Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nyitóoldal

  Fekete Gyuláné vagyok, ismerőseim, vendégeim Zsókának szólítanak. Asztrológiai napjegyem: Mérleg. DEVA- Ezoterikus Főiskolán tanultam Budapesten.

A hozzám fordulóknak mind ezoterikus tudásommal, mind különleges képességeimmel segítséget tudok nyújtani, kihasználva belső látóképességemet is.

A képességeimet évekig barátaim segítés nyújtásában kamatoztattam. Jelenleg Asztrológus, Számmisztikus, sorselemzőként szívesen nyújtok segítséget bárkinek életvezetésére, párkapcsolatára, munkájára, vagy élete nehezebb szakaszaira vonatkozólag - személyes konzultáció alkalmával. Az embereket segítem, akik minden szempontból egészek szeretnének lenni, harmóniában élni önmagukkal, környezetükkel az élet minden területén.

Segítem sőt, támogatom tudásommal, képességeimmel, a hozzám fordulóknak segítséget nyújtani, kiutat találni egy-egy nehéz élethelyzetéből. Jellemünk, tulajdonságaink segíthetnek, de akadályozhatnak is bennünket. Felismeréseink, melyek akár külső, akár belső forrásból származnak, megváltoztathatják, illetve hatást fejthetnek ki kapcsolatainkra, egészségünkre egyaránt.

Kislány korom óta foglalkoztatott, hogy mit hoz a jövő. 2007-ben vonultam nyugállományba és azt csinálom, amit szeretek, a hívatásom és életfelfogásom teljesen egybe esik a mostani munkámmal. Szeretem az embereket, szeretem a munkámat, és szeretem a kihívásokat. Célom, hogy terjesszem, és átadjam azt a felismerést, miszerint "Minden probléma megoldása bennünk van, csak kicsit befelé kell figyelni, és megtaláljuk azt".

Én 2004-ben. Szembesültem a saját Számmisztika elemzésemmel, Önmagammal Barta Éva jóvoltából, akkor belenéztem abba a „kemény” türkbe! Utólag bevallom őszintén nem volt könnyű, de megérte, mert megismertem Önmagam és rá jöttem, hogy az összes problémámnak Én vagyok az oka. Sok évvel az előtt én is sokszor ki számoltam a képletem, de mindig azt mondtam, hogy Én nem ilyen vagyok. A „Sorsomért „mindenkit hibáztattam, szüleimet, társamat egy szóval mindenki hibás volt csak Én nem. 2004-tavaszán rá jöttem, hogy így sokkal szebb, és harmonikusabb életet élek, mert segítséget kaptam és rendbe tettem az életemet.

Akkor döbbentem rá, hogy a születési képletemben minden lehetőséget megkaptam a „Sorstól” csak nem vettem észre. Nem könnyű bele nézni ebben a kemény tükörbe, de megéri. Én úgy gondolom, hogy változni soha nem késő én is 54-éves koromig jártam az élet nevű iskolában, mert csak rajtunk múlik, hogy meddig járunk az élet nevű iskolában.

Hiszem, hogy minden ember elsődleges feladata, hogy ÖNMAGÁT megismerje, lehetőségeit, tehetségét felfedezze. Eredetileg olyanok vagyunk, mint egy rendkívül értékes, de csiszolatlan gyémánt, aminek közepében ott világít lényünk lényege, az Isteni szikra, a Fény. Ahhoz, hogy valódi, ragyogó drágakővé válhassunk, fényesre kell csiszolnunk a durva felületeket.

"Nem adhatsz örömet másoknak, ha nincs öröm a szívedben.”

Mindenkinek kívánok elegendő erőt, energiát, bátorságot, türelmet, kitartást, szeretetet, bölcsességet, hogy felismerje, elfogadja, vállalja és megélje a saját Útját, ami a saját tiszta lelkéhez, a lelke kincseihez, a boldogságához vezeti el.

CSAK EGY GONDOLAT

„Azt hiszem, sorsunkat magunk írjuk meg, mielőtt megszületünk.” "Elvárni senkitől nem lehet semmit. El kell fogadnunk az embereket olyannak, amilyenek. Egy ember van a világon, akitől elvárhatunk dolgokat, s akit akár meg is változtathatunk. Mi magunk. S hogy kialakítsuk magunkat, az épp elég feladat egész életünkre. Ha ezt megtesszük, hatunk másokra is. Ha mindig a legtöbbet adod másoknak, előbb-utóbb elkezded ezt vissza is kapni."

"Saját életem írója vagyok sajnos tollal írtam és nem tudom kitörölni a hibáim"

Fekete Gyuláné Zsóka

 

Menüpontok

Cikkek

Asztrológia előrejelzése 2020 decemberére!

2020.12.03

December 2020 utolsó hónapja, itt az idő, hogy számba vegye és átgondolja néhány életeseményt. Ez a hónap nem hoz különösebben stresszes helyzeteket, de sok földi ember karakteréből kitörölhet olyan tulajdonságokat, mint a kölcsönös segítségnyújtás, az emberség és az irgalom. A barátság és a szeretet fogalma háttérbe szorulhat. A közelgő időszak általános jellemzője az érzelmi hidegség és az egyhangúság, amely még az újévi ünnepségen is sivár nyomot hagy maga után.

Ha szeretné elolvasni a cikk teljes  tartalmát? Kérem, kattintson a Teljes bejegyzés gombra.

 

Potenciális négyszög

2019.05.14

Potenciális négyszög

Ezt a négyszöget potenciál négyszögnek nevezzük, mert a születési dátumunk számainak ilyen, kilences csoportba való rendszere.

Szeretné elolvasni a cikk teljes tartalmát? Kérem, kattintson a Teljes bejegyzés gombra.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Keresztnevükből meg tudhatjuk, meddig leszünk együtt!

2015.09.15

Az emberiség ősidőktől fogva hisz abban, hogy a név befolyásolja tulajdonosa sorsát. Sokan kérdezik tőlem, hogy meddig leszünk együtt!

Szeretné elolvasni a cikk teljes  tartalmát? Kérem, kattintson a Teljes bejegyzés gombra.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Tarot a Kabbala Fényében tanfolyam

2014.10.04

Tarot a Kabbala Fényében

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Hogyan áramlik feléd a pénz

2013.02.22

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Párkapcsolati tanácsadás

2012.02.07

Párkapcsolati tanácsadás!

Az előrejelzés abban nyújt segítséget, hogy egy kedvező időszakot minél jobban ki tudjunk használni, vagy a rosszabb időszakra fel tudjunk készülni. A sorsismétlődések lehetőségeket kínálnak azért, hogy tanuljunk és tökéletesedjünk ahhoz, hogy tejesítsük életutunkat és küldetésünket.

 

Gyermekasztrologia

2012.01.18

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0