Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Párkapcsolat Mintaelemzés 2019!

2019.12.13

Nászutas, Veje, Esküvő, Dupla, Szerelem

Bevezető

Út az ismeretlenbe

Egy ismeretlen emberrel kell elindulnunk, egy ismeretlen úton, egy ismeretlen világba, amely jó esetben egy életünk végéig tartó utazás. Az is előfordulhat, hogy több kapcsolaton keresztül járjuk be ezt az utat, mert lelkünk azt választotta, hogy több páron keresztül éljük meg azokat a tapasztalásokat, amelyek fejlődésünket szolgálják. Így az új világ kibontakozása folyamatos, mindig rejteget újabb felismerendő területeket az éppen aktuális kapcsolat és önmagunk vonatkozásában.

Ugyanis ez az ismeretlen világ valójában saját énünk ismeretlen, feltáratlan részeit rejti, akár azért mert még felfedezésre és kibontakozásra vár, akár azért mert valamely részünket (részeinket) sötétnek, elfogadhatatlannak tartjuk, és még saját magunk elől is rejtegetjük. Ha azonban mind a felfedezésre váró részek, mind a felfényesítendő részek rejtve maradnak bennünk, akkor sohasem érhetjük el, tapasztalhatjuk meg saját teljességünket, határtalanságunkat, végtelenségünket. Ugyanis ezek a meg nem élt, ki nem bontakoztatott, vagy megtagadott, rejtegetett személyiségrészek folyamatosan megakadályoznak abban, hogy megélhessük egyéniségünk teljes aspektusát.

„Oly sokan rejtőzünk el önmagunk elől, s tán még azt sem tudjuk, kik vagyunk. Az élet önmagunk felfedezésére irányuló utazás. Számomra a tisztánlátás annyit tesz, mint befelé fordulni, és tudni, kik és mik vagyunk valójában, tudni, hogy képesek vagyunk a kiteljesedésre, csak szeretettel gondját kell viselni önmagunknak.

Nem önzés szeretni Önmagunkat! Ezt hozza el a megtisztulást, amely által eléggé szerethetjük Önmagunkat ahhoz, hogy embertársainkat is szerethessük.

A kulcs: a teljes odaadás

Éppen ezért a párkapcsolat lényege, hogy össze kell fognunk, együtt el kell indulnunk egymásért és a közös útért. Mert onnantól fogva, hogy szövetségre léptünk (ez nem csak a házasság intézményével jöhet létre, hanem azáltal is, hogy két ember úgy dönt, összeköti az életét, elköteleződik egymás mellett).

 Nincs Te utad és Én utam, hanem csak egy közös út van, amely a Te utad is és az Én utam is. Ebben rejlik a párkapcsolat egyik legnagyobb kihívása: teljesen megnyílni ennek az útnak, a másiknak, és végső soron Önmagunknak, az Életnek, és ez által Istennek. Vagyis meg kell lépnünk az önfeladást, de úgy, hogy mégsem áldozzuk fel Önmagunkat, saját egyéniségünket. Valójában párunkon keresztül elsősorban saját Isteni Énünknek kell átadni magunkat, mert ha Ő vezet bennünket, az a kiteljesedésünket szolgálja.

Lelkünk pontosan azért vezet ahhoz a párhoz, akivel összekötjük akármennyi időre is az életünket, mert a rajta keresztül megélhető tapasztalások vezetnek rá arra az ösvényre, amelynek végén Önmagunkkal találkozhatunk, ha megnyílunk ennek a közös útnak. A párkapcsolat egy jó lehetőség arra, hogy ezeket a nem hozzánk tartozó, teljességünk megélését gátló személyiségjegyeket felismerhessük, és lebonthassuk magunkról, majd ennek köszönhetően felfedezhessünk Lelkünk azon aspektusait, ajándékait, amelyek pedig rejtetten ott várakoznak, hogy egyszer csak életre kellhessenek és támogathassák valódi énünk kibontakozását (lehet ez egy képesség, egy személyiségjegy, egy attitűd, stb.).

Mindez magával hozza, hogy meg kell válnunk a meg szokott, biztonságot adó, „jól begyakorolt” énünktől, életünktől, és utat kell engednünk személyiségünk új aspektusainak. Régi, biztonságot adó énünk elengedése akár félelmet is hozhat, ezért hajlamosak vagyunk inkább a másiktól várni a változást. Pedig, ha a másikban zavar valami, akkor az, bennünk is ott van, a másik csak tükröt tart nekünk, amibe sokszor nem szívesen nézünk abban a „tükörben”!

Ezen túl a megszokottól való megválás akár azt is jelentheti, hogy a jelenlegi kapcsolat ideje lejárt, mert a két fél már nem tudja azt a „tapasztalási terepet” biztosítani egymás számára, ami további fejlődésükhöz kell. Ilyenkor nem véletlen, ha egyikőjük, vagy akár mindkettőjük életében valaki új jelenik meg, ez is csak azt üzeni, hogy a régit elengedve el kell indulniuk egy másik tapasztalási ösvényen.

 És persze az is lehet, hogy ezt a lépést úgy kell megtennünk, hogy még nem tudjuk ki lesz az újabb párunk, de az élet több szempontból is olyan tapasztalásokat hoz, amelyek azt üzenik, itt az ideje, hogy új utakra induljunk, mert valahol valaki más már „vár ránk”, akivel tovább haladhatunk az önmagunkhoz vezető ösvényen.

Ilyenkor az egyedül megtett útszakasz hozhat olyan Önmagunkhoz vezető tapasztalásokat, amelyeket a társ jelenlétében nem szerezhetnénk meg, ekkor az egyedüllét tapasztalása adja azt a „csiszoló felületet”, amelynek révén személyiségünk új aspektusai napvilágra kerülhetnek. És lehet, hogy ezek pont olyan személyiségjegyek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az új társat be tudjuk vonzani.

„A házasság előtt fellángoló szerelem a házasságban kialszik, csak üres és szomorú helye marad. A házasság után érzett szerelem is elmúlik persze, de a helyét a boldogság foglalja el.”

KIVETÍTÉSEK

Amikor kialakul bennünk a vonzalom egy másik ember iránt, akkor megjelenik egy erős hajlam is arra, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzuk fel partnerünket, amelyek egy bennük kialakult idealizált kapcsolat képeinek kivetítései. Ezek a kivetítések okozhatják a későbbiekben jelentkező problémákat. Ez az elemzés megmutatja azt, hogy Márta és a férje és Márta milyen partnerekhez vonzódnak és hogy mit kell tenniük annak érdekében, hogy az említett kivetítési mechanizmusok elkerülésével ne ébresszék fel partnerük negatív viselkedésformáit. Ha ezekkel a partnerkapcsolati mechanizmusokkal tisztában vagyunk, rengeteget javíthatunk egy kapcsolat minőségén.

ELLENTMONDÁSOK

Az elemzés többi része a két horoszkóp közötti planetáris interakciókkal foglalkozik. Így lehetőségünk van bepillantani mindazokba a fontos eseményekbe, amelyeket ez a kapcsolat tartogat még a partnerek számára - ami által megítélhetjük azt is, hogy mennyire illik össze a két ember. Nem szabad elfelejtenünk, hogy egy horoszkóp - és egy ember karaktere roppant mód komplikált és tele van ellentmondásokkal! Ez az elemzés azonban különböző ellentmondásos tényezőket próbál meg felsorakoztatni, ezért sokszor látszólag egymással szemben álló jellemvonások kerülnek egymás mellé. Ezekben az esetekben az egyes viselkedésformák olykor semlegesítik egymást, máskor pedig ténylegesen az ellentmondásokra utalnak.

A kettőtök kapcsolatát sajnos nem egy horoszkópelemzés fogja eldönteni, hanem Ti ketten. Egy kissé bonyolult a kettőtök kapcsolata ezzel nem azt szeretném mondani, hogy még nem láttam ilyen párkapcsolatot, mert számtalan személy él ilyen párkapcsolatban, mint ti. Azt hiszem, hogy azt már elmondtam neked, hogy nem igazán jó, sőt egyáltalán nem jó, amikor a JIN-és a Jang találkozik. Arra jó, hogy azonnal egymásba szeretek és úgy éreztétek, mint ha ezer éve ismernétek egymást. Ez a rózsaszín szemüveg majd nyolc hónap után a rózsaszín szemüveget leveszitek, vagy le veszed, akkor egy napszemüveget tesztek fel, mert abban már egy kicsit homályosabban láttok, nem égeti a Nap a szemeteket.

Bár Te az első találkozás alkalmával nem adtad át magad teljesen, hiszen érezted azt, hogy ez a kapcsolat olyan erős elkötelezettséget von maga után, amit talán nem biztos, hogy vállalni akarsz. Azt is mondhatnám, hogy ez egy karmikus kötelék: ahhoz minden esetre nem fér kétség, hogy a Párod mellett Te rengeteget tanulhatsz, de sok nehézséggel is számolnod kell. A párod sem tudta akkor még, hogy hogyan reagáljon a kettőtök kapcsolatára.

Tökéletes világ

Te egy idealista, álmodozó és mélyen érző Nő vagy és nagyon érzékeny lelkivilágod van. Mindent megteszel annak érdekében, hogy elkerülhesd a durva konfliktusokat; olykor még arra is hajlandó vagy, hogy teljesen visszavonulj saját álomvilágodba. Teljes képet alkotsz magadban a tökéletes kapcsolatról, amit persze nehezen tudsz megvalósítani, viszont mindig jóhiszeműen gondolkodsz a párodról és hajlandó vagy tolerálni és megérteni az ő gyengeségeit.

Érzelmi válság

Rendkívül intenzív érzelmi életet élsz, így nagyon gyakran küszködsz válságos periódusokkal. Tudatalatti késztetéseid folytán újra és újra felidézed azt az időszakot, amikor megismerkedtetek és így a partnered is belerángathatod, akarata ellenére ezekbe az érzelmi szakadékokba. Nem tudsz szabadulni attól a félelmétől, hogy kapcsolatotok össze fog omlani, ami miatt manipulatív módon fogsz viselkedni, ezzel viszont aláaknázod azt az érzelmi harmóniát, amit annyira szeretnél megvédeni. Amikor Te terhes lettél talán éppen akkor kellett volna szakítani, de mint írtam a rózsaszín szemüveg, lila köd ezt megakadályozta.

Nem probléma hisz van egy tündéri kislányotok Apuka is erre vágyott az más kérdés, hogy nem foglalkozik a gyermekével. A kislányotok ezt választotta ő akart leszületni hozzátok. Házasságot nem látok a kettőtök horoszkópjában, ami nem is történt meg. A képletedben látom, hogy lesz egy házasságon kívüli szerelem gyermeked. Ezzel sincs semmi gond, mert emberileg nagyon rendes a párod talán azért is született hozzátok a kislányotok, mert ő ilyen Szülőket képzelt el.

Mindkettőtöknek a Hold Tüzes jegyben van, a Hold nem érzi jól magát ebben a két jegyben. Egyik sem jobb a másiknál az a különbség, hogy a  1-13Te Holdad a Kos jegyében van  így Te viszed a zászlót és tartod el a családot. A gyerek miatt feladod a karriered a párkapcsolat miatt viszont nem!  A kép jól ábrázolja, hogy az Anyával neked sem volt mindig jó a kapcsolatod ez általában a dackorszakban érezhető jobban, de későbbi életkorban is. Az, hogy te nem harcolsz, nem veszekedek ettől függetlenül az belül tombol, és mivel mindkettőtöknek Tüzes jegyben van így a szeretet nem tud áramlani kettőtök között.

A férjednek a Holdja az Oroszlán jegyében van 5-16

, ami azt jelenti, hogy a párodnak nagyon érzékeny Énje van, illetve felnőtté válásának bizonyos körülményei miatt téves elképzelései lehetnek a saját fontosságáról. Ettől még a párod igen melegszívű és játékos ember, aki kiválóan ért a gyermekneveléshez is. De, a képen ismét jól látható, hogy a Nők a párkapcsolatban elfordultok egymástól. A Nap a Rák jegyében a képen ez is jól látszik, de beteszem a bolygót, hogy érthetőbb legyen, amit írok. A d Be!

Az Anya is elhagyta hátat fordított a Fiának elment otthagyta az Apát.

Azt hiszem, hogy itt most meg kel állni egy pillanatra, mert Te, mint Anya ezt nem így tapasztalod. Sajnos a párodnak olyan terhelt fényszögei vannak a Hold a Vénusszal a szerelem bolygójával helyesebben két szemben állással, de most csak a Vénusszal nézem. A W miatt nem látjátok egymást!  De a párod sajnos más Nőt sem lát és az Anyukáját, sem aki mint tudjuk elhagyta. A Párodnak egy olyan Nőre van szüksége, aki mindig biztassa, és mindig maga irányítja a dolgokat és kész a gyors cselekvésre is. Aki imádja ŐT!

Ez is lehetetlen, mert mindkettőtöknek a Vénusz a Vízöntő jegyében van. A Vízöntő szereti a szabadságot, a függetlenséget ugyanakkor hűséges társak is tudtok lenni. A szerelem alkalmat ad arra mindkettőtöknek, hogy megújultok a kapcsolatban, de hozhat drámai változásokat is.

10-21A Szaturnusz mindkettőtöknek a Rák jegyében van  a képen jól látható a megkeményedett nőiesség, magányos gyermek, szigorú anya! A megfagyott víz a megkeményedett érzelmek az érzelmei nem áramolhatnak szabadon, mert megszilárdultak. A párodnak 15 éves korában a Hold az Anya olyan mély lelki sebeket hagyott, hogy nem bízik a Nőkben és nem meri kimutatni az érzelmeit, mert fél, ha kimutatja ismét csalódás éri. Mindkettőtök sors bolygója a Szaturnusz a Rák jegyében van

ebben a jegyben tartózkodik. Azok a Nők és Férfiak olyan kapcsolattal, Nővel vagy Férfival találkoznak, akik nem nőttek még fel ahhoz, hogy családot alapítsanak. Nincs könnyű dolgotok, mert ebben a jegyben nem érzi jól magát és a családról szól a történet. Ebben az időszakban nagyon sokan elváltak, családi problémáik voltak stb.G d 1975-76

Víztő  - Halak

Kiváló és tartós kapcsolat? Talán már itt érdemes lenne abba hagyni a párkapcsolat elemzés írását, mert ti egyáltalán nem így élitek meg. A képleteteket, amikor összevetítettem azt egyértelműen láttam, hogy egyszer ebből vallás lesz, de a kapcsolatotok nem lenne, rossz.  Egy látnok (párod) és egy álmodozó (TE) egymásra találása. Együttérzéssel és empátiával rendelkeztek egymás iránt. Humanisták, ami jó kiinduló pont a kapcsolatukhoz. A párod viszont Vízöntő ezért nyugtalanítja a Halak jelenléte, mert nem tud mit kezdeni veled De ettől függetlenül egymásra tudtok hangolódni.

A Párod és az ábrándokat kergető Halak meglehetősen ritka párost alkottok. Kapcsolatotok csak akkor lesz harmonikus, ha túljuttok a tűz- és a levegőjegyek szülötteinek találkozására jellemző szokásos izgalmi állapoton. Téged az érzelmek vezérelnek, a párodat pedig a józanész. Mindkettőtök gondolkodásmódja sajátos, ám eltérő módon. Miközben a párodat az ötletek, és a jövőbeni lehetőségek érdeklik, Téged önnön határtalan képzeletének vizeiben úszkálsz. Míg a párod nyíltan megkérdezi, amire kíváncsi, Te egyszerűen ösztönösen ráérzel a dolgokra. (ez sem így van az elmondásod szerint)!


Kettőtök kapcsolatának legjelentősebb buktatóját az érzelmek jelentik.
A párod játszi könnyedséggel tudja függetleníteni magát az érzelmek világától, ám Téged az érzelmeid vezérelnek. Te teljesen képes vagy lennél helyesebben átadni magadat az érzelmeknek, de a párod ezt soha nem teszi meg. Ezért van az, hogy Téged ridegnek érez a párodat.

Szerelemben:

„A szerelem, különösen az első szerelem bizonytalan alap a házassághoz”. Nem túlságosan gyakori párosítás. Amikor megismerkedtetek, akkor egy darabig nagyon heves szerelmet élhettetek át, de hosszú távon nem valószínű, hogy működik a kapcsolat.

 Szex:
Itt is megmutatkozik a kétféle temperamentum: amíg Te ezt is az érzéseiden keresztül, sok-sok gyöngédséggel szeretnéd, addig a párod a testi szerelmet is inkább a kísérletező, minden újat kipróbáló, inkább az eszén, semmint az érzelmein keresztül éli meg.(tehát ez nem működik)! Akkor felteszem a kérdést, hogy miért vagytok együtt? Nem szeretnék a félelmeid felébreszteni, de ebből előbb utóbb betegség lesz, ami már jelentkezett is nálad. Tiltakozik a szervezeted, de Te ezt nem így éled meg, mert azt a mérhetetlen szeretet, ami van, benned azt mind a kislányodnak adod és ebben éled meg az érzéseidet. Ez így stimmel, mert önmagadat be tudod csapni, de a lelkedet nem! Gondolkodj, el ezen is kérlek! Nézzük, a többi kapcsolódást bízom benne, hogy a végén ki jön valami olyan dolog, amiért ti együtt vagytok.

A Te Aszcendensed az Oroszlán a párod 10-es házban

A státuszom, hírnevem és az életben elérni kívánt céljaim vonzóak számára, amikkel azonosulni tud. Céltudatos vagyok és a karrierem fontos számodra is. Anyáskodásom feletted biztonságot ad. Gyermekeink anyját látod bennem. Veszélye: az vagyok, amilyennek a külvilág látni akar. Vagy is Te olyan vagy amilyennek a külvilág látni akar Téged!

A párod Aszcendense a te 4-es házadba

 Gondoskodásod és rajongásod, szentimentális, romantikus világom, álmodozásaim elvarázsolják. Meghittséget viszel az otthoni együttlétekbe. A családot, az összetartozást látja meg benned.

A Te Vénuszod a 7-es házban

A párkapcsolat külvilág házában a Vénusz. Ez a külvilág háza ide az jön be, akit Te beengedsz. Párkapcsolatban a romantikát tartod a legfontosabb dolognak. Olyan társat választasz, akire kivetítheted az ideális szerelemről kialakított képet, cserébe pedig nagy fokú odaadást és ragaszkodást vársz el tőle. Az anyagi dolgok szintén fontosak ezért előfordulhat, hogy olyan társat fogsz választani, akinek magas az elvárásai, illetve jól megalapozott anyagi helyzete van. Saját kényelmed és a jó megjelenés is lényeges kérdés mállad. A házasság álltál megtapasztalhatod az örömöket bár túlzóan romantikus elvárásaid miatt hosszú távon nehézségeid adódhatnak a szerelmed, párod megtartásával.

Megjegyzés

Sajnos ez sem így van, mert Te biztosítottad az otthont, az anyagi biztonságot. Itt felcserélődtek a Női és a Férfi szerep. 26-27 éves váltott jegyet a deszcendens vagy is a 7-es ház akkor lehetőséged lett volna egy házasságra, ha nem pontos a születési perced, akkor +-3-4 év!

34-éves korodban +- 3-év, de úgy látom, hogy nem pontos, mert 34-éves, amikor a kislányod született, de ha a nézem a megismerkedésetek időpontját, akkor sem pontos. De attól még ott van az életesemény. 36 évesen a Vénusz átlépett a Kos jegyében a 8-as házban gazdag jómódú Férfi is beléphetett volna az életedben. Én azt hiszem, hogy ezeket az életeseményeket neked felesleges nézni, mert Te 8-éve el vagy foglalva a kislányoddal nem hiányzik a szeretet, mert egymásnak kölcsönösen biztosítjátok a szeretet. Jelen pillanatban ezzel sincs semmi probléma, de egy pár év múlva a kislányod a saját életét éli és később nem babusgathatod őt sem és akkor jön az egyedül lét, ami nagyon nehéz lesz számodra megélni. 40-éves korodban a személyiség számod 40=4 itt változás várható a személyiségedben. 6-os személyes éved van, lehetne egy új kapcsolatod is!

Szeretet tartály – Feltételekhez nem kötött szeretet azok irányába, akik tőlünk függnek (35-42 éves korig).

A lélek egyik lényeges kérdése – a mások iránti felelősség. 35 év után, mi már nem tudunk tovább fejlődni, ha nem kezdjük el önzetlenül odaadni magunkat. Ahhoz, hogy feltöltsük ezt a tartályt, gondoskodnunk kell a gyerekekről, később az unokákról, s ha nincsenek, akkor szükséges megtalálni azt, aki felett gyámkodhatunk. Valaki iránt felelősséget kell, érezzetek, akire ráfordíthatjátok saját lelki erőtöket.  Innen kezdve elkezdünk ajándékozni, átadni azt, amit akarunk.  Ha az emberek többet adnak, mint amennyit kapnak, neheztelést éreznek.

 Ez a fajta szeretet nem ideális a partnerek számára, ez a szülő és gyermek kapcsolatának felel meg. Kis mértékben a feltétel nélküli szeretet jó, de valójában meghatározott feltételeket igényel. Bizonyos ideig tudtok önzetlenül adni, mindaddig, amíg nem kapjátok meg a saját adagotokat.

A jutalmazásnak egy éven belül meg kell érkeznie, mert egyébként egyik reggel úgy ébredtek fel, hogy teljes belső pusztaságot éreztek. Ennek következménye – megsértődés a világra és zárkózottság. Többé már nem birtokoljátok azt, amit oda lehetne adni.

Ha nincs gyermekünk, akkor mi hibásan odaadjuk a feltétel nélküli szeretetünket a közelálló rokonoknak, és utána megneheztelünk rájuk. Ugyancsak képesek vagyunk tudat alatt szabotálnia partnerrel való kapcsolatot, túlságos gondoskodással róla.  Mi a feltétel nélküli szeretetünket abban az esetben tudjuk ajándékozni, ha a tartályaink tele vannak szeretettel és ez eláraszt bennünket. A gyermeket helyettesítheti házi állat, vagy kiskert, amelyet gondoztok.

Árnyék

Ezek a tudatosan nem elfogadott, nem ismert tulajdonságok nagyon élesen jelennek meg a másik személyben, hiszen típusának jellegzetességei. Az érdekes az, hogy az ő szemével nézve a mi sajátosságaink is az ő Árnyékszemélyiségének a részei, és ezzel együtt újabb és újabb konfliktusok forrásai.

Az összeférhetőség szempontjából definiált kapcsolattípusok közül az Árnyék-kapcsolat a legküzdelmesebb, Mindennap szemtől szemben ülni egy olyan személlyel, aki azokat a vonásokat testesíti meg, amelyeket a tudatunk tagad, és nehezen tud elfogadni, igazi kihívás. Főleg úgy, hogy a másik fél is pontosan ugyanúgy érez, napról napra egyre jobban.

Mi ilyenkor a teendő? Váljunk el, rúgjuk fel a kapcsolatot? Semmi esetre sem! Még akkor sem, ha vannak olyan pillanatok, amikor úgy érezzük, az ajtó az egyetlen menekülési útvonal. Miért nem? A válasz egyszerű: Árnyékszemélyiségünkkel együtt élni valóban bonyolult, de nem lehetetlen sőt! Ahogy egyre több időt töltünk együtt azzal a személlyel, akinek a tipológiája megegyezik az Árnyék személyiségünkkel, mind közelebb kerülünk saját, teljes személyiségünk elfogadásához.

Panaszkodás és megfutamodás helyett válasszuk a küzdelmet! Személyiségfejlődésünk igazi lehetősége ott áll előttünk mindennap, segít feltárni tudatalattink bugyraiban rejtőző tulajdonságainkat, amelyekkel a tudatunk nem akar szembesülni, pedig teljes személyiségünk elfogadásához erre is szükségünk van. Azok a sajátosságok, amelyek bosszantanak vagy konfliktust idéznek elő kapcsolatunkban az Árnyékunkkal, azok kell, hogy elgondolkodtassanak minket: miért fogadom el olyan nehezen ezt a hozzáállást? Miért dühít fel ennyire könnyen, ha a másik így viselkedik? Miért ellenszenves ez a magatartás?

E kérdések vezethetnek bennünket saját, rejtett tulajdonságaink felismerésében és elfogadásában. Ugyanakkor tudnunk kell, hogy az Árnyék-kapcsolat sok energiát, türelmet, toleranciát és kitartást kíván mindkét féltől. A viták, veszekedések, könnyek és duzzogások kísérik, és néha tényleg könnyebb lenne kilépni. Sokan ezt teszik, mások a szőnyeg alá söprik a problémát, nem beszélnek róla, mintha nem létezne. Pedig sokkal egyszerűbb, ha elfogadjuk az Árnyékszemélyiségünk megtestesítője, és megpróbálunk tanulni a kapcsolatból.

Ehhez többnyire az is szükséges, hogy mindkét fél nyitott legyen rá, és fenn akarja tartani a kapcsolatot. Ezért le kell ülnünk, és meg kell beszélnünk a problémákat. Ne válasszuk a kisebb ellenállást, hiszen igazi áttörést úgy érhetünk el, ha a mindketten a közös megoldás irányába evezünk az árral szemben. Hosszú távon mindenképpen megéri az Árnyék-kapcsolatban maradni, és szembenézni egymás bosszantó, néha összeférhetetlennek tűnő magatartásával, mert az évek során a két olyan ellentétesnek tűnő személyiség egymásba olvad, összecsiszolódik és kiegészíti egymást. Így válnak ketten együtt teljessé. Tegyük meg az első lépést Árnyékunk felé.

Az Árnyékunk mindig tanít nekünk valamit, rámutat azokra a gyengeségeinkre, amelyekben célszerű fejlődnünk.

A legjobb idő a házasságodon dolgozni a házasság előtt van, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan tudatosnak kell lenned a szerelemben is, mint amilyen tudatos a munkádban vagy. A családalapítás arról szól, hogy tudatosan döntesz arról, kit és mit akarsz, ahelyett, hogy próbálod helyrehozni vagy elütni az időt azzal, aki véletlenül épp téged választott.

Egy szép idézettel fejezem be az elemzést fogad Tőlem sok szeretettel.

Müller Péternek van egy nagyon szép gondolata, amely úgy szól, ha igazán szeretsz, valakit lemehetsz érte a poklok legmélyére is és megpróbálhatod felhozni onnan. Ha meg fogja a kezed és vissza akar jönni veled a napvilágra, akkor küzd meg érte és tartsd erősen! De ha nem akar feljönni veled, akkor hagyd és gyere vissza. Te ne halj meg a mélyben.

Köszönöm a bizalmad, és köszönöm, hogy Én készíthettem el a párkapcsolat elemzésed!

Szeretettel

Zsóka

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.