Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan áramlik feléd a pénz

  Hogyan áramlik feléd a pénz?bagoly.gif

Napjainkban egyre fontosabbá válik a pénz. Igen, vannak emberek, akiknek a számában megjelenik az, hogy a pénzzel bizonyos értelemben többet vagy másképp kell foglalkozniuk. A számmisztikában a 8-as a pénz és a siker száma. Hatása egyértelműen pozitív, különösen akkor, ha céltudatosak és elszántak vagyunk. A 8-as számban benne van a veszteség is.  Egyszer fent, egyszer lent. Viszont ezek az energiák gyorsan mozognak, gyorsan váltakoznak. De ők megkapták az erőt a nehéz helyzetek megélésére, bármikor, bármilyen helyzetben talpra áll, és miután leporolja magad, már megy is tovább.

A Sorsszámunkat úgy kapjuk meg, ha a születési dátum számait egyenként összeadjuk, melynek eredményeként többnyire egy kétjegyű számot kapunk (ez a Sorsmisszió száma, de életfeladatnak is mondja nagyon sok számmisztikus), melynek számait addig adjuk össze, míg egy egyjegyű számot kapunk (ez lesz a Sorsmisszió száma).

Példa! 1948+10+3=26=8

A példánkban bemutatott személynek 8-as a sorsmisszió száma, és mint látjuk az ő születési adataiban 2-db 8-as van. Élete folyamán voltak veszteségek, de mindig talpra állt, áll.

Nézzünk egy másik születési adatot is.1970+2+4=23=5

Az első példánkban szereplő személy száma 8-as.

A második személy száma 5-ös.

Nézzük a számokat, hogy mit jeleznek.

A jövő héten ugyan ezzel a számítással a hivatást, munkaterületet írom le.

1. Életfeladat: Kreativitás és önbizalom

Anyagiak

Szerencsés szám az anyagiak tekintetében, egyenes úton és zavartalanul áramlik felé a pénz. Valahogy mindig jól alakulnak körülötted a pénzügyek. Ha új munkahelyre mész, akkor sikerül kialkudnod egy jó fizetést, ha üzleti vállalkozásba kezdesz, akkor is biztos, hogy már az első hónapokban nyereséggel zársz. Úgy tűnik, a pénzzavartalanul áramlik feléd, de ezt a saját hozzáállásodnak is köszönheted, mert van elég önbizalmad, és bízol magadban. Mivel ambiciózus vagy, mindig rátalálsz az újabb és újabb pénzforrásokra, ha esetleg az egyik akadozni kezdene. Hiszel abban a mondásban, hogy „Segíts magadon, Isteni is megsegít”, és ez úgy tűnik, működik is. Mindig keresed a lehetőségeket, és tettre készen állsz a dolgokhoz.

2. Életfeladat: Együttműködés és egyensúly

Anyagiak

A 2-es misszió számúak felé jobbára csak csordogál a pénz. Nem igazán vagy elégedett az anyagi helyzeteddel, de valahol beletörődsz, hogy nem tudsz előrébb jutni. Ha munkahelyet váltasz, akkor is gyakran a cseberből-vederbe érzést éled át. Az is jellemző lehet, hogy a munkahelyeden hitegetnek, hogy majd kapsz fizetésemelést, majd jobb pozícióba kerülsz, stb., de soha nem válnak valóra ezek az ígéretek. Te pedig csak vársz, és vársz. Talán épp ez a baj, hogy valamilyen szinten tétlen és beletörődő vagy. Nem bízol magadban eléggé, és ez okozza az anyagiak szűkösebb jelenlétét az életedben, és az is akadályozó tényező lehet, hogy túlságosan ragaszkodsz a biztoshoz, és nem mersz nagyot álmodni. Ha ők örökölnek, egy céget azzal sem tudnak mit kezdeni, mert az irányítás nem az ő feladata. 

3. Életfeladat: Önkifejezés és érzékenység

Anyagiak

Érdekes görbét mutat a pénz feléd való áramlásának a diagramja. Nem éppen egyenletes vonal, inkább hektikus kiugrások és völgyek jellemzik. Hol nagyon jól keresel, hol pedig szűkölködsz, és nem jön össze semmi. Hogy lehet ez? A 3-as számból adódó ingadozó energetika a pénzügyekre is hatással van. Néha kirobbanóan kreatív és lelkes vagy, tele vagy ötletekkel, és meg is valósítod azokat. Ilyenkor beindulnak a dolgaid, és elkezd intenzíven áramolni feléd a pénz, máskor azonban leülsz, és passzivitásba merevedsz. A sikeres időszakok rövid távúak, és mindig egyfajta elakadás vagy visszaesés következik utána. A kiegyenlítettséget úgy tudod elérni, ha félreteszel a jobb időkben, hogy a nehezebb időszakokat ne kelljen nélkülözésben megélned.

4. Életfeladat: Stabilitás és fejlődés

Anyagiak

Az anyagi helyzeted olyan, mint egy felfelé ívelő vonulat. Lehet, hogy mélyről indul, de egy folyamatos fejlődés és előrehaladás mutatkozik, és végül igen magasra juthatsz. A pénz fokozatosan, de folyamatosan egyre több mennyiségben áramlik feléd. Ez a minta a 4-es számból adódik, hiszen te is a következetesség és a kitartó munka híve vagy. Nem jellemző rád, hogy hektikusan belekapsz valamibe, aztán abbahagyod és mást kezdesz el. Ha elindulsz egy úton, akkor következetesen kitartasz, és minden tőled telhetőt megteszel a siker érdekében. Az akadályokat is jól veszed. Ennek eredménye pedig egy megbízható és stabil pénzügyi áramlás.

5. Életfeladat: Szabadság és önfegyelem

Anyagiak

Ha szeretnénk képekben megjeleníteni azt, hogyan áramlik a pénz hozzád, akkor valahogy így tudnánk lefesteni a folyamatot: a pénz nem áramlik feléd, hanem az öledbe pottyan. Az 5-ös olyan, mint egy szerencsemalac, akinek állandóan mákja van. Vagy az egyik ismerősöd ajánl be egy jó állásba, ahol az átlagnál jóval többet keresel, vagy te magad találsz rá az aranytojást tojó tyúkra, egy biztos, valamilyen módon biztos, hogy belenyúlsz a tutiba. Olyan pozitív kisugárzással és életszemlélettel rendelkezel, hogy ezt az élet is meghálálja. A görcsösségtől és félelmektől mentes optimista hozzáállásodnak köszönhetően kis túlzással, de szinte az öledbe hullik a pénz. Nem kell érte keményen megdolgoznod, és örömmel végzett munkával keresed meg a mindennapi betevőt.

6. Életfeladat: Ideák és elfogadás

Anyagiak

A pénz finoman szólva is eléggé bizonytalanul áramlik feléd. Mivel 6-osként nem fontos számodra a pénz, nem is törődsz azzal, hogy sokat keress belőle. A szolgálat száma nem kedvez az anyagiaknak, gyakran szerény körülményeket sikerül csak megteremteni. Mivel a pénz is energia, ahhoz áramlik, aki szereti, akinek fontos. Mivel benned van egyfajta ellenállás az anyagiak felé, ezért akadozik a pénzáramlat. Ez azonban téged, cseppet sem zavar, hiszen mindennél fontosabb számodra, hogy olyan hivatásod legyen, - még ha nem is fizetik meg, - amit szívvel lélekkel tudsz csinálni, és lehetőleg közben másokon segíthetsz. Nem akarsz te meggazdagodni, az átlag anyagi körülmények között is elégedetten tudsz élni, és jól be tudod osztani a keveset is.

7. Életfeladat: Bizalom és nyitottság

Anyagiak

Egy kicsit ellentmondásosan viszonyul a pénzhez és ez meglátszik azon is, ahogy a pénz áramlik felé. A 7-esnek nem túl jó a pénzzel való kapcsolata, ezért jellemzően szakadozva, csörgedezve, áramlik felé. Nem jelent értéket számár a pénz, nem akar a fogyasztói társadalom értékrendjével azonosulni, de a számlákat sajnos neki is be kell fizetnie. Bölcsész hajlamától valahogy teljesen távol áll az üzleties szemlélet, valahogy nehezen találnak egymásra a pénzzel.

8. Életfeladat: Jólét és hatalom

Anyagiak

A pénz áramlása a 8-as esetében elég jónak számít, de gyakran görbe utakon érkezik. Nagyravágyó és türelmetlen habitusából eredően állandóan keresi az üzleti lehetőségeket és a gyors meggazdagodás esélyét. Szinte a pénz bűvöletében él, megszállottan vágyik rá, és ezzel meg is teremti magának a luxus életszínvonalat. A pénz manőverek által, zavaros utakon, homályos forrásból érkezik, de egy 8-as számára az a lényeg, hogy dőljön a lé. Még akkor is homályos üzletelgetéseket folytat, ha jó állása van. Mindig talál valami külön utat, külön forrást, amin keresztül extra jövedelem áramlik hozzá.

9. Életfeladat: Teljesség és bölcsesség

Anyagiak

A 9-es felé teljesen kiszámíthatatlan módon áramlik a pénz, az ő esetében két esélyes a dolog: vagy igen, vagy nem. Bár szerencsésnek mondható, és szinte kódolva van a jólét, mégis előfordulhat, hogy egyáltalán nem tartja fontosnak az anyagiakat, és semmiféle erőfeszítést nem tesz annak érdekében, hogy előrébb jusson. Fittyet hány a fogyasztói társadalom trendjére, és szinte társadalmon kívüli életet él, szerény körülmények között. Ez azonban igen ritka, mivel a 9-es rezgés elég pozitív ahhoz, hogy még akaratán kívül is jó anyagi körülmények alakuljanak ki körülötte. Lehet, hogy egy párkapcsolat által kerül jó körülmények közé, de az is lehet, hogy sikerül olyan állást találnia, amelyet szeretettel végez, és még jól meg is fizetik. A 9-eshez gyakran csak úgy jön a pénz, mint egy ajándék.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.