Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Synastry fényszög kapcsolatai első rész!

2020.01.30

                                Párkapcsolat fényszögei  az asztrológia tükrében! 

                             Tudjon meg többet Synastry fényszögek jelentéséről!

Első rész!

A  Synastry bonyolult, de néhány különösen hasznos módszerhez, a kapcsolatok tanulmányozásához, amelyek megvilágítják kölcsönhatásainkat. Nagyon sok információt tartalmaz, amelyek segítenek megérteni kapcsolataikat!

Synastry-ban: útmutató a kapcsolatok asztrológiájához!

A kompatibilitás a látszólag varázslatos, asztrológiai kapcsolat, amelyet mindenki keresi a kapcsolatokban. Amikor kapcsolatba lépsz egy másik személlyel, a születési diagramod egyedi energiái egyedi kapcsolatokat alkotnak a másik személy diagramjában szereplő energiával. Az eredményül kapott interakció ugyanolyan összetett és egyedi, mint a saját személyisége. A Synastry, a két diagram összehasonlítása, azaz a módszer, amelyet az asztrológusok használnak a kompatibilitás előrejelzésére.

Nagyon sokan szigorúan a Nap jeleire, támaszkodnak, amikor megkísérelnek információt gyűjteni az asztrológiai kompatibilitásáról, de ezzel nem érti meg a kapcsolat asztrológiájának mélységét. Nagyon sokan zodiákus (csillag) jelek és az állatöv jelek közötti kompatibilitás csak egy szórakoztató, de durva útmutató a lehetséges szerelmi kapcsolatban. A Nap jele csak egy része bárki diagramjának - az egyetlen ok, amelyet népszerűen a kompatibilitási útmutatóként használnak, az, hogy szinte a születési diagram csak az a része, amelyet szinte mindenki tud, és nem kell kiszámítania. A születési diagramok kompatibilitása összességében összetett.

A kapcsolat kompatibilitása

A kapcsolatok kompatibilitása segíthet hasonló tulajdonságok megtalálásában a partnerében. Ugyanakkor az asztrológiai kompatibilitás nem minden, és ez nem az egyetlen dolog, amely sikeres vagy hosszú távú kapcsolatot eredményez. A kapcsolatok mindkét partnertől elkötelezettséget, elkötelezettséget és szeretetet igényelnek, és ezeket az asztrológia önmagában nem határozhatja meg. Sok, egymással összeférhetetlennek tűnő ember beleszeret, és izgalmas és tartós kapcsolatokat ápol egymással.

Asztrológiai szisztéma

A Synastry két diagram összehasonlítását foglalja magában. A bolygók és a szögek összekapcsolása mindkét grafikonon alapul a pár lehetőségeinek elemzéséhez. A Synastry a népszerű a Nap jel kompatibilitással használják, de az asztrológus sokkal részletesebb és pontosabb. Ez magában foglalja a Növekvő aszcendens), a Nap, a Hold és az összes bolygó pontos jelének fokát, valamint a házakat mindkét születési táblázatban.

Kapcsolati potenciál

Amikor egy asztrológus elvégzi a kapcsolat elemzését, először átnéz egy-egy személy születési diagramját, megvizsgálja az egyes szülési diagramok kapcsolat potenciálját, és összehasonlítja az egyes egyének temperamentumait.

A diagram mely részei jósolják meg a kapcsolat kompatibilitását?

Noha a születési diagram minden része szerepet játszik az intim kapcsolatában, néhány konkrét bolygót és szöget összehasonlítanak a kompatibilitás meghatározása érdekében. Ezek a Nap A, a HoldB, a Merkúr C, a Vénusz-D, a Mars-E, a Növekvő=aszcendens és a Hold csomópontjai.

Azok a kapcsolatok akik között az egyik fél idősebb az karmikus kapcsolat!

A  partnerek életkorának 5 és 10 év közötti kor különbsége azt jelzi, hogy találkozásuk nem véletlen, és a 15 év közötti különbség már egyértelmű bizonyítéka a karmikus vonzódásnak. Az ilyen pároknak nagyon nehéz elmenni, mert ugyanabba az irányba kell menniük, segíteniük kell egymást a kölcsönös adósságok kiszámításában, és talán ebben az életben építeni azokat a boldog kapcsolatokat, amelyeket a múltban saját hibájuk miatt pusztítottak el.

A Nap: érvényesítik-e egymást?

A Napnak, az életerőnek és a kreatív magnak, kapcsolatba kell lépnie azzal a céllal, hogy fejlődjön, és lehetővé tegye minden egyes ember számára, hogy egészséges és összekapcsolt állapotban érezze magát. Ahhoz azonban, hogy a Nap bekapcsolódjon egy kapcsolatba, nincs szükség szoros szemléltetésre a két Nap között. De így vagy úgy, minden ember alapvető napenergia-szükségletét érvényesíteni, felismerni és elismerni kell. A Nap jeleinek minőségét kell teljesíteni.

Példa: Kos nap

Az egyén, akinél a Kos nap van, összeegyeztethetőnek tekinthető azokkal, akiknek napjai levegős jegyben vannak vagy tűz jegyben, de összeegyeztethetőek azokkal az emberekkel is, akiknek a Marsa, az Kos uralkodó bolygója összekapcsolja a napját. Vagy valakivel, akinek a napja van az első házukban, a Kos által uralt házban. Ezek bármelyike ​​egy olyan személyt képvisel, aki erősen életképes, erőteljes, és magabiztos.

Vagy a két Kos ember nagyon szenvedélyes és dinamikus lesz. Mindkettő szeretné vezetni a kapcsolatot. A Kos - Kos kompatibilitásának legjobb formája érdekében mindkét partnernek saját módszereivel, saját területén kell kitűnnie. Ez segít enyhén lehűteni a hőmérsékletet, és engedi, hogy az egész szenvedély pozitív oldala megjelenjen, és ezzel elutasítja a kevésbé kívánatos önzőséget.

Két Vízöntő partnernek abszolút labdája lesz intellektuálisan, és valószínűleg megváltoztatja a világot merész ötleteivel ám kevés szenvedély és kevés érzelmi hiány lesz, mivel mindkét partner távol van és kissé túl objektív. Az asztrológiai összeegyeztethetőség szempontjából a legjobb kapcsolatok azok, amelyekben mindkét partner kínálhat a másik partnernek valamit, ami hiányzik. Ami engem vezet.

A Hold: Otthon érezhetjük magunkat egymással?

A házasságban, valamint általában az emberek közötti hosszú távú kapcsolatokban a legfontosabb szerepet azok a szempontok játszmák, amelyeket a horoszkópok kombinációja mutat (synastry). A házassági kapcsolatok szempontjából a Hold szempontjai különösen fontosak, ami megmutatja a partnerek hosszú távú együttélési képességét, amikor nem a tudatos viselkedés a fontos, hanem a tudatalatti szintű reakciók. Ha a Hold nincs benne, akkor nem lehet intimitás. Ha a Hold nem vesz részt elegendő mértékben, akkor hiányozhat az érzelmi biztonság, és a kapcsolat nem lesz biztonságban. A Naphoz hasonlóan a Hold is az érzelmek minőségéről szól.

Nyilas Hold példa

Az optimista, szabadságot kedvelő Nyilas Holddal rendelkező személyek érzelmileg összehasonlíthatók azokkal, akiknek holdja Levegő- vagy Tűz jegyben van!

Merkúr: Beszélünk ugyanazt a nyelvet?

A Merkúrt gyakran alábecsülik, amikor a kapcsolatok kompatibilitását mérlegelik. A Merkúr feltárja, hogyan kommunikál, és a kommunikáció alapvető szerepet játszik a kapcsolatokban. A Merkúr kapcsolatok nélkül nehézséget okozhat, hogy kitaláljuk, ki vagy és mit akar. Valószínűleg úgy érzi, hogy a partnere nem fogja meg a megragadott dolgokat, amelyek igazán fontosak számodra. A Merkúr kapcsolatok közös alapot, affinitást biztosítanak a gondolkodásmódban, valamint képesek megérteni egymás elsődleges aggodalmait és élvezni a közös érdekeket. De hasonlóan a Naphoz és a Holdhoz, a Merkúr minősége is fontos.

Példa: Merkúr a Bakban

A Bakban lényegtelen Merkúr tartalmú személyeket összeegyeztethetőnek tekintik azokkal, akiknek Merkúrja a föld vagy a vízjegyben van, de kompatibilisek azokkal a személyekkel is, akiknek Szaturnusza, a Bak uralkodója és a Merkúr összekapcsolódik. Vagy egy olyan személy, akinek a Merkúr a tízes házában, a Bak házában van. Ezek bármelyike ​​olyan embert képvisel, aki többet hallgat, mint beszélget, inkább komoly beszélgetéseket folytat, gondosan gondolkodik és csak megfelelő megfontolás után beszél.

Vénusz és Mars: Mit és hogyan szeretsz?

Amikor a Vénusz-D és a Mars-E kapcsolódik egy pár Synastry-ban, ez egy rendkívül erős kapcsolat, amely szinte azonnali szerelmet és szexuális vonzódást válthat ki. Az egyszerű kapcsolat (összekapcsolódás, szexuális kapcsolat vagy triton) a legjobb jel a szerető és szexuálisan teljesítő kapcsolatról, de amikor a Vénusz-D E-Mars összekapcsolódik, ez szinte garantálja a mágneses szexuális vonzódást a két ember között

Vénusz-D : Mi örömet nyújt és örömöt jelent

A Vénusz meghatározza, hogy mit és ki szeretsz, azt az értéket, amelyet egy embernek vagy dolognak tulajdonítasz, és amit hajlandó adni. A Vénusza jele pontosabban, mint a Nap, a Hold vagy a Növekvő jel, megmutatja, mit keres egy kapcsolatban.

Mars: Hogyan fejezed ki szenvedélyed?

A Mars jele megmutatja, hogyan fejezi ki szenvedélyét, mi gyújtja meg vágyakozási természetét, és hogyan jár tovább, amit akar. A Mars mindennél inkább elmondja, mit keres a hálószobában.

Vénusz és a Mars a kompatibilitásban

Az asztrológusok gyakran elsősorban a Vénusz és a Mars által felvetett szempontokra veszik figyelembe a kompatibilitást. Minél közelebb van az aspektus, annál jelentősebb a kapcsolat.

Ha a Vénuszának köszönhetően könnyen kapcsolódik (összefüggésben, szexuálisan vagy trigonnal S) a Nap, a Hold, a Merkúr vagy a Mars a partnerének horoszkópjában, ez azt jelzi, hogy vonzza a szeretője személyiségének ezen aspektusa. És a vonzás viszonozott. Ha a Marsa könnyebben kapcsolódik partnerének Napja, Holdja, Merkúr vagy Vénusza, szenvedélye izgatja és felébreszti szerelmese személyiségének e részeit. És ezeknek a része stimulálja Önt.

Deszcendens a 7-es ház az is fontos, hogy milyen jegyben van.

Példa: mindkét fél 7-es háza Deszcendens a Bikában van, ezért mindketten olyan partnerre vágynak, aki megadja szexuális életüknek azt az érzelmi stabilitást, ami lecsillapíthatja az elemi erejű szenvedélyeket. Belső nyugalmat és magabiztosságot keresnek a másik mellett, amelyet nem igazán tudnak felfedezni saját természetükben.

Egy másik pl.: a Deszcendense a Nőnek az Oroszlánban van, egy olyan magabiztos partnert keres, aki megerősíti önbizalmát, és aki teret enged önkifejezésének. A férfi párjának, akinek Deszcendens a Nyilasban van, egy intelligens és világot járt partnerre vágyik, aki mellett gazdagíthatja élettapasztalatait. Ők ketten jól kiegészítik egymás, főleg szellemi szinten és a társadalmi vonatkozásokban.

Akinek, a Deszcendense a Vízöntőben van, olyan partnerre vágyik, aki mellett önállóvá és társadalmilag nyitottá válhat.

Nőnek, akinek Deszcendense a Halakban van, egy olyan varázslatos, kreatív értékekkel rendelkező partnert keres, aki képes harcba szállni a kaotikus és kiszámíthatatlan világgal. Érzelmi szinten jól össze illenének.

Remélem ezzel is tudtam segíteni. A 12-jegy vagy is mind a 12 Deszcendens jegyet nem tudom le írni, mert nem fér fel. Talán majd legközelebb!

Növekvő = Aszcendens

A kezdeti közös vonzás érdekében fontos, hogy a Nap, a Hold, a Merkúr, a Vénusz vagy a Mars harmonikusan megfigyelhető legyen az Aszcendensek és a fényszögek kapcsolatban vannak egymással, gyakran egy erős, azonnali kötelék áll fenn, kettőjük között! Ha, tudjuk mindkét félnek a pontos születési óra, percet, akkor megnézhetjük.

A Négy elem is sokat árul el a kapcsolatunkban hiány és túl súlya egyaránt.

Egy két példa:

Tűz hiánya az önbizalom hiányában és a lelkesedés, a hit és az optimizmus hiányában nyilvánulhat meg az életben.

 vízhiány:

Lehet, hogy az érzelmek nem érhetők el könnyen a vízhiány miatt Ez nem ez nem jelenti azt, hogy nincsenek erős érzelmeik, csak hogy nehézségekbe ütközhetnek. Olyan partnerre van szüksége, akinek van a képletében víz elem!

 levegő hiánya:

Nehéz lehet lépést tenni az életéből, hogy a dolgokat szemlélve láthassa. A levegő hiányával rendelkező személy számára nehéz lehet az érzésekről és helyzetekről levenni magát, és nehéz lehet az új ötletekhez és eltérő nézetekhez való alkalmazkodás.

Föld elem hiánya

Vonzódnak a levegő elemű személyekhez bár nehezen jönnek ki a levegő elemmel. PL egy Bak és egy Mérleg? Érdekes kapcsolat, de ki egészítik egymást hisz a Bak pótolja a föld hiányát. A makacsságát, azt nem könnyű elviselni, de ki egészíthetik egymást. Talán első találkozásnál nehezebben találják meg a hangot stb.

Nagyon fontos a párkapcsolatban a születési Radix Nap Hold fényszög kapcsolata is.

Egy példa

Nap kvadrát Hold (A RB növekvő félholdnál született

Akik ilyen Holdállással születtek, amire szükségük van, konfliktusban vannak! Külső akadályokkal küzdenek. Az igazság, a harc van belül, mivel ez az eset, hogy „a saját ellensége”! Az a tendencia, hogy a korai gyermekkori feszültség újbóli felismerése érdekében az életbe vonzza a kihívást jelentő helyzeteket. A specifikus szokások és attitűdök is akadályozhatják az élet előrehaladását.

Ezeknek az embereknek általában szükségük van valamilyen fontos cél elérésére és megvalósítására, és belső útjukat az út mentén teszik ki. Bármilyen oknál fogva ezek az emberek nem érezték szükségesnek vagy elfogadottnak önmagukat. A szüleik vagy a szülői adatok közötti összeütközés, ha valóban ott volt, arra késztette őket, hogy elfogadhatatlannak érezzék magukat, akik voltak, és lehet egy igazi mozdulat, hogy bizonyítsák magukat a világnak (és / vagy a szülőknek). A kozmikus levegőben lévő feszültséget, aminek eredményeként született, és nem érezte magát biztonságban. Bizonyos esetekben szó szerint úgy érezték, hogy egy vagy mindkét szülő nem kívánatos. Még ha a szülők nem ütköztek össze, akkor is!

Amikor önálló lesz, és vágyik, egy társ után a másik fél nem támogatja őt!

Amikor megkapják a megkeresett támogatást, úgy érzik, hogy elfojtották. Ez a belső összecsapás leginkább az általa alkotott kapcsolatokban nyilvánul meg, különösen életük első felében, amikor nem tudják ezeket a mintákat. A konfrontációk és a kihívások gyakori - nem csak a romantikus partnerekkel, hanem a munkával, a barátokkal és így tovább. Azonban ezeknek az embereknek sok a meghajtása és a punkja. Ezek rugalmas lények, akik konfliktusokkal szembesültek és túlélték azt. Bár változó energiával küzdenek, motiváltak valamit elérni. Ideális esetben.

Növő holdkor született

A Fiú meg akar felelni a világnak, soha nem elégedettek Önmagával. Mindig előrébb akarna jutni egy munkahelyen vagy az iskolában ő szeretett volna a legjobb tanuló lenni. Versenyszelleme elkíséri őt egy életen át. Az életet is egy versenynek, játéknak fogja fel. A párkapcsolatban mindig meg akar felelni a partnerének és könnyen válhat a párkapcsolatban "papuccsá", mivel szó szerint mindent meg ad a partnerének. Kreativitásuk nagyon jó, a lustaságot nem ismeri, mindig ő az elsők mindenhol.

 Élvezi a vezetői pozíciót, viszont mivel jószívű, ezért ő az akik, baráti viszonyban van az alkalmazottakkal és ezért gyakran kihasználják őt. Nem tudnak nemet mondani és állandó megfelelési kényszer van. Nagyon sok példaképe van. Imád szerepelni, középpontban lenni, baráti társaságban lenni. Jó kedélyű és nagyon jó humorérzéke van. Bika Vénusz:  rendkívül romantikus és olyan kapcsolatra van szüksége, amely a valóságban gyökerezik, ha ez a jel nem támogatottnak érzi magát, akkor máshol keres vigaszt.  a lány olyan Férfire vágyik, aki jól néz ki (Mérleg Hold) szép szeme lehet a lánynak és sokat beszélhet.

Ha a születési képletében Nap- Hold Trigon   ASP

Ha ilyen fényszöget találunk a születési horoszkópunkban, akkor kiegyensúlyozott személyiséggel rendelkezünk, lelkünk, szellemünk, akaratunk és érzelmeink között harmónia uralkodik. Ezért ezek az aspektusok többnyire belső egyensúlyt, nagy népszerűséget és mindent összevetve nagyon harmonikus jellemet adnak. Az egészségünk és az életerőnk számára is nagyon kedvező fényszögek ezek.Ha ilyen fényszögünk van, akkor harmonikusan tudjuk egyesíteni magunkban a férfi és a női elvet, így jó házasságban élhetünk, ha csak a horoszkópunkban, más bolygók ennek nem mondanak ellent. A szülőkkel és a családdal szoros érzés tart össze bennünket. Jó anyagi körülményeket tudunk teremteni magunknak, és sikereket érhetünk el az életben.

A második részben az Északi- K és a Déli-L Holdcsomópont fényszögei!

Az  K Északi és aL Déli Holdcsomópont fényszegeit vizsgálom meg a bolygókkal. A fényszögeket a bolygókkal is felteszem, hogy ha megnézik a saját horoszkópjában könnyebben át látható legyen.

Talán ez is sok segítséget nyújthat azoknak is, akik most tanulják az asztrológiát, de azoknak is, akik nem, tanultak asztrológiát.  A szinasztriát én, amikor tanultam az asztrológiát az utolsó évfolyamon tanították, amikor már alaposan megtanultuk az asztrológiai képletek elemzését, vagy is az összes asztrológiai tényezőt. Természetesen a feltett fényszögek nem elég egy párkapcsolat elemzéshez, mert több bolygó állás is befolyásolja a párkapcsolatot. Én figyelemben veszem még azt is, hogy az illető mikor született a Nap és a Hold milyen fényszög kapcsolatban volt, amikor ő született és természetesen a párja Nap-és Hold fényszög kapcsolatát.

   Fontosabb fényszögek jelentése a Syinasztriában!

Együttállás: M

Az együttállást alkotó két bolygó energiája közvetlenül hat egymásra és  az általuk jelképezett minőségek a partner hatására előtérbe kerülnek. Az együttállás a bolygóktól függően segítheti vagy konfliktusokba terelheti a kapcsolatot.

TrigonS

Ez a legpozitívabb szempont a synastryban. A trigon  kompatibilitást és harmonikus kapcsolatot hoz létre. Annak ellenére, hogy ez a szempont egyértelműen összeférhető, magában hordozza az unalom és a kapcsolat megismétlődésének kockázatát. A két energia oly könnyen összeolvad, hogy a kapcsolatnak hiányozhat A  szenvedély vagy sürgősség, amelyet más, még kihívást jelentő szempontok kísérhetnek.

Szextil: P

A sextil harmonikus energiát hoz a bolygó energiáival és tartós kötelékkel két ember között. Ez a szempont hasonlít a három szára, azonban inkább stimuláló, mivel a két érintett jel különféle elemekben van.

Kvadrát:R-

A kvadrát a legnehezebben megélhető fényszög, mert a benne részt vevő minőségeket kezdetben összeegyeztethetetlennek érezzük. A négyzet hajlamos stresszt és feszültséget okozni. Noha ez a szempont lenyűgöző és izgalmas választ ad, kihívást jelenthet. Az érintett bolygóktól függően erős vágy lehet arra, hogy uralják egymást. A két diagram közötti túl sok négyzet alakú aspektus hajlamos arra, hogy minden ember negatív tulajdonságait felerősítse.

RT?

Ha nincs vagy kevés ilyen fényszög van akkor kevésbé dinamikus, alacsony nyomású vagy kevés harcot mutat. Ha hiányoznak a négyzetek, akkor ezek a kapcsolatok kényelmesek, stabilak lehetnek, de ugyanakkor nem is kihívást jelentenek és ösztönzik a változásokat.

Szembenállás: W

A szembenállás nyílt kihívást hordozó fényszög, amely feszültséget és sokszor konfliktust okoz a kapcsolatban. Ennek a szempontnak a hatása mély és erős, néha destabilizáló. Ennél a szempontnál ugyanazon energia fordított képei kerülnek érintkezésbe. Ez az aspektus a tükörképhez hasonlítható, és erős mágnesességhez vezet. Noha a vonzás, melyet a szemlélet kísér, erős lehet, az interakció kihívást jelent.

Ha nincs szemben állásW, akkor egyoldalú kapcsolatokra való hajlamot és ez által az egyensúlyhiányt jelenti. A hiányzó perspektíva és a szélesebb nézetek félreértéseket okozhatnak.

QunicunxV

A két bolygó közötti energiák nem könnyedén keverednek össze, és drámai hatást fejtenek ki. Ez a szempont ösztönöz, és versenyszellemet teremt a két érintett ember között. Szélsőséges esetben ez a szempontversengést és botrányt okoz.

Összekapcsolódás (a bolygók azonos jelben vannak) - Ez a szempont összekapcsolja a bolygóenergia két hasonló formáját, mindegyikre erősítve. Az összekapcsolódás a leghatékonyabb aspektus a szisztémában, és harmonizációt vagy diszharmóniát hozhat létre az érintett bolygótól függően. A születési diagramok túl sok összekapcsolása feszültséget okozhat, mivel az érintett emberek túl hasonlóak.

Ha nincs V ez a fényszög

Akkor egy  furcsa, tudattalan, megmagyarázhatatlan nyomástól mentes kapcsolatot mutat.

Domináns Synastry jellemzői

Ha, tudjuk mindkét párnak a születési óra, percet, akkor ebből a szempontból is megnézhetjük. Ha, nem ismerjük a születési óra percet, akkor nem tudjuk megnézni, mert 12-órára tesszük fel a horoszkópot és nem tudjuk megállapítani, hogy melyik félteke hangsúlyos a születési képletében. Azt sem tudjuk megnézni, hogy a partner melyik házában van pl.: a Nap, vagy a Hold, Vénusz, és azt sem, hogy milyen jegyben van az

Aszcendense.

A kölcsönös verseny az egyik partner erősségeiről szól, amelyek hiányoznak a másiktól, és ezért előnyöket élvezhet bennük. Általában egy gyenge keleti féltekével bíró partner (az individualitás hiánya) nagy erősségű keleti féltekével bíró partnernek érzi magát. A kölcsönös verseny egyensúlyt teremt a kapcsolatokban, és pozitív hatást gyakorol.

A közös hasonlóságok olyan személyiségjegyek, amelyek mindkét partnerben erősek. Ha például mindkét partner domináns Mars-lal rendelkezik, pl. mindkettőnek a Marsa a Kos jegyében van, akkor kedvezőek, akkor a kapcsolat alakulhat ki, amelyet a szexualitás táplál, és tele van nézeteltérésekkel és harcokkal. A megosztott hasonlóságok hozzáadják ugyanazt a kapcsolatot, és más mutatóktól függően, valamint attól függően, hogy a partnerek hogyan kezeli az energiákat, ennek a szakasznak a hatása semleges.

A közös gyengeségek azokról a tulajdonságokról szólnak, amelyekben mindkét partner hiányzik. Egy olyan kapcsolatban, ahol mindkét partnernek nincs rögzített jeltípusa a személyes horoszkópjában, az ügyek általában szokatlanok, míg a stabilitást és a kitartást nehéz megtalálni. A megosztott gyengeségek azt mutatják, hogy a kapcsolat hajlamos-e megőrizni és javítani a rossz viselkedési mintákat vagy a hiányzó képességeket, és mérni tudja a negatív hatásokat. A kiegészítő információk a kapcsolatokra vonatkozó hasznos és fontos információkból állnak, mint például a kategóriák bősége vagy hiánya, a ház hangsúlyozása stb.

Nap

Én + Én! A Nap házhelyzete sokat mond a kapcsolat alapvető erőfeszítéséről, mire létezik, és a főbb kérdésekben, amelyek körül forognak. A Nap szempontjai a horoszkóp legfontosabb energiamintáira utalnak, és az a viselkedés, amely a legfontosabb közted.

Nap–Nap Kapcsolat harmonikus,

Harmonikus vagy diszharmonikus viszonyban. Ha harmonikus, akkor jól megértik egymást, tudatosan, a személyiségükben, a gondolataikban, szellemileg. Ha pedig diszharmonikus, akkor ugyan több tolerancia kell, de mindig pezsdítő és érdekes marad a kapcsolat akár kvadrátos, akár oppozíciós fényszögben, vagy jegyekben vannak a Napok, hiszen a másik valahogy másképp látja a világot, mint mi és ez adott esetben nagyon izgalmas lehet, ritkán pedig idegesítő.

Nap fényszög kapcsolatban a bolygókkal

Nap–Nap

Ha harmonikus a viszony köztük, akkor a személyiségükben, a gondolataikban, illetve szellemileg jól megértik egymást a partnerek. Ha diszharmonikusan állnak egymáshoz, akkor ugyan több tolerancia kell, de mindig pezsdítő és érdekes marad a kapcsolat, akár kvadrátos, akár oppozíciós fényszögben vagy jegyekben vannak a Napok. A másik fél másképp látja a világot, mint mi, ez adott esetben nagyon izgalmas, ritkább esetben idegesítő lehet.

Nap - Nap összeférhetetlen elemek

Nap az Ikrek Nap Halak

"Én-ségi" erőik egymást leblokkoló jelleget mutatnak, ezért nehezen képesek egy irányba fejlődni. Tudatbéli feszültségeik miatt akár szét is válhatnak, vagy megrekedhetnek egy ego-háborúban. Valószínűleg jelentősen meg kell emelniük tolerancia-küszöbüket, hogy módot találjanak eltérő útjaik összehangolására, vagy legalább tiszteletben tartására.

A kombináció a Férfi Napja az Ikrekben van – a Nő Napja a Halakban van között rendkívüli érzékenységet és nagy ellentéteket mutat a két személyiség között. Mindketten nagyon beszédes és kíváncsiskodó típusúak, és nagyon nyitottak a tudásra. Ugyanakkor viszont egyikük sem gondolkodik túl gyakorlatias és racionális módon. Tehát ez a kombináció egyrészt utal az aktív szellemi ösztönzésre, ugyanakkor egyértelműen sejteti azt is, hogy a partnerek sokszor elillanó káprázatokat kergetnek.

Nap együtt áll a Nappal AMA

Ez a szempont meleget és vonzódást vált ki két ember között. Rivalizáció is kialakulhat köztük, amely mind a két embernél a legjobbat hozhatja ki. Mivel mindkét partner annyira hasonló, látják egymásban azokat a dolgokat, amelyek szeretik, és azokat a dolgokat is, amelyek esetleg nem tetszik. Minél inkább minden ember szereti és elfogadja magukat ebben a kapcsolatban, annál inkább virágzik ez a kapcsolat.

Nap szextil Nap(APA)

Ez kölcsönösen előnyös kapcsolat. Segít kiküszöbölni más különbségeket. Nagyon is megértik egymást és összhangban vannak alapvető szükségleteivel, céljaival és életmódjával. Ön felépíti, ösztönzi és megerősíti egymás értékét és önbecsülését, és nagyon kényelmes és természetesnek tekinti egymás társaságát.

Nap trigon Nap (ASA)

Energiát adsz egymásnak! Bár a céljaid nem mindig merülnek fel, ennek ellenére érzi a partnere támogatást. Ez egy nagyon pozitív és erősítő szempont a kapcsolatokban. Mindannyian megerősítik a másik céljait. Alapvető célkitűzései és az élet megközelítése összhangban vannak, és a kölcsönös tisztelet, amelyet érzel, képezi a kiváló barátság vagy partnerség alapját. Ettől függetlenül a kapcsolatokban vannak kihívások, de ez a konkrét szempont megerősítitek egymás iránti általános hitét.

Nap kvadrát Nap (ARA

A Nő egészen más férfiideált hordoz magában. (Ezt túllépheti, amennyiben Holdja a férfi Napjával jó fényszögben van, mert az a legerősebb kapcsolat.) Alapvető céljaik összeegyeztethetetlenek, szellemileg nem kapcsolódnak, mintegy kioltják egymás fényét. Kölcsönösen gyengítő hatással vannak a másik életére és életerejére, egymás lényének és létének nem adnak hátteret, sem lehetőséget a kiteljesedésre, egy közös cél megvalósítására. Emiatt szétválhatnak, vagy megrekedhetnek egy ego-háborúban. Valószínűleg jelentősen meg kell emelniük tolerancia-küszöbüket, hogy módot találjanak eltérő útjaik összehangolására, vagy legalább tiszteletben tartására.

Nap szemben áll Nap (AWA)

Az ellentétek vonzzák egymást! Habár kettőjükben alapvető különbségek vannak a személyiségében, mindazonáltal vonzódtok egymáshoz. Ez nem egy langyos kapcsolat! Értékeld az alapvető különbségeket, mivel nagy lehetőségeid vannak egymás kiegészítésére.

Nap kvadrát Merkúr-ARC

Magatartása idegesíti, miközben mindig túlzottan kommentálja hibáit, ezáltal feszültséget okozva közöttük. Személyiségének nehéz megértenie vagy elfogadnia azokat az ötleteket, amelyeket a Nő rá akar kényszeríteni. Komplikációk vannak, amikor a nő kifejezési lehetőségei vannak, mert ő nem olyan érdekes a gondolataiban, mint amennyit kívánna.

Nap kvadrát Vénusz-ARD

Skorpió       Oroszlán

Konfliktus szempont. A szenvedély szempontja Érzelmi fájdalom!

Ez az asztrológia egyik leginkább frusztráló aspektusa. Ez szexuális vonzódást vált ki, és mindkét személy abban reménykedik, hogy megtalálja azt, amit keresett a másikban. De lehet, hogy a kapcsolat nem az, amire számítottak. A Vénusz személynek (nő) súlyos belső problémái lehetnek, ami kiszolgáltatottá teszi őket. A Nap személyének (férfi) hiányozhat a lehetőségeik kifejezéséhez szükséges önismeret, amelyet a Vénusz személy lát rájuk. E nehézségek leküzdéséhez mindkét fél érettségére van szükség.

Nap szemben áll Vénusz AWD

Ha a Nap is időnként diktatórikus vagy önigazságos, akkor a Vénusz személy "játékokat", passzív agresszivitást, nyugtalanságot, vagy a Nap iránti kedvét használhatja arra, amit akar. A Vénusz személy is elítéli a Nap személyét, mivel a Vénusz kikerül az ő útjába, hogy megkönnyítse a Nap személyét, és nem kaphatja meg azt, amit ő akar cserébe. A Nap személy nem értékelheti a Vénusz személyét, vagy magától értetődővé teheti a Vénuszt. A kvadrát R  -különösen nehéz lehet. Ha elválik, és vannak más, meglehetősen kihívásokkal teli interakciók is, a dolgok csúnyák lehetnek, és a szeretet könnyen megfordulhat a gyűlöleté. Valószínűleg a négyzet R  -leginkább frusztráló problémái az, hogy a kapcsolat kezdetben nagyon sokat ígér, de gyakran elmarad az egyének elvárásainak. A szemben állás W   - kevésbé problémás a szerelmi kapcsolaton belül, mivel egy kis "hajsza" és egy kimondatlan ígéret valami kellemes dologról van szó.

Nap együtt áll Mars-AME

Skorpió Skorpió

Könnyű szempont Konfliktus szempont

Ez a szempont egy aktív és progresszív kapcsolatot sugall. A Mars férfi személy képes felszabadítani a Nap embertől az energiát, és felhasználhatja ezt az energiát az élet szükséges lépéseinek megtételéhez. Lehet, hogy verseng egymással, de ezt az energiát közös alapon lehet átalakítani, például kölcsönös érdeklődés valamilyen sport iránt, vagy más tevékenységek. A cselekvés, az eredmények és az előrehaladás mindkét fél számára fontosak, és két láng együtt ég. Lehetséges, hogy ez a kapcsolat agresszíven szexuális, mert a Mars személyét vonzzák a Nap személy fizikai és érzelmi tulajdonságai.

Nap szemben áll Mars-AWE

Tevékenysége ütközik a személyiségével. Akcióit támadásokként értelmezi, és súlyosan befolyásolja ego-egyensúlyát. Magatartása gyakran haragját okozza, ami sok konfliktushoz vezet. A vágyait általában nem fogadja el pozitívan, ami feldühítheti és súlyosan csalhatja. Szenvedélyes és nagyon ösztönös kapcsolat. . Különösen azt jelzi, hogy ketten nagyon eltérő energiával rendelkeztek, amelyek mindenféle konfliktust okozhatnak. Az egyik szeretne valamit csinálni egyben egy sebességgel, a másik pedig másképp akarja megtenni, más ütemben.  Ennek a szempontnak a negatív és zavaró hatásai enyhíthetők!

Nap szembenállás Jupiter AWF

Meggyengíti társának létalapjait, ahogyan ő is szétzilálja némileg az ön szellemi struktúráit - jobb esetben épp ennek elkerülésére, vagyis nagyobb mértékű összefogottságra inspirálhatja önt. Partnerét kicsinyesnek és intoleránsnak tarthatja, aki énségi erőit, lelkesedését és vitalitását is gyengíti, és tudathatárait is korlátozza. Kölcsönös bizalmatlanság, esetleg tisztességtelenség, pesszimizmus van jelen viszonyukban. Nem képesek támogatni egymást és szellemi horizontjaikat is kölcsönösen beszűkítik. Együttműködésük alapját ennek az ellentétnek az izgalma teremtheti meg, de hosszabb távon már ugyanez gyengíti meg. Nézőpontjaik nehezen egyeztethetők össze, és ez versengésre sarkallhatja őket - ami feltétlenül jobb, mint ha kioltanák egymás energiáit.

AMRWNap–Neptunusz együttállás, kvadrát, oppozíció

Bármilyen kapcsolatban előjöhet. Kicsit mintha a Jupiter-Vénusz kapcsolat eltúlzása vagy negatív formája lenne, habár semmi köze hozzá: de ez is egy hatalmas rajongással indul, mégpedig nemtől függetlenül, a I- rajong a A-ért és főleg a tehetségéért, vakon és kritikátlanul egy ideig (ami több év is lehet). Aztán egyszer csak a A csinál valamit valami irányváltoztatást az életében vagy önkifejezésében, ami nem illik bele a I-az elképzeléseibe, megijed tőle és lehull a szeméről a fátyol és bár nem szól neki, de teljesen elfordul a Naptól, nem hajlandó tovább ajnározni őt. A A pedig megsértődik, hogy őt, a világegyetem közepét többé nem csodálják, és nem istenítik stb.

Nap és a Hold kapcsolata.

Erre mondják, hogy ezek a kapcsolatok az égben köttetnek és nem csak a párkapcsolatoknál lehet így, hanem bármilyen emberi kapcsolatban. Egyfajta lelki társi érzetet hoz magával, mindenképpen a tudatos és az ösztönös én, illetve a lelkiség és a szellemiség kapcsolata jó esetben, rosszabb esetben ez konfliktusos lesz, de ettől még nem feltétlenül megy szét egy kapcsolat.

Nap- Hold

Ez a klasszikus házassági mutató egyszerűen azért, mert éppen ez a házasság. A nappali és az éjszakai egyensúly az, ami megőrzi a földet. Ying és yang, férfi és nő, partnerség és egyensúly. A termékenység és a növekedés a sikeres kapcsolat alapjai.

Nap - Hold szempontok a két táblázat között

Amikor a Nap az egyik grafikonon egy aspektust alkot a másik ember Holdjával. A Nap és a Hold természetes társak abban az értelemben, hogy kiegészítik egymást. Ez a  Syinasztriában a, Yin találkozik Yang-gal nap találkozik éjszaka, a tudatalatti elme találkozik a tudatos elmével stb.

Ez a legfontosabb a kapcsolatban, ami összetartja a párt. Ha a Napnak és a Holdnak nincs, fényszög kapcsolata előbb utóbb elválnak. Ha még is együtt maradnak az a gyerekek vagy az anyagiak miatt. A 40-50-es években együtt maradtak nem váltak el, de a helyzet változott. Én mindig a két világító testet nézem meg elsőként, és ha nincs fényszög, akkor a vallás az 90% a pároknál. Találkoztam már olyan kapcsolattal is, akiknek nem köt fényszöget a két világító test, de a Szaturnusz összetartja őket.

Hiányzó Nap- Hold kapcsolat!

Ha a férfi Napja a nő Holdjával harmonikus fényszög kapcsolatban áll, akkor kiegészítik egymást. Ha ez nem valósul meg: a két bolygó még az elemi energiák szintjén sem kapcsolódik. Ez nem jelenti azt, hogy ne érthetnék meg egymást, vagy ne kívánhatnák, szerethetnék egymást. De a legszorosabb kötelék, a teljes egybeolvadás mégis hiányzik.

Nap- Hold a synastry-ban nagyon indokoltak.

Nap együtt áll Holddal AMB

A Nap és a Hold együttes összekapcsolása syinasztriában erős kapcsolat. Hogy hogyan játszik ki, sok köze lesz az egyes világtérképek e lámpatestek állapotához. Az egymás iránti vonzódás általában függetlenül attól, hogy az eredetileg a Hold személy érezte legjobban. A kettő közötti kapcsolat kialakulásával elkerülhetetlenül olyan dinamika alakul ki, amelyben a holdi személytámogató szerepet játszik (néha függő vagy alázatos szerepet) a Nap személyének, aki valamilyen módon hajlandó vezetni a kapcsolatot. Megjegyzést kell tenni a nemről és arról, kinek a holdja és kinek a Napja van jelen. Bár mindkét módszer hatalmas, bizonyos esetekben, amikor a Férfi hold összekapcsolja a Nő Napját, problémák merülnek fel.

Ez akkor fordul elő, amikor a férfi kényelmetlenül érzi magát hangulatos, együtt érző és kissé függő Holdi szerepében - egy olyan szerepet, amelyet a nőknek tulajdoníthat. Ebben a napban és korban a Hold és a Nap szerepét játszó férfi vagy nő az idő múlásával valamilyen neheztelést érezhet. Ahogyan a Hold a Nap fényét tükrözi, a Hold személy természetesen hajlamos egy támogató és néha engedelmes szerepet játszani a Nap számára. Nem kell alázatosnak lennie, hanem támogatónak tekinthető. Kritikus, hogy mennyire kényelmesek a Holdi emberek ezzel a szereppel. Ugyanebben az értelemben a Nap személyének kényelmi szintjét szintén figyelembe kell venni. Nem mindenki akar lenni a vezető a kapcsolatokban! Az összekapcsolódás, a nemi hovatartozás és a három-ság révén a Hold személy általában arra számít, hogy bízni fog a Nap ember bölcsességében, szellemében és személyes stílusában. A Nap személy viszont a Hold személy támogatásától függ.

Nap trigon Hold ASB

Szűz Bak

Ez a vonatkozás rivalizáció nélküli együttműködést sugall. A becsületes kommunikáció számos szinten megtörténhet, mivel mindkét partner képes kiegyensúlyozni egymást. A Nap személy tanácsokkal, bölcsességgel és útmutatásokkal tud vezetni, míg a Hold személygondoskodó, ápoló szerepet tölthet be. Ezek a feltételek boldog és együttműködő kapcsolatot teremtenek.(ez nem sikerült talán a Bak Hold miatt)!

Nap quincunx Holddal-AVB

Lehet, hogy túl sokat kínál, majd érezi, hogy kihasználják. A passzív-agresszivitás szintén problémát jelenthet. Úgy tűnik, hogy a pároknak kompromisszumokat kell tennie az életben annak érdekében, hogy megkapja azt, amit akar, de a folyamat során alábecsüli igényeit. Amikor valamelyikőjük kifejezi akaratát: Például a Nap, homályosan bizonytalannak érzi magát, mivel az érzelmek nem „támasztják alá” az akaratot. Amikor a Hold kifejezi igényeit az ego lép közbe. Az eredmény a döntésképtelenség, valamint a hajlam arra, hogy meglehetősen koncentrálatlan, feszült, szélső és nagyrészt nyugtalan.

Nap szemben áll Hold-AWB

Ebben az összehasonlító aspektusban, amely gyakran a családi és más komoly kapcsolatokat képezi, a „Napenergia” személy dinamikusan befolyásolja, és a „Hold” személy statikusan fogékony, ezért, mondjuk a családi felépítésére vonatkozó hagyományos elképzelések alapján, inkább a „napenergia” "az egyéniség férfi," Hold "pedig nő, és nem fordítva. Bizonyos esetekben olyan helyzetek merülnek fel, amikor a "Hold" személy nagyon depressziósnak érzi magát a "Nap" túlzott aktivitásával, amely viszont a "Hold" a személyiség gyenge, határozatlan és pesszimista. Néha még annyira gondolatlanul és következetlenül viselkedik a „Nap” személyiséggel, Férfivel szemben, amelyet időről időre bosszant a partnere ilyen melankólia állapota, ami súlyosan károsítja a kapcsolatukat.

Párkapcsolatban az aki tele Holdkor születtek

Általában nehezen lehet eldönteni, hogy valójában mit akarnak és mire van szükségük. Mondanom sem kell, hogy partnereik számára nagyon nehéz lehet tudni, hogyan kell kielégíteni őket!

Nap és a Merkúr kapcsolata.

Itt a beszélgetések, a gondolatok kicserélése mindenképpen támogatott lesz a két fél között harmonikusan, diszharmonikusan pedig egy kicsit nehezebben értik meg egymást.

Nap és a Vénusz fényszöge.

Szeretetteljes, kellemes fényszög, ha pedig kvadrátos, akkor ott is problémásak lesznek, vagy oppozícióban, de ez nem feltétlenül jelent annyira szörnyű dolgot.

Nap együtt áll a Vénusszal (AMD)

Ezzel a fényszög kapcsolattal nagyon szeretik egymást. Azok a kis tulajdonságok, amelyek mások számára közismertnek tűnhetnek, mind Vénusz, mind a Nap szemében nagyobbak, romantikusabbak és értékesebbek.

Nap trigon Vénusz (ASD )

Kölcsönös nem kimondottan szexuális vágyódást, egyben megelégedettséget és érzelmi felhevülést indikáló állás. Az egyének valóban értékelik egymást. Az egyetlen potenciális bukás az elégedettség és a kihívás hiánya, bár több mint valószínű, hogy máshol is vannak kihívások az összehasonlításban, és a legtöbb esetben ez az érdeklődés segíti a kapcsolat támogatását.

Nap szesztil Vénusz(APD)

A szextil nem olyan erős vagy nyilvánvaló kapcsolat, de kölcsönös tisztelet érzetét kelti. Az emberek értékeket látnak egymásban - minden bizonnyal megérzik egymás szeretetét.

Nap és a Mars kapcsolata.

 Lehet egyfajta rivalizálás kettejük között esetleg, szerintem inkább férfiaknál jön ez elő, két férfi kapcsolatában, de lehet, hogy máshol is felbukkan. Harmonikus fényszögeknél ez egy egészségesebb versenyszellem, diszharmonikus fényszög esetleg keményebb rivalizálásba is beleviszik egymást.

Nap és Jupiter fényszöge.

Nap trigon JupiterASF

Ennek a szempontnak a kettős összekapcsolása a jellegével kombinálva azt sugallja, hogy ez az összehasonlító szempont nagyon kedvező két ember közötti üzleti kapcsolatok kialakításában, különösen a szépség, valamint a gyakorlati házépítés területén. Ha a szempont általában pozitív, akkor azt egyének kölcsönös tisztelettel és kedvességgel fognak kapcsolatba lépni egymással.(ház építésénél találkoztak)!

 Ez házasságjelölő is lehet, a másik természetének, személyiségének teljes elfogadása, vagy pedig konfliktusos elfogadása, vagy elutasítása, illetve szakítás lehetősége diszharmonikus fényszögeknél.

NAP félszsztil Jupiter ANF

Előfordulhat, hogy gyakran állíthatja be az utat, mert az ideálok és a hosszú távú célok, amelyekkel általában ellentétben állsz azzal, amit ténylegesen tehetsz. Gyakran előfordulhat, hogy „nincs győzelem” helyzetekben van, ahol a józan ész megakadályozza, hogy az álmaid után járjon. A kihívás az, hogy egyszerre egy útvonalra összpontosítson, a folyamatosan változó tervek helyett. Ennek érdekében kapcsolatba kell lépnie azzal, amit valóban realisztikusan tud csinálni, és ez erőfeszítéseket tesz. Ön sokkal rugalmasabb, mint sok ember, mivel ösztönösen tudod, hogyan állíthatod be a viselkedésedet, amikor a tervek elbuknak. Ön nem olyan makacs, mint sok ember. A valódi belső elégedettség azonban nem a folyamatosan alkalmazkodó és változást.

Nap és Szaturnusz

Ilyenkor a harmonikus fényszögnél a Szaturnusz támogatja a Napnak az önkifejezési törekvéseit.

Nap  szextil Szaturnusz-APG

Nagyobb felelősséget, stabilitást tanít neki, és valószínűleg egy kicsit is korlátozza. Mellette lassan, de biztosan érlel. Gyakran erős bizonyosságot kölcsönöz neki, és segíti a kitűzött célok megvalósításában is. Ebben a kapcsolatban közös erő van a legnehezebb akadályok leküzdésében is, ezért ennek a csillagképnek az eredménye gyakran szoros partnerségi kapcsolatok.

 Diszharmonikus fényszögeknél pedig pont, hogy keresztbe tesz neki. Ez nem annyira kellemes, kapcsolat szempontjából.

Nap és Uránusz

A kapcsolata mindenképpen egyfajta különcséget ad a kapcsolatnak, felpezsdítő élményt, az Uránusz kiragadja a Napot a mindennapi rutinból jó esetben. Rosszabb esetben idegesítővé válhat számára.

Nap együttáll Uránusz-AMH

Független és szokatlan viselkedése megzavarja az élet ritmust, ezáltal idegességet és feszültséget hozva az életébe. Másrészt progresszív vagy éles nézetei új látószöget mutatnak. Számos változás, meglepetés és váratlan esemény enyhíti ezt a kapcsolatot, de instabilitást is okoz.

Nap kvadrát Uránusz-ARH

Rák- Mérleg

Ez a szempontcsalódást okoz. A Nap partnerellentmondásokat lát az Uránusz partnerben, és úgy érzi, hogy nem igazán értékeli a Nap melegségét. Számos változás lehetséges a kapcsolat irányában, és ezek gyakran kiszámíthatatlanul és nyilvánvaló ok nélkül következnek be. A vonzerő, amely a kapcsolat elején jelenik meg, gyakran a túlzott vidámság, izgalom és szorongás várakozását idézi elő. A Nap végül rájön, hogy az Uránusz partnerének nincs pontossága és alapossága.

HOLD

Érzelmek és vágyak

Hold szerepe a kapcsolatban

Érzelmek és érzések. A Hold megmutatja a biztonsági igényeit, és tükrözi a kívánt, szerelmi, és családi életet. Hold jelzi, hogy a kapcsolat mennyire érzelmi kifejezés van kettőjük között. Lehetsz őszinte és nyitott egymással? A Hold fényszögei jelzi, hogy a kapcsolat mennyire jól működik köztetek érzelmi kifejeződésének közegeként. A szoros kapcsolatban azonban nagyon fontos, hogy ezen a szinten tudjunk foglalkozni egymással. Ezért a hold helyzete nagyon fontos a kompatibilitás leírása szempontjából.

Példák:

Férfi Holdja a Rákban van, egy rendkívül érzékeny és sebezhető ember, ugyanakkor dinamikus is és képes hevesen megvédeni a számára fontos dolgokat.

 Nőnek, Holdja egy másik vízjegyben, a Skorpióban van, szintén egy érzékeny természet, ám az ő lelkében sokkal szívósabb és kifürkészhetetlenebb érzelmek dolgoznak. Vigyáznak egymás érzékenységére - így kerülik az olyan fenyegető tényezőket, mint amilyen a túlzó függetlenség vagy a hűtlenség lehetne.

 Egy intenzív és olykor viharos kapcsolat van kettejük között, amelyben rendkívül erős érzelmi kötelékek alakulnak ki, és amelyben mindent a kimondatlan érzések irányítanak.

Nő és a Férfinek is  Hold a Kosban van, ami erőteljes temperamentumra és impulzív természetre utal. Ha nincs semmi, ami kordában tartaná erejüket, rendkívül feszült légkör alakulhat ki otthonukban. Mindketten rendkívül lobbanékonyak, ezért nem árt, ha előbb elszámolnak tízig és csak utána cselekszenek.

Nőnek, és a Férfinek, mindkettőnek a Holdja a Halakban van, ami hasonló érzelmi szükségleteket, illetve kreativitást mutat a két személyiségben, ám árulkodik arról is, hogy rendkívül érzékenyek, és hajlamosak arra, hogy illúziókat kergessenek. Nem tudják megvédeni egymást a bántó külső körülményektől, így mindkettő saját képzeletének belső világában keresi a menedéket.

Nő Holdja az Ikrekben van, ami utal arra, hogy nagy szüksége van a társaságra, az emberi kapcsolatokra, illetve arra, hogy megoszthassa gondolatait másokkal is.

 Férfi Holdja a Rákban van, fontosabbnak tartja az érzelmi biztonságot és azt, hogy partnere védelmezze őt. A Nő nem szeret sok időt pazarolni a Nő túlzó birtoklási vágyának kielégítésére, ami miatt viszont könnyen megsértődik, és védekező állásba vonul. Nő jobban teszi, ha több figyelmet szentel arra, hogy megértse Férfi érzéseit, hiszen ezzel, sokkal inkább biztonságban érezheti magát, neki viszont azt kellene elfogadnia, hogy partnere csak akkor lehet elégedett, ha szabadon mozoghat és kommunikálhat a világban.

Hold együttállás Hold -BMB

Ez a szempont a kölcsönös intuitív megértést jelzi. Mindkét partner tisztában van a másik ember hangulatával, érzelmi változásaival és igényeivel. Ennek eredményeként erős az érzelmi kompatibilitás és megértés érzése. Az érzelmek és a kreativitás ebben a kapcsolatban szabadon mozognak.

Hold Trigon HoldBSB 

Ezt a kapcsolatot egy harmonikus érzelmi élet jellemzi. Mindkét partner megérti egymás érzéseit. A jó kommunikáció, a barátságos kapcsolatok, az együttműködés és a kölcsönös segítség szelleme teszi ezt a szempontot tökéletes kombinációvá egy hosszú távú kapcsolat vagy házasság számára.

Hold kvadrát Hold-BRB

Mindegyik partner a korábbi tapasztalatok által okozott stresszt veszélyezteti jelenlegi kapcsolatát. Előfordulhatnak konfliktusok, mert édesanyjuk eltérő módon befolyásolja az egyes partnereket. Lehet, hogy erős szexuális vonzerejük van közöttük, de a családdal, az otthoni helyzettel, az érzelmekkel és a gyermekekkel kapcsolatos véleménykülönbségek problémákat okozhatnak a kapcsolatokban.

Hold szembenáll HoldBWB

Ez a kompatibilitás kihívást jelentő kombinációja, mivel a két egyén érzelmi fogékonysága ellentmond a másik érzéseinek. Erősen vonzzák őket egymás mellett, és mindkét partner kiegyensúlyozott objektív érzetet akar elérni. De amikor egyikük megpróbálja a kapcsolat középpontjában állni, az érzelmek szélsőségeket érhetnek el. Ez feszültségeket és az érzések robbantását okozza. Ez a feszültség a kapcsolat végét okozhatja.

Hold Trigon Nap BSA

Ez a vonatkozás rivalizáció nélküli együttműködést sugall. A becsületes kommunikáció számos szinten megtörténhet, mivel mindkét partner képes kiegyensúlyozni egymást. A Nap személy tanácsokkal, bölcsességgel és útmutatásokkal tud vezetni, míg a Hold személygondoskodó, szerepet tölthet be. Ezek a feltételek boldog és együttműködő kapcsolatot teremtenek.

Hold Szűz) Nap SorpióBPA

Ez a vonatkozás rivalizáció nélküli együttműködést sugall. A becsületes kommunikáció számos szinten megtörténhet, mivel mindkét partner képes kiegyensúlyozni egymást. A Nap személy tanácsokkal, bölcsességgel és útmutatásokkal tud vezetni, míg a Hold személygondoskodó, ápoló szerepet tölthet be. Ezek a feltételek boldog és együttműködő kapcsolatot teremtenek.

Hold kvadrát Nap BRA

Ez a szempont nehézségeket okoz az észlelésben és a megértésben. Ezek az emberek gyakran félreértik egymás érzéseit, perspektíváit és alapelveit, mivel mindkettőnek belső küzdelmekkel kell szembenéznie saját identitásával és szexuális kifejezésével. Mindkét fél kétségesnek vagy bizonytalannak érzi magát, és bár azonos céljaik és törekvéseik is lehetnek, eltérő elképzeléseik vannak az elérésükről. Ennek a kapcsolatnak azonban nagyon sok lehetősége van, és az önfejlesztés mindkét oldalon kölcsönösen előnyös kapcsolatot teremthet.

Hold szembenállás Nap BWA

Ez a szempont a házasság számára meglehetősen nehéz lehet, mivel mindkét partnernek foglalkoznia kell a belső kérdésekkel, valamint a közöttük fennálló harmónia hiányával. Mindkét partner segíthet egymásnak a növekedésben, de ez a folyamat konfliktusokat válthat ki. A Hold személy különösen terheltnek érzi magát, mert lehet, hogy nemcsak maguk, hanem a Nap személyének is érzelmi szponzor szerepét kell vállalniuk.

Hold együtt áll VénuszBMD

Ez a szempont azt jelzi, hogy a kapcsolatban különleges érzékenység van, amikor mindkét partner összhangban van egymás érzéseivel és érzelmeivel. A művészi érdekek, az ízlés a zenében és a személyes tehetségek fejlesztése fontos területek ebben a kapcsolatban. A Vénusz személy megmutatja lágyabb oldalukat, ami lehetővé teszi a Hold személyének, hogy kifejezzék legmélyebb érzéseiket. Mindkét fél örömmel derül ki, hogy kiszolgáltatják egymásnak sebezhetőségüket, és ez ösztönös harmóniát teremt a kapcsolatokban. Ez gazdagság és vagyon felhalmozódásához, az álmok és a gyermekkori törekvések teljesítéséhez vezethet.

Hold Trigon VénuszBSD

Ez a szempont egy olyan boldog kapcsolatra utal, amelyben mindkét fél nagyon kompatibilis egymással. Mindkét partner érzékenyek egymásra, és fogékonyak egymás érzéseire és érzelmeire. A Hold személy érzelmileg kényelmesnek érzi magát, és képes érzelmi gondozást és támogatást nyújtani, a Vénusz pedig képes szeretni a Hold személyét úgy, ahogy szeretik. Ebben a kapcsolatban folyamatosan folyik a kreativitás, az érzések, az intuíció és az együttműködés, amely soha nem hagyja abba a kapcsolat harmóniájának megerősítését.

Hold szemben áll VénuszBWD

Ez a szempont nehézségeket okoz az érzésekkel és az elvárásokkal kapcsolatban. A Hold személyét nem lehet olyan érzelmi gondozásban részesíteni, ahogyan azt a Vénusz embertől elvárják, és a Vénusz embert nem lehet olyan szeretni, ahogyan azt a holdi személytől elvárják. Mindkét oldalon erőfeszítéseket kell tenni annak érdekében, hogy ez a kapcsolat működjön.

Hold kvadrát Vénusz BRD

Halak          Skorpió

Ebben a kapcsolatban mindkét partner között szoros kapcsolat van, de mindkét fél a múltból érzelmi poggyászt hordoz magával, ami nyugtalanság légköréhez vezethet. Előfordulhat, hogy a Hold Nő személy nem képes érzelmi gondoskodást és táplálkozást nyújtani a Férfi Vénusz személyének, és a Vénusz személy küzdhet saját önértékelésével. Mindkét partnernek meg kell oldania ezeket a belső kérdéseket annak érdekében, hogy a szerelem és a kommunikáció szabadon áramolhasson közöttük.

Hold kvadrát MerkúrBRC

Ikrek            Oroszlán

Ez a szempont azt jelzi, hogy a két fél között lehet kommunikációs akadály, ahol az érzelmek és az ötletek nem kerülnek kifejezésre. A hold személy különösen sebezhetőnek érzi magát, és abbahagyja az érzelmi ellátást és az érzelmek teljes kommunikálását, ha túl veszélyeztetettnek érzi magát. A higanyszemély viszont csalódhat, ha nem tud kapcsolatba lépni a holdi személlyel. Ez a szempont ennek eredményeként elég sok feszültséget okozhat.

Hold kvadrát MarsBRE

Rák Kos

Konfliktus szempont Érzelmi fájdalom szempontja Ez a szempont erős szexuális feszültséget, de egyfajta érzelmi küzdelmet okoz a kapcsolatokban. A holdi érzelmek erőteljes reakciót válthatnak ki a Mars-személyből, és ez egyfajta érzelmi csatatéren alakulhat ki, ahol mindkét partner egymáshoz vezet, és fáj az egymás érzéseit. Ez a partnerkapcsolatuk szenvedélyes, de olyan is, amely tele van feszültséggel és tudatalatti félelmekkel.

Hold együttállás Mars-BME

Ez egy szempont, amely a kapcsolatra különös lendületet ad, és felfedi mindkét partner ösztönös oldalát. Ez az energia erős szexuális vonzódást hozhat létre. A, mars, személy általában energikusabb, mint a hold személy. Az intenzív tevékenység és az erős interakció izgalmat generál ebben a kapcsolatban. A holdi ember belső énje segít a Mars személyének kifejezni szexualitását. Sokat tanulhatnak egymástól.

Hold trigon JupiterBSF

Rák  Skorpió

Ez a szempont a kapcsolatra könnyűséget és boldogságot ad. Itt a Hold személy megtanulja megtalálni a helyét az univerzumban, a Jupiter pedig megtanulja összekapcsolni érzelmeiket magasabb elmékkel. Ha mindkét partner óvatosan reagál a túlzásra, ennek a kapcsolatnak nagyon erős érzelmi magja lesz. Ha ezeket a túllépéseket nem korlátozzák, az érzelmi gyengeség befolyásolhatja a kapcsolat stabilitását.

Holdja kvadrát JupiterBRF

Ez a szempont túlzott érzéseket vált ki, megalapozatlan ítéleteket eredményezve. A  férfi B birtokló hozzáállása szembesül a nő-F motivációjával a szabadság iránt. Az az optimizmus, amellyel fel tudja emelni az ember tudatát, a szabad szelleméből fakad. Így van egy ellentmondásos konfliktus, amelyet csak akkor lehet megoldani, ha fel emeli  a tudatosságát.

Hold szemben áll a Szaturnusszal BWG

Neked nehéz megtalálni a belső békét és nyugalmat. Hiányzik a csend és az ősi bizalom, amely lehetővé tenné, hogy hátradőlj és kényeztessen a társad. Ez a fényszög kérdéseket és kételyeket jelez a feltétel nélküli szeretet, amire vágyik. Nem bízol a világban. Te általában elutasítod a közeli barátaid társad. Nem lenne hiba, ha beismerné, hogy kétségbeesetten szüksége van szeretetre. Különösen kiszolgáltatott vagy a kapcsolati hibákkal szemben törekedj arra, hogy megtaláld a szeretet gesztusait, amelyek lehetővé teszik, hogy elengedje magát, és hogy az élet táplálja.

Hold Trigon SzaturnuszBSG

Ez a szempont harmonikus egyensúlyt teremt a holdi személy érzelmei és a Szaturnusz személy növekedési igénye és állapota között. Mindkét partner úgy érzi, hogy védik egymást. A Hold személy azon képessége, hogy hagyja a Szaturnusz személyét a Szaturnusz személy hatalmának és bölcsességének köszönhetően, vezethetővé teszi ezt a megfelelő párosítást. Ez a kapcsolat a struktúrán és a hagyományon alapszik, és lehetővé teszi mindkét fél növekedését egymás védelmében.

Hold szemben áll SzaturnuszBWG

Mérleg Hold Kos Szaturnusz

Ezt kombináció nehéznek tekintik az egyének közötti bármilyen kapcsolat esetén: a kapcsolat általában a tisztán materialista alapon zajlik, nem pedig magas érzelmekkel. A "Holdi" egyéniség a "Szaturnuszt" rosszindulatúnak és szimpátiásnak tekinti, és ő viszont úgy véli, hogy a "Hold" személyiség határozatlan, gyenge, nem gyakorlati és fegyelmezetlen, sőt hajlandó figyelmen kívül hagyni és igazolni ezeket a hiányosságokat.

Ezért nem meglepő, hogy a "Hold" személyiség (a Férfifolyamatosan "szenved, mert a Férfi Holdjával áll szemben a Nő Szaturnusza)!" A „Szaturnusz" (NŐ) részéről "oktatási" moralizálástól, teljesen figyelmen kívül hagyva a "Hold" személyiség érzékeny természetének érzelmi oldalát. A "Szaturnusz"nő személyiség szakmai és karrier-ambícióinak és a "Hold" mindennapi tevékenységeinek összecsapásain alapuló állandó konfliktusok nem járulnak hozzá e kapcsolatok erősségéhez. (Nem igazán lehet kedvezőnek mondani az ilyen kapcsolatot, de egy fényszögből nem lehet meg állapítani)!

Hold együtt áll UránuszBMH

Belső feszültségének oka lehet ő, különösen akkor, ha hozzá járul hozzá ahhoz, amit szokatlan viselkedésnek tekint. Ez a befolyás növeli az érzelmi stimuláció, izgalom és a kalandra való hajlam hajlandóságát ebben a kapcsolatban. Az érzelmi élet azonban általában kevésbé stabil, mivel vágyai nem igazodnak az ő biztonságérzetéhez, ami szükségessé teszi, hogy tehernek érezze magát.

Hold kvadrát UránuszBRH

Rák----------Mérleg

Ebben a kapcsolatban a nő érzelmi csalódást tapasztal, mert a férfi számít megbízhatóságára és védelmére, de megpróbálja mentesülni az érzelmi függőségtől. Anyja szimbólumának látja, és a kapcsolatot olyan kihívásként látja, amelyet át kell küzdenie ahhoz, hogy megvédje az egyéniségét azon küzdelme során, amelynek célja az elképzelhető, nem bibliai kötelet levágni az anyjával. Izgalmasnak, kihívást jelentőnek és egyedülállónak találja őt, ám őt igazán nem tudja ének nevezni, mert vonzerejének egy része olyan fantáziákból származik, amelyek folyamatosan mentesítik az érzelmi csapdákat. Ez egy olyan szempont, amely megnehezíti az erős és tartós kapcsolat kialakítását.

Hold szemben áll Neptunusz BWI

Ebben a kapcsolatban a Nő Hold érezte a veszteséget . A Hold partner csak a Neptunusz partnerhez fordul, hogy felfedezzék, hogy nincsenek ott. Ehelyett a Hold álmokkal, illúziókkal, fantáziákkal és csatákkal áll szemben. Az Neptunusz a férfi megpróbálhatja megváltoztatni a Hold személyt, és a saját álmaik világában él.

A  csalódás lehetősége összekapcsolódik a Hold összetett érzelmi Neptunusszal. A kapcsolat elején nagyon erős és jó érzés, valamint érzelmi kapcsolat jelenhet meg, amely ebből a világból tűnik ki. Az a probléma, amelyet a pár érzelmi szintű érzelmi szintje érzi, az egyes résztvevők észleléséből és a kapcsolat korai szakaszában kialakult elvárásaiból fakad. Amikor a lelkesedés nagyon magasságra hoz, nehéz az esés. Néhány a kezdeti érzésekből, amelyeket egy kötelező.

A két bolygó szembenállása olyan érzést válthat ki, mint például a partner a legtámogatóbb ember, akivel valaha találkozott. Idővel ez a partnerek a Neptunusz problémája az, hogy a várakozások olyan nagyok lehetnek, hogy embertelenek. A Neptunusz másik problémája a meghatározás hiánya. A partneri elvárások közötti félreértések gyakran nem egyértelmű kommunikáció következményei. Egyik fél sem azt jelenti, hogy többet ígér, mint amennyit képes teljesíteni, de bűntudatba kerülhetnek abban, hogy megpróbálják kitölteni a nekik kialakított ideális képet

A kapcsolat ezen szempontból okozott nehézségek miatt könnyen csalódás lehet forrása.

                                                                        Merkúr

                                                           Merkúr szisztémás szempontok

A szynasztriában Merkúr gyakran figyelmen kívül hagyják, de az információs korban értéke növekszik. Természetesen a pár közötti kommunikáció elengedhetetlen, mert olyan kötés, mint minden más. A közösségi hálózati oldalak és az internet annyira erős versenyének köszönhetően, ha egy pár nem kezdeményezhet ösztönző beszélgetést együtt, csak a szexuális zavar elmúlása után, akkor valóban fennáll a stagnálás és az unalom veszélye. A Merkúr szempontjainak nem mindig kell harmonikusnak lenniük, csak összekapcsolódniuk kell. Egy jó vita serkenti a szenvedélyeket és nagyszerű előjáték lehet. Az alkalmi érv egészséges az érzelmek tisztítása és tisztítása érdekében, hogy az ne érződjenek és mérgezőssé váljanak.

Példa

Nőnek a Merkúrja a Halakban van, elvontan gondolkodik, és logikus levezetések helyett sokkal inkább intuitív érzelmi folyamatok során jut el végső következtetéseihez.

Férfi Merkúrja a Szűzben van, kitűnő elemző képességgel rendelkezik, és rendkívül hatékonyan tudja irányítani az egészen bonyolult rendszereket is. Egészen eltérő módon gondolkodnak, de mindketten a tökéletesre törekednek, és jól kiegészíthetik egymást.(ez nem sikrült)!

Merkúr triton Merkúr  -CSC

Oroszlán Skorpió

Az egyik partner tudatos elméje összeegyeztethető a másik partner gondolataival és gondolataival. Kiegészítik egymást, mint gondolkodó gyermekek, egymás mellett járva, és megosztják ötleteiket. Ez kiváló szempont a párkapcsolatban és kölcsönös megértés szempontjából is!

Merkúr együtt áll Nap C -MA

Ez a szempont javítja a mentális tudatosságot, és a jó kommunikáción alapuló kapcsolatot hoz létre. Ebben a kapcsolatban a Merkúr személy képes szabadon és hatékonyan kifejezni ötleteit. Csakúgy, mint a Nap a naprendszer központja, ennek a kapcsolatnak a központja a Nap személye. A Merkúr személy felfedezi, hogy ötleteiket könnyen elfogadják és ösztönzik a partnerüktől sugárzó nyitottság és optimizmus miatt.

Merkúr trigon Nap-CSA

Ebben a kapcsolatban a megértés és a kölcsönös érdeklődés légköre zajlik. A Nap ember megoszthatja és kifejezheti ötleteit, és a Merkúr személy képes azokat szavakba fogalmazni. Minden tevékenységükben kölcsönös együttműködés zajlik. Mindkét felet értékelni fogják megértési és meghallgatási képességükért. Ez a szempont hangsúlyozza a Merkúr személy mentális élességét, amely értékes eszköz, mivel a Merkúr személy segíthet a nap megérteni a Nap energiáját.

Merkúr kvadrát Nap  CRA

Ezzel a szemponttal nehéz kifejezni a feszültséget, amely érzelmi elégedettség hiányát okozhatja. Egy romantikus kapcsolat ezzel a vonatkozással csalódás lehet. Munkahelyi vagy platonikus kapcsolatokban ez a szempont azonban sok energiát és érdekes ötleteket generálhat, még akkor is, ha a kapcsolat nem tökéletes.

Merkúr szemben áll Nap-CWA

Ebben a kapcsolatban a Merkúr személy gyakran büszke és megértő, míg a Nap személy gyermekesen viselkedik, bár ez történhet tudatalattiilag. A Nap személy fenyegetettnek és jelentéktelennek érzi magát, míg a Merkúr személy félreértést érezhet az ötleteik és nézeteik eltérései miatt. Ez a szempont nem kívánatos hosszú távú kapcsolatok esetén, de a rövid távú kapcsolatok mindkét személy számára előnyösek lehetnek.

Merkúr fél-szesztil Hold-CNB

Érzései ütköznek a gondolkodásmódjával, érzelmi félreértéseket okozva. Nehezen tudja felfedni érzéseit, mert a Nő gyakran félreérti, túlértékeli vagy kritizálja őket. Lehet, hogy hajlandó beszélni arról, amit a Nő elmondott neki, nem megfelelő társadalmi helyzetekben, ami frusztrációjához vezet. (ez lehet fordított eset is a férfi érti félre). Mindig azt nézzük, hogy kinek a bolygóját érinti.

A Nőnek és a Párjának a Merkúr a Kos jegyében van. Ami, arra utal, hogy mindketten meglehetősen ingerlékeny és zajos emberek, akik impulzív és meggondolatlan módon közlik gondolataikat és véleményüket. Egyikük sem szereti belátni azt, hogy tévedett. Egymással versengenek azon, hogy melyikük az okosabb. Mindamellett ez egy igazán élettel teli - sőt, meglehetősen tüzes - kapcsolat lehet.(igen az, mert állandóan veszekednek)!

Merkúr kvadrát Hold-CRB

Merkúr Oroszlán Hold Bika

Konfliktus szempont

Ez a szempont azt jelzi, hogy a két fél között lehet kommunikációs akadály, ahol az érzelmek és az ötletek nem kerülnek kifejezésre. A Hold személy különösen sebezhetőnek érzi magát, és abbahagyja az érzelmi ellátást és az érzelmek teljes kommunikálását, ha túlveszélyeztetettnek érzi magát. A Merkúr személy viszont csalódhat, ha nem tud kapcsolatba lépni a Holdi személlyel. Ez a szempont ennek eredményeként elég sok feszültséget hozhat!

Merkúr együtt áll Mars CME

Értelmét energiával látja el, ösztönözve ötleteit. Ugyanakkor észerűen irányítja a szenvedélyét. Véleményei provokatívnak tűnhetnek számára, konfliktusokhoz és szóbeli érvekhez vezethetnek. Soha nem fogadja el a merev helyzeteket. Neked kell tervezni, cselekedni, küzdj annak érdekében, hogy kifejezzétek az akut kapcsolatérzetét. Megtalálja a szükséges szövetségeseket és partnereket a megfelelő időben. Ez a kapcsolat egyébként élénk, aktív és progresszív, és mindez elősegíti a közös célok elérését.

Merkúr-Plútó kvadrát: CRJ

Ez egy elég meredek állás. Negatív oldal: Erőszakos, intrikus lehet. Pozitív oldal: Gyors felfogás, villámgyorsan átlátja a helyzetet. Nem tesz lakatot a szájára. Gondolkodása, beszédje gyors. Megmondja a tutit, és nem foglalkozik vele, hogyan reagálnak rá mások. Jobb, ha megtanulja befogni a száját, ha nem akar túl sok bajt magának. Amíg a cselekvés pillanat el nem jön, hallgatag, és nem mondja el az információit. Más emberekkel szemben gyakran bizalmatlan, intrikus, vagy olyan hátsó módszereket használ, amelyek helyett az őszinteség kifizetődőbb lenne.

 Sokszor szeretné átformálni mások véleményét, többnyire úgy, ahogy nekik megfelel. Az erős akarat, amely tipikus ebben az esetben, vagy rosszul kerül alkalmazásra, vagy rombolásra használják fel. Utóbbi esetben rettenetesen destruktív, hat, és messzemenő következményei vannak.

Merkúr trigon Plútó CSJ

Ez a szempont nagyobb mélységet és bölcsességet hoz a kapcsolatba. Kutatva az ötletek eredetét, Merkúr megtanulja átalakítani a gondolkodást. És mivel a Merkúr az, amit gondol, megváltoztathatja egész létezését. Plútó egy rejtett "Fény angyala", titokzatosan titkokat ad, amelyek nyomokat tartalmaznak a Merkúr evolúciójára. Ez egy erőteljes és dinamikus kapcsolat, mivel előkészíti az utat a Merkúr tudatos gondolkodásának és a Plútó tudatalatti kiáradásainak harmóniájához.

Merkúr együtt áll Plútó -CMJ

A beszélgetések általában próbálkozók és mélyek. Élvezi a helyzet mögöttes motivációinak és okainak feltárását. Gyakran az, ami könnyű, barátságos beszélgetésként indul, egymás mély pszichoanalízisévé válik! Mindenesetre biztosan úgy érzi, hogy sokat tanulnak egymástól, és hogy a kommunikáció mélyen fut. Időnként a Plútó személy akár nő vagy férfi hajlamos uralni a beszélgetéseit. A Plútó nagyon hosszú lehet, hogy arra késztesse a Merkúrt hinni, amit Plútó hisz, és ez időnként kellemetlen lehet.

Merkúr szemben áll Neptunusz-CWI

A Merkúr itt próbálja megérteni Neptunusz nőt vagy férfit. A Neptunusz érdeklődést mutat és misztika iránt, miközben Merkúr gyermekes hűségét vonzza az illúziók óceánjába. A Merkúr olyan tudást keres, amelyen alapulhat egy stabil valóság létrehozásában, ehelyett olyan, mintha Peter Pan ellenállna egy lehetetlen álom országában. Ennek eredményeként ez a szempont nagyon nehéz lesz a hosszú távú kapcsolatokban.

Vénusz a szerelem istennője!

Vénusz szerepe a kapcsolatban

A Vénusz vonzerejét szimbolizálja. A szerelem, szépség és szeretet. A Vénusz megmutatja személyes kapcsolati stílusát, és azt, hogy miként szeretne adni és fogadni szeretetét. Jel, amelyben a Vénusz található, elmondja nekünk, mi vonzza minket, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy szeretetünket és, szépséget és boldogságot, értékeket és alapelveket adjunk vagy fogadjunk. A negatív oldal az, hogy gyengeséget és sekélyt képvisel. (itt most a Vénusz a jegyekben nem fogom felsorolni talán egy-két jegyet, írok le, mert a fényszög kapcsolatot írom le)

Példa

Mindkettőjüknek a Vénusz a Nyilasban van, tehát mindketten kiemelkedően fontosnak tartják a szellemi ösztönzést és az intellektuális növekedést egy kapcsolatban. Számtalan dolog iránt érdeklődnek és szabadságszerető természetük van, így szerelmi életük akkor van igazán csúcsán, ha idegen helyeken járhatnak, és kulturális eseményeken vehetnek részt. Nem szeretik, ha fojtogatva és korlátozva érzik magukat egy kapcsolatban, és attól is irtóznak, ha felfedezik a tudatlanságot a másikban.

A férfi Vénusza a Nyilasban

Ezek a férfiak, vidám nőket keresnek, akik érzéki humorral rendelkeznek a változatosság az élet fűszere. Emellett fontos, és természetes a jó megjelenést részesítik előnyben.

 A szerelem és a szabadság jelenti a legfőbb értéket számukra.

Vénusz triton Vénusz-DSD

Könnyű szempont Szerető szempont

Ez egy jó szempont a kapcsolat szempontjából, mivel elősegíti a könnyű kommunikáció kialakítását, mivel mindkét partner kompatibilis érzéseivel és hasonló ízlésűek. Ha vannak más összeegyeztethető szempontok, akkor erős, hosszú távú kapcsolatot vagy házasságot alakíthatnak ki, amely az őszinteségük és erkölcsük közös érzéseire épül.

Vénusz szemben áll Vénusz-DWD

Ebben a kapcsolatban e két ember ízlése és tendenciái nagyon különböznek, így nehéz lesz harmóniát és megelégedést találni. Lehetséges, hogy a kapcsolatokban tisztesség tapasztalható, és ez mindkettőnek növekedését segíti. Az egyensúly megtalálásának kulcsa a jelek értelmezésében rejlik, amelyekbe a bolygók esnek. Ennek a kapcsolatnak a puszta létezése azonban azt jelzi, hogy az ellentétes értékek két embert vonzanak egymáshoz.(jó távol egymástól)

Vénusz kvadrát Hold- DRB

Ebben a kapcsolatban mindkét partner között szoros kapcsolat van, de mindkét fél a múltja érzelmi poggyászát hordozhatja velük, ami nyugtalanság légköréhez vezethet. Előfordulhat, hogy a hold személy nem képes érzelmi gondoskodást és táplálkozást nyújtani a Vénusz személyének, és a Vénusz személy küzdhet saját önértékelésével. Mindkét partnernek meg kell oldania ezeket a belső kérdéseket annak érdekében, hogy a szerelem és a kommunikáció szabadon folyhasson közöttük.

Vénusz együtt áll Merkúr -DMC

Gondolkodása szépen kiegészíti kedves és együttműködő szellemét. Képes egyensúlyba hozni a gondolataiban bekövetkező szokatlan tendenciákat, miközben megpróbálja vezetni őt az érzéseinek nyílt kommunikálására. Szelleme mindazon dolgokra összpontosít, amelyek örömet és boldogságot hozhatnak neki. A hobbija iránti élénk érdeke biztosítja a kapcsolatot a harmóniával.

Vénusz triton Merkúr -DSC

Ez a szempont harmóniát hoz a kapcsolatban. Mindkét partner részesül abban a lehetőségben, hogy megosszák tapasztalataikat a kölcsönös megértés miatt. Mindkét partner élvezi a kölcsönhatást és nagy tiszteletben tartja azt, ahogy a másik fejezi ki gondolataikat és ötleteiket. A kapcsolat meleg és szabadon folyik ebben a kapcsolatban.

Vénusz Triton Mars- DSE

A női partner gyakran erősen szexuális vonzerőt érez a férfi partner iránt, és szexuális vágyai tökéletes beteljesülést mutatnak személyében. Képes megtenni mindent azért, hogy a haragját és idegességét, lecsillapítani és így még békésebbé teszi a kapcsolatot. A szerepek kölcsönös cseréje, amely általában harmonikusan történik.

Vénusz triton Mars DSE

Oroszlán           Kos

Ebben a kapcsolatban a partnerek összeegyeztethetőek, mivel kifejezik a természetes szerepeiket. A férfi energiája kiegészíti a nő tevékenység iránti igényét, bátorítása erősíti az ego kifejeződését. Képes megtenni mindent azért, hogy a haragját és idegességét, lecsillapítani és így még békésebbé teszi a kapcsolatot. A szerepek kölcsönös cseréje, amely általában harmonikusan történik. A női partner gyakran erősen szexuális vonzerőt érez a férfi partner iránt, és szexuális vágyai tökéletes beteljesülést mutatnak! Ez kiváló szempont a hosszú és tartós barátsághoz vagy a (házassághoz 18-évig)

Vénusz kvadrát Mars DRE

 A férfiak és a nők egyaránt átélik a szerepeket, mert amikor egymással kapcsolatot létesítenek, hajlamosak partneri szerepet játszani. Így felfedik a tudatalatti igényeket. Egy férfi, aki megpróbálja egy nőn keresztül megismerni energikus természetét, szembe kell néznie saját passzivitással. Mivel látja, hogy vonzza őt a szelídsége miatt, nehéz lehet, hogy megértse, hogy a nő révén megpróbálja elérni saját nőiességét. Bár ez a szempont szexuális vonzerőt okoz, mindkét partnernek meg kell értenie egymást, ha fenn szeretné tartani a kapcsolatot.

Tranzitban

Ebben a tranzitban kiemelkedően kreatív vagy, és átlagon felül vonzod az ellenkező nemet. Élvezni tudod az élet örömeit. Jólét és boldog, harmonikus kapcsolat leszel a társaddal, de találkozhatsz is az ellenkező nemmel. Feszült aspektusok esetén viharos lesz a szerelmi életed.

Vénusz kvadrát Mars DRE

Ez egy erőteljes kombináció, mert intenzív szexuális vonzódást idéz elő. A kapcsolat tartóssága és jellege a férfi és nő közötti egyéb kapcsolatoktól függ. A vágy erős, talán időnként túl erős ebben a kapcsolatban. Mindketten valószínűleg első pillantásra egymásba szerettek, amely a szerelmi kapcsolat típusa szerepel a romantikus regényekben. A férfi úgy érzi, hogy elárasztja a romantika szenvedélye és a nő természetének ereje, és veszélyben van, hogy visszautasítják, nem pedig vonzzák nőt. Ennek eredményeként a kapcsolat harci zónává válik. A férfi és nő inkább a versenyt indítják el, mint az együtt működést. A kapcsolat pozitív oldala az erős vonzódás, amelyet egyaránt éreznek. Fontos azonban, hogy megtanulja vágyainak enyhítését. Fókuszban kell maradnia az együttműködésre és a kommunikációra annak érdekében, hogy a partnerségben megfelelő egyensúlyt lehessen tartani. Noha ezt a kombinációt gyakran találják meg a házasság vagy a szexuális partnerek között, barátságokban vagy munkahelyeken is találkozhatnak, amelyek egy művészi projekt kidolgozását vonják maguk után. Fontos azonban, hogy mindkét egyén továbbra is a kezelt kreatív projektre összpontosítson, mivel a szexuális flörtölés könnyen elkerülhetetlenné válhat.

Vénusz szemben áll Szaturnusz-DWG

Ebben a vonatkozásban a Vénusz partner úgy érzi, mintha a Szaturnusz partner alatt lenne, akinek a szélsőségesség túlságosan nagy számukra. Ebben a kapcsolatban előtérbe kerül a konfliktus a szülői gyakorlati igények gyakorlása és a művészet, a zene, az esztétika és az igaz érzések kifejezése közötti fiatalos érdeklődés között. A Szaturnusz fal hidegsége visszatartja az érzések természetes áramlását a kapcsolatban, így aligha tudja megmutatni a szerelem könnyű és szabad kifejezését. Így a szerelem szabad áramlását korlátozza a karmikus  tanulási folyamat, amelynek során minden partnernek szembe kell néznie az egyik nagyon nehéz oldalával.

Vénusz együtt áll Uránusz DMH

 Ez a szempont azonnali vonzerőt okoz, amely túl erős lehet ahhoz, hogy tartós legyen. Az ember, tudattalanul azonosulva animációs alakjával, képes reagálni egy nő (H szabad és független szellemére, amelyet önmagában szeretne elérni. Csodálja a Nő eredetiségét és a szokatlan viselkedést. Egy nő egy férfiban látja a nőies oldalát - túl vékony ahhoz, hogy kifejezhető legyen. Ennek eredményeként mindenki megtanul valamit a másikról. Amikor a szeretet kombinálódik az elektromos változásokkal, akkor a mágnesesség erős érzése uralkodik. Bár mindegyik partner gazdagodik a tapasztalatokkal, a vonzás túl intenzív lehet ahhoz, hogy erős és tartós kapcsolatot alakítson ki.

Vénusz Sextil Uránusz DPH

Hirtelen fellobbanó vonzalmat jelez, nemritkán szerelmet első látásra. Ez az izgalom és elragadtatás nagyot robban, azonban kiszámíthatatlan és változékony lehet; éppoly váratlanul lecsillapodhat, mint ahogyan elkezdődött. Románcuk sok élményt és izgalmat tartogathat. Társának hatására nyitottabbá és szabadságvágyóbbá válik, szereti felrúgni a konvenciókat, megszegni a szabályokat, és kísérletezni az életben, a szerelemben és a szexualitásban. Talán ez a Jig-Jang kapcsolat meglátni és megszeretni, de ennek katasztrofális vége szokott lenni!

DWH  vagy DRH

Az első találkozón gyakran hatalmas elektromos töltés van (a klasszikus „szerelem első látásra” élmény)! De ez a fényszög utalhat instabilitásra,mivel ha a kapcsolat szorosabbá és ismerőbbé válik, feszültség alakul ki, amely egyik vagy mindkét személyt egymástól olyan távol tolja el, amikor összevonja őket. Általában az Uránuszi személy hirtelen visszavonul, érzelmileg vagy fizikailag, a Vénusz szorongva és boldogtalan, mert elhagyta a párja. De ez lehet öntudatlan, ezért néha úgy tűnik, hogy fordítva is van - lehet, hogy a Vénusz az, aki kivonul, a kapcsolat instabilitásától, és az Uránuszi személy személynek megrázkódtatást adni, ami végül segíthet nekik saját Uránusz igényeik felfedezésében. A Vénusz-Uránusz kapcsolat jelezheti a kapcsolatok instabil vonásait, instabilitását és hűtlenségét. Mindenekelőtt a Vénusz szabályozza, amit szeretünk, értékelünk és szépnek találunk az életben.

Vénusz szextié Neptunusz (DPI)

Mély romantikus kapcsot jelent a felek között, melyet titokzatosság leng körül. Minden bizonnyal szeretetteljes légkörben szövik együtt regényes álmaikat, és egymást is túlzó, felerősödött érzelmeiken keresztül látják. Mindez főképp a Vénuszt reprezentáló személyre vonatkozik - elsősorban ön vonzódhat kiválasztottjához megmagyarázhatatlan módon. Kapcsolatukat tolerancia, odaadás, gyengédség, partnerükre és annak szükségleteire való ráhangolódás és hangulatos, romantikus együttlétek jellemzik.

Vénusz - Plútó Trigon (DSJ)

Igen erősen vonzódhat partneréhez. Szélsőséges és mély érzelmeket élhet át, és feltehetőleg a keltett szexuális vágy is elementáris. Partnerét is elragadhatják ösztönerői, de nincs kiszolgáltatva érzelmileg. Hajlamos viszont arra, hogy súlyos befolyást gyakoroljon önre, megérezze szükségleteit és szexuálisan uralja, de szándékai és vágyai nem mindig nyilvánvalóak. Módfelett szenvedélyes és néha talán fájdalmas kapcsolatuk túl intenzív ahhoz, hogy az idővel csökkenjen az intenzitása - sokáig inkább csak erősödik. "Halálos" érzelmei, átható testi-lelki szerelmének dinamizmusa érzelmeiben átalakíthatja és érettebbé teheti, és rengeteg érzelmi energiára tehet szert általa.

Vénusz trigon Neptunusz-DSI

Oroszlán Nyilas

Ezt a két embert vonzzák egymás, és mindkettőnek afinításuk lehet, a van a zenéhez, a művészethez és mindazokhoz, amelyek lágyítják és megnyugtatják az érzékeiket. A Neptunusz megismerheti saját kreatív képességeit a szépség és a harmónia révén. A Vénusz kényelmesen érzi magát az együttérzés, a szeretet és a szenti mentalitás mellett. Ez szerető és harmonikus kapcsolat.

Vénusz konjukció Neptunusz DMI

Ez a kombinációálmodozó érzést inspirál, amikor megismerkedtek egymás lelki társával. Ez azonban kihívásokkal teli kapcsolat lehet, amely sok tapasztalatszerzést és jutalmat ígér, ám megtartása elég sok erőfeszítést igényel. Ennek a kapcsolatnak a dinamikáját nehéz megérteni, ami mindkettőt kitalálhat és csodálkoztathat, de ez frusztráló lehet azok számára, akiknek szükségük van a meghatározás és a szerkezet biztonságára. Hajlamosak vagyunk egymás és / vagy maga a kapcsolat idealizálására, de ez nyitva hagyja csalódást és, ha nem felel meg az első benyomásodnak és érzéseidnek. Próbálja meg elkerülni a túlságosan idealizálni, mert annak ragaszkodása valójában elpusztíthatja a kapcsolatot.

Vénusz- kvadrát Neptunusz-DRI

 Az egyik fél eltitkolja a másik előtt a pénzügyi helyzetét. A Neptunusz az, aki általában becsapja a másikat. Lehet esetleg titkolt szerető, vagy megcsalás.

Nehezebb szempontok!

A szemben állás W a kvadrát R-és a quincunxV

Nem számít a szempont, a kapcsolat nagyon ösztönző és dinamikus. Van egy bizonyos szintű intenzitás a partnerségben, amelyet legjobban szenvedélynek lehet leírni, bár a Nap-Mars önmagában nem teszi lehetővé a romantikus izgalom eksztázistípusát, amely akkor fordulhat elő, ha például a Hold, a Vénusz vagy a Plútó bekapcsolódna.

 A kihívást jelentő szempontokat, mint például a R, WV, a szikra biztosan repülhet. Ami elsöprő szexuális és fizikai vonzerőként alakulhat ki, az idő múlásával apró érvekre és valódi bosszúságokra válhat fel.

 A „mit láttam benned?” A domináns gondolatok lehetnek (vagy egy heves érvben megfogalmazott mondatok). A verseny között van egy olyan elem, amely félreérthetetlen, de azt megfelelően kell csatornázni. Ön kihívást jelent egymásnak, és lehet egy finom vonal között ez a stimulálás és ennek eredményeként teljesen lemerült érzés között. Az érvek szerint a Nap hajlamos önmagát igazolni, a Mars személy pedig nagyon érzékeny, védekező és küzdő.

Vénusz-Plútó kvadrát, szemben áll-DJRW

Szexuális és érzelmi vonzódás egyik leghatásosabb kereszteződése. Bár általában mindkét embert vonzzák egymás, a Vénusz embert vonzza leginkább a lelkesedés és még a Plútó megszállottsága is. Végső soron a Plútó kapja meg a kezét annak szempontjából, hogy a kapcsolat tartósan fennáll-e.

Vénusz Quincunx Mars.DVE

 Rák                      Nyilas

Ebben az esetben a Vénusza rákban van, a Mars pedig Nyilasban van. A jelek igényei közötti különbségeket a quincunx kiegészítő energiái miatt hangsúlyozzuk. (Ha egy quincunx nem képződött ezek között a bolygók között, és egyszerűen volt Rákban a Vénusz és Nyilasban a Mars, akkor a bolygók energiái között nincs kritikus kapcsolat.) A táplálkozási, közelségi és melegségi igényei romantikus helyzetekben és a párkapcsolatban ellentétesek szexuális és magabiztos igényeivel.

Ha lerontjuk ezt az alapokhoz azáltal, hogy a Vénuszt szeretetével partner viszonyul és a Marsod a szexre hasonlítjuk össze, akkor találhatjuk, hogy ez az ember megtalálja a módját, hogy elválaszthassa-e két szükséglet, ahelyett, hogy megpróbálnák egyesíteni őket. Lehet, hogy romantikus partnerkapcsolatot (például házasságot) tart fenn, és szexuális igényeihez más lehetőségeket talál meg ügyeken keresztül, amelyekben tüzes és független szexuális természetét képes kihozni, amely ellentmond a biztonság, a romantika iránti igényének. , és a szeretet gyengédsége. Mivel természetesen nem lát módot a két energia integrálására, úgy érzi, hogy el kell választani őket. Mint a fenti példa, lehet, hogy úgy érzi, ő van, hogy ezt valamilyen okból. Talán úgy érzi, hogy szexuális vágya megzavarja a párkapcsolat harmóniáját (Vénusz) vagy a családi célokat (rák).

TRANZITBAN

Vénusz Quincunx Uránusz-DVH tranzit

Ha egyedülálló, valószínűleg szokatlan emberekkel vagy kockázatos kapcsolatokkal fog vonzódni, amelyek valószínűleg rövid találkozók lesznek. A fokozott feszültséget és szorongást enyhítheti társadalmi interakció, szórakozás és szórakoztatás. Az internetes társkereső vagy a fórumokon élő emberekkel való csevegés ideális módszer extra stimuláció megtalálására. Ez a megfelelő idő a kreatív munkára és új technikák vagy más megközelítés kipróbálására, különösen, ha kreatív blokkot tapasztaltak meg.

                          Mars-Mars szempontok a párkapcsolatban

 Hogyan tudsz boldog párkapcsolatban élni? Mit árul el a Mars és a Vénusz Természetesen mást mutat meg a Női és férfi horoszkópban. Egy nő esetében a Mars bolygó megmutatja azt, hogy számára erotikus értelemben milyen típusú Férfi a vonzó, míg egy Férfi horoszkópjában pont azt mutatja meg, hogy Ő a kapcsolat elején milyen típusú férfiként viselkedik. Ugyanígy a Vénusz bolygó azt mutatja meg egy női horoszkópban, hogy Ő, hogyan viselkedik Női mivoltában. A férfiak horoszkópjában pedig arról kapunk információt, hogy erotikus értelemben milyen női típus a vonzó számára.

Férfi horoszkópban

Mars a Kos jegyében, ha van valami, ami férfias erőt jelképez, az a Mars. Tüzes, támadó, lehengerlő és hódító erő. Mágikus központ, atomreaktor, de az érzékiség, a szexualitás jelképe is egyben. Az élet teremtése nem mehet végbe harc nélkül, az új élet nem egy halk dallam, hanem robbanás.

Példa: a Férj, Marsa az Ikrekben van, inkább a lelki, mint a testi dolgokra lesz fogékony, így jobban élvezi a verbális ölelkezést és a gazdag szellemi közösséget szeretkezés előtt és közben, mint a tényleges érzéki örömöket. Nőnek, akinek Marsa a Rákban van, egy szenvedélyes és érzelmes alkat, akinek mindenekelőtt biztonságban kell éreznie magát ahhoz, hogy szexuális érdeklődése felébredjen. Szükségleteik meglehetősen eltérőek.

Nőnek és a Férfinek a Mars a Kosban van, ezért mindketten dinamikus és temperamentumos emberek, akik meglehetősen lobbanékonyan reagálnak a konfliktusokra. Türelmetlenek és szeretik a versenyt, ezért állandóan keresik a kihívásokat. Ez egyúttal egy szenvedélyes erotikus kombináció is, hiszen mindketten aktívak és vállalják a kezdeményező szerepet. Sok önfegyelemre van szükségük ahhoz, hogy kapcsolatuk megfelelően működjön.

Nőnek a Marsa a Bikában van, kifejezetten tudja élvezni a testi örömöket így a szexualitást is. BARÁTJA, akinek Marsa a Vízöntőben van, nem igazán az a típus, aki szereti magát elkötelezni. Kedveli a szexuális kalandozgatást, ám gyűlöli, ha a fizikai késztetések rabszolgájává kell válnia. Ugyanakkor valószínűleg BARÁTJA aurája erős szexuális kisugárzást mutat, amit nő ellenállhatatlannak talál. (titkos kapcsolat)!

Mars együtt áll Mars (EME)

 A versengő ösztöneit, és arra ösztönzi egymást, hogy mindent megtegyen. A versenyképesség a kapcsolatokban valószínűleg pozitív! Ha ez szexuális kapcsolat, akkor lenyűgöző szintű megértés tapasztalható közted. Előfordulhat azonban, hogy hiányzik a gyengédség vagy az öröm, hogy adjuk és vesszük. A Hold vagy a Vénusz lágy aspektusa segíthet.

ESE

Szexuális eltérő energiát teremt. Ösztönösen megértik egymás impulzusait, módszereit és vágyatlan természetét. A belső ritmusok arányosak. Lehet, hogy nem is ismeri azt, hogy milyen szinkronban lehet, de ennek az energiának a felmérése kulcsfontosságú. Finoman kihívja egymást, hogy mindent megtegyen. Lehet, hogy úgy érzi, hogy együtt nagyon sok mindent el tudnak érni, és ha egyesíti az erőit, számos akadályt legyőzhet. Időnként két ember, akinek ezek a vonatkozásai vannak a syinasztriában, összejönnek, hogy közös cél érdekében dolgozzanak. Marsa a Kosban van, egy dinamikus és spontán jellem. A Férfi, akinek Marsa a Bikában van, makacs, erős és fölöttébb érzéki típus. Mindkettőjüknek erős szexuális szükségleteik vannak, bár a nő kihívás és a győzelem izgalmát kedveli, férfi viszont tisztán a testi örömöket hajszolja. Nő olykor kiengedi a gőzt, míg férfi meg sem moccan. A nő  versenyszellemű, ezzel szemben férfi  nehezen szánja rá magát az akcióra.

Mars szemben áll Marssal-EWE

Nő Marsa a Mérleg a férfi Marsa a Kosban

Konfliktus szempont a szenvedély szempontja Érzelmi fájdalom szempontja. Ez egy nagyon nehéz szempont. Mindkét partner egói háborúval játszanak, amikor megpróbálják megvalósítani személyes céljaikat. A nő nem játszik nőies szerepet, és túl magabiztos! Minden cselekedetnek ugyan akkora a reakciója. Ennek eredményeként minél magabiztosabb a nő, annál magabiztosabb a férfi az ellenkező irányba. Lehet, hogy erős szexuális vonzereje van, de gyakran túl intenzív, hogy mindketten megértsék. A nő látja, hogy túl elvarázsolt a férfi egóban, és végül úgy érzi, hogy túl sok áldozatot kell tennie a kapcsolat fenntartása érdekében.

Mars együtt áll Nap EMA

Energiát szolgáltat a partnerének, ezáltal nő az önbizalma, akinek a Napját érinti! A partnerek között bizonyosfajta versengés van, egyrészt nagyon szenvedélyes és aktív forrásaként szolgál, másrészt sok konfliktus forrásaként működik. Néhány cselekedetét támadásoknak és kissé durva viselkedésnek tekinti, és ez erőteljesen befolyásolja az egóját.

Mars triton Nap-ESA

Mérleg Vízöntő

Ez a házasság kiváló szempontja. A Mars személy állandóan kifejezi a Nap személy iránti vágyát, és a Nap személy ihletet, bátorítást, reményt és hitet ad mindkettőjüknek. Ezt a kapcsolatot az intenzív szexuális vonzódás jellemzi. Céljaik megvalósítása könnyű, és boldogságot hoz a kapcsolatba vagy a házasságban!

Mars kvadrát Hold -ERB

Mérleg Bakban

Ez a szempont erős szexuális feszültséget, de egyfajta érzelmi küzdelmet okoz a kapcsolatokban. A holdi érzelmek erőteljes reakciót válthatnak ki az, mars-embertől, és ez egyfajta érzelmi csatatéren alakulhat ki, ahol mindkét partner egymáshoz vezet, és fáj az egymás érzéseit. A kapcsolatuk szenvedélyes, de tele van feszültséggel és tudatalatti félelmekkel. Belső igényei konfliktusok forrásai lehetnek. Egy impulzív, viharos időszak.

Mars triton Vénusz ESD

Mérleg Vízöntő

Ez az egyik szenvedély legérdekesebb szempont. A férfi érzi magát, hogy tudatalatti azonosul a nő szerepével, míg a nő tudatalattin azonosítja magát férfias oldalával. Ebben az esetben a szerepek permutációja harmonikus, mivel mindkét partner kedvezően utal a másikra. A szexuális vonzás lehet, hogy nem olyan erős, mint a R-kvadrát, W-szemben állás! A nő energikusabb, és van egy kis feszültség, de kiváló szempont a hosszú és tartós barátsághoz vagy a házassághoz.

Tranzitban

Ebben a tranzitban kiemelkedően kreatív vagy, és átlagon felül vonzod az ellenkező nemet. Élvezni tudod az élet örömeit. Jólét és boldog, harmonikus kapcsolat leszel a társaddal,de találkozhatsz is az ellenkező nemmel. A művészet nem csupán futólag érdekel, termékeny művész lehetsz. Feszült aspektusok esetén viharos lesz a szerelmi életed.

Mars Szeben áll Szaturnusz-EWG

A nő korlátozza a férfi tevékenységeit vagy erőfeszítéseit, és ezért sok energiát igényel. A nő iránti túlzott kritika kiváltja a férfi vonzódását, és arra készteti őt, hogy elnyomott haragját neki fordítsa. A vágyaival szembeni kemény és negatív hozzáállásával bántja az embert. (nézhetjük fordítva is férfi és utána a nő attól függ, hogy kinek érinti a Szaturnusz). Pl.: a férfi Marsa áll szemben a Nő Szaturnuszával).

Mars együtt áll Uránusz-EMH

A nő megpróbálja irányítani a férfi tevékenységet progresszív vagy más őrült egyéb ötletei felé, amelyek izgalommal bocsátják ki ezt a kapcsolatot. A nő személyiségének kiszámíthatatlan és liberális aspektusa bosszanthatja a férfit, mert szeretné teljesen ellenőrizni a nőt. Másrészt új és szokatlan ingerekkel látja el energiáját. Vad és dinamikus kapcsolat.

Mars trigon Netunusz-EPI

A férfi partner tevékenységét gyakran a női partner fantáziája inspirálja. Segít neki álmainak valóra váltásában. A férfi partner durva vonásait finomítja a női partner. Energiáját gyakran a női partner eszméinek támogatására használják.

Mars Quincunx Neptunusz (EVI)

A párok ezzel a fényszöggel nehezen tudja fenntartani a hosszú távú elkötelezettséget a Mars és a Neptunuszok negatív hatása miatt. Erőteljes érzés van a befolyással kapcsolatban. Extrém esetekben egymás visszaélésének áldozatai lehetnek. Nagyon nehezen tudnak egymással őszinte lenni, mert az egyenes beszélgetés gyakran zavarossá és fájdalmassá válik. Van egy hajlam arra, hogy csalásba kerüljenek, hogy elkerüljék a félreértésekkel kapcsolatos érzelmi fájdalmat. Ugyanakkor nagyobb valószínűséggel küzdenek, hogy közös alapot találjanak, és ezért erős és szeretetteljes kötést tartanak fenn. Természetesen ennek nagy része a kapcsolatuk egyéb aspektusainak befolyásától függ.

                                   Jupiter az összetett diagramban!

Kapcsolat keretei

 Azokat a területeket jelöli, amelyek szilárd alapot nyújtanak a növekedéshez a kapcsolaton keresztül. Egy erős Jupiter segít biztosítani, hogy bármi is legyen kapcsolat és bármi, ami vele történhet, mindkettő tisztában lesz azzal, hogy mennyit tesz együttlétük segített. Mindazonáltal, amit Jupiter hoz létre a kapcsolathoz, nem szabad teljesen magától értetődőnek tekinteni. Mindig fennáll annak a veszélye, hogy túlságosan túllicitálhatja magát azon a területen, ahol Jupiter található jelentős, ami nehézségek forrássá tudja alakítani.

Jupiter Triton Hold FSB harmonikus

Szinte csodával csodálkozva képes felemelni a lelkét, miközben ő is észrevehető, amikor élményei és hitei vannak. Segít neki az érzéseinek kialakulásában, mivel általában képes megérteni, hogy mi megy keresztül belsőleg. Számára ez az unió különösen akkor előnyös, ha a háztartásban él. A kapcsolat boldogságának és erőfeszítésének érzése.

Jupiter textil Hold-FPB

Ez a szempont a kapcsolatra könnyűséget és boldogságot ad. Itt a Hold személy megtanulja megtalálni a helyét az univerzumban, a Jupiter pedig megtanulja összekapcsolni érzelmeiket magasabb elmékkel. Ha mindkét partner óvatosan reagál a túlzásra, ennek a kapcsolatnak nagyon erős érzelmi magja lesz. Ha ezeket a túllépéseket nem korlátozzák, az érzelmi gyengeség befolyásolhatja a kapcsolat stabilitását.

Jupiter együtt áll Szaturnusz-FMG

A Jupiter nő a Szaturnusz óvatosságát és fegyelmét korlátozónak vagy elviselhetetlennek látja, míg a Szaturnusz Jupiter nőt észlelő nézeteit és érzéseit gyengeségnek vagy fantáziának tekinti. Ez a kapcsolat azonban akkor is hasznos lehet, mert a Szaturnusz a férfi a Jupiter nő számára biztosítja a szükséges anyagi forrásokat a projektek megvalósításához, és a Jupiter nő reményt és látást hozhat a Szaturnusz férfi sekély és esetleg depressziós életébe. Meg kell találniuk és fenn kell tartaniuk az egyensúlyt a két ellentétes elv között. (lehet a férfi is a Jupiter, de lehet Szaturnusz a férfi, mindegy ki kivel van, biztosítsa, az anyagiakat ez lehet a feleség is)!

Jupiter kvadrát Vénusz-FRD

Megpróbál szerelmét pórázon tartani, ami komplikációkat okozhat, mivel a szabadság igénye és a nyílt gondolkodás képessége valóban ellensúlyozhatja birtokló természetét. Bővítő karakter kiemelte érzékei rossz oldalát, ami sok pénzt jelenthet a kapcsolatoknak.

Jupiter szemben áll Mars -FWE

Ez a szempont okoz energia eloszlást, valamint nehézségeket okoz a kapcsolat valódi lényegének megértésében. A Mars partnere az ego révén, a Jupiter pedig a magasabb elme révén cselekszik. Ugyanakkor sem Jupiter ötletei, sem a Mars impulzusai nem azonos hullámhosszon vannak. Ennek eredményeként a Mars erőfeszítéseit, amelyek célja a Jupiter lenyűgözése, tévesen veszik, így mindkét partner megnehezíti a szándékuk megértését.

Jupiter kvadrát MerkurFRC

Vízöntő Skorpió

Ez a szempont kommunikációs nehézségeket okoz, amelyeket nem könnyű legyőzni. A Jupiter fér, partner próféta, bölcs, fogszívó szerepet tölthet be, válaszolva a Merkúr Nő által feltett kérdésekre. A válaszok az igazság néhány aspektusát mutatják be, amelyeknek nincs valódi előnye a Merkúr Nő gondolatai előrehaladásának. Ennek eredményeként gondolkodásukat meg kell változtatniuk, vagy pedig össze kell egyeztetni a kapcsolatokban lévő alárendelt szerepet. Ebben a vonatkozásban a Merkúr partner a Jupiter férfi partner segítségével saját tudatát bővíti. A Jupiter-partner meg tudja magyarázni a Merkúr-partnerrel a gondolataikat, de lehet, hogy a Merkúr nem kedveli a magyarázatokat, vagy lehet, hogy nem egyeznek meg magatartásukkal. Jupiter férfi csalódottnak vagy kétségeinek érzi magát eredeti kérdéseiben. A Jupiter-partner számára nehéz lehet kezelni azokat az információkat, amelyeket a Merkúr NŐ partner relevánsnak tart. Jupiter magasabb elme és a Merkúr alsó elme nem egészítik ki egymást, annak ellenére, hogy mindkettőnek hatalma van.

Jupiter kvadrát Uránusz-FRH

 Nem annyira rossz, mert hozhat szerencsés kimenetelű változást. Partnere időnként meglepetésszerű, és az ön számára feltehetőleg elképesztő ötletekkel lepi meg, melyeket kihívás elviselni. Rendszeresen struktúráinak, szabályainak áthágására készteti. Nézőpontjait, gondolkodását, világszemléletét a konvencionálistól eltérő, idealisztikus - vagy túlideologizált - morális és szellemi beállítódásra hangolhatja. Formalizmusra és képtelen ideálok dédelgetésére hajlamosíthatja, ugyanakkor mintegy kikényszeríti önállóságát, a túlzó spontaneitást és a mindent megújítani akaró, független gondolkodást.

Köszönöm,hogy el olvassa,ha olvassa már meg érte,hogy feltettem,ha dolgozni is tud vele,akkor nem hiába írtam.

Ha,ezt elolvasta olvassa a II-részt is,és majd az Északi -Déli Hold csomópont fényszögei a párkapcsolatban.

Folytatás a II-részben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

generic cialis pills e20

(Orajozy, 2022.09.19 01:00)

<a href=https://vtopcial.com/>buy cheap generic cialis online</a> If you qualify, your doctor or nurse practitioner will prescribe the right course of treatment to help you take control of your hyperhidrosis