal éveiben több kalandokba bocsátkozott, míg meg nem találta az igazi társát. Amikor barátkoznak valakivel, úgy érezik magukat, hogy barátok maradnak egy életen át. A Kutyák vagy is a Férfi nagyon védi a kapcsolatait, és a munkájukat. A Férfi megérti, és elfogadja, hogy az életben vannak a hullámvölgyek, mégis meghatározzák magukat a kapcsolatok által felhalmozódnak egy életen át.

A Férfinek erős munkahelyi etikája van, és a méltányos bánásmódban hisz. Hajlamos hosszú órákat dolgozni, és úgy véli, kötelessége több időt és energiát fektetni a munkájában.  Azt viszont elvárja, hogy a munkáltató hálás és hűséges legyen cserébe. Ha nem érzi úgy, hogy megbecsülik őt, akkor elhagyja a munkahelyét és a jobb munkát és a tiszteletreméltó munkát keres. A kutyák a legalkalmasabbak egy olyan helyzetben, amely megköveteli számukra az emberekkel napi munkát. Valós szerepet töltenek be könnyedén és szinte soha nem használják fel a másokkal szembeni hatalmat. Olyan munkákban élnek, amelyek megkövetelik számukra, hogy kutatásokat végezzenek és megoldásokat találjanak. Erős igazságérzete!

Ez minden Jang Fém Kutyára igaz!

Minta PÁRKAPCSOLAT

Kutya és Nyúl Kutya és nyúl

A Nyúl és a Kutya párosítása kedvező, hiszen ezek a két jelek kiváló életpartnerek. Bár ez nem egy nagyon szenvedélyes kombináció mégis egy, hosszú távú és erős szerelmi kapcsolatot eredményez.

A Kutya hűséges társa a Nyúlnak, és mindig a támogatást nyújt a Nyúl párjának. A párja a Nyúl jutalmazza a Férfi Kutya hűségét egy ideális otthon létrehozásával. A házból a külvilág felé, a Nyúl minden részletre oda figyel.

A Nyúl a hosszú élettartalom jele.

A Kutya szimbolizálja a védelmet és a hűséget. A Nyúl a Kutyájához vagy is a Férfihoz társítja azt a fajta stabilitást, amelyet annyira kétségbeesetten hiányzik a Nő, párja életében.

Kölcsönhatás a két jel között

Vannak dinamikák a két asztrológiai jel között, amelyek segítik a kapcsolatot. A Nyúl olyan szerkezetet kínál, amely néha hiányzik a Kutya életében. Szeret egy jól karbantartott otthont és kiváló szervezési készséggel rendelkezik.

Támogató és ösztönző

Ez az állatöv kombináció erős támogató kapcsolatot tesz lehetővé. Van egyfajta egyenrangú partnerség, amely meghaladja mindazt, amit ez a pár tesz. Ők tényleg együtt dolgoznak. Mindegyik tisztában van a másik erősségeivel és gyengeségeivel, és megérti, hogyan illeszkednek egymásba. Amikor valaki lefelé van, a másik ösztönösen tudja, mit kell tennie, hogy felemelje ezeket a lelógó szellemet. A kutya védő természete örökké az őrség a nyúl párja fölött. Felismeri, hogy gyengéd, érzékeny szeretője könnyen megsérülhet. A Nyúl olyan kedves és gyengéd, hogy más emberek gyakran próbálják kihasználni a gyengeségüket. A könnyű és elnyűhetetlen bizalom e kifelé homlokzata az oka, hogy a Kutya mindent megtesz, hogy megvédje szeretettjét a valós világ keménységétől.

A nyúl passzív természete

Ez nem azt jelenti, hogy a nyúlnak tényleg meg kell védenie a Kutya párját. Nagyon is képes gondoskodni magáról a Férfi. Szellem és intelligenciája van, de egyszerűen csak egy passzív utat preferál, ami a konfliktusba kerül. A kutya viszont félelmet nem mutat, és ugorhat a harcba, különösen akkor, amikor az igazi szerelme veszélybe kerül.

Kapcsolat akadályok

A legnagyobb akadály, hogy a Nyúl a szeretője fölé nyúlik, egyre nagyobb bizalmat ébreszt. A Kutya született természete bizalmatlanság. Megérti, hogyan működik a világ, és ösztönösen érzékeli a várakozó veszélyeket. Amint a nyúl megérdemli a kutya bizalmát, ő lesz valódi és hűséges társ az életért. Semmi sem és senki sem vonhatja el a Kutyát az igazi szerelmétől, miután megkapta a szívét.

Konfliktus és megoldás

Ez a két jel gyakran reagál az élet kihívásaira, ellentétes reakciókkal. A kutya néha agresszív megközelítést alkalmaz, míg a nyúl inkább diplomáciai megoldást élvez. A nyúl mindenféle konfliktusra bámul; a kutya készen áll a támadásra egy szempillantás alatt. A viták és a kompromisszum közötti ellentmondások megoldása a nyúl útja. A nyúl megoldási módja újdonság a kutyához, de ha meg tudja tanulni a kompromisszumot, akkor a kapcsolatuk simább lesz és sokkal kifizetődőbb lesz.

A tökéletes otthon

A ház fehér kerítéssel és rózsakerttel a nyúl ideális kényelmes otthona. A nyúl természetes fészkelő ösztön. Hosszú és keményen dolgozik az életmód és az otthoni élet fajtájáról, amit családja számára tervez. A kutya örömmel fogja megosztani vele ezt a mesebeli életstílust, és jobban megcsókolja őt a gondozáshoz és a részlet gazdag gondozáshoz. Akármelyik projektet a nyúl álmodja meg legközelebb, a kutya az oldalán lesz, hogy megbizonyosodjon róla, hogy megtörtént, ahogy akar. A kutya nagyszerű partner, és tudja, hogyan történhet meg a dolgok. A kutya tudja, hogyan maradjon a pályán, hogy megkapja a munkát. Ez egy természetes meghajtó a kutyának, de ez is azt mutatja, hogy mély meggyőződését fejezi ki a szeretett nőnek.

Családi élet

A nyúl életének első számú családja. Ez még egy közösség, amit a két szerelmes madár oszt. A nyúl tudja, hogyan hozzon létre egy meleg és barátságos kandallót kutyájához, hogy lógjon. A kutya szelíd és szerető szülő. Ő értékeli az életminőségét, amit a nyulakkal és a dögökkel a nyájánál tesz. Sokszor csak egy nagy gyerek, és ez tovább ingerli a házastársával. Ezek a kettők inkább kellemes, könnyű éjszakát töltenek otthon a gyerekekkel, nem pedig a város romantikus, izgalmas éjszakáján. A ház valóban ott van, ahol a szívük van, és az élet soha nem finomabb, mint a saját tornácon.

Karrier

Mindkét jel jó üzleti életben, és mindegyiknek jókedvű és sikeres karrierje van. A nyúlnak van egy természetes akarat a legtöbb vállalkozás számára, és kiváló diplomata. A kutyának kiváló üzleti élménye van, és nagyszerű az értékesítésben és az üzleti tevékenység előmozdításában. Mindkettő a szolgáltatás orientált vállalkozásokat részesíti előnyben. Ha ezek a kettők úgy döntenek, hogy együtt dolgoznak, akkor tényleges hatalompár leszek. (együtt dolgoznak a  közös vállalkozásukban)!

Egymásnak lettek teremtve

Első pillantásra a Nyúl és a Kutya kombinációja nem valószínű párosításnak tűnhet. Közelebbről megvizsgálva, ez a kapcsolat egyedinek tűnik. Minden jel támogatja és javítja a másikat. Amit egy jel hiányzik, a másik jele befejeződik. Ez egy tartós kapcsolat, amely egyre erősebb és jobb lesz minden egyes évben.

A kapcsolat valóban tökéletes, a Férfi egy erős Jang Fém míg a Nő Yin Fa?

A Yin-Yang elmélet szerint mindent a világegyetem két ellentétes, de mélyen összekapcsolt erőből áll össze: Yin (nõi, sötét és negatív) és Yang (férfias, könnyű és pozitív). Ez a két erő mélyen támogatja és táplálja egymást, és a másik nélkül nem létezhet. Az a célja, hogy egyensúlyt teremtsen a Yin és a Yang között egy környezetben.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.