Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Numerologia

2019.02.03

                                                    NUMEROLÓGIA
                                                  SORSUNK a SZÁMOKBAN!

BEVEZETŐ
SZÁMOK SZEMÉLYISÉGÜNK TÜKRÉBEN
A numerológia olyan akadályokat is megmutat ebben az életben, amelyek egy korábbi életünkben az energiáink helytelen felhasználásból eredtek. A számmisztika emellett megmutathatja, miket kell még megtanulnunk, amiket valamelyik előző életünkben nem volt lehetőségünk megismerni. Lehet, hogy az akadályok nagyok lesznek, de a Numerológia azt is megmutatja, hogyan lehet őket legyőzni. Mivel a reinkarnáció célja az, hogy a lélek a különböző életekben egymással ellentétes benyomásokat szerezzen, az előző életében ez az ember lehet, hogy csak élvezte az életet, és semmi mást nem csinált. Egy következő életében pedig talán az anyagi javakra fog koncentrálni.

Életünk egyik legfontosabb feladata az önismeret. Önismeret nélkül csak tengetjük életünket, azt gondoljuk, hogy a véletlenek és a külvilág irányítja, befolyásolja életünket. Személyiségünk feltárásához nagy segítséget nyújt még a Numerológia! 

 Én személy szerint a Pitagórászi Számmisztikát, és a Héber Numerológiát alkalmazom, mely fantasztikus segítséget nyújt ahhoz, hogy még mélyebb szinten rálássunk életünk miértjeire. Segít abban, hogy sorsunkat végre mi magunk irányítsuk, és kozmikus erőinket használva jobb, harmonikusabb és boldogabb életet élhessünk. A számoknak igen nagy jelentősége van a mindennapi életünkben. Nélkülük nem volna technika, tudomány, mértékegység, kereskedelem, naptár stb.

A számmisztika /Numerológia/ az asztrológia testvértudományának tekinthető, mert vele egyidejűleg és párhuzamosan fejlődött ki a kozmológiából. Több ezer éves megfigyelések alapján megállapították, hogy az égitestek rezgés-sugárzásai bizonyos számokkal azonosíthatók, így nem volt már szükség hosszú évekig tartó asztronómiai és asztrológiai tanulmányokra, hogy azt égitesteknek az ember életére és sorsára való hatásait kiszámíthassuk. 
     A számmisztikától művelése azt célozza, hogy az egyén életét tegye sikeresebbé s boldogabbá. Felmerülhet a kérdés, hogy van-e bármiféle létjogosultsága akár a számmisztikától, akár az asztrológia tudományának. Ha áttekintjük az emberiség kultúrtörténetét, azt látjuk, hogy mind az ókorban, mint a középkorban a legműveltebb emberek is hittek ezekben a tudományokban filozófusok, tudósok, egyházatyák, püspökök, pápák, királyok.

 „Minden ember élete kísérlet, hogy eljusson Önmagához. Minden ember élete egy ösvény sejtése. Senki sem volt még teljesen és maradéktalanul Önmaga, mégis mindenki igyekszik Önmaga lenni: ki tapogatózva, ki ahogy éppen tud.”
 Hermann Hesse

                                                                   BEVEZETŐ
Számok a  Személyiségünk Tükrében

A Numerológia olyan akadályokat is megmutat ebben az életben, amelyek egy korábbi életünkben az energiáink helytelen felhasználásból eredtek. A számmisztika emellett megmutathatja, miket kell még megtanulnunk, amiket valamelyik előző életünkben nem volt lehetőségünk megismerni. Lehet, hogy az akadályok nagyok lesznek, de a Numerológia azt is megmutatja, hogyan lehet őket legyőzni. Mivel a reinkarnáció célja az, hogy a lélek a különböző életekben egymással ellentétes benyomásokat szerezzen, az előző életében ez az ember lehet, hogy csak élvezte az életet, és semmi mást nem csinált. Egy következő életében pedig talán az anyagi javakra fog koncentrálni.
Életünk egyik legfontosabb feladata az önismeret. Önismeret nélkül csak tengetjük életünket, azt gondoljuk, hogy a véletlenek és a külvilág irányítja, befolyásolja életünket. Személyiségünk feltárásához nagy segítséget nyújt még a Numerológia!


  Én személy szerint a Pitagorászi Számmisztikát, és a Héber numerológiát alkalmazom mely fantasztikus segítséget nyújt ahhoz, hogy még mélyebb szinten rálássunk életünk miértjeire. Segít abban, hogy sorsunkat végre mi magunk irányítsuk, és kozmikus erőinket használva jobb, harmonikusabb és boldogabb életet élhessünk. A számoknak igen nagy jelentősége van a mindennapi életünkben. Nélkülük nem volna technika, tudomány, mértékegység, kereskedelem, naptár stb

A számmisztika az asztrológia testvértudományának tekinthető, mert vele egyidejűleg és párhuzamosan fejlődött ki a kozmológiából. Több ezer éves megfigyelések alapján megállapították, hogy az égitestek rezgés-sugárzásai bizonyos számokkal azonosíthatók, így nem volt már szükség hosszú évekig tartó asztronómiai és asztrológiai tanulmányokra, hogy azt égitesteknek az ember életére és sorsára való hatásait kiszámíthassuk.


 A számmisztikától művelése azt célozza, hogy az egyén életét tegye sikeresebbé s boldogabbá. Felmerülhet a kérdés, hogy van-e bármiféle létjogosultsága akár a számmisztikától, akár az asztrológia tudományának. Ha áttekintjük az emberiség kultúrtörténetét, azt látjuk, hogy mind az ókorban, mint a középkorban a legműveltebb emberek is hittek ezekben a tudományokban filozófusok, tudósok, egyházatyák, püspökök, pápák, királyok.

 A számmisztikától nem tartozik az úgynevezett „egzakt tudományok” közé, mint például a fizika, kémia vagy a matematika. Ilyesmit nem várhatunk sem a számmisztikától, sem egyéb szellemtudománytól. A filozófia vagy egyéb szellemtudomány területén sohasem állíthatunk fel olyan merev tételeket, mint például a matematikában vagy a kémiában.
 A számmisztikától nem várhatunk 100%-os eredményt, mivel ez a terület a legkényesebb, legkomplikáltabb dologgal, az emberi lélekkel foglalkozik. Figyelembe kell vennünk, hogy az ember sorsának részletes alakulása sokféle egyéb tényezőtől is függ /az égitestek elektromágneses rezgés sugárzásain kívül /mint például az örökléstani tényezők, a környezetei, nevelési hatások, iskolázottság, és legfőképpen az egyén szabad akaratától.
  Fontos tudni, hogy az égitestek sugárzásai csak bizonyos feltételeket idéznek elő számunkra, bizonyos hajlamokat és viselkedésmódokat sugalmaznak, de nem köteleznek, és nem kényszerítenek minket semmiféle akcióra, ami a szabad akaratunkkal ellentétben áll.

 Viszont, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy a naprendszerünk bolygóiról jövő kozmikus sugárzások és elektromágneses hatások milyen befolyással lehetnek ránk, akkor nagyobb a valószínűség arra, hogy nagyobb mértékben fogunk ezeknek a befolyásoknak a hatása alá kerülni, és a kedvezőtlen hatások ellen nem fogunk öntudatosan védekezni, és a számunkra kedvező hatásokat pedig nem tudjuk kellőképpen kihasználni. Sokszor előfordul, hogy valaki ösztönszerűen /a hatodik érzékével/ megérzi, hogy mikor mit kell, és mit nem kell tennie ahhoz, hogy boldoguljon az életben.

Az élet különböző helyzetek, feladatok elé állít bennünket, felad egy leckét, különböző élethelyzetek, megoldandó problémák formájában és figyel, mi történik. Sikeresen megoldjuk és megtanuljuk belőle, amit a helyzet számunkra üzen, vagy elbukunk, és akkor újra szembeállít a sors egy legközelebbi "véletlen" történéssel, azzal a feladattal. Ez egészen addig megy, amíg megtanuljuk a leckét!

Aki makacs, és fejjel megy a falnak, nem figyel a lelki folyamatokra, különböző élethelyzetekben nem veszi ki azt az üzenetet, amely neki szól, nem akar tanulni - a bizony újra meg újra szembetalálja magát azzal a problémával, élethelyzettel. és nem érti miért”. Ilyen szerencsétlen." Pedig minden rajta áll, hogy mennyi időt kíván eltölteni egy-egy "lecke" megtanulásával, vagy egyáltalán akar-e önmagától tanulni. Mivel szabad akaratunk van, mindig az történik, amit mi "AKARUNK"! Nyilván a döntéseinknek megvannak a következményeik is.

El kell jutni egy bizonyos szintre lelkileg, érzelmileg, hogy ez tudatosuljon bennünk és ne a könnyebb végét, fogjuk meg a dolgoknak. Hiszen már sokan tudjuk, a legkönnyebb mást hibáztatni egy kialakult élethelyzet, probléma miatt:". Persze mert a munkatársam keresztbe tett a munkahelyen.

Nyalizott a főnöknek, azért nem én kaptam az előléptetést. Jutalmat.” és még sorolhatnánk az ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket, amit sajnos abban a helyzetben, és azon a lelki fejlődési szinten az egyén el is hisz, hogy ez így van, és ő teljesen ártatlan ebben a dologban. És csodálkozik, amikor az új munkahelyén is megjelenik a "nyalizós kolléganő” vagy ott is keresztbe tesznek.  Szóval az élet addig adja fel nekünk a leckét újra meg újra, amíg meg nem tanuljuk! Ha minden téren harmóniára törekszünk, akkor, akkor harmonikus lesz az életünk, ehhez csak az kell, hogy fogadjuk el a saját korlátainkat.

Ne küzdjünk ellene, és akkor nem lesznek akadályok az életünkben! Gondoljuk mindig át, hogy milyen jellegűek a személyes vágyaink, amelyeket még ugyan nem értünk el, de a lelkünk mélyen valahol már tudjuk, kevés az esély, hogy el is érjük őket. De, ha hiszünk benne, megkapjuk! Ez valóban így is van, de csak akkor, ha a hitrendszerünket, a gondolkodásunkat, a magunkhoz, másokhoz és a viszonyokhoz és a világhoz való hozzáállásunkat, kép essek, vagyunk tudatosan átgondolni, átalakítani őszinte meggyőződésből, és elindulunk a változás útján. Ez egyáltalán nem könnyű, de ha meg tudjuk tenni, abban a pillanatban a legjobb döntést hoztuk meg a saját lelki fejlődésünk, belső békén és biztonságunk megtalálása érdekében.
A sorsciklus
Életünk előre megírt regény? Vajon van szabad akaratunk, vagy sorsunk már a születésünk pillanatában elindult? Meg ismerhetjük azokat a törvényszerűségeket, amelyek sorsunkat befolyásolják? Megannyi kérdés, amelyet előbb vagy utóbb minden ember feltesz magának. A legrégebbi és mindegyik közül a legtitkosabb tudomány a számmisztika nemcsak megválaszolja ezeket a kérdéseket, de kezünkbe adja azt a kulcsot, amelyet okosan felhasználva megtanuljuk megérteni és felvállalni a sorsunkat. Az életünket csak a számok sorrendjében lehet élni. Fel kell vennünk az élet természetes ritmusát, meg kell éreznünk sorsunk hullámzását, és a hullámokon lovagolva kell haladnunk. Nem lehet az árral szemben úszni. A legtöbben már megtapasztaltuk, hogy vannak időszakok az életünkben, amikor minden sikerül. Ezekre az időszakokra nem figyelünk fel annyira, mint azokra, amikor semmi nem jó, nem megy a vállalkozásunk, egyetlen ötletünket sem tudjuk megvalósítani, és bénultnak érezzük magunkat. Ilyenkor megrendül az önbizalmunk, tehetetlenek vagyunk, és a legtöbben csak megjegyezzük, hogy „szegény embert az ág is húzza”.

A Numerológia kemény tükröt állít elénk, amibe nem könnyű belenézni, de megéri! Segít bennünket, hogy a spirituális gondolkozás segítségével felismerjük életfeladatunkat, megtaláljuk helyünket a világban. A Numerológia egy lehetőség ahhoz, hogy szembenézzünk a saját problémáinkkal, és megtanuljuk, hogyan lehet ezeket feloldani. Elindulhatunk a változás útján, hogy megszűnjenek a félelmeink, szorongásaink, hogy ne legyünk agresszívek, de a külvilág se uralkodjon rajtunk, és ne manipuláljunk az érzelmekkel, inkább harmóniában legyünk önmagunkkal és a világgal. Ne ítélkezzünk, hanem szeretettel, optimizmussal és megértéssel viszonyuljunk embertársainkhoz, hogy boldog, emberi életet élhessünk magunk és mások örömére.
                                                                         A sorsciklus
A Numerológiában általában a születési nevet és a születés év, hónap, napját használják fel. Ezeket az információkat számokká alakítják. Az eredményt úgy kapják, hogy ezeket a számokat behelyettesítik különböző matematikai egyenletekbe, amelyekből aztán kivonják az információt.
Néhány fontos Numerológia alapinformáció.

                                                      Számok minősége.
A számok összeadásával egyszerűsítjük, így a végén egy számjegyet kapunk. Fontos tudnivaló a szám értelmezésnél, hogy a születési napi számunk ugyan páratlan, de az összeadás után már páros számot kapunk (például:11=2 12=3 15=6,17,=8,29=11=2 31=4), akkor ezeket a most következő részben is a páros számokhoz tartozónak tekintjük. A 0-sokszorosára erősíti fel annak a számnak az energiáját, amelyik mellett áll. A 0-számjegy kiemelt jelentőségű, mindig változást, váltást, fordulatot jelez és okoz. Attól függően, hogy hol található a születési dátumban, más és más a hatása és jelentése.

10,-én 20-án,30,-született személyeknél a változások szellemi síkon jelentkezik, és több lakhelyváltozás, több párkapcsolat, több munkahely. OKTÓBER: hónapban lelki szinten várható. Az évben (sors) a-ban fizikai szintű változások történnek a személyek. Azoknak az életében, akinél a születési dátumban 0-is található, a változások elkerülhetetlenek, meghatározóbbak, mélyrehatóbbak, mint ahol nincs. Az, aki a október hónapjában született, nem sok bájjal és vidámsággal rendelkezik. Mindig melankolikus, csak néha szomorú mosoly világítja meg az arcát. Őszintén törekszik jó benyomást kelteni, valamint a bizalom és megértés légkörét megteremteni.

A páros számok (nőies energia)
2,4,6,8-anyagias hatásúak, de ez nemcsak a pénzre értendő, hanem mindenre, ami a földi élettel kapcsolatos, pl., karrier, család, társadalmi elvárás. A párkapcsolat számukra nélkülözhetetlen, hatással is vannak a másik nemre, természetes számunkra a társkapcsolat. A 2,4,6-os nem tud társ nélkül élni, a 8-as is próbálkozik egész életében, de neki a legnehezebb, mert Ő a legerőszakosabb és legfüggetlenebb is. A páros számok jó párkapcsolati és üzleti társulásokat jelentenek.

A páratlan számok.
1,3,5,7,9, (férfias energia): nehéz velük, mert rendkívül függetlenek. Ráadásul az 1,3,5 és a páros számok közül a nyolcas nagyon gyors szám, ezért nehéz követni őket, állandóan mozgásban vannak. Sok embert ismernek, sokat utaznak, sokat költöznek, párkapcsolatuk is általában több van (lehet, hogy egyszerre is), mert állandóan az igazit keresik. Fel sem merül bennük, hogy velük van a gond, ez igazi a lassúbb 7-esre, és 9-esre is. A páratlan számok az üzleti társulásokban nem túl jó lehetőségeket mutatnak. Óvatosságra intenek, azt jelentik, hogy az illető, ha társul is valakivel, inkább vesztesként kerülhet ki a kapcsolatból. Kivéve, ha a Sors missziószáma jó társulásokat ígér, főleg 2-es, vagy 6-os. Más esetben jobb, ha inkább csak magára számít.

Női képletében
Amikor sok 1, 4, 7 vagy 8 szám fordul elő egy NŐ ábrájában,
akkor valószínűleg az apa mintával és a negatív aminimus képpel kell dolgoznia. Az esetek feltűnően nagy számában (és biztos vagyok benne, hogy statisztikailag is szignifikáns mértékben) a 8-as rezgés egy bizonyos minta ismétlődésére utalt.

Azokban az esetekben, amikor az életszám (vagy a személyiségszám) 8, a Nő rendszerint a második vagy harmadik lánygyermek a családban, és egyik vagy mindkét szülő fiúra vágyott. Következésképp gyermekkorában a nő igyekezett fiúként viselkedni, hogy kiérdemelje apja szeretetét és megbecsülését. A fogantatás pillanatában kialakult hasonló tudattalan késztetések a későbbiekben először többnyire a nőiesség elfojtásához, majd a férfiakkal való kapcsolat megromlásához, végül a női szervek megbetegedéseihez vezetnek.
Az én életszámom 8-as és valóban 3-ik lánygyermekként érkeztem a családban és 18-éves koromig fiúsan öltözködtem.

                                                                      FÉRFIAK!
 Azoknak a férfiaknak, akiknek ábrájában kiemelkedően jelentős az 5 a 2, 3, 6 és 9, gyakran erős az anyával való azonosulás, valamint a kreatív és érzelmi oldal. Ez gyakran az anyával és a férfi életében fontos szerepet betöltő nőkkel való kapcsolat rejtett konfliktusain utal.

A férfiak napjainkban megpróbálnak nyitottabbak, lenni pózítiv tulajdonságaikkal szemben, ami a társadalmi érintkezések során határozott előnyt jelenthet.

A szerepmodellekkel kapcsolatos régi felfogással ellentétben a férfi, aki kapcsolatban van női énjével, nem veszti el férfiasságát. Valójában sokkal érzékenyebbé, teljesebbé és éberebbé válik.

Az Én ének férfi oldalával kapcsolatban álló nő sem lesz ettől kevésbé nőies. A kiegyensúlyozott polaritásból eredő teljességérzete miatt magabiztosabbá, önérvényesítőbbé és teljesebbé válik

                                                               Mesterszámok
 Mesterszámnak nevezzük minden dupla számot.
11,22,33,44,55,66,77,88,99, az általuk jelzett energiák, képességek sokszorosával rendelkeznek.
Ha az elemzésnél találkozunk, ezekkel a Mesterszámmal nem egyszerűsítjük egy számjegyre. A mesterszámok az egyes beavatási lépcsőfokokat jelentik azok számára, akik transzformációra vágynak. Vannak olyan matefizikai irányzataik, amelyek szerint a felemelkedett mesterek néha leszületnek a földre, és néhány numerológus azt vallja, hogy a mesterszámmal rendelkező személy felemelkedett mester.

Bár nagyon is elképzelhető, hogy egy felemelkedett mesternek olyan neve lesz, amely mesterszámot tartalmaz, mindazonáltal a mesterszámok megjelenésének puszta ténye még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető valóban felemelkedett mester. Inkább csak lehetőségét jelöli annak, hogy az egyén valamely tehetségével vagy életének egy bizonyos pillanatával mesterfokon él.

Az esetek többségében a mesterszámok egy öreg lélekre utalnak, akik azért jöttek a földre, hogy fontos hozzájárulást tehessen az emberiség fejlődéséhez a spiritualitás, a tudományok, a vallás, az oktatás, a kormányzat vagy a műszaki élet területén.

Olyan öreg lélekre utalnak sok esetben, akik már számtalan korábbi életben volt ősi ezoterikus iskolák tanulója, és aki azért tért most vissza, hogy demonstrálja és átadja a gyógyítás, a pszichikus lépesség fejlesztés vagy műszaki felfedezések magasan fejlett módszereit.

A mesterszámok jelenléte olyan dinamikus lelkekre utalhat, akik más bolygóról vagy más naprendszerből azért születtek a Földre, hogy valamilyen meghatározott küldetést teljesítsen itt. Ugyanakkor sok fontos, mesteri tudással rendelkező öreg lélek nevéből és születési számából hiányoznak a mesterszámok, éppen ezért nagyon körültekintőnek kel lennünk a kérdés megfelelő kezelésében.

Példa:születési év 1948=22 1957=221966=22

Azok, akiknek a névszámában vagy születésszámában mesterszám van, olyan különleges vezetői és inspiratív hajlammal vannak megadva, ami megkülönbözteti őket a tömeg tudatosságától. A nevemben és a sorsomban két mesterszám húzódik, meg amit a példaelemzésnél fogom bemutatni: 

Névszámom:77

Születési évszám=sors

Példa:1948=22
Meghatározza az alapkaraktert, a gondolkodásmódot, vagyis a gondolkodás törvényét. Megmutatja még, hogy mi a feladat, amit élete során be kell töltenie. Tehát a SORSSZÁMUNK megegyezi a születési évszámunkkal, melyet egy jegyűre egyszerűsítünk kivéve a mester számot. Ez a szám, az egész Életünkben  érvénysülő hatásokat mutatja. Mint egy radix, születési képlet. SORSSZÁM: a születési év számai összeadva. Az életünkben elérhető eredményeket mutatják.
                                                   Születési Hónapszámod a Gyermekkori számunk.
Állatovi jegyei! (Önbizalom)
Mérleg
Azt mutatja meg, hogy milyen körülmények közé születtünk, milyen lehetőségeket kapunk, hogy felkészüljünk a felnőttkorunkra, valamint a szülőkkel való kapcsolatunkra is utal.

Sokan irigykednek másokra azért, mert az tele van önbizalommal, s úgy tűnik, talán könnyebben megbirkózik a mindennapi nehézségekkel! Ismerd meg te is magad!  Kívülállóként úgy gondoljuk, vannak olyan emberek, akik bizonyára minden reggel mosollyal az ajkukon ébrednek, örömüket lelik mindenféle tevékenységben, s mindenféle problémával meg tudnak birkózni. Ekkor jön a szokásos kérdés: "Én miért nem vagyok olyan?" Pedig ez nem a körülményeken múlik! Csak rajtad! A boldogság mindenki számára elérhető, csupán bíznod kell képességeidben, és nem szabad hagynod, hogy az életedben felmerülő akadályok meggátoljanak céljaid elérésében! Próbáld meg kezedbe venni életed irányítását, úgy, hogy előtte felfedezed emberi értékeidet, erősségeidet, és bizony számba veszed hibáidat is! Csak így fogod tudni ellensúlyozni a gyengeségeidet, és javítani életeden. Önismerettel és önbizalommal összefüggő írásunk abban lehet a segítségedre, hogy milyen ajándékokat kaptál a bolygóktól, melyek segítő támogatásával boldogabb és harmonikusabb lehetsz!

A Születési Nap a Felnőttkori számunk (egy jegyű összege)
Meghatározza, hogy miképpen nyilvánul meg a belső személyiség a külvilág felé, milyen a viselkedése, vagyis a cselekedetek törvénye. Az életünk leghosszabb alkotó szakassza. Kb.a 25. életévünktől kezdődik, amikor egy 9-éves periódus 1-es számú személyes éve lekezdődik a születésnapja a személyes év kezdete, sorsforduló, a számításokat lásd később).

Öregkori szám = születési év (1948)
Az öregkor jelzi, hogy milyen körülményekre számíthatunk életünk utolsó periódusában. (Öregkorunk ,63-éves )korunk körül kezdődik el, amikor szintén egy 9-éves periódus első éveibe lépünk.

                                                             Sorsmissziószám
A (születési év, hónap és születés napszám (1948.10.3=26=8)
Születési számaink összeadásának egy számjegyre egyszerűsített értéke. Azt mutatja, mi a feladatunk, küldetésünk, jelenlegi életünkben, mi az út, amin keresztül képes eljutni a földi céljának beteljesítéséhez, vagyis a sors útjának törvénye. Kilenc számunk van, és kilenc személyiségtípust különböztetünk meg.

                                                   Összetett számok
Összetett számok spirituális jelentését.

A modern numerológia a nagy számokat az 1-től 9-ig terjedő elemi számok valamelyikére redukálja a lehető legegyszerűbb és legpopulárisabb módszerrel; egyszerűen összeadják a számjegyeket. Ha az így kapott szám 9-nél nagyobb, akkor ennek jegyeit ismét össze kell adni, és az eljárást addig kell folytatni, mígnem a tízes alatti, kilenc elemi szám valamelyikét nem kapjuk eredményként.

A régi numerológusok a kilenc egyszerű számon kívül ismerték az összetett számok KAR MIKUS rejtélyét is. Összesen ötvenkét számot különböztettek meg, az összetett számok némelyikét képpel, piktogrammal ábrázolták, így lett például a 15-ös a varázsló, a 21-es a mágia koronája.

Hogy ötvenkét számot határoztak meg, nem a véletlen műve volt, hisz ezzel az év 52 hetét kívánták reprezentálni. Ha pedig az 52-x megszorozzuk a misztikus 7-essel, akkor eredményként 364-et kapunk, ennyi napból állt valamikor egy év. A kaldeusoknál már 365 volt az év napjainak száma, az utolsó napon rendezték nagy fesztiváljukat, amikor is tilos volt dolgoznia férfinak, asszonynak, gyereknek és állatnak egyaránt.

Ha a képletben megjelennek a felsorolt számokkal való munkában a nullának különleges hatása van.

20,30,40,50,60,70,80,90 könnyed szerepváltásával. A felsorolt számok megjelenhetnek a névszámban, sorsmisszió számban, ott is figyelembe vesszük. Tehát, ha bár hol találkozunk, ezekkel a számokkal figyelembe vesszük az elemzésnél.

Példa

20-as különösképp kitűnhet jó tárgyalóképességével, vagy a változó követelményekhez alkalmazkodó.

30-asbol lehet hatásos szónok, vagy kreativitásával tehet valamilyen különösen nagy szolgálatot az emberiség javára.

40-arra utal, hogy munkád végzésének új módszereit találod fel.a képletben elfoglalt helyétől függően utalhat arra is, hogy másokat egy feladat teljesítéséhez vagy egy munka elvégzéséhez szükséges új módszereket tanítasz. De utalhat a 40- egy nagyon fegyelmezett sportolóra vagy egy különleges teljesítmény végrehajtójára.(Lásd a 40-es számot az elemzésnél Eszenyi =40 hozott feladat)

50 karizmatikus vonzerőt kölcsönöz. Olyan személyről van szó. aki sokat ismer, és aki az élet jobbítására és növekedésesre számtalan új utat ismer. Ez lehet olyan valaki is, aki utánozza az életet, lehet például színész vagy komikus.

60-as lehet drámai színész, vallási vezető vagy az emberi viselkedést szószólója.

70-es képes hátrébb lépni egy szituációtól, hogy elemezhesse, mintha csak egy színész lenne egy jelenetben, de lehet katonai vezető is.

80-as új pénzkereseti vagy új vezetési módokat illetően lehet nagyon találékony.

90-es pedig lehet ihletett művészi vagy szociális reformer. Te magad is számos egyéb építő megközelítési módot fedezhetsz fel a 0-át tartalmazó számok értelmezése.

A 0 jelenléte gyakran a fokozottan karizmatikus, magnetikus, színes és befolyásos egyéniséget jelez. Olyan valakire utal, aki felfokozott érzékenységgel rendelkezik, és aki képes a dolgokat magasabb szinten megragadni. A 0 negatív oldala a változásokkal szembeni ellenállás és az ismeretlentől való félelem. További megnyilvánulási módjai lehetnek még: szkepticizmus, kétségek, az új dolgok felfedezésének akadályozása a pozíció elvesztésétől vagy a fennálló rend megbontásától való félelem miatt.

Többletszám (ok)

Azt mutatja meg, hogy melyek azok a képességek, illetve feladatok, amikre különösen oda kell figyelnie élete során, vagyis a támogatás törvénye.

Hiányszám (ok)

Azt mutatja meg, hogy mik azok területek az életben, amikkel kapcsolatos értékítélete nincs a helyén, mik azok a dolgok, amiket a leginkább meg kell tanulnia, vagyis a tanulás törvénye.


                                                  Születési számaink mutatják életciklusainkat.
A másik nagyon fontos szám az életünkben a Névszám

Hogyan elemezhetem a saját nevemet?
A név betűihez tartozó számokat össze kell adni, külön a vezetéknevet és külön a keresztnevet. A kapott számokat is össze kell adni, így kijön egy kétjegyű szám, majd ennek a számjegyeit összeadva a végén meglesz az egyjegyű névszám.  Míg a születési dátum a személyiség saját magára vonatkoztatott feladatait adja meg, addig a név a külvilág felé való tanító szerepet mutatja meg, figyelembe véve, hogy mindannyian azért születünk a földre, hogy tanuljunk egymástól és tanítsuk egymást. A neved is egy rezgés, ami megmutatja, milyennek látnak az emberek. Könnyedén kiolvasható a neved rezgése a betűk számértékei alapján, ami egy fantasztikus energiamintázatot rajzol fel.
Az ábécé számmisztika átszámítása táblázati!
A név betűinek egy számjegyre egyszerűsített értékei, melyet az alábbi táblázat alapján lehet kiszámítani. A hosszú és a rövid mássalhangzók számértéke megegyezik (az, á, e, é, í ö, ő, stb.) Az Y, ha I betűnek hangzik, ugyan úgy 7. es értékű, de a magánhangzóhoz írjuk.

                               BETŰKULCS

1    2    3     4     5     6     7    8     9
A    B    C    D     E    F     G    H    I
J    K    L     M     N    O    P    Q    R
S    T    U    V     W    X    Y    Z   

                                                                       Névszám
A neved is egy rezgés, ami megmutatja, milyennek látnak, az emberek rámutat a kiemelkedő képességeidre.A családi név a család által felvállalt és egységesen megvalósítandó feladatot jelzi, míg a keresztnevek mind egy-egy egyéni feladatot, életminőséget jeleznek. Ebből a kettőből adódik a teljes név által mutatott életminőség, azonban az ember jellemzésénél minden egyes név fontos szerepet tölt be


A legfontosabb SZÁM mely meghatározza jellemünket a névszám. Nevünk az egyéniségünk tükörképe. A hangrezgések, melyeket nevünk hordoz, lelkiségünket vetíti ki. A hangrezgések hangulatunkra tett hatása közismert. Maga a szó: HANGULAT a „hang”-bol ered. Világosan látszik, hogy a magyar észjárás már régen felfedte a hangrezgések és a hangulat közötti összefüggéseket. Gondoljunk csak arra, hogy minden magyar ember lelke bele remeg abba, ha bárhol a világon meghallja a

MAGYAR HIMNUSZT.

Nevünk kiejtése ugyan úgy azonosít mindenkit saját maga rezgésivel. A családi név a család által felvállalt és egységesen megvalósítandó feladatot jelzi, míg a keresztnevek mind egy-egy egyéni feladatot, életminőséget jeleznek. Ebből a kettőből adódik a teljes név által mutatott életminőség, azonban az ember jellemzésénél minden egyes név fontos szerepet tölt be.
                                      Belső Énünk a név magánhangzói Szívszám

A magánhangzókat a hangszálak korlátozása nélkül beszélik, ami egy szótagon belül csúcshangot hoz létre olyanok, mint a hegycsúcsok, míg a mássalhangzók egy nyelv völgyei. Vannak olyan esetek, amikor mind a magánhangzó, mind a mássalhangzó alkalmazható, attól függően, hogy nyelvi vagy számmisztika szempontból nézzük. A Névben, ahol az első betűt a hangszál korlátozása nélkül ejtjük ki (bár nem hoz létre csúcshangot a szótagban, az "o" betűfelelős ezért), így magánhangzóvá válás. A legfontosabb tényező az, hogy a csúcshangot hozza-e létre vagy sem. Ismét, mivel az "Y" egy magánhangzó mellett található, és hogy a magánhangzó ugyanannak a szótagnak a része, az "Y" betűt mássalhangzónak kell nevezni.
A Magánhangzók mutatják a személy egyéniségének legbensőbb részét, azokra a vágyakra, melyeknek lényegével sokszor talán ő maga sincs tisztában. Azt a küldetést, az életben betöltendő missziót jelzi, amit a Természet erői szántak a számára. Ez csak egy sugalmazás, melynek a követése nem kényszer, de ha az egyén a misszióját betölti, az számára lelki békét, jóleső érzést biztosít.
                                                     A név mássalhangzói Külső Énünk

A mássalhangzóknak külön kezdete vagy vége van. Élesen elkezdődtek vagy élesen befejeződtek. Például: B, D, K, P, S, T, és így tovább nézzük a betűket. Mutatják a személy egyéniségének a külső oldalát, vagyis amit az illető a külvilág felé mutat. Ha a külső és a belső én ugyanaz a szám, az arra utal, hogy az illető a külvilág felé is azt mutatja, ami az ő belső énje, így könnyebben betölti az egyén a misszióját.
                                                                          A vezetéknév.

Örökségszám hozott feladat
Hozott feladat. (lányoknál a vezetéknév) a Férfiaknál is a vezeték név. Elárulja lehetőségeid és jövőbeni nehézségeidet! Befolyásolja döntéseidet, és megmutatja, hogy a jövőben, különféle helyzetekben miként viselkedj.


                                          A személyiségfejlődési szám keresztnév
A használt keresztnév megmutatja, hogy a külvilág felé miként fogja kinyilvánítani hordozott feladatát, tehát milyen eszközzel fogja tanítani környezetét. A nem használt keresztnév azt a személyiségrészt mutatja, amit a külvilág elől el szeretne rejteni. Amennyiben mindkét keresztnevét egyformán használja, úgy azt fogja a keresztnév megmutatni, hogy miként viselkedik abban a társaságban, illetve közegben, ahol az adott nevét használja.

                                         Kifejezési szám Keresztnév + születési évszám
Ez arról ad felvilágosítást, hogyan fejezhetik ki magukat a legjobban az érintett személyek, mire terjed ki az érdeklődésük és mely területeken érzik magukat a legjobban, mely területen vehető észre tehetsége és adottsága, és hogyan fejleszthetők ezek optimálisan.
 A kifejezési szám értékét a születési év (1948) és a keresztnév (Zsóka) összes betűjéhez tartozó számérték összeadásával és ennek a számok értékre egyszerűsítésével kaphatjuk meg.

PL: ZSÓKA =18/9A 9-es szám egy magasabb látásról és célról beszél túlléptem a korlátokon és az új lehetőségeken. Egy jobb világ megteremtésének szükségessége vezérelt. Butikot nyitottam 1987-2004-ig

1+9+4+8+9=31=4
Névváltozás (Nick név)

Névszám
Anyakönyvezett nevünket szüleink adják, tehát nem mi választjuk. Jóllehet felnőtt korban lehetőségünk van a megváltoztatásra, ám ezzel többnyire praktikus okok miatt kevesen élnek. Az internet világa nem tévesztendő össze azzal a világgal, ami ezen kívül létezik, ily módon e világ szabályrendszere sem ugyanaz. A Nick név a személy saját választása egy adott környezetben, egy adott másik világban, ebből adódóan a jellemhez közelebb áll. számmisztika szempontból is érdekes, több információt hordoz, mint az anyakönyvezett.

Nick néven szerepelni nemhogy nem rejtőzködés tehát, hanem bensőnk megnyitása mások felé. Egyébként is, miért zavarna a bárkit is, hogy valaki valamit nem tár fel mások előtt; van-e bármi jogunk ezért bírálatot gyakorolni felette? A feltételekhez kötött segítséget üzletnek szokták nevezni. Máskülönben és ezzel az asztrológusok valószínűleg egyetértenek, a kölcsönös bemutatkozás sokkal inkább jelenti születési adataink feltárását a másik előtt.
Talán észrevettük, hogy névváltozáskor, és ez a legfeltűnőbb, amikor férjhez megy az ember, megváltozik az életünk. Ez, sokban köszönhető a névváltozásnak is. Érdemes meggondolni, hogy akarjuk-e, hogy megváltozzon az életünk, és, esetleg eldönthetjük, hogy milyen irányban szeretnénk a változást.

Figyeljük meg, hogy különböző élethelyzetekben, különböző társaságokban, milyen néven ismernek, és szólítanak minket, mert ebben a társaságban olyannak ismernek és tartanak minket, amit a nevünk száma sugall. Érdemes átgondolni, és talán változtatni is. Előfordulhat, hogy egy nem túl kedves név számértéke igencsak büszkeséggel tölthet el minket, ugyanakkor előfordulhat, hogy egy kedves, becéző szó jelentésének nem annyira örülünk
                                                                     Személyes év
Személyes éved és feladatod

Mindenkinek "van" személyes éve. Ez az energia elkíséri az alatt a 365 –nap során. A személyes év nem naptári évre vonatkozik, hanem születésnaptól születésnapig érvényes. Jómagam október 3-án születtem, tehát az aktuális személyes évem 2011 október 3-án kezdődött, és 2012.október 3-ig tart. Persze az adott évre ható energiák meg a születésnapunkon csapnak le ránk, már előtte 2-3 hónappal settenkednek életünkbe. De, születésnapunk előtt 20-nappal és utána 20-nappal is történik egy-egy nagyobb életesemény az életünkben. Életünk minden éve egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol tartunk, személyes évünk árulkodik: szellemi, anyagi és érzelmi síkon.

Az 1-es,4-es,7-es személyes évek szellemi síkon.
2-es,5-ös,8-as személyes évek anyagi síkon helyezkednek el.( 8-as személyes évben betegség is lehet.)

A 2-es személyes évben anyagi veszteség is lehet, de elkerülhető, ha kellően odafigyelünk rá.  3-as 6-os személyes év érzelmi síkon helyezkedik el.
Például:
A személyes év meghatározásához szükséges tudni, hogy életünk első éve nem az 1-es személyes évünk. Azt, hogy milyen személyes évben születtünk ismét csak születési dátumunkból tudjuk kiszámolni.


Példa:1948+10+3=26=8
Tehát a példában bemutatott személy születésekkor 8-as személyes évben született és a 8-as sz-éve  1949. október. 3-ig tart.
Mint minden számot a személyes év számát is összefüggéseiben vizsgáljuk az eddig ismertetett négy alapszámmal is. Különös figyelmet szentelve a sorsmisszió számmal való viszonynak, mivel, ha harmonizál a sorsmisszió számmal, akkor az egyén sikereket, pozitív történéseket él meg. (Megjegyzem, egy komoly sorselemzésnél azért figyelembe vesszük a naptári évet is!) Az összetett számot (26), mert az is fontos információt ad számunkra.

 A személyes évet az életkorral is ki tudjuk számolni!
Példa: életkor:63 sorsmisszió szám: 6+3+8=17=8

SORSFORDULÓ
(Végzetszerű évek)
A tapasztalat megtanít minket arra, hogy bizonyos időközben olyan évek jönnek, melyek az ember életében meghatározott határkövet képviselünk. Az életviszonyok jobbá, avagy rosszabbá válnak. Ezekben a döntő években reánk erőteljes befolyással vannak a kozmikus vibrációk. E végzetszerű éveket  eltérő módon is ki lehet kiszámítani.

A sorfordulóhoz hozzáadjuk az egyjegyű névszámot, az egy jegyű születési napszámot, akkor egy-egy jelentős évet kapunk. Ebben az esetben megtudhatjuk, hogy mi várható a sorstól, esetleg milyen veszélyeket, betegségeket kell kikerülnünk. Sorselemzésnél minden évet a fentiek alapján nézzük meg, ha a jövőre, vagy a múltra szeretnénk választ kapni.

Példa:a 3-ik sorfordulója 2012-ben lesz.2012+5+3=31=4-
Sorsforduló
Hogyan számoljuk ki a sorsfordulót

A születés hogyan számítsuk ki a sorsfordulatokat?i év számait összeadjuk kétjegyű számmá és hozzáadjuk a születési év számaihoz.
„Mi a helyzet a 2000 után született emberekkel?”
A 2000 vagy az után született emberek esetében is a fenti példa alapján történik. Sorsfordulók meghatározása. Példa:2000=20 1-ső sorfordulója 2020-ban lesz.
1- pl.: 1948
              22
          1970


1 (első) sorsforduló: 1970
Gyermekkor vége, felnőtté válás, (otthonalapítás, házasság, gyermekszületése)
2: sorsforduló:
Szakmai és anyagi csúcs, esetenként hivatásváltás vállalkozás kezdete
3: Sorsforduló
A harmadik sorsforduló a szakmai és anyagi sikert jelöli, esetenként hivatásváltással egybekötve. Ugyanakkor a legtermékenyebb, - sikerek tekintetében a legerősebb életszakasz kezdetét is mutatja, amely a negyedik sorsfordulóig tart…
4: Sorsforduló
4-Sorsfordúló hozhat betegséget.

A negyedik sorsforduló a visszavonulás, az "időskor" kezdete"


Csúcsidőszak
Négy forduló pont az életünkben

Mindenki életében négy fordulópont van. Mindegyik eltérő időszakot képvisel, és különböző alapmotívum irányítja. Azt jelezik, hogyan és mikor tudom kiaknázni a lehetőségeidet, és mit tehetsz ennek előmozdulása érdekében. Minden fordulópontszám eltérő atmoszférát jelöl, ugyanakkor egyetlen szakasz sem jósolható meg részletesen.

1, csúcsidőszak:36-8=28. Ez az időszak:0-28-éves korig tart.
2, csúcsidőszak: 28+9=37, és 28, és 37 élté között.
3, csúcsidőszak: 37+9=46, és 37, és 46, életév között
4, csúcsidőszak: 46, életévtől 46-55

1, kisebb jelentőségű felhívás:3-1=2
2, kisebb jelentőségi felhívás:4-3=1
3, vagy legfőbb kihívás: 2-1=1
4, felhívás: 4-1=3

Születési képlet
1948,10,3
Életkor    csúcs    kihívás

0-28            4              2
28-37          7             1
37-46          2             1
46-100        5             3

                                 
Életünk ciklusai
Azt is feltétlenül tudnunk kell, hogy életünk 9 éves ciklusokban váltakozik. A sorsciklus azonban 18 évet ölel fel. Ami most történik velünk nagyon hasonló (természetesen nem ugyanaz!) Ahhoz, ami 18 évvel ezelőtt történt velünk, és ahhoz is, ami 18 év múlva történni fog. Gondolkozzon el azon, milyen életesemény volt akkor, mert elképzelhető, hogy 18-év múlva ugyan azzal az életeseménnyel fog szembenézni.

Pl: ha tanult, akkor 18-év múlva elképzelhető, hogy ismét beiratkozik egy tanfolyamra. De, ha párkapcsolati krirzis volt, akkor elképzelhető, hogy ismét az fog lenne. Harminchat éves korunkban egyébként is felvetődik a kérdés, hogy válni vagy együtt maradni. Gondolkodjon el mindenki, hogy mi is történt ezekben az években. Nem könnyű elsőre megtalálni az összefüggéseket. (Most, magam is elgondolkodtam a dolgon a saját életemben vállalkozó lettem (butik).
                                               Egészség-betegség a számok tükrében
Kicsit mostoha területre érkeztünk, ugyan kevésbé áll az érdeklődésünk középpontjában, mégis a legfontosabb életterületünk! Hisz nélküle, semmit nem ér az egész!
Képletünkből ahol a számok hiányoznak, azok védtelen energiahiányos területek, míg ahol sok szám van, ott viszont az energia túltengés okozhat problémát.

A hiányos területeken nagyobb a hajlam a krónikus betegségekre, míg a túlsúlyos helyeken inkább akut, gyulladásos betegségek kialakulása jellemző. Érdemes azonban az összképet is figyelembe vennünk. A képletet ilyen megközelítésből, egy kevés intuícióval szemlélve kirajzolódnak az egyén adottságai, erősségei, gyengeségei, testének gyenge pontjaira, ahol esetleg betegség jelenhet meg. Ha az egészséget vizsgáljuk érdemes a Nap jegyét is figyelembe venni, mert az is sok információt szolgál számunkra.

A képleten a felső három szám a fej területének felel meg!
3    6  9

A középső a törzs felső része derékig, illetve a karok!
2    5    8

Az alsó síkhoz tartozik a törzs alsó területe és a lábak.
1  4    7

Úgy vetítjük rá az emberi testet, mintha fejünk szembe fordulna vele, testünk viszont háttal állna neki.

7-es szám a fej jobb oldala:
1-es szám: a bal oldala, és test bal oldala
8 és 9-es, a test bal oldala
2 és 3-as a test jobb oldala
A szív például éppen a 8-as számnál van.


                          Számmisztika összehasonlítás, avagy párkapcsolatok
A számmisztika csodálatos módszer a személyiség elemzésre és a jövő áramlatainak kifürkészésére.   De arra is alkalmas, hogy megállapítsuk, ki milyen személyhez illik, hiszem, hogy csaknem minden kapcsolat működőképes, amennyiben mindkét részről szeretet és jóindulat élteti.

Ennek ellenére némelyik láthatóan hihetetlenül simán működik, a legkisebb energiaráfordítással, míg másokhoz, úgy tűnik, állandó munka kell. Természetesen nincs olyan kapcsolat, amely ne igényelne munkálkodást, de némelyikhez sokkalta több kell, mint a többihez, és sajnos a feladat oroszlánrésze a legtöbb esetben csupán az egyik félre hárul. A számmisztika abban tud segíteni, hogy ne kövessünk el hibákat, és a megfelelő társat válasszuk. A párkapcsolat összehasonlítása egyszerű igaz szükséges némi tudás, és nem utolsósorban gyakorlás.

                                    Szükséges adatok a párkapcsolat elemzéshez.
Születési év, hónap nap, Név, ismerkedésük időpontja, ha házas, akkor a házasságkötés időpontja is szükséges.

 A saját adataimmal, készült elemzés!

E    S    Z    E    N    Y    I     E    R    Z    S    É    B    E    T
5    1    8     5    5    7      9     5    9    8   1    5      2    5    2=77=14=5
              40              +              37   =77= 14=5


A fenti példánkban Eszenyi Erzsébet névszáma (5), úgy kapjuk meg, hogy a név aláírt számokat összeadjuk: 5+1+8+5+5+7+9 +5+9+8+1+5+2+5+2=77=1+4=5

77=14 14 Mértékletesség

A Nevem összetett száma 14. A mértékletesség a spiritualitásban található szépségről beszél, amely táplálja a lelkedet, függetlenül attól, hogy hívják. Aki képes meggyógyítani és megvédeni. Hit minden formájában és minden erényében: türelem, mértékletesség, tisztelet, őszinteség.

Magánhangzó= Szívszám 34= 7-es

Áradó kölcsönös szerelem, különleges értékes érzések, melyeket bizalommal közölhetek másokkal.

Mássalhangzó:személyiségszám=43=7

Különleges kincset oszthatok  meg másokkal. Nyitott vagyok  azokhoz, akikkel megoszthatom mély érzéseimet. Nem kell kutatnom utánuk, jelenlétüket ajándékként kaptam meg.

A személyiség és a szív számom meg egyezik, mert mindkettő 7-es. Mind azoknak, akiknek meg egyezik, a két szám nem viselnek álarcot, ami azt jelenti, hogy külvilágnak is azt az arcom mutatom otthonomban, mint az utcán. Nem érzem magányosnak magam, ha belépek az ajtón az otthonomban.

Megerősítésem:

Az élet mindennel bőségesen megajándékozott!

Megjegyzés

Ha valakinek nem egyezik meg a két szám az álarcot visel. Ami azt jelenti,hogy ha ki lép a lakásból nem azt az arcát mutatja a külvilágnak. Ha,haza ér nagyon magányosnak érzi magát.

                                                                      Névszáma:5-ös
A nevednek mindkét kezdő betűje E –betűvel kezdődik ezért jó színészi, szónoki képességekkel rendelkezel. Olyan aktív és érdekes ember benyomását kelti, aki szeretik az életet, aki számára a szabadság nagyon fontos, és nem riadna vissza a kockázatoktól sem. Szereti és nagyon szórakoztatónak és barátságosnak tartják Őt. Többnyire mindenkihez van egy kedves szava, és jól megértetik magát a legkülönbözőbb környezetből származó emberekkel.

Nem olyan embere, aki kerüli a szembesülést a dolgokkal, ellenkezőleg: keresi a kihívásokat, és az ezekkel kapcsolatos embereket. Legjobban a 4-es, és bizonyos mértékig a 7-es rezgés közelében érzi jól magét Kapcsolataikban vállalkozó kedvű és sokoldalú. Élvezed a másik nem társaságát, és rendszerint vannak

Női és Férfi barátaid is. Tehetséges szónok, jó a tárgyaló, és rábeszélő képességed. Nagyon rosszul érzed magad, ha valaki megpróbál a lelkedben kotorászni. Szerteágazó érdeklődésed miatt nagy szabadságra van szükséged a házasságban is. Szeretsz utazni, szereted a változatosságot, nem bírod az egyhangú rutin munkát. Érzed, hogy sokra hivatott, vagy megvan benned a tudásvágy, az élet sok, területén alkothatsz.

A Névszámom a Főpap jelzi, hogy megbízható, segítő, tanácsadó személy vagyok. Olyan, akiben hisznek, akire felnéznek.


                                  Az 5-ös névszámod érintő egészségügyi problémák.
Az érzékszervekkel (szem, fül, bőr, stb.,) lehetnek kapcsolatban. Ha túlzott aktivitásod sokáig fennmarad, idegrendszeri zavarokat okozhat. A máj és az epehólyag problémák szintén az 5, rezgéssel hozhatók összefüggésben.

                                                   Vezetéknév, mint hozott feladat

E    S    Z    E    N    Y    I
5     1    8    5    5    7     9=40=4
4-es

Átlagon felüli intelligenciát, logikai képességet, és elképesztő munkabírást örököltél az (Apától). Szeretsz  is dolgozni mondhatnám munkamániás, tisztaságmániás vagy. Kitartásod és szorgalmad pedig lenyűgöző. A rutin munka sem gond számodra, és ami még nagyon fontos megbízható vagy.A munkaadók kedvence vagy. Folyamatosan vágyol az anyagi biztonságra, de lelked mélyén tudod, hogy mindenért keményen meg kel dolgoznod. Ne, aggódj, mert az anyagi biztonságot mindig meg tudod teremteni az életedben.

Ezeket a tulajdonságokat örökölted az Apától. Anyától a végtelen szeretetednek köszönhetően nagyon sok barátod van. Szeretnek az emberek, a közeledben lenni, és kiaknázni jóságodat, kedvességedet, együttérzését. Otthonod művészi módon díszített, melegséget sugárzó, olyan hely, ahol a vendégek is jól érzik magukat. Szeretsz jótékonykodni, és kifejezetten nagyvonalú vagy. Megérted az embereket, intelligenciádnak és elemző hajlamú szellemednek köszönhetően szép karriert futhatsz be. Kiváló érzéke van az igazság meglátásához.

4-es az Uralkodó

4 : Stabilitás – Szerkezet – Megállás

A 4-es szám és az Uralkodó jelzi ura vagyok a helyzetnek!

                                                      Szívszám (Belső Énünk)

E  S Z E N Y I      E R Z S É B ET
 5          5        9       5            5      5=34
                        3+4=7


Szeretsz egyedül lenni, és lelked mélyén csöndes nyugalmát-bölcsességet kutatni. A meditáció és a befelé fordulás békés perceitől szinte újjászületsz. Jó, ha arra szánod e perceket, amire a bölcsek biztatnak:”ismerd meg Önmagad”. Belső éned során szerzett tudás hatalmas tárháza.

Életed folyamán hozzá tudsz férni az eltárolt emlékeidhez, és hozd napvilágra az emberiség és a kozmosz legmélyebb titkait. A lélek megtanulja félretenni alacsonyabb rendű énednek racionalizáló, kétkedő tényeket kereső elmédet nem végleg, de elég hosszú ideig ahhoz, hogy meghallgassa a Szellemtől érkező közléseket. Az elméd türelmesen megkel tanítani arra, hogy –valódi szerepének megfelelően- támogassa a felsőbbrendű Én sugallatainak vételét és feldolgozását.

Örömmel kutakodsz a pszichológia, a filozófia és az ezoterikus tudás mélyebb birodalmában, és közben megpróbálod megfejteni az emberiség és az univerzum rejtélyes titkait. Hatalmas belső bölcsességgel és lelki készségekkel rendelkezel, és örömmel fogadod lelked felkérését kivételes lelki adottságaid felismerésére, hogy általuk Isteni dicsőséget és az emberiség javát szolgálhasd.

A hozzád közelállók gyakran távolinak tartanak, tartózkodónak és érzelemmentesnek látnak. A mosolya mögött gyakran nagyon is szomorú, rejtett 6. érzéked van, gyakran belső sugallat alapján cselekszel. Jobban meg kellene bíznia a pozitív intuíciójában, mert akkor ösztönösen érezhetnéd, hogy mi tehetne boldogabbá. Az intuíciód segít abban, hogy mindig az igazi lelki utódját járjad, és soha ne térj le róla. A nehézség és betegség mindig akkor történik, ha rossz úton jársz, az intuíciód segít elkerülni ezt is.

                                                            Külső Én) 43=7

E    S    Z   E   N    Y    E    R    Z   S   É  B  E  T
       1     8         5    7          9      8    1        2       2=43
                                4+3=7

Fejlett belső érzékelésednek és meditatív természetednek köszönhetően képes vagy mélyen elmerülni az emberiség jövőjében. Olyan tudás birtokosa vagy, amivel irányíthatod a többieket. Könnyen felszínre hozod a tudatalattiban rejlő érzéseket, gondolatokat, nagyon erős az intuíciód, szinte belelát másokba. Erős akaratoddal szinte hipnotizálni képes vagy környezetedet, de sosem élsz vele vissza természetfeletti képességeddel.

Titokzatosnak és nehezen megközelíthetőnek látszol. A jó barátaid, ismerőseid, családod, sem ismernek igazán, próbálják megfejteni titkaidat. Senki nem tudja, hogy valójában milyen tulajdonságok rejtőznek bennem, hisz rendkívül megközelíthetetlen és titokzatos vagyok. Érthetetlen dolgokra hivatkozok, vagy csak egyszerűen sejtelmes homályba burkolóm, magam és nem „adom ki” magamat. Ezzel legtöbbször nagy hatással vagyok az emberekre.

Hozzám közel kerülni csak néhány embernek sikerülhet, ők valóban kiváltságosnak érezhetik magukat. Mindezekért kissé bogarasnak, felületesnek és elutasítónak tartanak. Számomra a legfontosabb, hogy béke, nyugalom és harmónia legyen az életemben, sok-sok szeretettel fűszerezve. Fiatal éveimben legnagyobb vágyam, hogy tanár lehessek, tudásomat átadhassam másoknak.  A nyugdíjba vonulásom után ezt is elértem, mert tanítom az asztrológiát és a numerológiát. A tudás ugyanis számomra első helyet tölt be az életben. Szeretek olvasni, és sok mindent elsajátítottam az élet nagy dolgairól.

                                                      Pl.: Az asztrológiát, számmisztikát.

KERESZTNÉV
E    R    Z    S    É    B    E    T
5    9     8    1    5      2    5     2 =37=10=1

Az 1-es a legerősebb szám és mivel az 1-es szám a Napot jelképezi ezért vele együtt élni igen nehéz. Az 1-es szám arra készteti, hogy az első vagy az utolsó helyet foglalja el, attól függően, hogy személyiségét ki tudja bontakoztatni, vagy elfojtja. Olyan személyiség, aki nem vesznek bele a részletekbe. Vonzó és érzéki, a céljait sosem téveszti a szeme elől, ennek érdekében képes nagy erőkifejtésre. Meglehetősen ideges vérmérsékletű személy. Ha elérte kitűzött célját, retteg a bukástól. Ha nem jut el oda, megkeseredetté válik és szenved.

A keresztneve kezdő betűje E-betű és nagyon sok a nevemben az E betű. Erős intellektuális vibrálása van. Eszmék terjesztése, tárgyalóképesség, a szavak művészi használata, szóban, vagy írásban tanulás, információ éhséget jelöl. És színészi, szónoki képességeket, nyilvánosság előtti szereplést is. Tv.
Hiányzó számok:3,4,6
A névből valóban hiányoznak ezek a számok, de a születési képletében megtalálható, és ebben az estben nem, vesszük hiányzó számnak.

Névváltozás (Nick név)
A keresztnevem 1987-ben változtattam meg és a névváltoztatás után valóban más személyiség lettem!

Z S Ó K A
8 1  6  2  1=18=9

Szimpatikus, vonzó személyiség, aki hegyeket képes megmozgatni egy ügyért, amelynek a szolgálatába szegődött. Könnyen melankóliába eshet és eluralkodhat rajta a sorsszerűség érzése. Ő azt szeretné, ha minden ember boldog lenne, kerüli a kétes helyzeteket. Jószívű, érzelmes személyiség. Jó érzéke van a közszereplésekhez és sikeres minden olyan ügyben, ahol emberekkel van kapcsolatban, kivéve, ha az önmagáról szól. Nem szereti a nagy felhajtást, megbízható barát. A munkájában szisztematikus és kitartó.

Tarot kártya:a 18-as összetett szám a Hold

Meghallottam az ismeretlen hívó szavát. Új tapasztalatok küszöbén álltam, amikor kereszt Nevet változtatta. Figyeltem a szívem hangjára és megvizsgáltam nyugalomban a tájékozott vezető felkínált segítséget.
                                              Sorsszám, a betöltendő feladat
 
Sors 1948 =22

4-es
A 22-es mesterszáma jelzi, hogy huszonkét éves korában felébredt spirituális tudatosság, és azon dolgozott (gyakran ma még saját tudtán kívül), hogy előkészítse az alapot a jövő megvilágosodottabb népességét szolgáló ilyen jellegű intézmények számára. Őszinte, becsületes és megbízható! Nagy a felelősségérzete, és a kemény munka soha nem tudja megfélemlíteni. Az élet nem mindig könnyű, de Ő azok a típus, akit a nehézségek érlelnek.

Belső szellemi fejlődése sokkal fontosabb számára, mint az, hogy hogyan ítélik meg kívülről. Úgy gondolja, hogy azaz övé, amit megteremt magának. Kitűnő logikával már előre ki tudja következtetni a dolgok várható alakulását, ezért bármibe is kezd, nagyon hatékony, emellett nagyon jó a szervezőképessége is. Mindig előnyt jelent a csapatnak, ezért minden közösség elismer. 

Bölcs, akiről sokan úgy gondolják, mindent tud. Népszerű, aki gyűjtő a tapasztalatokat, de szívesen át is adja. Gyorsan vág az esze, jó kifejezőképessége van, és könnyen dönt. Ha valami nem érdekli, nem foglalkozik vele semmilyen körülmények között. Az élete egyetlen területén sem fogadja el az ingyen kenyeret, csak azt fogadja el, amiért valóban meg dolgozott. Fontos, hogy rendszeresség legyen az életében, különben bizonytalanná válik és elveszti a talajt a lába alól. Az a célja, hogy rendszereket teremtsen a munkájában és a magánéletében egyaránt. Tanuljon türelmet és a legapróbb részletekig gondolja át a dolgokat
                                                      Születési hónap (Mérleg)
Mérleg
Szeptember 23 - október 23.
Jellege: Levegő
Uralkodó bolygója: Vénusz

Fontos számára, hogy milyen benyomást keltek másokban.
A születési nap, mint külső megjelenés


                                                           Születési napszáma:3-as
Szükségem van a változásra, és nem szeretem, ha korlátoznak. A születésnapszámom 3-as szerencsés, mert a Jupiter száma. Sokszor úgy érzem, mintha valamiféle őrangyal védelmez és kíséri utamat. Gyakran előfordul, hogy a kedvezőtlenül alakuló helyzetekből is győztesként kerülök ki. Magánéletem a barátainak és a családomnak szentelem. Ismerőseim nagylelkű, gyengéd, szeretetteljes embernek tekintenek, társasági összejöveteleken szeretek szóba elegyedni másokkal, és a bensőséges kapcsolatodban lenni mindenkivel. Rendkívül fontos számomra az utazás, hogy világot lássak, megismerhessek másokat, megtanulhassak mindent, amit érdemes tudni. Életében az erkölcsi eszmény megvalósításán munkálkodom, csak az igazság, a valóság elégít ki, teljesen mindegy számomra, hogy milyen ügyről van szó, barátságról vagy vallásról. Nem lehet egykönnyen leszerelni kitérő válasszal, mert a hazugságot már egy kilométer távolságból megérzem.

                                                          Öregkori szám = 1948
4-es

Késő öreg koromig kifáradhatatlanul dolgozom, a felelőtlenség nagyon zavar. Még idős koromban is képes vagyok újítani, felfedezni új eszméket, új társasági körök létre hozásán fáradozom. És életem végéig mindig tanulni fogok, mert a szellemi frissességet fontosnak tartom. Mivel az öregkori számom 22-mesterszám (4) öregkoromba is dolgozok és mindenki, aki ilyen számmal rendelkezik nem is szabad abba hagyni a munkát Önálló éltet biztosítok ezzel magamnak, megfelelő anyagiakkal. Mind ezek mellett mindig ott vagyok ahol segíteni kel. Gyakran egyedül maradok, mert másoktól is azt a tempót várja el, amit ő diktál. Mindent meg kell fognia ahhoz, hogy elhiggye, hogy létezik. Kénytelen vagyok idős koromban is dolgozni. Önmagamat el tudom látni, nem szorulok általában segítségre. Munkabíró képességem vetekszik bármely fiatallal. A munkavégzés és „hasznosság tudata” tart életben. Folyton vannak terveim, ami hajt előre, mint egy generátor.

Lélek szám!

10+3=13=4

A 4-es a Lélekszámom, egy stabil életre törekszem. Meglehetősen rendezett és szisztematikus megközelítést követem a törekvéseimben. Belső vágyammal arra, törekszem, hogy másoknak segítsek, és szolgáljam, szorgalmasan dolgozom. Munkám által szeretek rendezett körülmények között szorgalmasan,és kitartóan dolgozni. A  váratlan változások nem szeretem.

Pozitív tulajdonságok: kiemelkedő tehetségem van a szervezésben, és a képes vagyok helyreállítani és fenntartani a rendet. . Analitikus elmével láthatom a legjobb megoldást mindenféle helyzetre, és általában világosan megértem a problémákat. Nagyon őszinte, és lelkiismeretes személyiség vagyok.

Negatív tulajdonságaim: akaratos öntörvényű vagyok,a szabályokat be tartom,és ezt másoktól is elvárom. Van egy tendenciám, hogy elrejtsem érzéseimet, vagy ne legyek tudatában a valódi érzéseimnek. Néha kockáztatok ezt muszáj,mert nincs a képletemben 5-ös,de sajnos sokan ki is használtak,a kockáztatásom miatt,mert sajnos meg bízok mindenkiben.  Ez még egy nagy tanulandó feladatom,hogy ne Önmagamból induljak ki,mert ez sajnos anyagi veszteséggel is jár.

                                                      Sorsmisszió életfeladat,életút

1948+10+3=26=8

Élet Path

                                                           Sorsmisszió száma:8

 

Életfeladat: Jólét és hatalom

A 8-as életútszámmal született emberek szeretnek részt venni nagyszabású vállalkozásokban, és le akarják aratni sikerük gyümölcseit. Olyan célokat tűznek ki maguk elé, amelyek megérik a fáradságot, azután nekilátnak, és meg is valósítják őket. Becsvágyók, eltökéltek, és megingathatatlanul haladnak a céljuk felé.

A 8-as életfeladattal két lábbal állok a földön, és nincs időm  az álmodozásra.

Rengeteg belső harcot folytattam magamban, ami kifelé nem biztos, hogy látszik. Vívódó, elemző alkat vagy a vágyaimat gyakran nem mertem kiélni, kontroll alatt tartottam őket. A belső tűz azonban éget, és űz. A kontrollt előbb utóbb el kell engedni, és meg tanulni szívből élni. Utam szélsőséges érzelmi viharokon át vezetett, egy békés, nyugodt kiegyensúlyozottságba.

Szenvedélyességem, végletek garmadája vár rád, nagy igazságérzettel, sok intenzív történéssel. Egyszer fent, egyszer lent. Viszont ezek az energiák gyorsan mozognak, gyorsan váltakoznak.

Néha azt vehettem észre, hogy újra és újra bejártam ugyanazt az utat, ugyanakkor lehetőséget kaptam az irányváltoztatásokra is. Kellő önfegyelemmel nagy sikereket értem el, ráadásul több utat is járhattam egyszerre, mert volt  elég motivációm. Lendület, becsvágy, impulzivitás és siker. Az időben felismertem tévedés nagy balszerencséről menthet meg. De megkaptam az erőt a nehéz helyzetek megélésére, bármikor, bármilyen helyzetben talpra álltam, és miután leporoltam magad, már mentem is tovább. Jó emberismerő,és vezetői képességekkel áldott meg a sors, és  felelősségteljes pozícióba tornáztam fel magam. Ridegnek és önfejűnek látnak az emberek, de én  ezeket a vonásokat nem vettem észre magamban. Aggodalom és visszaélések nélkül élvezem a jólétet és a hatalmat, nagylelkűen és bölcsen osztom meg családommal, barátaimmal, és embertársaimmal annak áldásait. Ritkán szólalok meg, de akkor igazán velőtrázó és megdöbbentő dolgokat mondok, mely hosszas töprengés késztethet.

                                                         Anyagiak

„Próbára nem tett életet nem is érdemes élni”

Jól bánsz a pénzzel, és amikor megvalósítod pénzügyi terveidet nagyon bőkezű vagy és sokszor erődön felül is segítesz mindenkinek. Nagyravágyó és türelmetlen habitusodból eredően állandóan keresed az üzleti lehetőségeket és a gyors meggazdagodás esélyét. Szinte a pénz bűvöletében élsz, megszállottan vágyol rá, és ezzel meg is teremted magadnak a luxus életszínvonalat. Mindig találsz valami külön utat, külön forrást, amin keresztül extra jövedelem áramlik hozzád.

               „Jómódunk valódi mértéke az, hogy mennyit érünk a pénzünk nélkül”

Tudod, hogy mit akarsz! A legjobbat, a legtöbbet mindenből. Benne van a legtöbb tűz, lendület, vágy, akarat, szenvedély, csak ezt meg kell tanulni kezelni! Mentálisan 26-éves vállig felnőtté, amikor meghatározó változás történik a gondolkodásában valamilyen fontos esemény hatására, illetve a gondolati változásaink hatására megváltozik az élete, vagy fontos eseményre számíthat. 43- 44-éves korában lelki életében, az érzelmeiben, az érzelmi mélységeinkben változás megújulás következik be. Ebben az életkortól kezdve még jobban kell figyelni teste jelzéseire, vagyis teste ekkortól intenzívebb jelzéseket ad, hogy melyik gondolat, érzelmi területtel kell még foglalkoznia.

                                                              Szerelemben

Sorsforduló
1948=22
1-sorsforduló 1970
2-sorsforduló:1987
3-sorsforduló 2012

Élete első ciklusában

sok türelemre volt szükségem. Nehéz gyermekkorom volt, mert a szülők sokat dolgoztak. Én ezt úgy éltem meg, mintha elveszítettem volna a szüleimet. De ez így is volt, mert az Apát 5-évesen veszítettem el. Gyermekkorom emlékei tudattalanomban sokáig elkísért. Ebből következően korai éveimben sok küzdelem kapcsolódót a munkámhoz és a szakmai életemhez. Azért küzdöttem, hogy megtaláljam a saját célomat és a szívem szerinti munkát. Idővel rájöttem arra, hogy csöppet sem leszek attól boldogabb, ha társamnak, vagy másnak kedvében járva azt teszem, amit ő szeretne. Az évek múlásával legyőztem a halogatásra való hajlamom, és rátaláltam olyan dologra, amit valójában teljes szívből szeretnék csinálni. Nagy esélyt kaptam a-(4) „sorstól” és megtaláltam életem munkáját, és kiteljesedtem benne.

Meg tanultam kontrolálni az érzelmeket, mer, az tudom, hogy fontosak, de mindig elbizonytalanítottak. Idővel azt is megtanultam, hogy senki ne uralkodjon felettem (2), bár ez nem volt könnyű, de

26-évesen váltam mentálisan felnőtté: életet feladatom 26=8 26+ -3 év mindig történik egy nagyobb életesemény. 23,26,29

29-éves koromban egy olyan életesemény (férjem halála) volt az életemben, amikor már csak magamra számíthattam!
                                                   Életem második ciklusában

A befelé fordulás, az önvizsgálat, időszaka volt, mert Édesanyám is eltávozott az élők sorából 36-éves koromban. Ebben az életkorban lelkileg megtört időszakomban meg kellett tanulnom, hogy meg álljak a saját lábamon. Ebben az életkorban elmerengtem azokon a rejtélyes dolgokon, amelyeket megfejteni mindig szerettem volna. Hiszen annyi minden van, amit meg kellene tanulni, és olyan sokféleképp lehet a dolgokat látni. Fejemben egy csomó érzelmes történés játszódott le, és előfordultak olyan pillanatok is, amikor távoli, elvont birodalmak tündöklő fényességébe vetítettem ki érzékeléseimet. És arra összpontosítottam, hogy vajon milyen hitrendszer lenne a legmegfelelőbb a számomra, és hogyan tudnám azt földi tapasztalásaimat a mindennapjaiban alkalmazni. Mély vallási és spirituális személyiségé váltam.
                                                Életem harmadik ciklusában

Még mindig volt tanulni valóm, mert az volt a feladatom, hogy álljak meg a saját lábamon. Ez nem volt könnyű még akkor sem, ha mindent megtettem ennek érdekében, mert sok fölösleges, félreértések nehezítették az életemet. De idővel kezdtem felismerni a mindennapi érintkezések jellegzetes viselkedési zavaraimat. Tudatossá váltam arról, miért nem akarnak az emberek érezni, vagy miért kicsinyeskednek, és ekkor már magamban is képes voltam meglátni ugyanezeket a hibákat. A viselkedési zavarok felismerésével lehetőséget kaptam arra, hogy elengedjem őket az életemből, és társadalmi érintkezéseimet egészségesebbé tettem. A másik feladatom pedig az volt, hogy teremtsem meg a harmóniát, együttműködést, az életem minden területén. Ez sikerült 39-éves koromban (1987-ben) önálló vállalkozó lettem 18-évig volt egy butikom, mert hosszú évekig erre vágytam, hogy legyen egy divatáru üzletem.

                                                               Életem negyedik ciklusában:
Sok lehetőséget kaptam. Gyors időszak ez az életem utolsó szakaszában. Ez az időszak sok élvezetes tapasztalatot is tartogat számomra. Sokat utazom utazásaim során legkülönfélébb tapasztalások és élvezetek számtalan lehetőségét hozta el számomra. Meg tanultam uralkodni az érzékeim felett.

Nagyon sokat utazom, és utazásaim során különböző érdeklődésű és kulturális hátterű emberek társaságában forgok. Élményeimet saját identitásom megismeréséhez vezetnek, és felismertetik velem azt is, hogy mi segíti leginkább folyamatos lelki-szellemi fejlődésemet. A dús fantáziámat, a kreativitásomat, a művészi (hajlamomat) a spirituális képességeimet is felerősítette.
Sok sikert is értem el eddig életem szakaszában és sokat tanultam, és tanulok a cél érdekben. Anyagilag ez az időszak kiszámíthatatlan, de kellően odafigyelek erre is és akkor a változást pozitív irányban fordítom.Ebben az életperiódusban nyílt meg, azaz út, amivel a kreatív képességeimet ki tudjam fejezni, de sokat is dolgoztam azon, hogy elérjem az életben azt, amit igazán szeretek.

De érdemes volt ezen dolgoznom. Életem végéig arra törekszem, hogy biztos alapot teremtsek a hátralévő életemhez. Felismerem, hogy kitartással és célirányos magatartással sok mindent elérhetek. Ezekben az években az otthon nagyon fontos lesz számomra, megfelelő tapasztalatokat szereztem és otthonomban új tevékenységbe kezdtem.
A sokéves tapasztalatom szerint a Numerológia, amely boldog jövőt mutat, csak egy kép a végállomásról, de ha nem ismered meg az odavezető utat, és nem indulsz el rajta, a megjósolt jövőd képzelgés marad csupán. Nem indulhatsz el egyszerre balra és jobbra is. Ha célod van, és nem csak üres vágyaid, meg kell találnod az utat, amely elvezet oda. 
Ez az írás a Numerológia tudományáról, terjedelem hiányában, csupán egy nagyon rövid, esszenciális kivonata a Numerológiai személyiség típusok tulajdonságainak. A Numerológia és a személyiségünk is ennél sokkal bonyolultabb.


Jó számolgatást kívánok mindenkinek és remélem mindenki sikerül kiszámolni a fentiek alapján, hogy mikor számíthat nagyobb életeseményre.

Köszönöm,hogy elolvasta

 

 

 

FEKETE GYULÁNÉ
ZSÓKA
Asztrológus,Számmisztikus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

NUMEROLÓGI

(Alexa, 2019.10.03 15:52)

Kedves Zsóka!
Köszönöm a tanácsadást a , tudásod most is nagy hatással volt rám! Kimagasló segítő készség van benned és érzem és tudom,hogy szívvel lélekkel segítesz. Minden területen nagy tudással rendelkezel és Én ezt nagyra becsülöm benned.

Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

Sok szeretettel
Alexa