Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyes év személyes hónap!

2019.12.03

Képtalálat a következőre: „NUMEROLOGY PICTURES”

Nem titok, hogy egy-egy fontos vállalkozás sikere sokszor azon múlik, hogy mennyire van megválasztva az idő a terv megvalósítására. A legtöbb esetben idő és erőfeszítés veszteséges, ha rosszkor vállalja ezt vagy azt a feladatot. Ha tudod, mi vár rád, lehetőséged van arra, hogy a legjobb képességeid szerint cselekedj, vagy ha szükséges, változtass valamit. Ez a számmisztika fő célja. Ő vezet téged. Képes megmondani, mi történhet, ha megteszel, vagy nem teszel valamit.

Minden embernek számos Személyes rezgése van, amelyek személyesen érintik őt: minden évben, hónapban, napon, sőt óránként megvannak a saját Személyes rezgései. A személyes év előrejelzés használatakor azonban emlékezni kell arra, hogy minden napi kötelező feladatot el kell végezni a rezgésektől függetlenül. Amikor a szükséges dolgokat elhanyagolják, vagy figyelmen kívül hagyják a számok rezgései miatt, az emberek nem úgy élnek, ahogy kellene. A számok rezgései a megszokottól eltérő dolgok mutatói, nem pedig elkerülhetetlen, hétköznapi, hétköznapi ügyek és kötelességek.

Például a szakácsoknak vagy minden nap kell főzni, sütni és ételt készíteni, és nem csak a 6-os szám rezgésére. A napi házimunkát, a karrierhez, szakmához vagy más elfoglaltsághoz kapcsolódó munkahelyi kötelezettségeket ettől függetlenül el kell végezni.

Például a jövőben házasság vár rád. Ez minden bizonnyal fontos esemény minden ember életében. Szüksége van egy jó szilárd 2 vagy 6 évre, egy 1 hónapos vagy vibráló napra a jó kezdetekhez, vagy egy szilárd 5-re, hogy elsimítsa az életében bekövetkező változásokat.

A 6-os szám nagyon jó rezgés a házassághoz mivel a 6-os a D Vénusz száma. Ha,lehetséges,akkor Pénteken jó házasságot kötni mivel a péntek szintén a Vénusz rezgése.  A 2-es szám interakciót igényel, míg a "6" ezt az interakciót adja. Így, ha ennek az interaktív résznek a segítségével kiderítette Személyes rezgéseit az adott évben, hónapban, akkor, képes lesz önállóan kiválasztani a legmegfelelőbb időpontot fontos tetteihez, vállalkozásaihoz.

A személyes rezgések közül a Személyes Év száma a legjelentősebb. Ezután jön a Személyes Hónap száma, majd a Személyes Nap száma. Az egyes évek számának 1-től 9-ig megvan a maga rezgése, ami elkerülhetetlen. A jó időzítés mellett a rezgések előnyeit is kihasználhatja, és megelőzhet néhány szerencsétlenséget, ha tudja, mikor történnek.

Ha véletlen elszalasztottuk a tanulás évét: szellemi szint-1.4-7-es személyes évben, akkor 9-év múlva lesz megint olyan együttállás olyan személyes év, amely alkalmunk lehet tanulásra. Ha, oda figyelünk és a tettek mezeire lépünk egy-egy bizonyos személyes évünkben vagy személyes hónapban sok nehézségtől menekülhetünk meg. Értelemszerűen a személyes év születésnaptól születésnapig tart. A személyes évünk minden évben változik születésnaptól születésnapig, az életfeladatunk viszont nem változik! De megnézhetjük az életfeladattal is hogyan harmonizál a személyes évünk.

 Az 1-9. Évi személyes év „témáinak” áttekintése

Mire számíthat a személyes éve során!

Előnyök és kihívások a személyes év során!

Biztos vagyok abban, hogy mindenkit érdekel, hogy hol tart éppen most! Bármilyen elemzés csak akkor ér valamit, ha az adott életszakaszra is felkínál valamit. Másként élünk gyermek korunkban, felnőtt és idősebb korszakunkban.

Minden személyes év egy 1, de egy 9 éves ciklus részét képezi, amely születésekor kezdődik, és minden 9. év után megismétlődik.  Megtörtént a számítás, hogy megkapjam a személyes hónap számát, és ezt nyújtja Önöknek a havi előrejelzés.

A személyes év számítása

A saját születési adataimmal mutatom be.

Példa:1948:10:3=26=8 Életfeladat szám

A születési év nem kerül felhasználásra.

Személyes év:3+10+4=17=8

Tehát a személyes évem 2020.október 3-tól 2021 a-október 3-ig 8-as személyes évem. 2021-október 3-tol 9-es záró év nem könnyű év,mert az elmúlt 9-évet kell le zárni. 2022 október 3-1-es személyes év,és így tovább számoljuk ki

Személyes hónap ki számítása!

Elsőként megnézzük, hogy milyen személyes évünk van. A fenti pl. maradva Nekem 8-as személyes évem van.

A tárgy hónapot hozzáadjuk a hónap számát.

Példa: November  11-hónap 8+2=10

8+2=10=1

Tehát November 1-től  decemberben 1-es lesz a személyes hónapom száma. December 1-január 1-ig 2-es személyes hónap.  Az összetett számot a Tarot kártyával, de csak is 1-22-ig megnézhetjük, és a személyes év egy jegyű számával is.

A személyes évnek három minősége lehet az éveknek!

Érzelmi:

3

6

9 (év)

Anyagi

2

5

8 (év)

Szellemi:

1

4

7 (év)

Egy másik módszer, amivel nézhetjük a személyes évet. Minden Numerológus másképp számol én a Névszámmal, lélekszámmal, és a szenvedély számmal is szoktam nézni.(a szenvedély szám a Névben legtöbb betű lesz, az én esetben az 5-ös jelenik meg 6-szor)!

Táblázat

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

Névszám kiszámítása

E

S

Z

E

N

Y

I

E

R

Z

S

É

B

E

T

 

5

1

8

5

5

7

9

5

9

8

1

5

2

5

2=14=5

 

 

 

 

 

Névszám=5-

Lélekszám=7

Személyiség szám=7

Szenvedély szám=6

Ha, a személyes év megegyezik a Névszámunkkal, akkor az adott évben lehetőségünk van természetes képességeink kibontakoztatására.

Ha a lélek számával egyezik a személyes év, akkor teljesülhet a szívünk vágya.

Ha a személyiség számával egyezik meg, akkor a személyiségében várható nagyobb változás.

Ha legfőbb szenvedély számával egyezik meg, akkor minden reményünk megvan arra, hogy azt tegyük, amit szeretnénk.

Ha az életfeladatunkkal, vagy a sors számunkkal egyezik meg, akkor biztos, hogy egy nagyobb változás várható.

Lehetőségeink felméréséhez ezt a fajta egybevetést a numerológia többi speciális jelentőségű számára is célszerű elvégezni. Ha, nem harmonizálnak a fent felsorolt életterületekkel a személyes év nem kel aggódni majd a személyes hónapban harmonizál a két szám.

Személyes év - 1 MágusKéptalálat a következőre: „tarot kártyák”

Új kezdete az életedben

1. személyes évben az emberek nagyon magányosnak érezhetik magukat. Ebben az évben nehézségeik vannak a barátok megtalálásával, és problémák merülhetnek fel a meglévő kapcsolatokban. Az 1. személyes év a függetlenséget, az új kezdeteket és a lehetőségeket jelenti, és ebben az évben az emberek hajlamosak a maguk módján tenni a dolgokat. Partnereik számára, akik mindent "együtt" szoktak csinálni, nehéz megtudni, hogy társaik önállóan kezdenek dolgokat csinálni, és bizonyos szempontból függetlenebbek akarnak lenni. Partnereiknél elkezdődhet a felfüggesztés, és magyarázatot követelhetnek, vagy elhagyatottnak érezhetik magukat, és azon tűnődhetnek, hol hibáztak.

Természetesen a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy magányra vágyna, mert belépett az 1. személyes évbe, és sokkal függetlenebb rezgés hatása alatt állt. Tehát hogyan magyarázhatnak el valamit egy másik embernek, ha nem is tudják, mi történik velük?

Az emberek másként élhetik meg ezt a rezgést, attól függően, hogy milyen leckét kell megtanulniuk abban az időben. Például, ha nehezen tudnak érvényesülni, és tudják, hogy erősebbeknek kell lenniük, akkor felmerülnek azok a lehetőségek, ahol gyakorolni tudják erejüket és függetlenségüket. Amikor az emberek tudják, hogy határozottabbaknak kell lenniük, és nem élnek azzal a lehetőséggel, amelyet ez a rezgés ad nekik, akkor a helyzet kiszabadul a kezükből. Olyan helyzetbe kerülnek, amelyben vagy fel kell szólalniuk, vagy el kell veszíteniük valamit, ami nagyon fontos számukra, legyen az partnerük, barátjuk vagy munkahelyük. Amikor ez megtörténik, magányosnak érzik magukat, ez az érzés nagyon gyakori az 1. személyes évben.

De a pozitív oldal az, hogy egy ilyen év tele lehet új kezdetekkel és új tervekkel, és ez az ember számára némi pihenést biztosít az előző év túl sok felelősségétől. Azokat az embereket, akik évek óta küzdenek egy bizonyos cél eléréséért, megjutalmazzák erőfeszítéseikért e rezgés során; másokat előléptetnek a munkahelyükön, vagy olyan híreket kapnak, amelyek pozitív változásokat hoznak az életükben.

Ezen rezgés során találkozhat valakivel, aki nagyon fontos számodra, különösen, ha egy ilyen ember megjelenik az életedben, hogy lehetőséget adjon neked valamire; a romantikus kapcsolatok azonban általában a 6.os 2-es. vagy 1. személyes évben kezdődnek.

1-es év: Vegyes eredmény. Kedvezőbb az egyedülálló emberek számára, hogy partnert találjanak, mint azok, akiknek már van.

Nagyon dinamikus év. Ha lesz házasság, határozza meg az április-májusi hónapokat, vagy pedig az év utolsó negyedévében.

Néhány meglehetősen rövid életű találkozó. Az életed más területei dominánsabbak, különösen egy páron belül, ahol néhány projektet hozol létre.

Szakmai élet

Ez egy dinamikus év lesz, és lehetővé teszi, hogy néhány hasznos tengelyt helyezz a helyére a jövőre nézve. Ne habozz, hogy az első lépés, és kitart, mert a következő évben lesz szentelve a finomabb részleteket a projektek. Ebben az évben is használhatod a kép javítását, a sugárzóbb, a terület nagyítását, szükség esetén a változásra való készenlétet. Ne támaszkodj túl sokat másokra, ha ez korábban így volt, mert ebben az évben egyedül kell megtalálnod a függetlenségedet.

Egészség Fogadjon el egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb étrendet, válassz egy kis tiszta életet. Válassz friss ételeket, nem finomított és nem hidrogénezett olajokat stb. Ez az év általában kedvező az egészség szempontjából.

A kártya üzenete

Hallgass a megérzéseidre! Érdemes erőt meríteni a bensőd sugallta érzelmekből. Amennyiben higgadtan, elszántan állsz a dolgokhoz, biztos lehetsz a sikerben. Ha eltökéltséget érzel egy feladat maradéktalan teljesítésére, először mindig a belső hangra figyelj! Ebben az időszakban érdemes kihasználni azt a tehetséget, melynek segítségével könnyen tudod irányítani embertársaidat.

A romantikus kapcsolatok azonban általában a 6. a 2. évben kezdődnek.

Személyes év  2 Képtalálat a következőre: „tarot kártyák”

Fejlesztés, együttműködés és várakozás

A 2. személyes év kiválóan alkalmas a kapcsolatok megkezdésére. Ebben az évben az emberek könnyebben barátkoznak, és jobban megismerkednek másokkal. Ez egy olyan időszak, amelynek során meg kell osztaniuk érzéseiket és mindennapi tapasztalataikat, amelyeket fontosnak tartanak. A vibráció során a stressz nagyon mélyen sújtja az embereket, ezért fontos, hogy békés környezetben éljenek, ahol fenn tudják tartani az élet egyensúlyát, különben betegségük van veszélyben.

Az év folyamán az emberek jobban hajlandóak lesznek együttműködni, és megértsék és bevonják magukat. Ebben az évben lehet fejleszteni és engedni az 1. Személyes év során megjelenő érett ötleteket, kihasználni az új lehetőségeket, és ezeket a lehető legjobban kihasználni. Az 1. személyes év során magvakat vettek, amelyek csírázhatnak és virágzatnak most, a 2. személyes évben. Az emberek jobban érzik magukat, ha mások segítenek nekik, és amikor megoszthatják elképzeléseiket valakivel. Nem kell egyedül időt tölteniük, mint az előző évben, és itt az idő, amikor az emberek sokkal jobban békében érzik magukat.

Ha,valakinek a személyes évben mester száma van:Példa 2024+2+1=29/11=2

11-es mester szám .  A tizenegy év mögöttes témája a „Lelki ötletek”. Nők számára érintett, akkor inkább a lelki társad keresed, nem csak egy romantikát. Remek év ez arra, hogy lelki gyógyulásra törekedj, vagy foglalkozz a saját és mások megbocsátásának kérdéseivel. Mivel a 11-mester szám, bizonyos érzelmi nehézségekre lehet számítani a probléma kezelése során. Az is fontos, hogy ne pazarold az energiáidat, hanem tedd azokat értékes célokba, amelyek nemcsak Önmagad, hanem mások javát is szolgálják.

Az év során legalább néhány ponton „pihenhetsz” az alsó 2 rezgésnél, amely a 11. mögött áll. Ez az év a „partnerség” témáját hordozza, de törekednie kell az érzelmi egyensúly fenntartására, és hajlandónak kell lenned adni és venni. Sokan úgy találják, hogy személyes kapcsolatukat egy 2 év alatt tesztelik vagy vitatják. Ha erőltetni próbálsz valamit a kapcsolatokban vagy a munkában, akkor valószínűleg bajokat okozhat. Dolgozz idővel, szeretettel és türelemmel, és tartsd magadban a dolgokat. Szükséged van arra, hogy szeretőbb és elfogadóbb légy a körülötted lévőkkel szemben.

Szerelmi élet

Az idei év a dualitás jele alatt áll. Szerelmi ügyek, házasság, megállapodások, de konfliktusok, kritika vagy válás lehetősége is (attól függően, hogy hogyan éled ezt a rezgést). Mindazonáltal ez egy általában pozitív időszak, és számíthat a jó kapcsolatokra a nőkkel vagy a kedves emberekkel. A 2-es rezgés intuíciót, fogékonyságot és rendelkezésre állást ad. Jól figyelj a saját inspirációidra, és ne habozz ápolni ezt az érzékenységet. Fogadj el háttérszerepeket ebben az időszakban, lehetővé teszi, hogy felkészülj és megerősítsd magadat az alábbiakra. Gyakran jobb, ha kissé hátradőlsz, mielőtt ugranál. Érdemes tudni, hogy ez az év képes pletykákat és kritikusokat fordítani ellened. Nem érdemes pazarolni az idődet arra, hogy megpróbáld megérteni, miért, ez csak egy része az érzelmi leckének az egyensúlyról. A steril viták nem vezetnek a haladás útjára, sőt éppen ellenkezőleg. Próbálj meg nyugodt és barátságos lenni ebben az évben, légy tapintatos, és ne avatkozz bele azokba, akik nem törődnek veled.

Az egyedülálló emberek találnak valakit, aki megfelel, még akkor is, ha a dolgok romantikus oldala egy kicsit a háttérben marad.Néhány csalódás az egyedülálló emberek számára és kétségek a párok számára. Légy nagyon türelmes, ne hagyd el az álmodat.

A 2022-es évben sok egyedül álló Nő Férfi megtalálja a párját ,nagyon jó év lesz minden egyedül élő személynek, főleg aki régóta keresi a TÁRSÁT!

Szakmai élet

A tavalyi ébredés után valószínűleg valamilyen projekt (ek) et kezdtek el. Ahhoz, hogy ezek sikeresek legyenek, most azon kell dolgoznia, hogy tökéletesítsd a még mindig kiemelkedő apró részleteket, mert ezek lesznek a projekt végső sikerednek vagy kudarcának okai. Próbálj meg nem merev vagy türelmetlen lenni, ne ragaszkodj makacsul a mentális vázlatokhoz vagy terveidhez, amelyeket tavaly készítettél. Tud, hogyan kell alkalmazkodni. Meg kell változtatni a dolgokat egy kicsit, talán visszalépni annak érdekében, hogy másokra nézzünk, és inspiráljanak az ötleteik. Hagyd, hogy bizonyos mértékig jöjjön a dolog, mert az együttműködés, a hallgatás és a konszolidáció a kulcsszó ebben az évben. Nézze meg az embereket, akik segíthetnek, hogy a kapcsolatok nyugodtabbak legyenek. Tavaly egyedül kellett előrelépned, hogy megtaláld a függetlenségedet. Ebben az évben csapatmunkára van szükség, nem pedig függetlenségre, új emberekkel kell találkozni, együttműködések, szerződések. Találhatsz új munkát. De ne hagyd magad vakon magabiztossá válni, az objektivitás hiányával, mert sebezhetővé tesz, különösen fontos társaiddal (a pénz belekeverésével). Próbáld meg magadat pozitív környezetben tartani. Légy óvatos, hogy ne kételkedj magadban, és csak feladd, mert ez az év próbára tesz ebben a tekintetben.

Egészség

Az érzelmi egyensúlytalanságod lesz a gyenge pontod. Az érzékenység esetleges feleslege. Javíts meg bizonyos korlátokat magadnak, és ne lépd át őket. Nyugi, sportolj egy kicsit. Ne hagyja magát túl sok időt tölteni a belső feszültségekre, amelyek nyomást gyakorolhatnak az emésztőrendszerre (és végül évekkel később sebészeti beavatkozáshoz vezetnek, ha megszállottsággá válik). Gondolj az egészséges ivásra. Adjon a szervezetnek segítő kezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Pénzügy Egyelőre meg kell elégednie azzal, amivel már rendelkezik. Az anyagi helyzet javítása belső tartalékok felkutatásával lehetséges, mint például: kapcsolatépítés a felettesekkel, szövetségek kialakítása a kollégákkal, új üzleti partnerek felkutatása. Vegyen részt karrierje stratégia felépítésében. Nagyon sikeres év az Ön szakmai befolyásának egy vállalaton belüli megerősítéséhez. Minél szigorúbban irányítod ambícióidat, annál kevesebb lesz a csalódás.

Főpapnő üzenete

Lelked mélyén rejlő sejtéseid, gyanúid beigazolódni látszanak. Bízz megérzéseidben. Ne a látszat értékek alapján ítélj. Szíveddel, és ne a logika segítségével keresd a választ kérdéseidre.

Személyes év - 3 Képtalálat a következőre: „tarot kártyák”

Társadalmi terjeszkedés és kreatív sikerek!

A 3-as személyes év, rezgések rezgések mentális tevékenységet hoznak és szükségessé teszik az energia felszabadítását társadalmi kapcsolatok, tanulás és különféle hobbik révén. A kommunikáció, hangsúlyt helyezve az önkifejezésre minden területen, ebben az évben egyre fontosabbá válik. Ha a mentális energiát nem megfelelően irányítják, az emberek ingerlékenyé válhatnak és kritikusak lehetnek, vagy rossz álmoktól vagy álmatlanságtól szenvedhetnek.

Nem a rutin, mindennapi tevékenységek éve. Ebben az évben fantáziadúsabbak lesznek, és minden tevékenységnek kihívást és ösztönzést kell nyújtania a rendelkezésre álló mentális energia teljes kihasználása érdekében. A 3-as év arra kényszeríthetik, hogy foglalkozzanak a múlttal, különféle megoldatlan kapcsolatokkal és helyzetekkel.

Szinte hihetetlen, hogy ebben a személyes évben az emberek gyakran találkoznak olyan rokonokkal vagy volt szerelmesekkel, akiket hosszú ideje nem láttak, és megpróbálják megoldani olyan eltemetett problémákat, amelyekre eddig nem akartak gondolkodni. Természetes, hogy amikor az emberek észerű kommunikációval próbálják leküzdeni problémáikat, a helyzet érzelmi trauma eltűnik. Ez az idő is alkalmas a tanulásra, mivel a mentális energia csúcspontú.

Egészség. Mi a számmisztikai előrejelzés az évre egészségi állapot tekintetében? Az egészség nem okoz sok gondot, feltéve, hogy nem feledkezik meg róla. Természetesen két órán belül a harmadik csésze kávé feldobja a mai szellemi potenciálodat, ugyanakkor megfoszt a holnapi teljes értékű munka lehetőségétől.

Magánélet. Ideje változtathatsz az unalmas hétköznapokat. Itt az ideje, hogy megmutasd, mire vagy képes. Ha eddig a „minden úgy lesz, ahogy akarod” elve alapján építed a kapcsolatokat, fordulj száznyolcvan fokkal. Most úgy lesz, ahogy szeretnéd. Természetesen van némi valószínűsége annak, hogy a partner nem fogadja el az új játékszabályokat, és eltűnik a ködös távolban. De érdemes-e sajnálni valakit, aki emberileg nem az igaziért, hanem a saját kényelméért törődött és szeretett?

De ha van melletted egy személy, aki igazán törődik veled, és valóban kedves számodra, akkor valódi lehetőséged lesz a spirituális közelség sokkal magasabb szintjére lépni. Ha ebben az évben találkozik egy olyan személlyel, aki érdekli Önt, és a vele való kommunikáció során maradjon önmaga, anélkül, hogy megpróbálna jobbnak látszani, mint amilyen Ön - ez később csalódáshoz vezet.

Pénzügy, karrier. Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a két éve indult projektek hogyan haladnak. Ha nincsenek, akkor ne kezdj bele valami hosszan tartó játékba. A 3-as évében hatékonyabb lesz a többszörös, különböző irányokba történő taktikája. Próbálkozzon, kísérletezzen, döntse el a legmerészebb vállalkozásokat, ha „tetszik”. A 3-as évében mindenféle önmegvalósításnak kedvez, így ha már régóta álmodozik arról, hogy szakmát váltson, vagy járművezetői tanfolyamot végezzen, ennek most itt az ideje. A karrier növekedése lehetséges a hivatalos feladatok nem triviális megközelítésével.

Uralkodónő üzenete

Legmélyebb vágyaid végre megvalósulnak. Az Uralkodónő egyben  várandósságot is jelképezi, ezért a közeljövőben házasság, gyermekáldás is megeshet. Azok esetében, akik már túl vannak a gyermekvállalásra alkalmas életkoron,unoka,és családi boldogság is várható.

Személyes év - 4 Kapcsolódó kép

Kemény munka és lassú, de folyamatos haladás

A 4. személyes év fizikailag nagyon aktív időszak. Ebben az évben meg kell tanulni egy bizonyos ritmus fenntartását az energia hatékony felhasználása érdekében, de nem szabad túl keményen dolgozniuk, mert végül megbetegednek. Ebben az időszakban az a hajlandóság, hogy túl keményen dolgozzon, és ne figyeljen a túlmunka figyelmeztető jeleire. Ezen idő alatt hajlamos sietős döntéseket hozni, amelyek különböző korlátozásokhoz és következményes frusztrációhoz vezetnek. Amikor az emberek úgy döntenek, hogy valamit csinálnak, minden lépéssel szembenéznek kihívásokkal, és úgy tűnik, mindig van valami az útjukban.

Ebben az időszakban a bizonyos biztonság érzése rendkívül fontos! Gondolkodnak jövőjükre, és a legközelebb lévők jövőjére. Következésképpen többet terveznek előre, mint bármikor korábban. Ez az oka annak, hogy az emberek általában ebben az időben otthon maradnak; családjuk közelében maradnak, és inkább az ismerős környezetükben kedvelik a változásokat és valami új felfedezését. Az Uralkodó rád szegezi a tekintetét a 4-es személyes évben, és felelősnek kell lenned a tetteidért ebben a személyes évben, ha másokra támaszkodsz, az valószínűleg valamiféle katasztrófát fog okozni. A 4-es személyes év jó hitel felvételre is bár én azt nem ajánlanám ebben az évben. Ingatlanvásárlásra és beruházásokra viszont nagyon jó év,de csak saját erőből,vagy eladja a régi lakást,és egy kisebbet vásárol. Ha,viszont van fedezet,akkor vásárolhat nagyobb ingatlant,vagy befektetés céljából.

Az emberek támogatásra és bátorításra fognak törekedni, mert bizonytalannak érezhetik magukat és kételkedhetnek abban, hogy képesek-e sikereket elérni az életben. Ennek oka az, hogy csak a munkára koncentrálnak, és képtelenek észrevenni az általuk elért haladást. Ebben az időszakban sokat lehet tenni, de meg kell tanulni az élet megszervezését és az energia konstruktív irányítását, különben a stressz idegi feszültséget vagy akár fizikai betegséget okozhat. Ha ebben az időszakban vagy is 4-es személyes évben többet kell pihenni és energiával foglalkozni (és néha még problémákkal is), a 4. személyes év nagy sikert hozhat nekik, de nem kapjuk meg könnyen.

Egészség. Az egészségügy idén a szokásosnál nagyobb figyelmet igényel. Szó szerint "tartsa az ujját a pulzuson", elkerülve azt a helyzetet, amelyben a betegség messzire mehet. Próbálja megállítani a szervezetben jelentkező problémákat a kezdeti szakaszban. Ellenkező esetben a betegség sok kellemetlen percet okozhat később. Jó lenne egy újabb felmérést végezni a „gyenge pontokról”.

Magánélet. Itt az ideje, hogy javítsa az életet, végezzen lakásfelújítást, takarítást, ésszerűsítse a kapcsolatokat egy partnerrel. A „hátsó” kényelmi szintjének növelése most minden eddiginél jobban üdvözlendő lesz. Kerülje a viharos magyarázatokat, az érzések megnyilvánulását és csökkentse a szenvedélyek intenzitását. A 4-es évnek a feladata a stabilitás erősítése és a problémákra való összpontosítás. Próbáld megérteni, mi "bosszant" egy partnerrel való kapcsolatban, és próbáld megoldani ezt a problémát. Ha úgy dönt, hogy elválsz a partnertől, jobb, ha ezt civilizáltan, túlzások nélkül teszi, különben élete végéig ellenségre tehet szert; ha idén érdekes emberrel találkoztál, ne várj tőle határozott fellépést, és ne erőltesd magad az eseményeket. Légy türelmes, és próbáld meg jobban megismerni őt.

Pénzügy, karrier. Ebben az évben nemcsak pénzt kell keresnie, hanem sokat kel dolgoznia. Ez azt jelenti, hogy majdnem kétszer annyi erőfeszítést fog fordítani erre a folyamatra. Anyagilag nem a legsikeresebb év, de az önfegyelem növelésével és az önhittség lécének lejjebb kerülésével meg lehet erősíteni a karrierpozíciókat.

Nem szabad a "szerencse ajándékaira" várni, hanem egyedül is sok mindent elérhet. Ügyeljen arra, hogy minden vállalt kötelezettséget maradéktalanul teljesítsen. Ebben az évben nagyon fontos, hogy helyesen korrigálja a  vágyait és lehetőségeit, különben pénzügyi összeomlást szenvedhet. A nagy beszerzéseket és a legköltségesebb vállalásokat legjobb a következő évre hagyja, amikor 5-ös éve lesz.

Uralkodó üzenete

Bármilyen intézményt (bankot, iskolát, hivatalt) jelölhet. Cégalapításra nagy esélyed van. Kemény munkával elérheted a magad elé tűzött célokat. Még az is előfordulhat, hogy híres leszel. Ragaszkodj saját elképzeléseidhez, álláspontodhoz!

Személyes év - 5 Képtalálat a következőre: „tarot kártyák”

Laza és szabad érzés

Az 5. személyes év változást és felszabadulást hoz minden akadálytól, amelyekre az ember az előző négy vibráció során kitett. E tizenkét hónapos időszak alatt a dolgok elmozdulhatnak, és a szükséges változások bekövetkezhetnek mind az emberben, mind a külső körülmények között. Fontos, hogy az emberek megértsék, hogy a változás nemcsak a jövő bizonytalansága, hanem lehetőséget ad nekünk a továbblépésre is. Általában azonban a változások ebben az évben üdvözlendők, az emberek nem tudnak ott állni, úgy érzik, hogy meg kell szabadulni a bevezetett szabályoktól és szokásoktól, és megnézhetik, hogy önellátóak-e.

Az 5. személyes év során a szabadság nagyon fontos az emberek számára, és ez igaz mind a gondolati szabadságra (a lehetőség arra, hogy saját ötleteit felfedezzük indokolatlan befolyás és a külső nyomás nélkül), mind a mozgás szabadságára. Az emberek úgy érzik, hogy kint kell kimenni a természetbe és egy pillanatra egyedül kell lenniük, miközben álmodoznak, ám szükségük van arra is, hogy emberekkel találkozzanak és barátságokat alakítsanak ki.

Az 5-ös szám vibrálása megtanít bennünket, hogy felelősségteljesen kezeljük a változásokat, miközben figyelembe vesszük mások igényeit is, akiket érinteni fognak, és ez által erősítjük saját eltökéltségünket és ön fegyelmünket. Ez után lehetőség van arra, hogy egy adott pillanatban az energiát csak egy problémára összpontosítsa, és ne zavarja magát, ha egyszerre túl sok dolgot próbál meg tenni. Ebben az évben az emberek nagy inspirációt kaphatnak, és ha célt tűznek fel, és rá összpontosítanak, akkor az energiaszint továbbra is magas lesz.

Egészség. Az év során az egészségügyi problémák nem fognak különösebben zavarni. Ám az 5-ös éve veszélyes, mert amíg tart, energiahullámot érzel, és a szokásosnál jobban "ostorozza" magát. Ha „szabálytalan” életmódot folytat, ne feledje, hogy jövőre fizetnie kell érte.

Magánélet. Ritka eset, amikor szerencsésen alakul a pár csere. Ha határozottan úgy döntött, hogy elhagyja partnerét, ideje elkezdeni megvalósítani szándékait. Nagyon nagy a lehetőség, hogy idén találkozzunk egy alkalmasabb személlyel. Az 5. évben azonban nagy a valószínűsége annak, hogy a partnerrel való kapcsolata minőségileg más kategóriába kerül. Feltérképezetlen vidékeket és paradicsomi szigeteket fedezhet fel magánéletében, amelyek közül az egyiken boldog életet élhet majd társával.

Az új ismeretségek száma idén meghaladja az ész szerű határt. Próbáljon meg ne eltévedni ebben a változatosságban. Ellenkező esetben lehetséges egy olyan változat, amelyben elhalad a sorsa mellett.

Pénzügy. Karrier. Idén jelentősen nőhet a bevétele, feltéve, ha kellő figyelmet fordít erre a kérdésre. Döntsd el, mi a fontosabb számodra ebben a szakaszban: a személyes életed elrendezése vagy a pénzszerzés folyamata. Lehet, hogy nem lesz elég ahhoz, hogy mindkét fronton kiváló eredményt érjen el.Ami a karriert illeti, lehetséges egy nagy ugrás, vagy egy másik szolgálati hely váltása fizetésemeléssel és hatósági jogkörrel.

Főpap üzenete

Ez a lap az élet összefüggéseinek megértését szimbolizálja. Fontos, hogy fedezd fel spiritualitásodat, és mindenkor maradj hű terveidhez. Vigaszt, és segítséget nyújt számodra ez a lap.

Személyes év 6

Szerelem, család, otthon és felelősségvállalás

A személyes év során 6 ember számos választással szembesül. A felelősség és fegyelem, amelyet az előző évben tanultak, most próbára teszik. Természetes dolognak fogják tekinteni a családdal, a barátokkal és a szélesebb közösséggel szemben fennálló kötelezettségeiket, mert ebben az évben tudatosságuk túlmutat a világ egy viszonylag kis részén, amelyhez hozzászoktak. Ebben az időszakban például az emberek gyakori, hogy segítséget nyújtanak a rászorulóknak, és a család és a barátok segítségét kérik a különféle problémákkal kapcsolatban.

A 6. számú vibráció kreatív ihletet is hozhat; az év folyamán meg kell tanulni az egyensúly meg találását a kreatív energia felszabadítása és az energia irányítása között, oly módon, hogy ez hasznos legyen a család és a barátok, vagy a közösség azon része számára, amelyre szüksége van. Ha nem sikerül elérni ezt az egyensúlyt, akkor az ember elszakadva érezheti magát, és elárasztja, magát a felelősség túlzott mértékét. Fontos, hogy ebben az évben minél keményebben dolgozzon, de ugyanolyan fontos, hogy békés pillanatokat tartson magának is, különben az keserűség felhalmozódhat. A keserűség nagyon kimerítő, és idővel betegségeket okozhat.

Természetes, hogy ebben az évben az emberek néha megbotlik, és rájönnek, hogy hatással vannak a környezetükre, de a környező körülmények ugyanúgy érintik őket. Ezen fellépés és reakció nélkül nem lehetséges az egészséges egyensúly elérése és fenntartása. Fontos, hogy az emberek érezzék családjuk és barátaik támogatását és bátorítását, mivel ha támogatottnak érzik magukat, akkor könnyebbé válnak a helyzetek értékelésére és a döntések meghozatalára.

Ez az időszak a legmegfelelőbb emberekkel való megismeréshez, tartós kapcsolatok létrehozásához és a kapcsolatok megerősítéséhez a már meglévő kapcsolatokban. Ebben az évben az emberek szerelmesek, a nők férjhez mennek, gyermekeik vagy unokáik. A 6. szám vitathatatlanul a családorientált szám; Még azokban a családokban, ahol a családtagok harcolnak, a 6. számú rezgés és a harmónia szükségessége valószínűleg legyőzi ezeket a nézeteltéréseket, és sikerül összeegyeztetni őket. Úgy tűnik, hogy amikor az emberek belépnek ebbe az időszakba, kis változás következik be belső kémiájukban és talán még az őket körülvevő aurában is, és ez a változás vonzóbbá teszi őket mások számára.

Egészség. Egészségi állapota a 6-os évében attól függ, mennyire lesz rendezett az élete. Például a késő estig elhúzódó "összejövetelek" az immunrendszer gyengülését, és ennek következtében megfázást válthatnak ki. Ha figyelmetlen bármilyen betegségre, vagy a lábán hordja, akkor valószínű, hogy a betegség krónikus formát ölt.

Fektessen be minél több érzékenységet és melegséget a partnerével való kapcsolatába. A 6-os éve a legszélesebb távlatokat nyitja meg előtted a kapcsolatok megerősítése terén. A kimerült erők nem süllyednek az űrbe.

Magánélet. A 6-os éve elég hosszú időre meghatározhatja szerelmi életét. Az, hogy milyen sikeresen birkózik meg a meglévő vagy esetleg felmerülő problémák megoldásával, meghatározza, hogy minden tevékenységi területen sikerül-e sikereket elérnie. Ideális év a fogantatáshoz és a gyermekvállaláshoz. Nagyon kedvezőtlen év a pártól való elválásra, nagy lehetőség adódik egy olyan hibára, amely megmérgezi életörömét a következő néhány évre, akár évtizedekre. Ha valamilyen oknál fogva partnere úgy döntött, hogy távozik, próbáljon meg minden rendelkezésre álló eszközt felhasználni legalább az esemény elhalasztására.

Pénzügye karrier. Nem a „legtermékenyebb” év az anyagi értékek szempontjából. Az éve az „elég jó” értelmében jólétet biztosít számodra, de sallang nélkül. Elég a szükségesből, és jövőre többre lehet gondolni.

A karrierterveket alaposan meg kell fontolni. Készítse elő a talajt, ültesse el a magokat, és várja meg a hajtásokat, de még jövőre. Ha a 6-os éve nagyon sikeres az átvett anyagi értékeket tekintve, akkor aggódnia kell: „Hogyan alakul a magánélete?” Valószínűleg valami „elakadt” vagy „ferde”. A 6. évben az anyagi siker csak a szeretteivel való kapcsolatok "csökkenése" miatt lehetséges.

Szeretők üzenete

Azonnali vonzalom alakulhat egy véletlen találkozás során született intim kapcsolatban. Végre kiteljesedhet számodra a boldogság. Új szerelem, vagy házasság van kilátásban.Kibontakozó szerelem, vagy új kapcsolat lehetőségét jelenti. Szerelmeinkben égi erő vezérel bennünket, hogy kapcsolatainkban a magasabb eszmeiség keresésének vágyával töltekezzünk. A 6. számú Tarot-kártya az első személyes döntés állomása. Két lehetőség közül kell választanod. Válassz egyet, de azt véglegesen. A másikról pedig mond le.

Egészség:: vesék, tüdő, karok, szemek, és mindkettővel probléma lehet.

Személyes év -7 Képtalálat a következőre: „rider tarot kártya”

Az elemzés és a megértés ideje

A hetedik számú vibráció olyan változásokat vált ki, amelyek nagyon fájdalmasan érinthetik az érzelmeket. Változások történnek a barátságokban és a romantikus kapcsolatokban, otthon és a munkahelyen, sőt az ember lelkében is, tehát nagyon nehéz év lesz. Az ebben az időszakban felmerülő problémák célja az, hogy az ember visszatérjen a saját belső erőforrásaihoz, és mások helyett Önmagára támaszkodjon, és felismerje, mi az ereje.

Hét a lelkiség száma, és az ebben az évben megtanultak elsősorban ezen a területen készülnek. A 7. személyes év a szellemi (nem a fizikai) fejlődés éve, és minden, ami ebben az évben történik, arra kényszeríti az embert, hogy elsősorban az élettel, az életórákkal, a halállal és a halál utáni élettel kapcsolatos szellemi kérdésekkel foglalkozzon.

Ebben az évben az emberek betegséget vagy családtag, vagy barát elvesztését tapasztalhatják meg. Lehet, hogy az embereknek törődniük kell valakivel, vagy együttérzést és megértést kell mutatniuk a nehéz élethelyzetekben élő embereknek. Ha a családon kívüli személynek szól, akkor előfordulhat, hogy az a személyes 7. évi érzelmi változása, aki nem képes érzelmi támogatást nyújtani másoknak. Ilyen konfliktusok ebben az évben gyakran fordulnak elő, és előfordulhat, hogy egy ember rájön, hogy elfelejti a saját szenvedését, mert túl elfoglalt valaki másnak történő segítségére. Nos, ez azoknak a sikernek a titka, akik képesek a saját "én" fölé emelkedni. Gyakran rájönnek, hogy problémáik nem szinte annyira rosszak, mint amilyennek korábban látszottak.

Ebben az évben az emberek úgy érzik, hogy többet kell foglalkozni másokkal, aggódni a problémáik miatt és szükség esetén támogatást nyújtani. Amikor problémák merülnek fel a saját kapcsolataikban, akkor a legkönnyebb türelemmel, beszélgetéssel és megértéssel megoldani őket. Ezen időszak alatt (és bármilyen más alkalommal is) megértéssel kell megközelíteniük minden helyzetet, és kedvesen segítséget kell nyújtaniuk. Nem azért, mert úgy érzik, hogy kellene, hanem az őszinte vágy miatt, hogy kicsit könnyebbé tegyék az emberek munkáját. Ha az embereknek sikerül ezt elérni, akkor határozottan sikerült elérniük a magasabb fejlettségi szintet.

Egészség. Az egészség idén fokozott odafigyelést igényel. Kezelje áhítattal a test problémáit, és állítsa le testének azon kísérleteit, hogy kikerüljön az irányítás alól. Időnként előfordulhatnak idegességi rohamok, amelyek (ha nem sikerül időben összeszedni magad) simán depresszióba torkollnak.

Magánélet. Úgy tűnik, szeretteinek meg kel küzdeni, hogy felkeltsék a figyelmét. Társa összetévesztheti az élettevékenység csökkenését közönnyel vagy akár lustasággal, ami veszekedésekhez vagy szakításokhoz vezethet. A legjobb, ha azonnal elmagyarázod neki, hogy ez az év rendkívül fontos a jövőd szempontjából, és a további eredmények nagysága attól függ, mennyire sikerül idén. Próbáld meg minél népszerűbben elmagyarázni párodnak, hogy a közjó érdekében most rendbe kell hoznod magad („most hagyj békén, és megígérem, hogy később soha nem fogom tönkretenni az életét”).

Minél kevesebb konkrét intézkedés történik ebben az évben, annál jobb mindenkinek: neked, párodnak, rokonaidnak stb. Magyarázd el mindenkinek, hogy ha azonnal vakon rohansz az életed rendezésére, biztosan elrontod a dolgokat.

Pénzügye karrier. A 7-es évének mottója: ha nem tudod, mit csinálj, ne csinálj semmit (talán ez kerülöd a problémákat). Ami a pénzt illeti, nagyon valószínű, hogy idén kissé nem megfelelő az anyagi forrás. A legalkalmatlanabb pillanatban hirtelen sürgősen szükség lesz rájuk, és egy viszonylag gondtalan időszakban hirtelen túlzott mennyiségben jelennek meg és puszta hülyeségre költöd majd, amit később megbánsz. A szigorú pénzügyi ellenőrzés taktikája ebben az évben működik a leghatékonyabban.  Lehetnek csábító ajánlatok a karrierfejlesztésben, de csak akkor fogadd el őket, ha száz százalékig biztos vagy abban, hogy megbirkózol az előtted álló feladatokkal.

Megjegyzés

Ha tudja valaki, az életfeladat számát vagy szív számát, akkor azzal is megnézheti.

Példa: 7-es személyes év 1-es életfeladat időt és lehetőséget kínál az elmélkedésre és a betekintésre. A karrier és a romantika nem igényel annyi figyelmet, mint a saját belső szükséglete, hogy megértse motivációit és vágyait. Ne kövesd el azt a hibát, hogy bűntudatot érzel, amiért nem cipeled a terhedet, vagy amiért nem dolgozol elég keményen. Nézz magadba, kapj jobb képet arról, mit szeretnél az élettől, és ne félj szembenézni önmagaddal. Ez egy a-7-es év spirituális időszak és egy csodálatos lehetőség, hogy betekintést nyerj valódi motivációidba és vágyaidba. A karrierje nem igényel sok figyelmet; csak kösd a vitorláidat, és hagyd, hogy a szél gondoskodjon a többiről. Pénzügyi szempontból itt az ideje, hogy konzervatív legyél. Ezt az évet a belsődnek kell szentelni.

A Diadal szekér   üzenete

Ez a kártya a hőst jelképezi:

 Ez az év a nagy ugrás lehetőségének az éve is. Megtalálni Önmagadat, saját lehetőségeidet és elindulni egy új úton, ami jó irányba visz, ami megelégedettséget, és ezáltal boldogságot hozhat életedbe. Az út, a változás csak akkor lesz sikeres, ha örömmel telve, bizakodva indulsz útnak. Ha benned van a félelem, nem tudhatod, meddig jutsz el. A 7-es szent szám, szentek serege segíti utadat. Kívánom, találd meg a saját utadat és indulj erre. Ennek a számnak a rezgése egy évig kíséri utadat.

Egy erős férfialak próbál irányítani egy szekeret. Ifjúkorunk sikerei akkor biztosítottak, amikor egymásnak feszülő ellentétes belső erőink harca egyensúlyban tart bennünket. Az ellentmondásos érzelmeket mindenkor kordában kell tartanunk. Fontos, hogy küzdjünk elképzeléseinkért, de mindig tartsunk szem előtt bizonyos határokat a túlerővel szemben. Sok buktató nehezíthet utadat, de melletted az igazság. Egy konkrét ügynek sikeres lefolyása lesz.

A Szerencsekerék nem fordul el, ha ragaszkodik a régi szokásokhoz és a gondolkodási mintákhoz. Másrészt ez az év kiváló pénzügyi lehetőségeket hozhat, és megtudhatja, hogy a szerencse váratlanul az ölébe esett. Nem esély, hanem bizonyíték arra, hogy készen állsz erre a lehetőségre, és hogy aktívan dolgoztál a siker felé.

A Rák hónapjában sikeres lehet olyan tevékenységekben, amelyek teljesítik a belső lényegüket.

Személyes év - 8

Teljesítmény és tőkenyereség

A 8. személyes év olyan időt jelent, amely alatt az ember az elmúlt évben bekövetkezett változások után visszanyerheti az egyensúlyt és a békét, és kihasználhatja a korábban szerzett tapasztalatokat, megértést és erőt. A 8-as szám Szaturnusz „a Küszöb őre”, és a karma és az egyensúly száma, tehát ennek az időszaknak a sikere attól függ, mennyire volt sikeres az ember egész élete során. Ha sok kemény munkát, megfontolást és jó akaratot vállal, valószínűleg jutalmat kap; ha önző volt, és mások iránti tisztelet és tolerancia nélkül cselekedett, akkor megkapja, amit megérdemel. A karma az okok és következmények láncolata - adás és vállalás, igazságosság és igazságtalanság, cselekedetek és reakciók -, amely addig tart, amíg a természetes egyensúly meg nem valódik, és ez az egyensúly változatlan marad. Ez az élet kulcsa és egész értelme.

A 8. személyes év kreatív és független időszak lehet, amely során az ember sok területen el tud érni sok dolgot. Ha az idei energiát és erőt konstruktívan tudja csatornázni, akkor semmi esetre sem lesz korlátozva. De ez nem könnyű! Ha ilyen egyszerű lenne, akkor a 8-as számot nem nevezik az egyenleg számának. Az embereknek az energia, az erő és a hatalom problémái vannak attól a pillanattól kezdve, amikor szabad akaratot kaptak, ezért türelemre és bölcsességre van szükségük ahhoz, hogy erőt tartsanak fenn, amely ebben az időszakban-egyensúlyban van!

Egészsége javul ebben az évben, fizikai állapota erősödik, a karrier kilátások világosabbá válnak, és a romantikus kapcsolatok révén boldog egyensúlyt lehet elérni. Bánj őszintén, és nagy sikert fog elérni ebben az évben, de ne feledje, hogy sok energiára van szüksége a kedvesség mutatására és a kiegyensúlyozott hangulat fenntartására. Kommunikáljon másokkal, amennyire csak lehetséges, és bölcsen használja az erejét.

Egészség. A 8-as évében ne felejtse elellenőriztetni az egészségét. Nagy dolgok várnak rád, és nagyon bosszantó lesz, ha már-már a siker csúcsán lévén, összetörsz valamilyen seb miatt. Igyekezz kiegyensúlyozott étrenddel kompenzálni szervezeted intenzív munkáját, vagy támogasd magad teljes vitamin-komplexszel. Ha nem hagyod a testedet a sorsára, óramű pontossággal meghálálja.

Magánélet. A 8-as évében túlságosan aktív társasági életed miatt félreértések adódhatnak pároddal. Előfordulhat, hogy elhagyatottnak érzi magát, vagy akár össze is töri a megnövekedett tekintélyed miatt. Ha párod bejelenti, hogy el akarja hagyni a „szülőföldet”, akkor ne rohanj dühösen az ajtó felé mutogatni, inkább gondold át: a te hibád a történtekben? A 8-as évében kötött házasságokat a partnerek hosszú "hazai alkalmazkodása" jellemzi, mivel ezek gyakran nem annyira hosszas töprengések, hanem spontán akaratból meghozott döntések gyümölcsei.

Pénzügye karrier.

A 8-as év anyagi gazdagításra jött létre a 8-as a pénz száma, de ne feled a bukás száma is, mert a Szaturnusz-G-a-száma. Bármilyen, akár jelentéktelen erőfeszítés is ebben az irányban, azonnal meg lesz jutalmazva. Ha nem „ásít” és „hintázik” sokáig, akkor idén többet kaphat, mint az előző néhány évben összesen. A lényeg az, hogy alaposan nézzen körül, és ne hagyjon ki egyetlen olyan lehetőséget, amely vonzónak tűnik Önnek. De közben éber legyen, mert a Szaturnusz száma olyan, mint egy fekvő rendőr vannak, lesznek döccenők

A karrier "majdnem ingyenes" tőkeemelési kiegészítésként megy. "Annyiban" felizgat, és talán megragad egy pillanatot, hogy a pénzcsaptól elszakadva, meglepve értesüljön saját promóciójáról. Ha pl.: a Szaturnusz tranzitban, a 10-es házban, akkor több lesz a kiadása, mint a bevétele. Ha, az 1-es házban van, tranzitban akkor fogyásra számíthat.

A Erő kártya üzenete

Az Erő és a 8-as évében szembe új szenvedélyt szerez az életben, ideértve a szexuális vágyat is. Megdöbbenthet az élet csodája és érezheti az új vágyat az életre. Az Erő és A Lélek Éve segít megtalálni a személyes erősség soha véget nem érő forrását mélyen belül, és jobban ön leszel, mint valaha. Lehet, hogy jobban vonzza a művészetet ebben az évben. az Oroszlán jele alatt született emberek (Július 23. - augusztus 22.) lesz a fontos tükör, amely tükrözi a kreativitás lehetőségeit. Az Erő és az szimbóluma segít abban, hogy magabiztossá váljon a saját erősségeiben. Kreatív és szenvedélyes emberek vonzzák Önt. Ez a szimbólum a színház szimbóluma is. Nagyon sok különböző szerepet tudsz "játszani". Önnek sikerül megszelídítenie a belső "vadállatait", és nagy bizalom alakulhat ki önmagában.

Személyes év - 9-

Elmélkedés és elérés

9 túl van a 8. végtelenén. Ez a másik part az idő és a tér óceánján túl. Az életben mindennek van egy másik oldala is.

A 9. személyes év azt jelenti, hogy teljesülnek és záródnak a ciklusok, és készen áll az elkövetkező évben az 1. személyes évvel magasabb szintre lépni. Ezen idő alatt az emberek úgy érezhetik, hogy vagyonuk, helyzetük és az emberek „kiszabadulnak a kezéből”, és akiknek nincs vágya a változásra vagy a haladásra, szorongó és nyugtalan lehet. Emberi jellegű ragaszkodni ahhoz, amiben van, de vannak olyanok is, akiknek bizonytalansága nem engedi el a dolgokat, még akkor sem, ha nincs remény a sikerre. Időnként azt mondják, hogy egy fulladásban lévő ember szalmán fogja bekapcsolni, és ez a helyzet erre is vonatkozik. A 7. Személyes Év vibrációja mellett a 9. Személyes Év vibrációja is sok problémát és zavart okozhat, ám a különbség az, hogy bár a hetedik számú vibrációk fontosak a szellemi tudatosság növekedéséhez.

A barátságok és a romantikus kapcsolatok ebben az időszakban véget vethetnek. Az emberek elmozdulhatnak, munkahelyet cserélhetnek, hosszú utakra tehetnek szert, megváltoztathatják erőfeszítéseik irányát, vagy elveszíthetnek valamit, ami számukra nagyon értékes. Ugyancsak et az év, amikor az emberek felelősséget kapnak, vagy maguk vállalják a felelősséget. Lehetséges, hogy a családon belül házasság, gyermek születése vagy ingatlanvásárlás útján lehet; vagy a családon kívüli lehet foglalkoztatási vagy társadalmi tevékenységekkel összefüggésben. Az embereknek lehetősége van arra, hogy felelőssé váljanak magukért, és felelősek legyenek az élet olyan aspektusáért, amelyet mindig változtatni akartak. Ebben az időszakban az embereket arra kényszerítik, hogy átszervezzék prioritásaikat, és ez sok gondolatot felgyullad, amelyeket a következő ciklushoz vezetnek, ahol továbbfejlesztik és bővítik őket.

Az év összes tevékenysége és felelőssége növeli a tudatosságot, és lehetővé teszi a személyes és szellemi fejlődést. A 9. személyes év az egyik legnehezebb év (a negyedik és a hetedik személyes évvel együtt), de az összes nehézség között, amelyet az emberek ezen idő alatt látszanak vonzani, lehetőséget biztosít számukra valami új tanulására és személyiségének fejlesztésére. Rendkívül fontos tudni, hogy mit kell keresnie, de ha évente átmegy az életedben, és összehasonlítja a személyes éveit a sikerével, kihívásaival, örömeivel és leckéivel, amelyeket ezek az évek mindegyike hozott neked, meg fogja érteni az életet valamivel több, mint korábban.

Egészség. Fizikai tested állapota közvetlenül függ a lelked állapotától. A 9-es év sok lelki munkát igényel, és ha nem hackered meg és nem kezeled jóhiszeműen ezt a feladatot, akkor a test nem hagy cserben. De ha nem tudod felülkerekedni magadon, és csak az élet anyagi oldala érdekli, akkor a test szeszélyessé válik, és minden erejével a lelki problémák megoldását kezdi célozni, ami csökkent ellenállásban és állandóan betegségekben nyilvánul meg. Sajnos én is így jártam, és bizony most március áprilisban érzem magam jobban. A lelki problémáim nem jól kezeltem, de mit tudjuk, amiben két személy van azt egye dűl, nem tudod meg oldani.

Magánélet. A más véleményének tiszteletének éve, a választás szabadságának éve, az ember elleni erőszakmentesség éve. Ha régóta gyanítja, hogy megszokás vagy kötelesség tartja a partnerét maga mellett, adjon neki esélyt a távozásra. Könnyű szívvel engedd el mindazokat, akik el akarnak menni. Adjunk választási szabadságot azoknak, akiknek szükségük van rá. Mindazok a reménytelen kapcsolatok, amelyek, mint béklyók a lábadon, lehúznak, és amelyeket kizárólag tehetetlenségből tartasz meg, ideje megszakadni. Próbáld meg szeretteid szemszögéből látni a világot. Ha sok mindenben nem ért egyet velük, ideje újra átgondolni álláspontját: talán tévednek? Ha melletted olyan ember van, akit próbára tett az idő és nehéz körülmények között, oszd meg vele mindazt, amit tudsz, amivel rendelkezel és értékelsz.

Pénzügye karrier. Tekintse meg újra az összes olyan projektet, amelyet régen elkezdett. Minden, ami nem ingadozik, és nem gurul, biztonságosan és sajnálat nélkül befejezhető. Úgy látszik, nincs értelme várni rájuk. Szükséges a pénzügyi tartozások visszafizetése vagy a vállalt kötelezettségek teljesítése. Kezdje el lassan megtisztítani a teret az új ötletek és projektek előtt, amelyeket egy új ciklus kezdete biztosan magával hoz. Minél kevesebb szemét zsúfolja össze életterét, annál több hely lesz az új (sokkal sikeresebb) ötletek számára.

A 9-es évzáró évében ne tegyen határozott lépéseket a karrier növekedése felé. Nincs elég kapacitásod ehhez. Az 9-es év végén jársz, és már majdnem kimerítetted az "ötletedet". Ez az év azt ajánlja, hogy alaposan vizsgálja meg az életében bekövetkezett változásokat. Talán már feltűnt a láthatáron egy személy vagy esemény, amely döntő szerepet fog játszani az új ciklusban.

Remete kártya üzenete

A remete alatt egy év alatt érzéseire összpontosítson. Megpróbál rendet rakni a dolgoknak, a részletekre összpontosít, és megpróbál megszabadulni mindentől, ami már nem szolgálja céljait. Ha vannak olyan megoldatlan problémái a Szűz jel alatt született emberekkel (augusztus 23. - szeptember 22.), megpróbálja megoldani ezeket. Készen kell állnia azokra a új lehetőségekre, amelyeket a Szűz jele alatt született idősebb emberek hoznak. Ebben az évben mindenkinek adjon valamilyen tanácsot vagy inspirációt az életének folytatására. Az is előfordulhat, hogy annyira erős lesz az Önmaga iránti munka szükségessége, hogy visszavonul, és teljesen elszigeteli magát másoktól.

UI:

A Remete jelentése másképp a megadott évre a 9-es záró évre.

Amikor egyedül vagy, nem vagy egyedül, csak magányos vagy, és óriási különbség van az egyedüllét és az egyedüllét között. Amikor egyedülálló vagy, valaki másra gondolsz, hiányzik valaki. A magány negatív állapot. Úgy érzed, jobb lenne, ha valaki más lenne a közelben a barátod, a feleséged, az anyád, a szeretted, a férjed. Jó lenne, ha valaki a közelben lenne, de nincs ott. A magány a másik hiánya. A magány önmagunk jelenléte. Az adatvédelem nagyon pozitív.

 Ez egy jelenlét, egy elsöprő jelenlét. Annyira tele vagy jelenléttel, hogy az egész világot megtöltheted vele, és nincs szükséged senkire. Amikor nincs "valaki fontos" az életünkben, akkor vagy egyedül érezhetjük magunkat, vagy élvezhetjük a magány által biztosított szabadságot. Amikor nem találunk támogatást másoktól azokban az igazságokban, amelyeket mélyen átélünk, akkor vagy keserűnek és elszigeteltnek érezhetjük magunkat, vagy örülhetünk annak, hogy a látásmódunk elég erős ahhoz, hogy legyőzze a család, a kollégák és a barátok jóváhagyásának alapvető emberi szükségletét.

Ha most ilyen helyzettel szembesülsz, vedd észre, hogy melyik oldalról fogod nézni a magányodat, és vállald a felelősséget a döntéseidért. A kártyán lévő alázatos alak belülről jövő fényt bocsát ki. Az egyik legjelentősebb hozzájárulása az emberiség szellemi életéhez a tanítványokhoz való ragaszkodás volt: "Legyetek világosság magatoknak!". Végül mindannyiinknak ki kell fejlesztenünk azt a képességet, hogy útitársak, térképek és útmutatók nélkül egyengessük utunkat a sötétségben.

Személyes év – 11-

A 11-es személyes, pl. ha valaki született májusban és 3-án, akkor a 2019=3) 3+5+3=11 egy mester szám lesz ebben a személyes évben. Egy másik pl.:3+7+1=11

A személyes év tanulságai nagyon szellemi természetűek lehetnek, és annak hatása alatt az emberek magasabb szintre vonzhatnak inspiráló energiát, majd felhasználhatják ezt az energiát mások inspirálására. Ezek a leckék vagy tanulási lehetőségek általában viharos helyzetekben fordulnak elő, amelyek mindig az időszak első három hónapjában fordulnak elő, azaz a születésnapjától számított három hónapon belül.

Ha van egy szempont, amely bizonyítja számodra, hogy valódi különbség van közöttük, akkor ez az. A 11. személyes év első negyedévében fordulás történik, amely a 2. személyes év során nem fordul elő; akkor, amikor a felgyülemlett por újból lerakódik, a 11. Személyes évkövetkező kilenc hónapja nyugodtan és eseménytelenül telik el, és gyanúsan emlékezteti a 2. Személyes évre.

Ebben az időszakban lehetősége van arra, hogy mindenki finomabb és rejtett érzelmeit befolyásolják, akikkel találkoznak. Fejleszthetik intuitív készségüket annyira, hogy felismerjék és felszínre hozhassák azokat az érzéseket, amelyeket mások nem képesek kifejezni. A Személyes Év 11 során képesek lesznek felismerni és felszabadítani mindent, amellyel szembesülnek, és ha türelmesen és átfogóan képesek kihasználni mindent, amit körülöttük látnak, képesek lesznek másoknak is segíteni valósítsák meg álmaikat. Ebben az évben a stressznek nagyon kimerítő hatásai vannak, de azok az emberek, akik a 11. évi Személyes Év intuitív tulajdonságait felhasználhatják a barátság megmutatására és segítő kéz felajánlására, nagy megelégedést kaphatnak.

2 ÉV CIKLUS

1+1=2

A 2 ÉV egy lassú kapcsolat, kapcsolat, partnerség, kapcsolat, türelmesség, a részletekre való figyelem, az együttműködés, az érzékenység és a fokozatos fejlődés útja.  A 2 évinspiráló tizenkét hónapos utazás, melyben izgalmas kapcsolatok találhatók múltja, jelenje és jövője között. Végül ezeket az információkat felhasználhatja egy ambiciózus cél kitűzésére. De ne tégy félre: az, ami ebben az évben történik, kitartást és mindenekelőtt nagy türelmet igényel. Először le kell lassítania és abba kell hagynia az erőfeszítéseket az eredmények elérése érdekében. Amit akarsz, hosszabb időt vesz igénybe a vártnál, tehát enyhítse a maga és mások magas elvárásait, és türelmesen és aprólékos figyelmet fordítson a részletekre. Meg kell tanulnia lassabban, figyelmesen és a kölcsönös érdekeket szem előtt tartva mozogni. Ha nem, akkor kapcsolat fog hiányozni, hogy bármilyen mérhető haladást elérhessen. Szélesítse meg a látókörét. Láss egy nagyobb képet. Fedezze fel kapcsolatát mindazokkal, amelyek befolyásolják az életedet. Természetesen nehéz lehet lelassulni, amikor biztos abban, hogy gyorsabban kell haladnia, de amíg le nem lassul - elegendő ahhoz, hogy a valóság finomabb és gyakran figyelmen kívül hagyott részleteit megismerje, fogalma sincs róla, merre tart, kivel válsz, hol vagy, mit csinálsz, miért csinálod, hová megy, vagy szerepeket, amelyeket mások játszanak az életedben. A világosság a 2 év egyik legfontosabb ajándéka, mindaddig, amíg eléggé lelassítja magát ahhoz, hogy azt igényelje.

Próbáljon elfogadni mindent, ami a múltban történt, és éljen egyszerre a jelenben. Ez nem könnyű feladat, de ha ezt valódi céljává teszi, és nem küzd meg az egész lassúságával, vagy elfojtja az általa kiváltott érzelmeket, akkor a kapott betekintés a választott jövőbe vezet.

Engedje el ezt a stresszt azáltal, hogy hagyja, hogy érzelmei szabadon áramolhassanak. Miután kiszabadultak a testéből, pihenhet. Nyugodtnak számít, ha szereted Önmagad. A disz komfort (betegség) akkor jelentkezik, ha nem vagy ki pihenve. Ha kitart a stressz és megtagadja a lassulást, akkor a testét még jobban megterheli a 2-es ciklus lassabb nyomása. Betegség következhet be.

Ne feledje: a stressz az érzések olyan nyomása, amelyek nem hagyhatják el a testüket, mert inkább tartják őket, mint kifejezik őket. Függetlenül attól, hogy betegség van-e vagy sem, ha a 2 év alatt nem csökkenti jelentősen a tempót és a stresszt, a 2 energia megtalálja a módját az Ön számára.

Nem versenyezhetsz a 2-sel!  Az együttműködésnek helyettesítenie kell a versenyt. Nincs szükség Önmaga nyomására. Ha igen, akkor a kívánt eredmények nem a kívánt módon valósulnak meg. De meg fog lepődni, hogy mit lehet elérni, ha az életed ugyanolyan ütemben él, mint a ciklus.

Előfordulhat, hogy visszavonul az agresszív és stresszes személyektől. Ha fizikailag nem tud elmozdulni tőlük, akkor csak egy nyugodt és türelmes gondolkodásmódban fogja megakadályozni, hogy problémáik az Öné váljanak. Ez a mély tudatosság, barátságosság és kedvesség ideje.

Amikor az utazás zavarossá válik, képzeld el, hogy egy domb tetején állsz, és lefelé nézel az életedre, valamint azokra az emberekre és helyzetekre. Nem fogsz sokáig ott maradni, mert a földi jelenlétre ebben az évben szükség van. De ez az alkalmi perspektíva segít megérteni a történés valódi természetét, a folyamatos türelem szükségességét és azt a tényt, hogy mások élete sokkal összetettebb, mint a sajáté. Arra készülsz, hogy elhagyja az emberi „fajt”, és olyan emberré váljon, akinek valószínűleg elfelejtette, hogy van.

Ahogy növekszik más emberek iránti megértése, rájössz, hogy még azok is, akik agresszívnek tűnnek, valószínűleg nagy boldogtalanságot rejtenek benne. Taktikusnak és érzékenynek kell lennie érzéseire, és megtalálnia kell a módját a harmónia megteremtésére. Még ha Ön is érzékeny és bizonytalan önmagában, próbáljon meg nem reagálni agresszióval vagy védekező képességgel. Légy türelmes magaddal, és könnyebb leszel mások iránti türelemmel szemben. Egy kis könnyedség és humor sokkal hozzájárul az idei elkerülhetetlen feszültségek enyhítéséhez.

A helyes időzítés és türelem a 2 év fő szempontjai. Céljaival vagy a színfalak mögött vigyáznak, ahol a korai fellépés nem árthat nekik, vagy más tényezőktől függenek, amelyeknek először „meg kell történnie”, mielőtt folytatná.

A türelme nem azt jelenti, hogy pusztán kedvezőtlen körülmények között engedünk el. Ki kell állnia magáért, amikor a körülmények ezt megkövetelik. De többnyire ez az év, amikor csendesen és lelkiismeretesen előkészítik az utat a jövőbeli sikerhez. Ez a részletekre való óvatos és fáradhatatlan figyelmet igényli, valamint azt, hogy tényleg meghallgassuk mások mondatait.

Vegye le a hangsúlyt. Az eredmények csapatmunkán keresztül alakulnak ki. Használja képességeit oly módon, hogy mások számára is hasznos legyen. Csak akkor lehet továbblépni, ha türelmes; hacsak nem várja meg, hogy a fejlemények a saját időben megtörténjenek, és ha nem enyhíti a feszültségeket és a hosszú távú aggodalmakat.

Úgy fogja érezni, hogy több melegség és szeretet, nagyobb elfogadás szükséges az érzéseidet és mások érzéseit illetően. A valódi jólét és biztonság nem valósítható meg háborús verseny és agresszió révén. Az igazság, a béke, az együttműködés és a tolerancia az egyetlen eszköz a továbblépéshez. Ebből a csendesebb, nyugodtabb szempontból meg fogja találni a módját, hogy megváltoztassa azt, ami nem tetszik. Egy pillanatról pillanatra élve megértheti, hogy a jelen az egyetlen kijárat a múltból, és az egyetlen kapu a jövőbe.

A múltat ​​és a jövőt összekapcsolják az általad hozott döntések és a jelenben végrehajtott tevékenységek. Ebben az évben el kell döntenie, hogy elhallgattatja magát, fejleszti intuícióját, és bíznia kell rajta az Ön számára megfelelő döntések meghozatalában. Tudni fogja, hogy valami rendben van-e abban, ahogyan érzi magát. a 2 év lassúsága ellenére jelentős előrelépést fog elérni. Érzékenyebbé válik az élet metafizikájára, és képes lesz megérteni a valóságot, ahelyett, hogy másokra támaszkodik, hogy elmondja neked, mi az.

Az intuíció és a belső tudás intenzív villanásait tapasztalhatja meg. A furcsa álmok nem szokatlanok a 2 évben. Ne félj tőlük. Valami fontosat próbálnak mondani neked. Jó ötlet lenne folyamatos nyilvántartást vezetni álmairól. Ébredéskor írja le őket. Nem számít absztrakt vagy bizarrnak, hamarosan megjelenik egy olyan minta, amely értékes betekintést nyújt a mindennapi élet kérdéseibe.

Amikor felismeri és érezte a 2 évtápláló energiáját, el akar pihenni benne. Meg akarod folyni vele. Ebben a szelíd állapotban van magával, a megértést szabadság és a szeretet bővül. Tudni fogja, hogy az agresszió és a valóság tagadása majdnem megsemmisítette képességünket a gondolkodáshoz, érzéshez, mozgáshoz és élvezethez. Az idei események megmutatják, hogy a szabad akarat az emberi evolúciókövetkező lépése. A szabad akarat a jövő. nélkül rabszolgává válunk.

Az idei figyelemelterelések, késések és eltérítések célja a türelem erejének fejlesztése. Minden helyzet tartalmaz egy fontos leckét vagy lehetőséget. Türelmesen értékelje mindazt, ami zajlik körülötted és benned. Tanulja meg érezni és érzékelni az életed végét az életén, ahelyett, hogy végig kényszerítené az utat, vagy pedig tagadásba kerülne. Legyen érzékeny. Érezd a valóságod.

Kis erőfeszítésre van szükség, ha személyes ambíciói vannak. Az idei késedelem és behatolás folyamata valóban segíti őket. Ha engedi magát a frusztrációnak és előrehaladásnak, rossz időben rossz helyre kényszerítheti magát, és többre lesz szüksége a diplomáciára, hogy kiszabaduljon a rendetlenségből.

A csapatmunka kiemelve van, és valószínűleg Önnek konkrét szerepet kell játszania egy csoporton, partnerségen vagy kapcsolatokon belül. Legyen diplomáciai és figyelmes, miközben kitalálja, mit kell ezeknek az embereknek tanítani vagy megmutatni. Néhányan „hogyan kell” tanítani, mások pedig „hogyan nem”.

Együttműködik. Tanulja meg, hogy kényelmes legyen hátsó ülésen. Nehéz lehet látni, hogy valaki másként veszi igénybe ötleteit vagy erőfeszítéseit, vagy ellopja a reflektorfényt, vagy attól, amit önnek jogainak tekint. Még azt is érezheti, hogy valaki szándékosan ápolt helyzetben tart téged.

Ha harag merül fel, engedje, hogy érezze magát, lehetőleg egyedül. Vegye ki a rendszeréből. Ne álljon szembe az emberekkel, csak ha úgy gondolja, hogy feltétlenül szükséges. Hallgassa meg, amit a harag vagy más érzés mond neked, és hamarosan meg fogja érteni, hogy miért vannak olyan körülmények, amilyenek vannak. Kérdezd meg magadtól: „Mi folyik itt valójában?”, Majd hallgasd meg a válaszaiban szereplő összes félelmet és ítéletet. Ha erősen szándékozik érezni, amit érzései mondnak, aktiválni fogja az intuíciót és megadja a választ.

Az együttműködés érdekében nem kell elveszíteni méltóságát, és nem kell ajtóvédőnek lennie. Ebben az évben olyan bizalmat és kegyelmet fejleszt, amely lehetővé teszi, hogy minden helyzetet nyugodtan és hatékonyan kezelje anélkül, hogy belemerülne más emberek problémáiba. Az a képessége, hogy észrevegye és gondoskodjon a részletekről, tiszteletben tartja és nélkülözhetetlenné tesz téged. Ez egy erős pozíció a belépéshez, de ne válj annyira nélkülözhetetlenné, hogy nem tudsz elmenni vagy megváltoztatni egy kedvezőtlen helyzetet.

Ha nem alakít ki meleg hozzáállást másokkal szemben, akkor azt tapasztalja, hogy fő tapasztalata idegesség, ütköző kapcsolatok, hibáztatás, bűntudat, harag, félelem, túlérzékeny és érzéketlen reakciók és könyörtelen kritika. Ha ez bármelyik bekövetkezik, akkor valószínűleg megpróbál irányítani egy másik személyt, vagy úgy gondolja, hogy másoknak van hatalma ellenőrizni téged. Másokkal való interakció megköveteli, hogy érezzék a különös jelenlétüket; hogy hallgatni nem csak a szavak mondanak, hanem a teljes üzenet igyekeznek közvetíteni; látni őket olyanok, mint azok teljes egészében, ahelyett, hogy egy aspektusra összpontosítanának, és megismerjék, hogyan kapcsolódsz hozzájuk.

Még a legkisebb ellenőrzési vagy manipulációs cselekedet is valószínűleg ellened működik. A 2 éven belül fel kell szabadítania mások feletti ellenőrzést vagy meg kell szüntetnie az ön feletti ellenőrzést. Felfedezheti, mennyire szeretőbbé és szeretetlenebbé vált a folyamatban.

Tavaly megtudta az egyéniség és a függetlenség fontosságát. Ebben az évben megtudhatja, hogy mindenki a saját egyedi energiáinak megfelelően működik; mindenkinek megvan a saját története; mindenki azonos fontosságú; és mindenki úgy érzi. a másokkal való bánásmód és az emberekkel való kapcsolattartás befolyásolja az érzéseket és a viselkedést  és az életminőséget. A 2 év megismeri azokat a viselkedési mintákat, amelyek akadályozzák a szabadságát vagy valaki mását. Ezekben a viharos időkben a tolerancia, a megértés és az együttműködés képessége pontos és rendkívül értékes tehetség - és ez az év arra, hogy megmutassa, mennyire tehetséges vagy.

Megjegyzés

A 11/2 év során mindig 2 jelen van, míg a 11 energia ritkábban, de intenzívebben fordul elő. A 11/2 év tele van kapcsolatokkal és lehetőségekkel. Ahhoz, hogy sikeres legyen, a legjobb, ha erőfeszítéseit partnerségként, nem pedig versenyként közelíti meg. Ha arra összpontosít, amit kínál, ahelyett, hogy összehasonlítja magát vagy a mások felé tett előrehaladását, nagy előrelépést tehet.

A 11/2 évben nélkülözhetetlenné válhat valakinek - vagy sok embernek -, és ez szokatlan hatalmat ad neked. A diszkréció azonban nélkülözhetetlen, ha az emberek magánérdekeikkel bíznak meg téged. Vigyáznia kell arra is, hogy az önökre való támaszkodásuk nem ennyi időt és energiát vesz fel, hogy senki ne hagyjon magadnak.

A kártya üzenete

Igazság

Az igazságosság és a mértékletesség, a logikus gondolkodásra és diplomatikus viselkedésre való igény, valamint a kiegyensúlyozott érvelés szimbóluma. Utalhat a természeti egyensúly fenntartására is. Őrizd meg a rendet azzal, hogy mindig nagyvonalú maradsz, és megfelelő önkritikával értékeled tetteidet. Valamely ügyben igazságszolgáltatásra kerülhet sor. Karmikus értelemben, és ez nem véletlen. Bárhogyan is alakuljon egy szituáció kimenetele, az eredmény mindenképpen igazságos lesz számodra. Érezni fogod tetteid következményeit.

Személyes hónapszámunk

A személyes hónapot röviden írtam le,mert  én személy szerint a megkezdett hónapban írom le.  A végén található majd a  saját születési adataimmal elemezve a személyes hónap.

Minden hónapban

Az év folyamán minden hónapnak megvan a maga rezgése, amely befolyásolja az akkori gondolkodásunkat és érzéseinket. Ezeket a rezgéseket a személyi hónapszámok tükrözik. Ha ismerjük ezeket a számokat, akkor azt is tudjuk, mire számíthatunk, és hogyan kell cselekednünk az előttünk álló hónapokban.

Ahogyan a személyes évek kilencéves ciklusain keresztül fejlődünk, úgy éljük meg a személyes hónapok kilenc hónapos ciklusait is. A havi befolyás fontos, mivel rövid ciklusa van, és mivel hajlamos arra, hogy minden hónapban új lehetőségekkel változtasson a dolgokon.

A kilenc hónapos ciklus rövid leírása:

 A Személyes Hónapkedvező új projektek elindításához; a reflektorfényben vagyunk ebben a hónapban. A második személyes hónapban tisztázhatjuk az apró részleteket, és kedvesnek kell lennünk a barátainkkal. A három hónap egy kreatív hónap, amely alkalmas a pihenésre és a szocializációra. Négy hónap alatt meg kell szerveznünk az időnket, a részletekre kell figyelnünk, komolyan kell lennünk és keményen kell dolgoznunk. A személyes ötödik hónapban lelkesek vagyunk; utazhatunk és kipróbálhatunk valami újat. A hat hónap jó otthon felépítéséhez és a családdal való időtöltéshez. A Hét személyes hónap a betegek várakozására, olvasására, meditálására és az életünk újragondolására szolgál. Nyolc hónapban a pénzügyekre és az üzletekre kell összpontosítanunk; jó esély van a sikerre. A Kilenc Személyes hónap célja, hogy elfelejtse magunkat és fontolja meg, hogyan szolgálhatjuk másoknak.

A rövidebb havi ciklusokon belüli számok hasonló, bár kevésbé kifejezett hatással vannak ránk, mint a hosszabb éves ciklus. Másrészt a rövid ciklusokat sokkal inkább észreveszik, mint a hosszú ciklusokat, mert a hosszú ciklusok hatása egy idő után általában észrevétlen marad (bár még mindig olyan erős, mint valaha).

A személyes hónap a születésének hónapjának napjával kezdődik és ér véget, tehát nem esik egybe a naptári hónappal, kivéve, ha egy hónap első napján született. Az új személyes hónap befolyása körülbelül két nappal a megjelenése előtt kezdődik, és az eltolás utáni két nappal meghosszabbodik.

A személyes hónapok ciklusait a személyes évek és más hosszú távú ciklusok összefüggésében értelmezzük.

A személyes és az univerzális hónapszám párhuzamos vizsgálatával teljes képet kapunk a következő hónapok lehetőségeiről és kihívásairól.

                                        SZEMÉLYES HÓNAK SZÁMÍTÁSA

A  személyes hónap számát a születési nap és a születési hónap, valamint az aktuális naptári hónap és a naptári év összegének összegzésével lehet kiszámítani.

Először hozzáadjuk a születési nap és a születési hónap összes számjegyét, majd az összeget egyjegyű számra csökkentjük. Ezután összegezzük a folyó hónap és a folyó év számjegyeit, és ismét csökkentsük az összeget egyjegyű számra. Végül hozzáadjuk mindkét összeget, majd csökkentjük az összeget (ha szükséges), amíg egy számjegyű számhoz (vagy 11, vagy 22 mester számhoz) nem jutunk.

A fenti példánknál maradva: A személyi hónap kiszámítása. 2019=3-as év a 2020-4-es lesz az évszám vagy is 2019 Decemberi hónapban 3-adunk a születési adataink hoz 2020-január 1-től 4-es év lesz tehát 4- adunk a születési hónapunkhoz+ naphoz. De csak azok számolhatják 4-es a hónap számát, akik 2020-január 1-én volt a születésnapjuk.

Például:1959:1:1-én született. Ők a következő képen számolják a születési hónapszámot és az évet is.

4+1+1=6-os személyes hónapja lesz az illetőnek Január 1-től!

1948:10:3-án született személy személyes hónapját nézzük meg december 1-től 2020-december 1-ig

2+0+1+9+3+10+3=19=1 decemberben 1-es személyes hónapja lesz.

2+0+2+0+10+3+1=9 Január

Február:4+10+3=17=8-as

Március:4+3+10+3=11=2

Április=4+4+10+3=21=3

Május=4+5+10+3=22=4

Június=4+6+10+3=23=5

Július=4+7+10+3=24=6

Augusztus=4+8+10+3=25=7

Szeptember=4+9+10+3=26=8

Október=4+10++10+3=27=9

November=4+ 11+10+3=28=10=1

December=4+12+10+3=29=11=2

A mester számot mindig figyelemben vesszük a személyes hónapnál csak úgy, mint a személyes évnél. A 10-es számot is figyelemben veszem, mert az a Tarot kártyában a „Sors” kerék. Az életfeladat számát én személy szerint mindig figyelembe veszem 26/8-as az én esetemben.

Ezzel a módszerrel el tudjuk végezni a 2020-as év személyes hónapját. A példánkban szereplő személynek október 3-án 8-as személyes éve lesz. A személyes évet mindig figyelembe vesszük

Remélem érthetően írtam le, ha valaki még is elakad, híjon fel telefonon szívesen segítek kiszámolni!

3+10+3+3=19= 1-es személyes hónapja lesz.

2020=4

4+10+3= 8-as személyes hónap

 2019. októberben, aki 1948. június 14-én született személy esetében:

1–es személyes hónap

Ez azaz idő, amikor új vállalkozásokat szeretne indítani . Óvatos döntéseket kell hozni ebben az időben a legjobb eredmények elérése érdekében a jövőben. Új és innovatív ötleteket hoz a jövőbe. Ez egy olyan időszak, amely a kreatív oldala jön előtérbe, és megőrzi az eredetiségét.Amit ebben a hónapban csinálsz, hosszú távú hatások lehetnek, tehát számítson rá! Ha terhességet szeretne látni, ez szintén jó alkalom a kipróbálásra.

2–es személyes hónap

Itt az ideje, hogy barátságos és harmonikus kapcsolatokat tartson fenn másokkal. Másokkal való kapcsolatod javul majd ebben a hónapban, és új barátokat szerezhet. Itt az ideje, hogy legyen óvatos, és tapintatosan oldja meg az Ön nehézségeit. Ez az idő, hogy váratlan eredményeket érjünk el. Itt az idő, hogy új barátokat szerezzen. Ebben az időszakban várhat régóta várt siker. A konfliktusokat együttműködő módon kell megoldani. Béke és harmónia lesz ebben a hónapban. Töltsön időt partnerével, vagy szerezze be a közeli barátok perspektíváját. Ha az utóbbi időben magányos vagy, akkor itt az ideje, hogy barátságot vagy romantikát keressen. Vessen egy pillantást arra, ahová önállóan eljutott, és nézd meg, szükséges-e módosítani. Most nem tudod mindent egyedül elkészíteni. Második vélemény vagy közeli barát támogatása nagyszerű lehetőségeket teremthet Önnek. Ha randevúzol valakivel, vagy új kapcsolat létesítését tervezi, keresse meg. A kreatív emberek munkáját a kétes hónap intuitivitás javítja.

3-as személyes hónap

Ez a személyes hónap szám azt mutatja, hogy meg kell vizsgálnia a kreatív oldalát. Társadalom állat vagy, és szeretné megosztani örömeit másokkal. Ez egy olyan időszak, amikor innovatívabbá válhatunk, és új módon tehetünk dolgokat. Optimistábbnak és szabad elmédnek kell lenned. Ideje még a művészi oldal felfedezése is. Ez az idő, hogy erőteljesen részt vegyenek a családdal, a barátokkal és a rokonokkal.

Készülj fel elfoglaltságra. Lehet, hogy valamiféle remekművet készít, vagy barátaival és kollégáival találkozik. Lehet, hogy ez egy ötletbörze, ahol csoportos célt tűz ki, vagy összejövetel másokkal, akik ugyanazokat a szellemi értékeket osztják meg. Tervezze meg a barátaival vagy munkatársaival való társalgást. Ha művész vagy kreatív ember, tedd oda oda a munkádat. Ez a hónap tökéletes a szükséges expozíció megszerzéséhez. Csak ne töltsön túl sokat, és ne váltson túl soká a bulizáshoz. Ez a hónap nagyrészt izgalmas, kreatív és társadalmi. Élvezd!

4–es személyes hónap

Ez egy hónap a munka gondos megtervezésére. Vannak esélyek bizonyos jogi, pénzügyi és tulajdonbeli problémákra, ezért fokozatosabban kell koncentrálnia az életében. Különös óvatossággal kell eljárnia minden jogi vagy pénzhez kapcsolódó ügyben. Szervezni kell a munkakörében, és türelmesen, módszeresen kell dolgoznia. Ebben a hónapban gondos tervezésre van szükség.

 A kapcsolatokban némi időt vesz igénybe, hogy megnézze, hogyan javíthatja a partnerével fennálló helyzetet. Meditálj arra, hogy mit akar létrehozni a kapcsolatokban vagy a karrieredben, és nézd meg, mit kell tenned. Akkor csináld! Lehet, hogy a végrehajtott cselekedetek kicsik, de kövesse őket, bármennyire is kihívást jelenthet. Sokkal többet fogsz csinálni, mint gondolnád!

5-ös személyes hónap

Ideje elfelejteni a múltbeli hibákat és újra kezdeni. Tele van új és innovatív ötletekkel. Szeretne másként és hatékonyabban csinálni a dolgokat. Ez a tanulás és a tudás megosztása másokkal való periódusa. Itt az ideje, hogy új gondolatokkal nézzünk az életre. Ehelyett keményen kell dolgoznia a jelenlegi helyzeteken. Kerülje el, hogy túl sok feladatot vállaljon.

 Előfordulhat, hogy a találkozókat elhalasztják vagy visszavonják, vagy lehet, hogy teljesen más útvonalat kell használnia, vagy megközelítést kell használnia valamihez, amit mindennapi tevékenysége során végez. Munkahelyi dolgok remeghetnek, vagy új feladatok is lehetnek. Ne harcolj a munkádban vagy a családodban bekövetkező változásokkal. Csak találja meg a módját annak, hogy vele dolgozzon. És ha elakad vagy boldogtalanul érzi magát, akkor ebben a hónapban kell változtatnia. Elemezze, hogy hol voltál, és merre tartasz. Ha rossz irányba jár, forduljon meg önmagát, és menjen arra az irányra, amely elviszi oda, ahova kell mennie. Sok különböző kötelezettségvállalás hívhatja fel a figyelmet egyidejűleg. De van energiája és lelkesedése, hogy megcsinálja.

A saját személy hónapom 2020-junius 1-től 5-ős személyes hónapom lesz, ez megegyezik a Névszámommal. Julisban nagyobb lehetőségem lesz a képességeim kibontakozására!

6-os személyes hónap

Ez a hónap a békéhez, a nyugalomhoz és a háztartáshoz kapcsolódik. Ha otthon feszült a helyzet, vagy ha változtatni kell a kapcsolatokban, akkor tedd meg most! Vagy vizsgálja meg, mit kell megváltoztatni, és állítsa be a tervet. Amit most nem tudsz megoldani, visszatérhetsz téged később ebben az évben. Ne várja meg, hogy ez megtörténjen. Ha Ön és partnere már túl elfoglaltak voltak, hogy együtt menjenek ki, szánjon egy kis időt az ölelkezésre és egyedül maradásra. Ez a tökéletes hónap arra, hogy kipróbálhassunk egy jóga órát vagy menjünk a gyógyfürdőbe. Meditálj, vagy szánj időt pihenésre. Jó ötlet, bármi is érzi magát pihenőnek és békésnek. Díszítheti a szobáját, vagy kreatív órát vehet, mint például festmény, írás vagy kerámia.

A családi élet ebben az időszakban előtérbe kerül. Boldog és harmonikus családi életre vágysz. Itt az ideje, hogy gondosan kezelje személyes kapcsolatait és egészségügyi kérdéseit. Ebben a hónapban kell gyakorolni a hajlandóság szellemét. Gondolkodnia kell a családjáról és otthonáról. Vigyáznia kell a család és az egészségügyi kérdésekre.

7–es személyes hónap

Ez a személyes  hónap azt mutatja, hogy meg kell vizsgálnia a belső tehetségét és ötleteit. Erőfeszítéseket kel tennie arra, hogy a lehető legjobb módon használja őket a legjobb eredmények elérése érdekében. Ideje meghallgatni a lelkét, hogy mit üzen, és belső hangját. Nézze át a terveit és ötleteit, és alaposan vizsgálja meg őket. Ebben az időszakban az emberek félreérthetnek téged. Békét és harmóniát kell fenntartania velük minden áron.

Ha nem veszi igénybe az időt neked ebben a hónapban, akkor nem fogja megkapni a teljes áldást, amelyet a következő hónap fog neked adni. Ha ideje változtatni az életében, hagyja, hogy az intuíció működjön érted. Hihetetlenül lelkis vagy ebben a hónapban, és megérti azokat a dolgokat, amelyekről valószínűleg nem volt tudatában korábban. Ha művész vagy, akkor rájössz, hogy munkád ihlette és kreatív. Csak ügyeljen arra, hogy ápolja magát, és kérjen tanácsot egy intuitív barátjától, lelki tanácsadójától vagy egy minisztertől, ha segítségre van szüksége. Ne engedje magának, hogy olyan helyre kerüljön, ahol annyira gondolkodik azon, hogy mi történik, hogy depressziósnak érzi magát.

8–as személyes hónap

Ez egy olyan szám, amikor igazán keményen kell dolgoznia, hogy a dolgok megtörténjenek. Ez egy nagyszerű tesztelési idő az Ön számára. Meg kell próbálnia nyugodtnak maradnia és összetévesztenie magát, hogy a dolgok megtörténjenek. Erőfeszítésekre van szükség a siker csúcsának eléréséhez. Tudatos erőfeszítéseket tegyen a türelmessé válásakor, és anyagi sikerrel jár. Előfordul, hogy a siker eléréséhez ismételt erőfeszítéseket kell tennie egy dologban.

 A nyolc a pénzről, és  erőforrásokról, a vezetésről és a sikerről szól. Csak győződjön meg arról, hogy pénzét jó célokra irányítja-e. Annak érdekében, hogy megkapja, hajlandónak kell lennie adni. Adományoz jótékonysági célokra? Ne menj pénz után csak a pénz kedvéért. Óriási forrásokat vonzhat, ha a magának és másoknak a legjobb érdekei vannak. Azok számára, akik hosszú ideje küzdenek, ez a hónap változást jelezhet. Ha arra várakozott, amikor új munkát szerezhet, vagy eladhat egy fontos terméket, akkor itt az ideje, hogy piacra dobja és valaki kezébe adja, aki segíthet.

9 –es személyes hónap

Ideje tenni valamit a társadalom érdekében. Személyes céljainak és vágyainak hátulról kell ülniük, és jobban kell gondolkodnia mások jóléte felett. Ideje, hogy bevonjuk magunkat a különböző társadalmi tevékenységekbe. Erővel nem változtathatsz semmit. A problémákat akkor kell megoldania, amikor szembesül velük. Ez a megfelelő idő a dolgok széles körű áttekintésére, és a személyes céljainak, eredményeinek és szükségleteinek az oldalra helyezése.

 Ha túlhajszoltnak érezte magát, időt kell fordítania magára. Tisztítsa meg a szekrényét vagy az asztalát. Szervezze át a terveit, és készüljön fel a jövő energiákra. Szánjon időt a kikapcsolódásra is! Ha továbbra is nehéznek találja életedet, akkor valószínűleg át kell gondolnia, mit csinál. Valahol az út során rossz helyre fektette be energiáját. Ha olyan kapcsolatot tart fenn, amely sehová nem megy, vagy olyan karriert vagy munkát folytat, amely nem tetszik, akkor fontos döntéseket kell hoznia. Ne mozogjon a múltban. Ma él, és arra kell összpontosítania, hogy miként javíthatja a holnap életét.

11/2

11 - Ez egy különleges hónap, amikor a legjobban tudod működni. Hagyd, hogy fantáziád szabadon működjön, és inspirációt biztosítson neked.

Mester számként a 11 túl magas és erőteljes rezgést jelent a folyamatos használathoz. Megállapíthatja, hogy valójában egy 2-es rezgés motiválja Önt a mindennapi életben (olvassa el a 2. személyes hónap leírását).

                           Személyes hónap a párkapcsolatban!

              A párunkkal is megnézhetjük a személyes hónapot hónapról hónapra.

A személyes hónapok ciklusainak kapcsolati kompatibilitása erőteljes hatással lehet. De ne feledje: a ciklus rövid. Tehát, ha zűrzavarba ütközik, segít emlékezni arra, hogy a ciklus természetéből adódóan csak átmeneti.

Megjegyzés: A ciklusok közötti kompatibilitás ismétlődő, akárcsak a ciklusok természete. Míg az azonos számmal jelzett Személyes Hónap ciklusok befolyása az éves ciklustól függően nagymértékben változhat, a kompatibilitási szempont nagyon keveset változik. Ezért azt fogja tapasztalni, hogy a kompatibilitás leírása ugyanaz, ha például egy 3 és 4 személyes hónap kombinációt találunk egy 5 évben, mint amikor egy 6 év alatt. Ezért azt fogod látni, hogy a Személyes Hónapos ciklusaid lehetséges hatásai soha nem ismétlődnek meg egyetlen száznyolc hónapos időszakon belül sem. A kompatibilitási szempont azonban sokkal gyakrabban ismétlődik általában 9-havonta, de néha még ennél is ritkábban, a személyes év ciklusától függően.

                                               A kapcsolat kompatibilitása.

                      Elsőként kiszámoljuk a párunk személyes évét.

PL: az egyik félnek a Férfinek 5-ös személyes éve van, akkor decemberben 8-as személyes hónapja van. 2020-januárban 6-os személyes éve van. Ha, februárban született, akkor a születési évhez 4-adunk, és a születési hónapját február akkor 6-os személyes éve lesz.

Nem sorrendbe teszem fel, mert az összes kombinációt sok időbe telik a számítása. Ha nem találja Ön és a párja kombinációhájat hívjon fel és elküldöm Önnek!

4+2+9=15=6 személyes éve

Személyes hónapja:6+ 2=8

Példa: a Férfi személyes hónapja 1-es

A Nő személyes hónapja 1-

Ebben az esetben mindkettőnek 1-es személyes hónapja van

Ez nagyon ritkán fordul elő, hogy a Nőnek és a Férfinek egyforma a személyes éve és a személyes hónap száma. A következő példákban láthatjuk, hogyan működnek együtt, ha egyforma a személyes hónapjuk vagy lényegesen eltér a két szám.

1-es-1-es kombinációja

Fiú és lány, ugyanaz a ciklusszám oszlik meg. Mivel a Személyes Hónap és a Személyes Év ciklusai ismétlődő sorrendben követik egymást, mindig ugyanazok a személyes ciklusszámok lesznek megosztva, és következésképpen ugyanazok a befolyások. (A személyes ciklusok 9 havonta és 9 évente ismétlődnek.) Nyolcadik hozza a legjobb vagy a legrosszabb időt általában egy kicsit. Segítség és erőfeszítés segítségével kedvezően döntheti el az egyensúlyt, de fel kell készülnie a kihívásokra is.

Ami a pozitív oldalról szól, ambíció és jutalom időszakát kell jelenteni mindkettőjük számára. Ez a ciklus erőt, összpontosítást, a haladás lehetőségeit és előnyeit nyújtja a múltbeli erőfeszítésekből. Ezen kívül a szokásosnál könnyebben támogathatja és erősítheti ezeket a tulajdonságokat egymásban. Negatív oldalról az is erősítheti kevésbé kívánatos tulajdonságait. Megállapíthatja, hogy kicsit Én központibb vagy, mint általában, talán még könyörtelen is a céljainak elérésében. Valószínűleg elsősorban magadra koncentrál, és kevésbé érdekli az adás, mint a fogadás. Mindaddig, amíg mindketten energiáikat a külvilágra irányítja, mindent rendben kell lennie. Ha azonban a keresztszőrnél találja partnerét, ne feledje, mi a legfontosabb számodra, és vigyázzon, ha prioritást ad a kapcsolatának.

1-es 2-es kombinációja

Férfi és Nő, ebben az időszakban az Ön egyedi ciklusai (és befolyásai) nagyon különböznek. Nő, meg kell találnia a fókusz, erőfeszítés és esetleg frusztráció vagy stagnálás időszakát. A Férfi a változás, az izgalom és a dinamikus energia idejét fogja megtapasztalni. Ennek eredményeként a Férfi abban a helyzetben van, hogy segítsen előrehaladni, és ne váljon túlzottan csalódottá a ciklus követelményei miatt. Visszaadhatja a szívességet, ha horgonyként működik számukra kiszámíthatatlan ciklusuk alatt. Ennek a kombinációnak a legpozitívabb hatása az, hogy együttes erőik szinte mindig haladást és döntést hoznak. Ezen időszak végére valószínűleg új célokat tűzött ki, és jobban megértette a jövőjét. A potenciális negatív hatás az aggodalom, amely időnként olyan irányba mozoghat, hogy idegeneknek érzi magát. Ezt el lehet kerülni, ha rendszeresen megosztja érzéseit és ötleteit. A fizikai közelség és a megosztott tevékenységek segíthetnek a kapcsolattartásban.

1-5-ös kombináció

Ez egy nagyon kompatibilis kombináció. Nő 1-es személyes hónap, Ö egy új irány küszöbén áll, ahol a lehetőségek és a haladás jelei nagyon egyértelműek. A Férfi 5-ös szintén dinamikus periódusra számíthat, ám a kevés a terv szerint haladhat. Ha rajzolna vázlatosan ezeket a ciklusokat, akkor a diagram 1-je valószínűleg egy viszonylag egyenes vonalat mutat, amely végigfut az időszakon keresztül, és egyértelműen egy irányba halad. Ezzel szemben az Férfi 5-ös személyes hónapja diagram sok kanyart és görbét mutatna, amikor a ciklus halad előre.

Noha ezt a ciklust különböző módon fogja megtapasztalni, változást és mozgást fog létrehozni mindkettőjük számára. Ha teljes kezével az egyéni igényeire és kívánságaira összpontosít, valószínűleg kevesebb időt fog találni (és talán kevesebb vágyat is) arra, hogy odafigyeljen a kapcsolatokra. Hasznos lehet beszélni róla és elfogadni ezt korán, felkészülve erre a valószínűségre.

Az ők esetében a kulcsszó a fegyelem; koncentráltnak, de rugalmasnak kell maradniuk. Használja ki ciklusának fokozott energiáját és törekedjen a céljainak elérésére. Ez ellentmondásnak hangzik, de ha mindketten a saját igényeire összpontosítanak, akkor valószínűbb, hogy partnerét kihagyják, vagy figyelmen kívül hagyják. A következő hónapban a Nőnek 2-es személyes hónapja lesz a Férfinek 6-os személyes hónapja sok esélyük lesz arra, hogy együtt töltsenek sokkal több időt.

1 és a 8 kombinációja

 Kiválóan ösztönzi mindkettőt elfoglaltságra. Nő, célokat fog elérni, és felfedezi őket. Mindkettő a haladás és a pénzügyi javulás lehetősége felé halad (bár a 8-as és a 1-nek őriznie kell a gyors meggazdagodásban való részvételt). A ciklusok közötti különbségjelentős, és kapcsolódik a különböző belső / szellemi utakhoz. Ez különösen egyértelművé válhat ebben az időszakban, ami problémákat okozhat a kapcsolatában. Ennek nagy része valószínűleg nem következményes (tehát egy hasznos tanács az, ha figyelmen kívül hagyjuk a nem jelentős kérdéseket). Az egészséges kapcsolat fenntartásához általában meg kell beszélni a különbségeidről. Vannak olyan esetek, amikor jobb kerülni az érintő témákat, és elfogadni, hogy eltérő véleményű és megközelítésű egyének vagytok. Ideje figyelmen kívül hagyni ezeket a különbségeket, és egyszerűen csak élvezni egymás társaságát. Mindkettő olyan cikluson megy keresztül, amely anyagilag erősíti pozícióját; ebben az időszakban a legjobb megközelítés az, ha erre összpontosít. A szellemi vagy szellemi nézeteltérésekkel szemben a legjobb, ha az alvó kutyát nem háborgatjuk.

3-2 kombinációja

Amikor a ciklusok egymás mellé sorrendben esnek egymáshoz (mint a 3-as és 2-es), nagyon eltérő igényeket és tapasztalatokat generál a párkapcsolatokban részt vevő felek számára. A  2 azt jelzi, hogy ez egy ciklus lesz, amikor az érzelmek intenzívebben érezhetők, és a szokásosnál nagyobb hatással vannak. Úgy érezhetik, hogy egy védőréteg elveszett, így különösen kiszolgáltatottá válnak. Ugyanebben az időszakban megnövekedett inspirációt, lelkesedést, magabiztosságot és kreativitást fog tapasztalni - könnyű idő, amikor más érzelmek kevésbé játszanak szerepet. Az a valószínűség, hogy az érzelmeik erősen befolyásolják, hangulati ingadozásokhoz, érzelmi bizonytalansághoz vagy zavart okozhat. A jókedvű hozzáállásoddal, valamint a csökkent érzékenységgel és intuícióval párosulva ez kihívásokat támaszthat a kapcsolata előtt.

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor nem érti, miért zavarja a férfit miért olyan érvét, amely ön szerint kisebb jelentőségű érv, és azon tűnhet, hogy vajon miért tűnik olyan zavartnak és félreérthetetlennek. Nő  próbáljon meg érzékeny lenni a partner aggodalmaira, és adjon nekik extra időt és figyelmet e ciklus alatt.  A Férfi segíthet abban, hogy nem lakozik az érzelmeik mellett. Ha úgy gondolja, hogy túlságosan el vannak ragasztva más dolgokhoz, valószínűleg az oka, hogy elég biztonságban vannak a kapcsolatokban, hogy a kreatív erőfeszítésekre és társadalmi eseményekre összpontosítsanak, amelyek a jelenlegi ciklusuk szerves részét képezik. Balint érdemes tudatni vele, ha Balint nagyobb figyelmet igényel, vagy érzékenyebb megközelítést igényel; a kommunikáció kulcsfontosságú ebben a ciklusban. Mindkettőnek helyet kell tennie a különbségeihez. A felismerés, hogy nagyon különböző ciklusokon megy keresztül, segíthet jobban megérteni egymást.

3-7-es Kombináció

A  3-as és a 7-es két nagyon különféle ciklust egyesítenek.

 Az Ön számai poláris ellentétek a befolyásolásuk során. A dolgoknak meg kell világolniuk, mintha a nap áttörne napos felhős égbolt után. A 7 jelzi, hogy komoly időszakot tapasztal az önismeret és a felfedezés. Ezek az eltérő hangulatok megnehezíthetik a kommunikációt, ami frusztráló lehet. Lehetséges, hogy könnyed és játékos hajlamoddal kapcsolatban nehézségeket okoz a töprengő és talán még pesszimista kilátásaival kapcsolatban (és fordítva). Ennek az aggodalomnak a kiegyenlítése érdekében mindent megtesz annak érdekében, hogy felismerjék és reagáljanak egymás aggodalmaira. Mutassa ki szeretetét, nyújtsa ki magát, és adjon egymásnak lehetőséget az egyéni érdekek feltárására.

 Meg kell értened, hogy a Férfi befolyásoló csendes, introvertált hangulat átmeneti és szükséges. A Férfinek meg kell próbálnia, hogy ne hosszítsa az izgalmas hozzáállása, amely felszínesnek tűnik számukra. Ez a cikluskombináció negatív hatással lehet a kapcsolatokra. Ha úgy érzi, hogy egy veszélyzónához közeledik, ossza meg érzéseit a lehető leghamarabb és őszintén. Noha az egyéni ciklusok mindkettőt befolyásolják, valószínűleg a Férfit erősebben befolyásolja. Tegyen meg mindent, hogy támogassa egymást ebben az időszakban, és ne feledje, hogy a ciklusok természetüknél fogva ideiglenesek. A türelem és a tolerancia mind a ketten kulcsszavak.

6-7-es Kombináció

Nagyon különböző ciklusokat tapasztalsz. Egyrészről a 6-os és a 7-es befolyás nagyon jól kiegészíti egymást. Másrészt olyan eltérő igényeket teremtenek, hogy ebben az időszakban előfordulhat, hogy kevés közös vonása van. Lehetséges, hogy szinte mindenben nem ért egyet: hogyan töltse el a hétvégét, milyen autót vásároljon, melyik barátait hívja meg, és így tovább. A társadalmi helyzetekkel és tevékenységekkel kapcsolatos hozzáállása valószínűleg szintén eltérő lesz.  A 6-ciklusa azt sugallja, hogy a szokásosabban extroverták lesznek, és mások felé is eljutnak, miközben csak csendes időt keres. Pozitív hatások vannak ebben a ciklusban

A FÉRFI toleránsabb, amely természetet és áldozati hajlandóságot ad önnek. Ez az idő folyamán a kapcsolat fontos és szükséges tényezője. Nő, lehet, hogy nem lesz  olyan türelmes, mint általában, és visszavonulhat. Ha kissé hűvös és távolinak tűnik, fontos, hogy Balint felismerje, ennek valószínűleg semmi köze nincs a kapcsolathoz; csak egy kis lélekkeresést végez, és helyre és távolságra van szüksége. Az is döntő fontosságú, hogy ne váljon annyira, öntudatra, hogy elfelejtse partnerét. Bár a 7-es egy befelé, személyesebb utazásra ösztönöz, az érdeklődőknek is figyelmet kell fordítaniuk.

5-9-kombináció

Nő 9 és a Férfi 5, bár ezek nagyon különböznek, a ciklusok kompatibilisek. A kreativitás, az optimizmus és az inspiráció az Nő 9-es a férfi 5-ös személyes hónapjának a ciklusának fő alkotóelemei; az ambíció, a célok és a pénzügyi jutalom az ön eleme. Ezek a befolyások kiegészítik és ösztönzik egymást, ami előnyös lehet mind a kapcsolatokra, mind a gyakorlati ügyekre. Ez a kedvező idő a hosszú elhalasztott projektek, például pénzügyi aggályok, otthoni javítások és egyéb gyakorlati ügyek gondozására. Ez a kapcsolatok egyik legjobb kombinációja. Meg kell találnia, hogy kapcsolatban áll és jól kommunikál, és könnyen támogathatja egymás törekvéseit.

Van azonban olyan terület, amely eltéréseket okozhat. Az Nő  91 3-ciklusának segítenie kell az inspirációt és az aktívságot, ám valószínűleg kevésbé lesz koncentrálva, mint általában. Ez akkor fordul elő, amikor teljes mértékben koncentrálsz, különösen az alsó sorban. Ennek eredményeként úgy érzi, hogy az Nő 5% 9-es kissé felelőtlen, bár úgy érzi, hogy mindenki dolgozik és nem játszik játékot. A ciklusok különféle aspektusainak kompromisszuma és elismerése segíthet jobban megérteni partnerét, és mindkettőnek kihasználhatja az ezen időszak által kínált lehetőségeket.

                     Személyes hónap szülő és gyermek kapcsolata.

A személyes hónapot a szülőkkel is meg nézhetjük a végére hagytam egy Anya és a gyermeke kapcsolatát, hogyan tudnak együtt működni ebben a személyes hónapban!

Az Anyának 4-es személyes éve van, és 7-es személyes hónapja.

A gyerekének  5-es személyes hónapja.

Anya és Gyerek, ezt az egyik leggyógyítóbb és legszerencsésebb ciklusnak tekintik. Bár az 5-ös és a 7-es nagyon különböznek egymástól, rendkívül jól boldogulnak. Gyerek a változások és a dinamikus energia idején megy keresztül. Te, Anya, valószínűleg egy kicsit visszavonulsz, mint általában, arra összpontosítva, hogy ki vagy és hová mész. Noha a ciklusai általában nagyon eltérő módon befolyásolnak téged. A Gyerek számára kifelé és befelé összpontosítva - ezek a szempontok egymásba ülnek.

Anya, önálló felfedezése valószínűleg vonzó lesz Gyerek számára abban az időben, amikor kicsit találnak, ami finomnak vagy titokzatosnak tűnik. És Gyerekkel töltött energiájának és inspiráló hozzáállásának pozitív hatással kell lennie rád, amikor szüksége lehet kapcsolatba a külvilággal.

Lehetséges azonban, hogy Gyerek úgy érzékelte a visszafogott hozzáállását, hogy valami nem megfelelő. Ha igen, tudassa vele, hogy minden rendben van. Egy 7 ciklus alatt az utoljára kívánt dolog, hogy kihúzzon a szemlélődő téréből - valószínűleg bosszantónak és tolakodónak tartja. Vegye figyelembe a különbségeket - csupán az együttléthez elegendő a csodálatos közelség és elismerés periódusa.

Apa és Gyermeke

Apa és Gyerek, a ciklusod olyan ellentétes, amennyire csak lehet, mégis kompatibilisek. Egy kapcsolatban befolyásuk általában kiegészítik és kiegyensúlyozzák egymást. Gyerek dinamikus változási ciklusban van, nagy töltöttségű, nyugtalan energiával, munkára, projektekre, utazásra vagy más külső érdeklődésre összpontosítva. Ciklusa a stabilitás és a felelősségvállalás egyik része, amelynek a megközelítését összpontosítva és praktikussá kell tennie. Amíg Gyerek lehetőséget és kalandot keres, addig az otthona és a családja összpontosul - az emberek és dolgok, amelyek a legjobban jelentik számodra.

Ha felismeri a ciklusok különféle aspektusait, és támogatják egymás független útjait, ez lehet az egyéni törekvések, valamint a kapcsolatok szempontjából is kifizetődő időszak. Gyerek inspirálhat egy kis izgalmat, és az Apa hozhatja a szükséges stabilitást. Ugyanakkor fennáll a különbség, a hibás vagy a harag lehetősége is.

Ebben a ciklusban, szinte bármilyen más alkalommal, fontos, hogy ne próbáljon túl sokat befolyásolni egymást. Ebben az időszakban az "élj és hagyd élni" szlogennek kell lennie. Valószínűleg már felismerte, hogy mindig nagyon különböző ciklusokat tapasztal, amelyek közül néhány kompatibilis, mint mások. Ez a kapcsolat fontos szempontja, és nem korlátozódik erre a ciklusra. A sikeres Apa és Gyermek kapcsolat fenntartása érdekében mindkettőnek el kell fogadnia azt a tényt, hogy életének nagy részében nagyon különböző energiák hatnak rád. Nem sértené, ha az „élni és hagyni, élni” egy állandó családi szlogen. Habár a ciklusai a spektrum ellentétes végére helyezik, szépen kiegészítik egymást, mindegyikük biztosítja a jó együttműködést.

A személyes hónapokat röviden tettem fel nincs minden kombináció feltéve. Ha, viszont nem találja, a személyes hónap hónapját akkor írjon üzenetet vagy hívjon fel és felteszem egy-két nap múlva.

Sok sikert kíván minden kedves látogatómnak a személyes évhez és a személyes hónapjához. Azt viszont tudni kel, hogy a személyes hónap minden hónapban változik. A személyes évet mindenki megnézheti a Névvel, a Szívszámával, a Személyiség számával, és az élet feladatával is.

Ha, van kedve, akkor a személyes hónapjával is megnézheti, hogyan harmonizál a személyes hónapja a névszámmal és a többi adataival. A Numerológiát azért szeretem, mert szinte mindent meg tudunk nézni csupán ismerni kel a számok egymásra hatását.

Jó számolást kívánok mindenkinek!

Köszönöm,hogy elolvasta

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.