Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Synastry fényszög kapcsolat II. rész!

2020.02.12

II-RÉSZ

          Szaturnusz az összetett diagramban!

A Szaturnusz mindig nagyon bonyolult szimbólum. Számos jelentése van, ezek közül néhány is nehéz kezelni. Először is, gyakran reprezentálja a kapcsolat azon területeit, amelyek valószínűleg bizonytalanság forrását jelentik. Ez a tulajdonság teheti a Szaturnusz nagyon nehéz kezelni, mert félelmeket jelent, amelyek negatív energiát generálhatnak, ami az a legrosszabb valóra válik. Meg kell tanulnia ellazulni a kapcsolat azon területein, amelyek a legjobbak befolyásolja a Szaturnusz.

Szaturnusz azonban nem mindig nehéz. Nagyon gyakran azt jelzi, hogy tartós kapcsolat áll fenn!  Nagyrészt akkor válaszol a Szaturnusz, ha egyszerűen elfogadja az általa előírt valóságot, és nem várta azt, ami lehetetlen. Ez megakadályozza a frusztrált idealizmust oly sok szerelmi kapcsolatot megnehezít Máskor azonban a Szaturnusz befolyása szinte lehetetlenné teszi a kapcsolatot. Amikor ez megtörténik, ezt a valóságot el kell fogadni.

Ha valakinek a 2-es házába esik a párja Szaturnusza

Általában jó érzést ad a kapcsolatnak anyagi bizonytalanság. Régen úgy tanultam, tanultuk, hogy a 2-es házban szegénység jelzésnek tanultuk. De sok milliomosnak volt van második házban a Szaturnusz; valójában ez az elhelyezés okozta számukra vagyont. Bár az anyagi erőforrásokkal mindig óvatos lesz, meg kell tanulnia, hogy nyitott legyen az új lehetőségek felé, és pozitív szempontból járjon el. Ez jelentősen segít!

Szaturnusz szesztil SzaturnuszGPG

Azáltal, hogy együtt vagytok, bizonyos kapcsolatot létesít, de ahhoz, hogy valamit ki tudjon hozni belőle, érettnek és praktikusnak kell lennie. Van bizonyos fokú szolid és kölcsönös tisztelet közted, amely segít sok nehéz pillanat legyőzésében, vagy megakadályozza, hogy a felesleges erőfeszítések túl kimerüljenek.

Szaturnusz kvadrát SzaturnuszGRG

 A férfi élettapasztalata eltér a nő tapasztalatától vagy véleményétől (a férfi fiatalabb a Nő idősebb! Általában konfliktus merül fel egy fontos elvvel kapcsolatban. A kitartás oka lehet ennek a kapcsolatnak a lezárására.(nem zárták le együtt élnek KB 50-éve)

Szaturnusz szextié NapGPA

Nagyobb felelősséget, stabilitást tanít neki, és valószínűleg egy kicsit korlátozza. Mellette lassan, de biztosan érettebbé válik. Gyakran erős bizonyosságot kölcsönöz neki, és segíti a kitűzött célok megvalósításában is. Ebben a kapcsolatban közös erő van a legnehezebb akadályok leküzdésében is, ezért ennek a csillagképnek az eredménye gyakran szoros partnerségi kapcsolatok.

Szaturnusz kvadrát Nap   -GRA

Szűz Skorpió

Ez a szempont karmikus kapcsolatot hoz létre, amely nehéz lehet. A Nap személy megpróbálja átlépni múltjának határait, ezért tudatosan választja ezt a kapcsolatot erre a célra. Lehet, hogy küzdenek az erkölcs és a bűntudat a folyamatban. A Nap ember a Szaturnusz személyét tekintélyes alakként láthatja, aki megtestesíti azokat a korlátokat és hagyományokat, amelyeket a Nap ember át akar állni. A Szaturnusz is megfoszthatja magától a szabadságtól ebben a kapcsolatban. A Nap személy reményt és optimizmust nyújt, de a Szaturnusznak meg kell birkóznia egy erős földi valósággal is. Sok rejtett kihívás lehet. A harcban mindkét fél megpróbálja támogatni egymást. A Nap végül kinövi a Szaturnusz embert, de ha ez megtörténik, a Nap személyének segítenie kell a Szaturnusz embert az önértékelés erősítésében.

Szaturnusz együtt áll Hold-GMB

Ez a szempont karmikus tapasztalataik miatt összehoz két embert. Ez a kapcsolat pozitív irányba mutathat, amelyet körültekintés és bölcsesség jellemez. A Szaturnusz útmutatást és iránymutatást szeretne adni a Hold személyének, mert a Szaturnusz személy ismeri a dolgok eredményét, és nem akarja, hogy a Hold személy megsérüljön. A Hold személy viszont erre gyerekes módon reagálhat, vagy felértékelheti azt a struktúrát, amelyet a Szaturnusz a kapcsolathoz hoz, attól függően, hogy a Hold személy érzelmi érett-e.

Szaturnusz Oppozíció Hold GWB-

Erős köteléket van kettőjük között, amit nem könnyű elviselni. A partner nyomasztóan hat, gátló és gátlásokat okozó. Gyakran korlátozza őt - érzéketlenséggel, hidegséggel és elutasítással. Ebből elidegenedés és csalódottság fakad, ami elmagányosodáshoz és elszigeteltséghez vezet. Társa úgy érezheti, hogy ön csapdába ejtette, számon kérni, ellenőrizni akarja. Nem rosszindulatból teszi mindezt, valószínűleg nincs is tudatában annak, hogy ilyen hatást gyakorol rá - kettejük relációjában egyszerűen így működik. Ugyanakkor - esetleg valamilyen kényszerkörülmény okán - komoly és hosszú elkötelezettséget jelenthet kapcsolatuk. Cserébe az érzelmi távolságot kell elviselni, a hangulat nyomottságát, a rosszkedvet és az emocionális korlátokat. Nehéz állás, különösen akkor, ha a Hold a hölgy képletében áll. Ekkor ugyanis nőiségében is visszafogottságot fog megélni, és ebbéli mivoltában nemigen fog tudni kiteljesedni ebben a kapcsolatban.

Szaturnusz kvadrát Merkúr GRC

Bak Skorpió

A Merkúr Nő partner az intelligenciájukkal tudattalanul megkérdőjelezi apja korlátait és bölcsességét, amelynek szimbólumát a Szaturnusz Férfi partner képviseli. A Szaturnusz a termelési célok iránti elkötelezettséget és lassú mozgást jelképezi. Ez a szabad véleménynyilvánítás akadályának tekinthető. Ha a Nő Merkúr meghallgatja a FÉRFI Szaturnusz tanácsát, akkor esélye van arra, hogy elgondolkodhatóbbá váljon, és megtanulja elmondani, hogy mit jelent. A kapcsolatok lehetnek egyirányúak vagy nagyon jelentősek is, attól függően, hogy a Merkúr hogyan visz egy praktikus és józan Szaturnusz életképéhez (nem könnyű, és nagyon nehéz kompromisszumot kötni a Bak Szaturnusz partnerrel)! Itt kapcsolat alakulhat ki az idősebb- PARTNER nyilvánvaló mintázatával, ahol az egyik partner semmi sem áll meg, hogy lenyűgözze a másikat. Ez nagyon nehéz szempont a harmónia számára, mivel rejtett belső függőséggel rendelkezik.

Szaturnusz fél szextil MerkúrGNC

Gyakran bizalmatlanságot mutat az ötleteiben vagy az intellektuális képességeiben, ami miatt elutasítottnak érzi magát. A vélemény kritikája és kételkedése csökkenti önbizalmát mentális képességei iránt. Arra kényszeríti, hogy összpontosítson súlyos kérdésekre, amelyek könnyen elmélyíthetik pesszimizmusát.

Szaturnusz trigon VénuszGSD

Halak Skorpió

A betegellátás és az erős szeretet miatt ez a szempont egyfajta házasságot hozhat, ahol minden partner kihúzza a gyermekkori szokásait, hogy megértse a megvalósulást és a személyes fejlődést. A Vénusz partner csodálja a Szaturnusszal rendelkező személy erősségét és védő tulajdonságait, aki erőt, védekezést és szerkezetet ad. A Szaturnusz megtanítja a Vénuszt ara, hogyan kell irányítani kreatív energiáját és összpontosítani a szeretet ösztönét, így végül több értékük és jelentésük lesz. Ennek a harmonikus aspektusnak a következménye stabil és tartós szeretet lehet.

Szaturnusz kvadrát VénuszGRD

 Támaszt nyújt a másik pénzügyeihez. Hosszú távú szerelem, támasz a kapcsolatban, kötődés- probléma, ki az, aki elvárja, hogy támaszkodjon rá. Nehéz megélni, mert erősen korlátoz.

Szaturnusz kvadrát Mars-GRE

Szűz Nyilas

Konfliktus szempont Érzelmi fájdalom szempontja

Ezzel a karmikus szemponttal az emberek vonzódnak egymáshoz a kölcsönös tanulságok miatt, amelyeket meg kell tanulniuk. A Mars megpróbálja lenyűgözni a Szaturnusz partnerét, és rájön, hogy a Szaturnusz normái ellentmondanak a Mars erőfeszítéseinek. A Szaturnusz megpróbálhatja irányítani és összpontosítani a Mars egóját, amelyet a Szaturnusz túléretlennek tart.

A Szaturnusz követelései azonban észszerűtlennek tűnnek a Mars partnerének, mivel megkérdőjelezi az Szaturnusz bölcsességének forrását. Ez az eredmények egyik aspektusa. Ha mindkét partner képes megérteni a másik funkciójának jelentőségét (bár ezek jelentősen különböznek egymástól), a kapcsolat szilárd alapokra építhető.

Szaturnusz szemben áll MarsGWE

A nő korlátozza a férfi tevékenységeit vagy erőfeszítéseit, és ezért sok energiát igényel. A nő iránti túlzott kritika kiváltja a férfi vonzódását, és arra készteti őt, hogy elnyomott haragját neki fordítsa. A vágyaival szembeni kemény és negatív hozzáállásával bántja az embert.

Szaturnusz trigon JupiterGS F

Halak Skorpió

Ha a Jupiter látást nyújt, és a Szaturnusz struktúrát hoz létre, akkor kapcsolatokat építhetnek fel, amelyek az egész társadalom számára hasznosak lesznek. Személyes szinten a Jupiter barátságossága és optimizmusa megakadályozza, hogy a Szaturnusz túl sekélyé és depresszióssá váljon, miközben a Szaturnusz gondoskodik arról, hogy a Jupiter ötletei a józan eszen alapuljanak.

Szaturnusz kvadrát Jupiter-GRF diszharmonikus

A női partner akadálya a férfi partner optimizmusának és lelkesedésének. Kételkedik, és néha elnyomja filozófiai hozzáállását vagy életképét. Lehet, hogy magatartásával lelassítja a fejlődését. Megértése a depresszió oka.

Szaturnusz együtt áll UránuszGMH

Szűz Szűz

Ez a szempont gyakran nehéz, de az általa létrehozott akadályok miatt jelentős változások történhetnek. A nő állandó változást fog tapasztalni.

A Szaturnusz és az Uránusz nagyon különböző bolygók. Az Uránusz aktívabb, és segít a Nőnek kiszállni, és eltávolítani az akadályokat. Az Uránusz férfi intuitív módon vagy sokk taktikával tudja megtenni. Az Uránusz férfi néha hidegnek és fenntartottnak tűnik. De a nő ezt megérti, és pozitívan reagálhat erre a provokációra. Ha nem értenek egyet egymással, a radikális Uránusz férfi és a konzervatív nő egyszerűen nem tudnak ellenállni egymásnak. Ez általában nem hosszú távú kapcsolat, hanem egy karmikus csere, amely az élet egy bizonyos időpontjában zajlik, amikor készen állnak az asszimilációra.

Szaturnusz szesztíl Uránusz-GPH

A férfi azt tanítja a nőnek, hogy összpontosítson meglehetősen szokatlan véleményekre és hozzáállásra, ami különlegesnek érzi magát. Elég bölcs, hogy az ötleteit és az inspirációt a helyes irányba irányítsa. Jutalomként a nő segít megszabadulni a sztereotípiáktól vagy terhektől, amelyeket magával hordoz.

Szaturnusz Trigon PlutóGSJ

Az érettség és a józanság összekapcsolása a belső erővel. A férfi partner arra törekszik, hogy a női partner rejtett erőforrásaira összpontosítson, ami segít neki az élet nehézségeinek leküzdésében. Jutalomként a női partner minden elavult és korlátozó hozzáállását új szintre alakítja, ami új láthatárokat nyit meg neki.A női partner akadálya a férfi partner optimizmusának és lelkesedésének. Kételkedik, és néha elnyomja filozófiai hozzáállását vagy életképét. Lehet, hogy magatartásával lelassítja a fejlődését. Megértése a depresszió oka.

                               Neptunusz szerepe  kapcsolatban

Neptunusz a romantika és a mese bolygója. A kapcsolatokban a Neptunusz az idealista tökéletesség vágyát hozza létre - ami szépnek hangzik, de nehéz fenntartani. A Neptunusz a kreativitás és a lelkiség birodalmát uralja, és a kapcsolatainak legjobb formái arra ösztönzik az egyéneket, hogy szellemileg fedezzék fel magukat. A Neptunusz mellett erős a menekülési vágy, és tudattalanul kifejezve. Erős a vágy, hogy teljes mértékben egyesüljenek a partnerrel, ha Neptunusszal-kapcsolatok vannak, és a folyamat része annak felfedezése, hogy miként tudunk bemerülni egymásba. Amikor részt vesz, az egymással való találkozás úgy érzi, hogy megtalálják azt, akit kerestek.

Neptunusz együtt áll Nap IMA

Skorpió Skorpió

A Nap partnerének ereje és büszkesége a Neptunusz a férfi partner ügyes trükjeivel kapcsolatban ezt a kapcsolatot érdekesnek, de nehézzé teszi. A Nap és a Neptunusz férfi a fényt és a szeretetet, a szellemi teljesítéshez szükséges erőket szimbolizálja. Ebben a kapcsolatban mindkét embernek, figyelmesnek és érzékenynek kell lennie egymás iránt. Ha igen, akkor az olyan lesz, mint a reggeli fényben pezsgő benyomások patakja. Ha nem ez a helyzet, akkor a kapcsolat vastag felhőkre hasonlít, amelyek elrejtik a Napot, a NŐT.

Neptunusz szembenállás Hold-IWB

Káoszt hoz a belső világába. Lehet, hogy megpróbálja biztosítani a nő védelmét és biztonságát, bár úgy tűnik, hogy inkább megpróbál megszabadulni tőle. Az önmegtévesztés és a kapcsolat valóságának megbirkózási nehézségei. Az illúziók és téveszmék sokasága hozzájárul a partnerek közötti távolság növekedéséhez.

Neptunusz konjunkció Vénusz IMD

Ez a felejthetetlen romantika egyik legszebb aspektusa. Hiányzik azonban a gyakorlati, amelyet az emberek hosszú távú kapcsolat vagy házasság szempontjából keresnek.

Neptunusz együtt áll Mars IME

Ez egy kiegyensúlyozó szempont, a Mars megpróbálja kifejezni az életerőt a Neptunuszon keresztül, míg a Neptunusz pedig megpróbálja enyhíteni a Mars tüzes természetét. Ennek eredményeként a Mars válik Neptunusz álmainak motorjává, és igyekszik aktiválni képzeletüket. A Neptunusz úgy érzi, hogy a Mars túl gyorsan mozog, de nem tudja megváltoztatni ezt a minőséget a kapcsolatban. A Mars a vágy bolygója. A Neptunusz a vágy természetének feloldódását jelképezi. Ezen ellentétek révén minden partner realisztikusabb elvárásokhoz vezet az életből.

Neptunusz szextíl JupiterIPF

A férfi partner megvalósíthatja a női partner álmait, és ösztönözheti fejlődését. A női partner több intuíciót próbál bevezetni életfilozófiájába, amelynek sok kérdésben finomítania kell véleményét. Harmonikus kapcsolat van a női partner hitének és a férfi partner személyiségének irracionális aspektusa között.

Neptunusz szembenállás Mars IWE

Gyengítik egymás energiáját, és zavaros módon cselekednek. Fantasztikus képességeivel gyakran ködösíti, a céljait ez lehet nő, aki ködösíti a férfi energiáját. A férfi agresszív vagy durván reagál a nő belső világára vagy az eszmékre, és megpróbál vezérelni, de nem érti a szándékát.

Neptunusz szemben áll SzaturnuszIWG

A Szaturnusz és a Neptunusz természetes ellenállásban vannak a Szaturnusz az anyagi rendet és a felelősséget képviseli, míg a Neptunusz a szellemi birodalmat és a lelkiismeret iránti elkötelezettséget jelképezi, így az egyik közületek kiszámíthatatlannak tartják és félnek bizonyos kötelezettségvállalások elfogadásától, míg a másik a társaikat nehézkesnek és korlátozottnak látja. Ennek eredményeként a kapcsolata gyakran olyan iszapba esik, amelyben az iszap megakadályozza, hogy tisztán láthassák egymást.

               Uránusz szerepe a kapcsolatban

Uránusz -

Az Uránusz az ébredés ereje, ami gyakran azt jelenti, hogy zavarok és változások történnek. Az Uránusz befolyása alatt álló események váratlanok vagy kiszámíthatatlanok, arra kényszerítve a párokat, hogy újszerű módon cselekedjenek és szembesüljön az igazsággal ebben vagy a kérdésekben.

Uránusz szextié Nap- HPA

Szűz Skorpió

Ebben a vonatkozásban a Nap férfi partner lenyűgözi a sokoldalú tapasztalatot, amely az Uránusz-partnerrel való kapcsolattartás során merül fel. Izgalmat biztosít, amelyre a Nap férfinek szüksége van az életében. A Nap férfi az inspiráció forrásává válik az Uránusz nő partnerének. Ez a kapcsolat érdekes és progresszív lehet; mindkét partner megváltozhat és növekedhet egymás mellett. Az Uránusz nő az elszigeteltség érzése miatt vonzza a Nap partner, amit a Nap nem ért.

Uránusz szexi kvadrát vagy kvadrát –Nap-HTRA

Független és szokatlan viselkedése megzavarja az élet ritmust, ezáltal idegességet és feszültséget hozva az életébe. Nehézségei vannak az akarat elfogadásában, és ennek eredményeként szenved az önbizalma. Személyiségének progresszív véleménye vagy éles oldala különbözik a természetétől, zavarja őt és jobban hozzájárul a kapcsolat instabilitásához.

A vonzerő, amely a kapcsolat elején jelenik meg, gyakran a túlzott vidámság, izgalom és szorongás várakozását idézi elő. A Nap végül rájön, hogy az Uránusz partnerének a dolgaira.

Uránusz szextié Hold-HPB

Erősen hajlamos az érzelmi stimuláció, izgalom és a kalandra való hajlam. A kapcsolat előre nem látható változásai mindkét partner érdeklődését fenntartják a másik fél iránt. Egyedisége megtanítja neki, hogyan kell rugalmasabban kezelni érzéseit. Felfogja az asszony eredeti hozzáállását, hozzájárulva ezzel az egyéniség kialakulásához.

Uránusz szextié Vénusz-HPD

A férfi csodálja a nő egyediségét, találékonyságát és egyéb kivételes tulajdonságait. Megjósolhatatlan viselkedése révén a nő izgalmas légkört biztosít a kapcsolathoz, miközben megtanítja a férfit független és rugalmas emberré válni. Ugyanakkor érzékei pozitívan reagálnak a szerelmi kísérletekre, ami ezt a kapcsolatot izgalmasabbá teszi.

Uránusz Konjunkció Mars HME

A kapcsolat kezdeti szakaszai különösen ösztönzőek, és ez továbbra is virágzik, amíg nő és férfi szabadságot adnak egymásnak az egyéni érdekeik követésére. Ez nem békés vagy stabil kapcsolat, hanem olyan folyamat, amely folyamatos ösztönzést és változást kínál. Ebből az okból a kapcsolat rövid életű lehet, izgalmas kaland, amely hamarosan elveszti az elkötelezettség hiányát.

Uránusz Trigon Jupiter HSF

A pár tiszteletben tartják egymás személyes tereit, ami új horizontot nyit számukra. Támogatja a nő egyediségét és eredetiségét, miközben szikrát ad természete kiterjedt aspektusának. Ebben a kapcsolatban sok a találékonyság és a mentális stimuláció

Uránusz szextil Szaturnusz-HPG

A férfi azt tanítja a nőnek, hogy összpontosítson meglehetősen szokatlan véleményekre és hozzáállásra, ami különlegesnek érzi magát. Elég bölcs, hogy az ötleteit és az inspirációt a helyes irányba irányítsa. Jutalomként a nő segít megszabadulni a sztereotípiáktól vagy terhektől, amelyeket magával hordoz.

Uránusz együtt áll Szaturnusz-HMG

Szűz                           Szűz

A Szaturnusz és az Uránusz nagyon különböző bolygók. Az Uránusz aktívabb, és segít a Szaturnusznak kiszállni a héjból, és eltávolítani az akadályokat. Az Uránusz intuitív módon vagy sokk taktikával tudja megtenni. Az Uránusz Férfi néha hidegnek és fenntartottnak tűnik. De a Szaturnusz NŐ ezt megérti, és pozitívan reagálhat erre a provokációra. Ha nem ért egyet egymással, a radikális Uránusz és a konzervatív Szaturnusz NŐ egyszerűen nem tud ellenállni egymásnak.

Uránusz trigon Neptunusz HSI

Ebben a vonatkozásban a férfi (H) értelme egyesül a képzeletbeli nővel(I). Segít megszabadítani az álmaitól, megtörni az öntudatlan tilalmak bilincseit és összpontosítani. A tudat kibővített állapota hozzájárul a nagy szellemi növekedéshez, mivel minden partner segíti a másik stimulálását. A férfi szabad és független, a nő romantikus és gazdag képzelőerővel rendelkezik. A kapcsolat és a tanulás és növekedés természetes és egyszerű.

Uránusz kvadrát Merkúr HRC

Szűz Nyilas

Ez a szempont aktívan vonzza a mentális szintet. Erős izgalom lehetséges, de ezt egy váratlan, ellentmondásos vagy nyugtalan érzés felé mutató tendencia kíséri, amelyet az Uránusz férfi partner nem hagyományos pozíciója vált ki. A Merkúr a Nő partner ezt az eredetiséget és kreativitást, mint az értelem legfelsőbb kifejezését szemlélteti. De a furcsa ötletek megrázhatják Merkúr Nőt gondolkodási folyamatát. A Merkúr nő stabilitást keres a partnerben, de megállapítja, hogy a partner folyamatosan változik.

Uránusz együtt áll Jupiter HMF

Szűz Szűz

Ez az interakció inkább a kapcsolat barátságáról és intellektuális oldaláról szól, mintsem a fizikai vagy az érzelmi oldalról. Még akkor is, ha a kapcsolat elején élénk és izgalmas interakció zajlik, fokozatosan teljesen intellektuálissá válik. Ha ez egy hosszú távú kapcsolat, akkor ez az interakció mindig friss marad.

Uránusz kvadrát Hold HRB

Bak                  Kos

A lány Hold személy nagyon birtokló, és tudat alatt féltékeny a Fiura Uránusz "képzeletbeli helyzetére", és a lány Hold érzelmileg bizonytalan, és fenyegeti az Uránusz partner által kifejezett általános szabadságérzet. Az Uránusz partnere kíváncsi lehet, hogy a Hold miért nem ért egyet a liberálisabb nézetekkel. Valójában Uránusz lázad a másik partnerrel szemben, tudattalan küzdelemben anyjuk befolyása ellen. Ez egy rossz szempont a hosszú távú kapcsolatokban.

Uránusz szemben áll Plútó HWJ

Ez egy nagyon nehéz szempont. Mindkét partnert megkülönbözteti az individualizmus és az erős akarat. Mindkettőnek erős véleménye, ötlete és hozzáállása van. Mindkettő tudja, hogyan érje el céljait, de két szélsőséges helyzetből veszi figyelembe az életet. A férfi inkább a változások sürgősségét, míg a nő lassabb és hosszabb távú változtatásokat próbál végrehajtani, amelyek a teljes átalakuláshoz vezetnek. Az egyik kihívást egy másik váltja fel, és mindegyik partner megpróbálja fenntartani meggyőződésének igazságát. A nyúl a teknőssel versenyez a versenyen, de egyikük sem tudja a verseny okát.

                   Plutó a szerepe a párkapcsolatban

A Plútó a hatalom és az irányítás bolygója. Ha megosztod a Pluto-kapcsolatot valakivel, a kapcsolat intenzív és azonnali lehet, mintha örökre ismernétek egymást. És talán egy lélek szintjén van. A Plútó vonzerőt hoz létre, amely kényszerítő, és arra készteti mindkettőt, hogy változtasson a kapcsolatok során. Plútó szimbolizálja a psziché sötétebb oldalát, és fontos, hogy energiája alatt tudatosság-ellenőrzési vagy manipulációs témákat hozzon be. Plútó olyan kapcsolatot kínálhat Önnek, amely megtanítja a felhatalmazást és a kölcsönös támogatást, de csak akkor, ha el tud lépni attól a mintától, amely mások irányításával járhat. Plútó a féltékenységet képviseli, és az egymás múltjáról szóló igazság kezelése finom kezelést igényelhet. A Plútóval minden vagy semmi.

Plútó Trigon  Nap JSA

Itt össze vannak keverve a fény és a sötétség erői, hogy létrejöjjön az egyesített erő érzése, amely mindkét partnernek segít megtapasztalni mindkét világ legjobbjait. A Nap felfedi a kezeletlen energiát Plútó személyében, amely segít Plútónak a rejtett erő felismerésében. Természetes tehetségeik csiszolása és az erejük fejlesztése révén Plútó a legnagyobb partnerré emeli a Nappartnert. Ez a szempont sok átalakulást von maga után. A Nap igazsága és fénye felhasználhatja a Plútó által szimbolizált kezeletlen energiákat felfedezések készítéséhez. A Plútó tudatalatti energiáját fejleszteni és megvágni kell, mielőtt úgy gyémántként ragyoghatna.

Plútó trigon Szaturnusz-JSG

Skorpió-----Halak

A Szaturnusz a lány segíthet fiúnak, hogy megtalálja helyét a világban, és stabilitást adjon ennek a mély betekintésnek vagy a magány érzésének. A Plútó megerősítheti vagy erősítheti a Szaturnusz tekintélyét. Ugyanakkor a Plútó mindent megszabadít a Szaturnusztól, amire Plútónak nincs szüksége - és elég könyörtelenül. Bármi is történik a jövőben, mindkettőnek előnye lesz ennek a kapcsolatoknak a nagyon gyakorlati elemeiből.  (sajnos hamar vége lett a kapcsolatnak a fiú lelépett)!

Plutó kvadrát  Hold -JRB

Ebben a kapcsolatban küzdenek a hatalomért. Mentális szinten ez a két ember szembeszáll és ellenőriz egymást. A szexuális intenzitás magas, de ugyanez mondható el a rivalizálásról és a féltékenységről. Az idő múlásával a kapcsolat feloldódhat, ha mindketten szembenéznek belső küzdelmükkel.

Plútó szembenállás Vénusz (JWD)

Ez a szempont nagyon szenvedélyes, de instabil kapcsolatot teremt, amely általában nem tart sokáig. A Plútó partner tudatosan megvizsgálja saját nőies oldalukat, és mindent megpróbál elpusztítani, amit gyengeségnek tekinthetnek. A Vénusz partner a másikban látja saját tükörképét, de nem érti ezt a pusztító erejét, és megpróbálja küzdeni vele a Vénusz adományozásával. Ennek a szempontnak az eredményeként nehéz átalakulások érhetők el, miután az erőteljes szexuális erőérzéseket érez, összeütközik az ellenállással, és végül sikerül új tudatosságot találni, amely növekedést okoz.

Plútó kvadrát  Vénusz-JRD

A Vénusz mindent érez, amelyet Plútó nem lát. Nagyon nehéz lehet Vénusznak kezelni ezt a kapcsolatot, mert Plútó intenzitása hajlamos arra, hogy elveszítse az egyensúlyát. Minél inkább Vénusz megkísérel segíteni Plutónak a változásban, annál inkább elveszíti önmagát. A lelki növekedés előfordulhat ebben a kapcsolatban, de túl sok a zavar és a felfordulás, ami megnehezíti e hosszú távú kapcsolat vagy házasság fenntartását.

Plútó kvadrát Merkúr JRC

Ez a szempontveszekedés és vitatott hangot ad a kapcsolatnak. Az önkifejezésért folytatott fanatikus verseny nyilvánvalóan hangsúlyozza mindkét egyén alacsonyabb tulajdonságait, ám mindegyik képes átalakítani egy másik személyt. A Merkúr megpróbálja megérteni a Plútó mélységét, és bár Plútó vezetheti a Merkúrt a sötétségben, a Plútó fényt ígér az alagút végén. Ennek érdekében Plútónak meg kell tanulnia ösztönösen megérteni, amit a Merkúr próbál mondani. A kapcsolatot feszültség és küzdelem jellemzi, mivel mindkét partner megpróbálja megérteni egymást.

Plútó- szextil és trigon Vénusz JP lehetőség fényszöge) SD

Amikor a két egyén Plútója és Vénusza harmonikusan tud kapcsolódni (a két párhoroszkóp közt szextil vagy trigon van) akkor a Vénusznak kényelmes a Plútó intenzitása. Ösztönösen érzi annak hűségét, kötődését és odaadását. A Vénuszra ezért nagyon mély hatást gyakorol a Plútóra. Legyen, a Vénusz férfi mondjuk Péter. Végzetes vonzerő lép fel, amit általában ugyan a Vénusz (Péter kezdeményez, de a Mondjuk erika ő lesz Plútó és ő irányít. Amikor a Péter Plútó kész a feltétel nélküli adásra, ez a horoszkópok közti fényszög jelképezheti a legmélyebb szerelmeket, amelyek kölcsönös bizalmon és önátadáson alapulnak. Mivel a Plútó (Erika mindig erősen beleérez a Péter Vénusz lelkébe. És ez pozitívan úgy működik, hogy ezt az érzékenységét arra használja, hogy azonnal reagáljon és teljesítse Péter Vénusz érzelmi és szexuális igényeit. Ilyenkor a Plútó Erika képes elemezni és gyógyítani Péter Vénusz társasági és pénzügyi problémáit, művészi törekvéseit és esetleg külső megjelenését is.

Plútó-Vénusz oppozíció JWD

Ez már kihívást jelentő fényszög, ezért nem is egyszerű vele a viszony (persze nem mintha a többivel egyszerű lenne). Ezzel is létrejöhet testi viszony, sőt párkapcsolat, de mivel szembenállást jelöl, a tritonnál és a szextiénél is nehezebb meg is tartani ezt a viszonyt. Sokszor van az, hogy járnak egymással és szakítanak, és megint összejönnek vég nélkül.  Vagy akár össze is költözhetnek, csak aztán nem bírják sokáig, szétköltöznek (ugye a Plútó nem bírja a köztes állapotokat - vagy mindent, vagy semmit), de aztán megint nem bírják egymás nélkül és folytatódik a tánc egymás körül. Kérdés hogy az ilyen viszonyokban hogy lehet egyensúlyt teremteni? És vajon meddig? Ez nagyban függ a két személy tudatossági szintjétől és persze a köztük levő egyéb bolygóállásoktól, hogy azok segítik-e a megbékélést, vagy még rá is dobnak egy lapáttal a menetrendszerűen jelentkező feszültségekre?

JRD-Plútó - Vénusz kvadrát

Nos, állítólag ezzel az állással is össze lehet jönni - de én még nem láttam ilyet a praxisomban. A kvadrátfeszítő negatív ereje miatt sajnos inkább e bolygókapcsolat negatív oldalát hozhatja ki: az elutasítást, a frusztrációt, a testi be teljesületlenséget, a taszítást - és sajnos vagy az egyik, vagy a másik (vagy a Plútó vagy a Vénusz) de valamelyik nem tud úgy kapcsolódni a másikhoz, ahogy az szeretné.

Plútó-Vénusz együtt állásJMD

Az együttállás talán a legbonyolultabb am úgyis minden fényszög kapcsolat közül, hisz sem nem egyértelműen pozitív, sem nem negatív, hanem mindkettő egyszerre van jelen benne. Tulajdonképpen két energia összevegyítéséről van szó; ez általában kiszámíthatatlan, hogy milyen formában tör ki - főleg két ilyen végletesen más energiánál, mint a Plútó és a Vénusz - ahogy a cikk elején taglaltam. Gyakorlati tapasztalataim szerint, itt is nagyon kétséges, hogy a feszítő energiákat megfelelő mederbe tudják-e terelni az érintettek, és egyáltalán tudnak-e megfelelő mértékben közeledni egymáshoz. Vagy a vonzás-taszítás határvonalán, mint egy csillagászati Lagrange-ponton, állandóan csak köröznek egymás körül. De mivel sem beteljesíteni nem tudják végső soron ezt az állást, sem elengedni nem tudják egymás végképp, ezért a végén súlyos lelki sebekből vérezve, kínlódva válnak szét és sajnos ezeket a negatív tapasztalatokat továbbvihetik a következő kapcsolataikba is.

                        Aszcendens és annak fényszögei

A felemelkedő a születésünk pillanatában a láthatáron emelkedő jel - ez az első ház. Ezért a hely és a születési idődöntő jelentőségű a pontos születési diagram meghatározásakor. Ez a jel, amelyet gyakran emelkedő jelnek hívnak, információt nyújt arról, hogy mi megtestesítő szándékunk, és hogyan szűrjük és kivetítjük energiáinkat a világba.

A kapcsolat szempontjából: Mivel két embernövekvő (aszcendens) jelei diktálják a kezdeti vonzódást, ez az egyik olyan terület, ahol az elemek közötti kompatibilitásra nincs szükség. Valójában, amint rámutat, a „feszültség” plusz lehet. És ahogy a régi mondás mondja: Az ellentétek vonzanak. Ezért valakit, akinek az aszcendense a Bak jegyében van, az vonzza, egy Kos felé fordítják, és fordítva. Az aszcendens emelkedő jel szintén szemben áll a házasság házával, vagy is a7-es házával-.

Aszcendens - Aszcendens összeférhetetlen elemek

Habitusuk, temperamentumuk, személyiségük - és a lencse, melyen keresztül világukat szemlélik - más színezetű. Ez a különbözőség tehát csak a felszínt érinti, mégis megnehezítheti együttműködésüket.

Bár a kapcsolatok általában sokkal mélyebbek, mint az aszcendens (maszk, amelyet az ember a külvilágnak mutat meg, az ehhez a pontig való eléréshez kezdetben bizonyos fokú megértésre van szükség.

Kulcsszavak az ASC / DSC kombinációkhoz

Kos Mérleg: Azok, akiknek az 1. vagy 7. házban ezek a jelek vannak, azért vannak itt, hogy megtapasztalják a kapcsolatokat, mint az identitás kialakulásának és megismerésének útját.

Bika- Skorpió: Ezek a jelek kreatív és szexuális energiákkal működnek, és az életerő energiáját megtapasztalják másokon keresztül és együtt.

Ikrek Nyilas: A partnerségi / identitási vágyak arra irányulnak, hogy mások kalandra találjanak, az igazságot keressék, valamint a szabadságot és a teret támogató kapcsolatokra.

Rák - Bak: Ezek a jelek elkötelezettek a közösség, a stabilitás és a család iránt bármi is az, amit ez a szó jelent számukra.

Oroszlán -Vízöntő: Ez a kombináció a szabadsággal és a valódi egymástól való függőséggel való kapcsolat felfedezését, egymás egyediségének és egyéni céljainak megünneplését jelenti.

Szűz / Halak: Ezeket a jeleket a spirituális út és / vagy szent munkájuk megkeresése szenteli. A kapcsolatoknak támogatniuk kell egy magasabb viszonyon alapuló elkötelezettséget, azaz a munka vagy a szolgálat iránti elkötelezettséget.

            Nézzünk egy konkrét példát

Partner Iker Aszcendense Én Mérleg Hold)

 A felemelkedő személy érzékenyen reagál a Mérleg Hold (én) személy hangulati ingadozására, és képes arra, hogy biztonságosabban érezze magát és legyőzze érzelmi problémáit. A Hold (én) személy élvezi a felemelkedő ember önkifejezését és kilátásait, nyugtató hatással van rájuk. Mindketten úgy érzik, hogy maguk lehetnek, úgy érzik, hogy kedveltek és élvezettek. Ez a kötés érzelmi terhet jelenthet egyrészt az erős intenzitás miatt, másrészt jobb az érzelmi összeegyeztethetőség és a jövőbeli családi élet kilátásai. Ez a pár kényelmesebben érzi magát nagyobb emberek társaságában, mert serkenti az érzékenységet és az együttérzést mind velük, mind egymással szemben, ami egy ilyen kapcsolat fő célja. Ezen kívül ezek a szempontok megteremtik a testbeszéd jó megértését, a partnerek szavak nélkül képesek kommunikálni.(ez így van)!

Rák-aszcendens a Deszcendens Bak partnerek és kompatibilitás

Ha továbbra is a kapcsolatokban szeretne maradni, meg kell tanulnia megkülönböztetnie, mely érzelmek egészségesek és észerűek, melyeket ellenőrizni vagy tompítani kell. Bak párja biztonságos, erős és stabil partnereket keres. Idővel meg kell találnia ezeket a tulajdonságokat magadban, és nem számíthat arra, hogy megszerezte őket másoktól.

Ha a Rák az Növekvőben van, akkor a partnered idősebb és érettebb lehet, de számodra hidegnek vagy kiszámítónak tűnhet. Kihúzódnia kell a gyermek szerepéből; tanulj objektívnek, komolynak és egyszerűnek, hogy magabiztosabb és biztonságosabb legyen. El kell fogadnia a kapcsolatok bizonyos korlátozásait, és szilárd, megbízható hozzáállással kell rendelkeznie partnerével szemben.

Példa: Mérleg-R kvadrát aszcendens partner aszcendense Bak -R

Az ilyen típusú interakció feszült légkört teremthet, mivel véleménye véleménye jelentősen különbözik egymástól, és ugyanazon impulzusra adott reakciói eltérőek. Ez nem azt jelenti, hogy lehet, hogy nem szeretik ugyanazokat a dolgokat! Például mindkettő élvezi a jégkorongot, de mindegyik egy másik klubot részesít előnyben. Ha elfogadja a különbségeket, és úgy véli, mint egy esélyt arra, hogy valamit megtanuljanak egymástól, akkor kapcsolata alkalom lehet a mély személyes növekedésre. Az első benyomások nem feltétlenül kellemesek.

Bak együtt áll Ma Nyilas aszcendenssel

Könnyű szempont Konfliktus szempont a szenvedély szempontja Kulcsfontosságú szempont. Ez a szempont első látásra harmóniát hoz. Az emberek azonnali harmóniát éreznek egymás között. Belső érzésük és a dolgok felfogása majdnem ugyanaz. Ezt a kötelező hatást azonban hamarosan felválthatja az unalom érzése, stagnálás és néhány egymással pusztító tendencia felébresztése. Ha nincs több pozitív interakció, akkor ez a típusú kapcsolat nem maradhat fenn.

Merkúr R Aszcendens  Rák

Szűz

Konfliktus szempont

Ez a szempont zavart és félreértéseket okoz. Lehetséges, hogy nehéz megérteni egymást és együttműködni. Ha a két ember közötti más szempontok jók, akkor előfordulhat, hogy csak ritkán fordul elő rossz kommunikáció, de ha vannak más aspektusok, amelyek bonyolíthatják a kapcsolatukat, kapcsolatproblémákhoz vezethetnek, mivel a felemelkedő személy a Merkúr személyét túlságosan tétovázónak és határozatlan, míg a higany egyének azt gondolhatja, hogy a felemelkedő személy túl impulzív és cselekszik, anélkül, hogy először alaposan átgondolta volna.

Aszcendens Mérleg trigonS Merkúr Ikerek

"Ez a kombináció nagyszerű a kommunikációhoz, mivel mindkét ember hasonlóan gondolkodik. Könnyű számukra, hogy együtt dolgozzanak. A Felemelkedő személy megérti, mit gondol a Merkúr egyén, és segíthet az ötletek gyakorlati megvalósításában. A Merkúr-személy számára könnyű beszélgetni a felemelkedővel, és jó kommunikáció segíthet nekik a kapcsolatokban felmerülő lehetséges problémák megoldásában.

                            Aszcendens fényszögei a párommal!

Aszcendens együtt áll M a párod aszcendensével

Ez a szempont első látásra harmóniát hoz. A párok azonnali harmóniát éreznek egymás között. A belső érzés és a dolgok észlelése szinte azonos. Az Aszcendens  M állása azonban hamarosan az unalom, a stagnálás és a romboló tendenciákat hoz be számukra. Ha nincs több pozitív interakció, az ilyen típusú kapcsolat nem maradhat fent hosszútávon.

 Aszcendens trigon -S a párod aszcendensével

Ugyanúgy, mint a megalkotás, ezek a szempontok azonnali kölcsönös megértést és harmóniát eredményeznek, sőt, inkább a másik nézeteit, véleményeit és elképzeléseit gazdagítják, így képesek megnyitni az utat. Mindketten egyformán szerelmesek egymásban. Üzleti partnerként is együtt tudnak működni.

Aszcendens kvadrát R vagy szemben Wállás az aszcendensével

Ez a kölcsönhatás feszült légkört hozhat létre, mert a véleményed és a vélemények jelentősen különböznek egymástól, és az azonos impulzusra adott reakciók sokszínűek. Ez nem jelenti azt, hogy nem tetszik ugyanazok a dolgok! Például mindketten élvezik a jégkorongot, de mindegyik egy másik klubot szeret. Ha elfogadja a különbségeket, és lehetőséget ad arra, hogy tanuljanak valamit egymástól, a kapcsolatod lehetőséget adhat a mély személyes fejlődésre. Az első benyomások nem a kellemesek.

Aszcendens Hold BR

A férfinek időnként, az érzékenysége összecsapódik a kivetíteni kívánt képpel. Ennek eredményeként érezheti magát sebezhető és szenved, ha hagyja, hogy elkeseredett legyen. Próbálja meg a dolgokat perspektívabá helyezni szembeszáll az érzelmeivel anélkül, hogy félne a külső képétől. Így lehet ezt kompenzálni kisebb disszonancia a Hold és az aszcendens között.

AP  -Aszcendenssel

Ez a szempont azt sugallja, hogy hatékonyan irányíthatja végrendeletét az együttműködés során. Hatékony a kölcsönös célok elérése és az egymás önképének javítása érdekében. Ez a romantikus és szexuális vonzerő mutatója, és a házassági kapcsolat harmóniája is kedvező.

H-W- Aszcendenssel

Gondolj erre a felemelkedő személy hetedik háza - a házasság és más partnerségek háza – és H között, nem pedig valódi ellenzékként. Ez valószínűleg szokatlan kapcsolat lesz valamilyen módon. A világ szemszögéből kettő valószínűleg nem egyezik meg, de ha élvezed egymás különbségeit, akkor lehet, hogy működni fogsz. A kapcsolat valószínűleg sok fel- és lefelé és váratlan eseményre vonatkozik. Lehet, hogy egészen hirtelen megkezdődött - és ugyanolyan hirtelen véget érhet, bár nem szabad elmenni, hogy ez megtörténik. Több szempontból is szükség lenne erre. A siker kulcsa az lesz, hogy sok más szabadságot adunk egymásnak. Továbbá - készen kell állnia a lyukasztókkal, mert soha nem tudhatod, hogy mi lesz az uránnal egy ilyen kiemelkedő helyen.

Plúto trigon  JS aszcendens

Plútó, az ösztön és a titkos bolygó lágy szempontból van a felemelkedővel, Férfivel-. Ez felvált téged kivételes tudatosság, amely lehetővé teszi, hogy megfelelő módon, bár kissé szétszórtan viselkedj a társadalomban és uralkodó módon. Kihasználja az orrát és a mágnesességét, és ezt nagyon jól meg tudja élni!

Vénusz T aszcendensen

Bizonyos körülmények között, Férfi, hajlamos egy olyan hozzáállás kialakulására, amely nem feltétlenül felel meg az ö helyzetének valódi érzelmek. Ez a viselkedés és érzelmek közötti eltérés, amelyet a Vénusz okozott, okozhat  azokat az embereket, akikkel keveredsz. Van önbizalma, ne légy túl hülye vagy vonzza magát, és felejtsd el a félelem. Ezután az emberek jobban megérthetik személyiségüket, és betakaríthatják a gyümölcsöket erőfeszítéseidből.

 

   

     

                                 

                  

                    

                  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.