Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Potenciális négyszög

2019.05.14

Potenciális négyszög

A potenciális négyszög rólunk szól. Információt adnak a bennünk lévő számok a személyiség szerkezetéről. Kiegészítő információt kapunk magunkról: többet tudok tenni magamért. Erősíthetem a négyszöget, ha saját kedvem szerint kiszínezem, szimbólumokat rajzolok bele. A számok hatását így meglehet sokszorozni. Minél kisebb egy szám annál nehezebb teljesíteni.

Ezt a négyszöget potenciál négyszögnek nevezzük, mert a születési dátumunk számainak ilyen, kilences csoportba való rendszere. ( A saját születési adatommal van kiszámolva, és az ebből adódó sugárzások tartalmazzák a lehetőségeinket (a maradék 90%) és ösztönzik a bennünk rejlő potenciákat.

Egyetlen számnak is hatása, sugárzó ereje van. Egy ilyen négyszög erősen megemeli a rezgést és hatást, különösen, ami a négyszög közepén (magában) lévő számot illeti. A középső 5-ös pozíciót zöld Szinnel jelölöm.

Felhasználása: A/4 formátumban (mimnél nagyobb, annál jobb) készítsük el és tegyük az ágyunk alá, mellé, hordjuk magunkkal vagy tegyük ki a falra.

A négyszög készítése

1, pozíció születési napszáma:3

2, pozíció: a hónap száma:10

8, pozíció: születési évszám:48

3, pozíció: 1+2+8 pozíciót összeadjuk 3+10+48=61

4, pozíció: 1+2+3 összege:3+10+61=74

7, pozíció:1+2+4 összege:3+10+74=87

9, pozíció:2+3+8 összege:10+61+74=119

5, pozíció 7+8+9 összege 91+48+145=254

6, pozíció 2x a 3–as pozíció 61+61=122

A négyszögben szereplő számok összege teljes össze a négyszög minőségének és tartalmának őszenergiáját adja.

3+10+61+74+254+122+87+48+119=778

Példa:1948:10:3

A négyszögjelentési lehetőségei. A pozíciók jelentése és a számok kifejezése.

1-es pozíció

(3)

2-es pozíció

(10)

3-as pozíció

(61)

4-es pozíció

74

5-ös pozíció

254

6-os pozíció

(122)

7-es pozíció

(87)

8-as pozíció

(48)

9-es pozíció

(119)

1, es pozíció a lény és az akarat irányultsága, ego, szellemi magatartás sarok pozíció. Lehetséges a külvilággal való összeütközés, de kifelé irányuló védelmet is jelent.

Tartalma:3-as az akarat, tettvágy, akcióalkotó szellemi erő. Nagyobb körben segítek másoknak.

2, es pozíció Lelki magatartás, emóciók, érzelmi princium.

Tartalma:10-es átalakulás, átmenet, koncentrálás, átképzés Akasha.

3, as pozíció azok a magunkkal hozott dolgok, amik ebben az életben szerepet játszanak. Azzal, hogy ezt a számot beiktatjuk a négyszögben, a magunkkal hozott dolgokat (részben, vagy már teljesen kibontakozva), jobban aktiváljuk. Sarokpozíció, ezért lehetséges a külvilággal összeütközés, de védekezés is ellene.

Tartalma: 61 legerősebb erőkötés a szellemi és erő tűz között. Szenvedélyes akaratot, gyakorlati képességet, lelkesedést sok türelem nagy erőbevetési képességet, és a legmagasabb szellemi ismereteket adja nekem ez a szám. Minden területen a legmagasabb hatékonyság száma. 61 évesen kezdődött a szellem elválásom a földtől.

4, es pozíció személyekkel vagy dolgokkal kapcsolatos vonzás, vagy elutasítás. Az itt található szám minősége alapján konfortálódnak.

Tartalma:74-es nagy megvalósítási erőt kölcsönöz.

5-ös pozíció megtestesülés, belső lényeg, mag, központi csúcs, központi mondanivaló központi jelleg.

Tartalma: 254 25 szerencse az életben. Építő képzelőerő, gondolkodás. 54-éves kiegyenlítődésre, egyensúlyra kellett törekednem.

6-os pozíció mutatja az utunkat, amelyet követnünk kel, hogy kibontakoztassuk a belső lényünket, és jobban meg tudjuk élni a négyszög tartalmát.

Tartalma: 122 (12 a szellemnek megkel tanulni, hogy uraljam az anyagot, mindenek előtt a saját testem. Sokat gondolkodom, de erős öntudattal rendelkezem. 22-es karmikus terheltség száma, de lehet kegyelem is és karmikus teher is. mély belátást ad a dolgok hátterében. Sikertelenség a korai felnőttkoromban, majd megtaláltam a lehetőségeimet a terveim kivitelezésére. Meg kellett tanulnom két lábbal állni a földön.

7-es pozíció szellemi, mentális ütközési, súrlódási pont (pl.: eszmékkel vagy megnyilvánulásokkal). Kifelé irányuló védekezés és védelem is.

Tartalma: 87 gyógyítás művészetnek magas foka. A gyógyítás művészetnek rendelkező képességemmel segítek másoknak a tévedések, és a hibák kavalkádjából. Nagy munkakedvet, és fizikai teljesítéssel rendelkezem a 87 es számmal. A 87-es számmal szimpátiát sugárzok az emberek felé, és mágikusan vonzom az embereket. Örömöt, harmóniát, jólétet, sikert, anyagi biztonság, jólét. Ez a szám okozott, okoz sok csalódást, mert olyan vágyakat kergetek, amit lehet, hogy elérek, de sok csalódással.

8-as pozíció a test, hivatás, anyagiak.

Tartalma: 48 asztrális sík, magas lelki fogékonyság,(érzelmileg zárkózott vagyok). A kívánságaim teljesültek mindig az csináltam, dolgoztam, amit szerettem. A 48-as–a legmagasabb szellemi rezgésszám, és sok lelki karmikus terhek rejlik ebben a számban. A 48-as születési évszámommal magasabb területről kapom az emberi szellemi energiát és inspirációt. A földi paradicsom művészeti, ezotéria tevékenységben. A 4-es szám a dolgok mögé látni, és felismerni a nehézséget. A 8-as szám a békére, kiegyensúlyozásra törekedtem. Szép kreatív dolgok létrehozni.

9-es pozícióütközési lehetőség az anyagiakkal (foglalkozás), védelem, védekezés, a rossz befolyások ellen.

Tartalma: 119 a 11-es szám a bentlakózó Isteni Erő. 11: spirituális erő, rejtett veszély, más emberek folyamatosan elárulnak, nem igazán bízhatok azokban, akik barátnak mondják magukat. Keményen szelektálnom kel közöttük. Intuitív, pszichikus képességek. Rejtett veszély, árulás másoktól. Soha nem szabad beszélnem a terveimről, sikereimről, mert sokan irigyelnek. 19 szám gyógyítás és szolgálatkészség, remény forrása. Segítenem kel, gyógyítani, szolgálni kel. Ha másokat meggyógyítok, akkor én magam is meggyógyulok. Ez a szám összeköt minden kezdődő és befejező momentumot, tendenciát ad a változásokra. A személyiségem fejlődését befolyásolja a nyugtalanság, és a türelmetlenségem.

Végösszeg:778 a 77-erős szám a győztes élvezem a győzelmem. Érzem a tökéletességből a saját tökéletességemet. Érzem-vagy előérzetem. A 78-as  a szellemi szabadság a tökéletesség eléréséhez a megvilágosodáshoz. Szerénységemmel és nemes célokkal használtam a képességeimet, és így elértem a szellemi szabadságom

Sok sikert kívánok a számoláshoz!

Ha, elakadtál a számolásban küldj egy e-mailt és segítek kiszámolni!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.