Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Numerológia Személyiség,Sorselemzés!

2018.04.10

 NUMEROLÓGIA SORSELEMZÉS

A Numumerológia „sors”elemzés nem hagy ködös válaszokat maga után, ehelyett inkább komplett rálátással szolgál mindenki számára, illetve megoldást is mutat mindenfajta kihívás leküzdésére, hogy a legjobbat hozhassuk ki életünkből.

Ilyenformán egyetlen forrásból megtalálhatjuk a dolgok gyökerét, melyek felbukkannak és jelen vannak az életünkben. Ha egyszer tudjuk, hogy mivel állunk szemben, az egyensúlyba hozásuk is jóval egyszerűbb lesz.

Útmutatást kaptunk ugyanis mindannyian egy erős, örömteli és sikeres kapcsolat megteremtésére az életenergiájával, arra, hogy ússzunk az árral és ne ellene hadakozzunk.

Egy közeli ismerősömnek készítettem a Sorselemzését közelgő születésnapja alkalmából.  Az illető személy nem járult hozzá, hogy feltegyem a vezeték és a keresztnevét. A döntését tiszteletben tartom ezért csak a számokat írom le. Az illető Férfi!

Boldog Születésnapot Kívánok Neked Sok szeretettel

Képtalálat a következőre: „müller péter idézetek születésnapra”

Sorelemzés!

„Az embernek ahhoz, hogy boldog legyen, két dolgot kell tennie: először hinni kell, hogy van az életnek értelme! Másodszor meg kell találni, hogy mi az”.

Névszáma:78=6

Szívszáma=29=11=2

Személyiség száma:49=13=4

Sors=22=4

Születési hónapszáma:4

Születésnap száma:27

Sorsmisszió száma:35=8

Milyennek látnak mások és mit várnak tőled?

Névszámod jelentése

 Benne van a vállalt földi küldetésed, amit a vezetékneved reprezentál, és benne van az egyéniséged, amit a Keresztneved mutat meg. A teljes Névszám az esszenciája mindannak, amit a külvilágban képviselsz. Azt is megtudhatod belőle, hogy mit várnak tőled, milyen energiára van szükségük belőled, azoknak, akik közt az életed-éled. Sok esetben merőben eltérő lehet a magunkról kialakított belső kép és az a kép, ahogy mások látnak minket. Sok erősségünket, vagy gyengeségünket teljesen másképp éljük meg, mint ahogy mások megítélnek minket a viselkedésünk, vagy a megjelenésünk alapján. Jó, ha tisztában vagy ezzel a különbséggel és nem veszed rossz néven a világtól, hogy másképp tekint rád, mint az a kép, amit magadról kialakítottál eddigi életed során.

Név szám=78=15=6

Gondolataiddal természetes módon fordulsz a többi ember felé, valamint a közvetlen környezeted élők igényei felé. Együtt érző és előzékeny vagy a körülvevő világ szenvedésére és dísz harmóniára. Alapvetően visszafogott és új ismerősök társaságában váltakozva hol kicsit gyanakvó, hol kicsit hiszékeny lehetsz. A 6-os szám Névszámod miatt nem igen tudsz közömbösen félre állni, ha valakit szenvedni látsz. De légy óvatos, mert pártfogoltjaid könnyen függővé válhatnak tőled, és leszívják az energiádat. A mások iránti kötelezettségérzet természetes szerves része.

Ha meg tanulsz önzetlenül és neheztelés nélkül szolgálni, sok mindent letörölhetsz a karma tábládról. Ha, igazságtalanságot tapasztalsz, kemény vagy, akár a gyémánt, mert szerinted az élet minden szereplőjének azonos elbánás jár. E-tulajdonságodat sokan félre értelmezik. Meg nem értettségeden nagyon megsértődsz, és a hozzád közelállók ilyenkor riadtan szemlélik mély megbántottságodat, és teljesen jelentéktelen dolgokon való kicsinyeskedésedet. Nagyon fontos számodra a barátaid egy esti program, amit rokonlelkük barátaid társaságában töltesz igazán meg emelheti a lelked. Elismerő és dicsérő megjegyzésekkel könnyen befolyásolni, tudnak téged mások. Hűséges vagy azokhoz, akik ebben osztoznak veled. Gyakran azt képzelheted, hogy tudod, mi a jó másoknak. Szereted a vendégeket, különösen nálad, otthon. Romantikus és közvetlen vagy. Szeretnéd másoknak megmondani, hogyan kellene megoldaniuk a problémáikat.

 A szépség Neked a lelkedből ered.

A nevedben nagyon sok a páratlan szám (férfias energia): 1, 3, 5, 7, 9. Ez azt jelenti, hogy rendkívül független, vagy ami a Te esetedben nem probléma hisz Férfi vagy! A párkapcsolat szempontjából viszont igen, mert nagyon vágyol egy boldog párkapcsolatra hisz ki az, aki nem vágyik, de Te ezzel a sok páratlan számmal a függetlenségedet sem szívesen adod fel. Valamit valamiért muszáj feladnod.

Aktív energiával rendelkező betűk száma 2-E betű

Jól tudsz együttműködni másokkal, képes vagy mások szükségleteit tisztán felmérni. Szeretsz tényszerű dolgokkal érvelni. Inkább a stratégiai, mint az erősportokat kedveled. Túlságosan leköt azonban munkával, és a mindennapi dolgokkal kapcsolatos apró részletek, és nincs mindig kellő bátorságod önállóan kezdeményezni.

 Minden részletet el akarsz rendezni, mielőtt lépnél. Ez a tétovázás pedig blokkol, és tehetetlenségig is vezethet. Ha ilyenkor rágörcsölsz a dolgokra, általában rossz döntéseket is hozol, amiket később megbánsz. Vezetőként a jó meglátásaidat nem mered felvállalni, és elveszel a részletekben. A hobbid lehet a tánc, vagy valami művészettel kapcsolatos elfoglaltság, ahol teljesen kikapcsolhatsz, és új inspirációkra lelhetsz.

Rejtett szenvedély száma 5

A Nevében nézem meg, hogy a számok hányszor fordulnak elő és az lesz a rejtett szenvedély száma. A Te esetedben a rejtett szenvedély számod 5-ös. Te egy kalandor vagy szeretsz az utazni, szereted a változás és az új kihívásokat, és rendkívül sokoldalú vagy!

A szabadság iránti vágyad rendkívül erős, ezért oda kel figyelned arra, ha valamit elkezdesz, azt fejezd is be. Lehet, hogy túl sok minden érdekel, ami megnehezíti azt, hogy sikeres legyél bizonyos területeken.  Az elkötelezettség a kapcsolatokban és a munkádban az alapvető követelmény, mert az adja számodra a boldogságot.

Szerelemi ügyekben

Könnyen és gyorsan alkalmazkodsz, mert úgy gondolod, akkor vagy szerethető, ha mások elvárásainak megfelelsz. Figyelmes és védelmező, vagy akinél az érzelmi harmónia előfeltétele a szexuális élvezetnek. Amikor viszont a kapcsolatodban megjelenik a bizalmatlanság, racionális mértékben birtoklóvá és féltékenyé is válhatsz. Nagyon alkalmas vagy a családi életre sőt, szükséged is van rá ahhoz, hogy életed minden területén a lehető leghatékonyabb lehess. Született gondoskodó vagy, aki természetes hajlammal rendelkezik mások igényeinek kielégítésére.

Az otthoni harmóniádat talán csak az első házasságodat követően sikerül megvalósítani. A 6-os névszámmal nagyon oda kel figyelni vagy is óvatosnak kel lenned, amikor egy kapcsolatban bele mész, mert könnyen káros és egészségtelen kapcsolatbab bonyolódhatsz. (azt hiszem Te is így jártál).

Gyermekkorod-emléked tudattalanodban még most is el van tárolva, ezért erős hajlamod van a munka szabotálására. Ebből következően korai éveidben sok küzdelem kapcsolódhat a munkádhoz és a szakmai életedhez. Ezen a fájdalmon azonban neked kell átverekedned magad.

Egészség: túl sok aggodalom és nyugtalanság miatt gyomor rendellenességre vagy hajlamos. Ha elutasításban van részed, problémák adódhatnak a szívvel és a vérkeringéssel.

 Erősséged: kiegyensúlyozott harmonikus ember. Meg hallgatsz másokat.

 Gyengeséged: szívesen elkerülöd a konfliktusokat. Sokszor nincs elég önbizalmad.

6-éves korodban

Az Z. E betű 8+5=13= 4

5-ös személyes éved volt 1981-82 április 27-ig. Ebben az évben váratlan fordulatuk jelentős változások éve volt. Elérkezett az ideje, hogy múltbéli dolgaidat felszámold, és új irányba tereld az életedet. Sok új baráttal ismerkedsz meg. Iskolába mentél szeptembertől itt valóban új barátaid lehettek.

A 14-es karmikus adósság száma, amit 5-éves koráig éltél. Nem könnyű főleg egy kicsi gyereknek törleszteni a karmikus adósságát. A fő kulcsa a 14 karmikus adósság azonban elkötelezettség. Az élet hasonlít, egy hullámvasúthoz. Ez így volt, mert 2-éves voltál, amikor megszületett a testvéred. Ez több mint 3 évig tartott. Ez is egy viharos időszak volt számodra! Túl sok változás, nem könnyű kezelni főleg egy 2-éves gyereknek egy sor drámai változások (jobb vagy rosszabb)!

A 13-as karmikus szám és ezt 6-évesen nem könnyű megélni,de a  lényege, hogy nem hagyott ellustulni. A kitartás és az eltökéltség a kulcsa annak, hogy megtanuld a 13-as felkínált leckét.

4-es Eszencia szám: a 4-es a munka és a fegyelem szám 6-éves gyereknek nem könnyű megélni az egyensúly a legfontosabb, ebben az időszakban. Ebben az életkorban rá kényszerültél arra, hogy kiállj Önmagáért, mivel magadra maradtál az élet nagy viharaiban. A nehézségekkel szembe kellet nézned, és le kellet győznöd azokat! Biztos vagyok abban, hogy le tudtad győzni, mert előtted nincs titok, mert Te a dolgok mélyére nézel és mindent kifürkésztél. Nagyon nehéz lehetett Téged becsapni már gyermekkorodban is. Amit titokban tartottak a szülők, vagy a tanárok az volt a legvonzóbb számára. A szeptemberi iskolakezdés kicsit nehézkes volt, de egy pár hét és beilleszkedhettél az iskolában mivel kiapadhatatlan tudásszomjaddal, kutató elméddel könnyű volt be illeszkedni. Tanárok, ismerősök, szülők bár mit is kérdeztek tőled nem mondtad el mivel a titkokat megőrzöd Önmagadban!

15 éves korodban

I, R

Ebben az életkorban, a környezetedben durva ellenségeskedés uralkodhatott. Idegi feszültségek, hirtelen váratlan változások, egészségügyi problémák akár lelki problémák. 16-éves korodtól késztetést éreztél arra, hogy Önmagad fegyelmezd, hogy nagyobb harmóniában élj a belső bölcsességeddel.

1990 április 27 től 91 április 27-ig

Szintén 5-ös személyes éved volt fentebb ezt már leírtam.

Neved kezdő betűje: S

Analóg a kígyóval, bölcsességet, ősiséget, csábítást, vagy érzékiséget, egyfajta hullámzást, lüktetést mutat. Az „s” még a szerzés betűje is. Az „s” azt is jelzi, hogy hamar kiszúrod, és okosan kezeled az üzleti lehetőségeket. Felfelé törekvő, nagy célokat kitűző, ezoterikus érdeklődésű, spirituális beállítottságú vagy és hatalmas alkotóerővel vagy megáldva, de olykor heves érzelemkitörésre vagy hajlamos, amellyel elronthatod az elért eredményeidet.

A Neves kezdő betűje nem csak az S betű „Sz is ez a kapcsolati betű, de munkakapcsolatot jelez. Sz.:  törekvő, nagy célokat tűzöl ki, nagy alkotóerővel vagy megáldva, de olykor heves érzelemkitörésre is hajlamos lehetsz, amellyel elronthatod az elért eredményeit. Sok ilyen betűvel rendelkező embernek fontos, hogy a munkájában sikeresen együttműködjön másokkal.

Hiányzik a T: áldozat betűje: neked nincs a nevedben, és Te vagy mindig az áldozat! Nem kényszerít a „sors” Téged arra, hogy átvállalj, olyan felelősséget is, ami nem kimondottan a sajátod mégis cipeled mások helyett! Ne cipeld, tedd le nem a Te dolgod! A nevedben van 2-es, de hiányzik, a T betű éld azt a két betűd, és akkor nem kel cipelned senki terhét, és nem kel, hogy áldozat legyél! Oké?

D= A szülői házhoz, különösen az anyához, az anyai mintához való kötődést mutatja. Ugyanakkor az apa és anya, családi béke fontosságát is jelző betű. Nincs, mindenkinek a nevében a D-betű neked sincs ezért egyértelmű, hogy Te családi békére vágytál, de ez sajnos nem volt az otthonodban!

M= Az M társas kapcsolatok betűje. Három szára az Én-Te-Ő kapcsolatot szimbolizálja. Az M-betű sincs, mindenki nevében a tiedben sincs ezért, ha majd leírod, megnézem, hogy melyik szára magasabb. B=házasság betűje is hiányzik!

Karmikus adósságod

Hiányszámok a nevedből

Hiányzó számok:2-4-es szám

Karmikus adósságod

A hiányszámok olyan energiák, illetve azoknak a hiánya, amik nem találhatóak meg egyáltalán a neved betűinek rezgései között. Azt jelenti, hogy az adott szám által képviselt életterületen nem vagy birtokában a kellő értékítéletnek, ami hajlamossá tesz bizonyos szélsőségekre a meghatározott életterületeken.

 A hiányzó szám tehát nem csupán annyit jelöl: vedd tudomásul, hogy ilyen jellembeli hiányosságaid vannak, ez így túl egyszerű lenne, hiszen visszapasszolnád a „sorsnak” a labdát azzal, hogy ilyen lapokat osztott, ezekkel tudsz gazdálkodni. Sajnos ez nem így működik. Ahol a hiány, ott feladat tehát jól figyelj erre oda. Miért is fontos, hogy ne hiányozzon egyetlen szám sem? Mert minden ember úgy teljes (és nem tökéletes), ha mindenféle rezgés jelen van életében, mert a világ így kerek. Néha ilyen vagy néha amolyan, mikor melyik oldaladnak kell megnyilvánulnia.

2-es hiányzó számod

A 2-es szám hiánya a nevedből: nehezen megy a részletek kidolgozása, lényegtelen dolgokkal nem szeretsz foglalkozni, s ez visz bele a bajba! Azt mind annyian tudjuk, hogy az „ördög” a részletekben lakik, vagyis néhány lényegtelennek tűnő momentum figyelmen kívül hagyásával komoly hibákat véthetsz, akár a magánéletedben akár a munkahelyeden!

A 2-es a figyelem, a gondoskodás száma, ennek hiánya miatt nagyvonalúvá tehet, tesz, sőt felületessé. Mindenkinek szüksége van bizonyos Nő jellemzőkre, melyek befogadóvá, empatikussá tesznek. Ha, el szeretnél érni valamit az életben, szeretnéd, hogy a családtagjaid számítsanak rád, hogy képes légy a megoldás keresésére, a viszályszítás helyett, ezen a területen kell rádolgoznod. Itt vannak ugyanis a feladataid. Ha szeretnél egy békés életet már miért is ne szeretnél, hisz mindenki erre törekszik. A 2-es szám hiánya a nevedből sok esetben hirtelenné, meg gondolatlanná tesz, tudatosan törekedj arra, hogy döntéseid előtt végy egy mély levegőt és ne indulatból cselekedj. A régi öregek mielőtt döntöttek volna mindig azt mondták, hogy gondolkodom rajta, vagy alszok rá egyet, és majd visszatérünk rá. Sokkal méltóbb hozzád.

4. szám

4-es hiányzó számod

A 4-es szám hiánya a szervezetlenségre látszatát kelti, ami talán nem is annyira látszik hisz a személyiség számod 4-es. A 4-es hiány ugyan úgy nem jó, mint a 7-es hiánya nélkül. A 4-es az földi kapaszkodó a 7-es az égi. Ha nincs biztonság, szilárd elképzelések, az anyagi világban való előrelátás terén léphetnek fel gondok. Azért írom, hogy léphetnek fel gondok, mert nem törvényszerű mivel Neked van 4-és 7-es is így meg van a földi kapaszkodód és az égi is. Tervezni tudni kell, hogy ne folyannak szét a napok, legyen stabil keret, amihez tartani tudod magad. Az”ahogy esik, úgy puffan” szemlélet nem jelent egyet az égi csatornákra való csatlakozással. A felső erők is csak, akkor állnak melléd, ha megteszed a magadét, ha életed tudatosan helyezed egy bizonyos sínre.

4. szám

Hiánya azt is jelzi,hogy korábbi életed-otthonod és a családi életed nem volt olyan hely, ahol jól érezted volna magadat, vagy biztonságos lett volna az otthonod. Hogy meg tudtad volna tapasztalni a békét és a kényelmet, hogy lett volna egy szép otthon és körülötted egy szép családi élet van valami, amit soha nem kaptál meg és soha nem a tapasztaltál meg.

Ebben az életben, azért jöttél, hogy tanuld az érték a családod és az otthonod és, hogy mennyire fontos, hogy hozz létre egy biztonságos és nyugodt otthont! Talán ebben az életben, be kell mutatni a sok lehetőséget, hogy javítsz a családi kapcsolatokon és biztosítod a stabil és biztonságos környezetet szeretteidnek. 2016 bán 4-es személyes éved van kész az otthonod a vállalt karmád le is dolgoztad, mert biztosítottál Önmagadnak és a leendő családodnak egy meleg békés otthont.

Párkapcsolat hiányzó számok a Névből

Mindenkinek vannak előző életből hozott karmikus leckéi, melyet erre az életre bevállalt. A karmára a számmisztikában elsődlegesen azok a számok utalnak, melyek hiányoznak születésünkkor kapott nevünkből.

A Nevedből a 2-és a 4-es szám hiányzik:2+4=6

6-os karma szám

Előző életedben nem igazán alkalmazkodtál családtagjaidhoz, és nehezedre esett felvállalni a házassággal járó személyes felelősséget. Talán felelőtlen vagy ellenszegülő voltál, és bánatot okoztál a hozzád legközelebb állóknak. Ezért ebben az életedben - a karmád miatt - pontosan olyan lelki szenvedéseken mész keresztül, amilyeneket előző életed során te magad okoztál másoknak. A szerelmed lehet, hogy nem akar felvállalni, vagy ellenzi az esküvőt, ami számodra olyan fontos. Az is lehet, hogy folyamatosan bizonytalanságban tart, és soha nem tudod, hogy melyik pillanatban vet véget a kapcsolatnak. Felelőtlenül viselkedik, és gyakran érzed, hogy csak magadra számíthatsz.

Megjegyzés

A hiányszámokat leírtam, de valójában 2-es a szívszámod, és a személyiség számod 4-es. De attól még hiányszámnak veszem, de elképzelhető, hogy a két számnak nem érzed a hiányát, mert a név számod vég összegében ott van. Gyermekkorodban értek sok megpróbáltatások, és nem hiszem, hogy ki fejlődött az önbizalmad. Azt viszont tudnod kel, hogy Te akartál ebben a családban leszületni, mert úgy érezted, hogy csak így tudsz fejlődni. Az igaz, hogy Te akartál leszületni, de a nevedet nem Te határoztad meg, hanem a szülők. De a súlyát Te cipeled.

Nagyon érdekes a Név számotok Neked is és testvérednek is megegyezik. A születési napszám, évszám, hónapszám nem, de mindkettőtöknek ugyan azok a számok jelennek meg!

A testvéred név száma:87=15=6

A testvéred lélekszáma:38=11=2

Személyiség száma:49=13=4

Életfeladata:35=8

Sem a testvérednek sem Neked nem tűnik fel, hogy mindketten túlzásokba eshettek vagy súlyos mulasztásokat követtek el, és ezt egyikőtök sem veszitek észre. Mindkettőtök harmóniára és közös fejlődésre tanítsátok egymást. Helyesebben tanítanátok, de mivel mindkettőtöknek megegyezik a száma így nem igazán tudtok egymásnak segíteni. Mindkettőtöknek a gyermekkorából adódóan van lelki problémátok, talán sőt biztos, hogy azért nem tudtok segíteni. Talán Te tudsz segíteni, mert Te 27-én születtél ebben a születési napszámban ott van az elfogadás (2-es) míg a testvéredben ez nem található meg, és ráadásul 14 én született (1-es) ez a Nap száma és a 14 az karmikus szám!

Akik a legközelebb vannak hozzánk, azokat ismerjük a legkevésbé.

Szívszám=29=11=2

A 2-es szám a Hold a legnőiesebb szám ezért gyakran túl elnéző vagy szinte mindenkivel. Belső szilárdságod az együttműködésben, az érzékenységben és a tapintatos cselekedetekben rejlik. Hangulatod és érzelmeid változékonyak, és a belső hatásokra nagyon fogékonyan reagálsz. Hamar megijedsz, könnyen meg bántódok, és könnyen szerelembe esel, de ezek az érzelmek olyan hamar el is múlnak, ahogy létre jöttek. Nehezedre esik, hogy spontán módon kifejezd néha a véleményed.  Vannak esetek, viszont amikor tapintatod nem engedi, hogy valódi érzéseidet ki mond.

 Ez egy türelmes rezgés, de ha túlságosan szívélyes vagy, az emberek komolyan visszaélhetnek vele, nem várt károkat okoznak neked!  A legfontosabb hidak, amit igyekszek kiépíteni az ég és a Föld, a lelki az anyagi világ közötti hidak. Mivel 2-es a szív számod ezért különösen fontos, hogy minden nap meg tud teremteni a zavartalan időt a meditációra.

2-es lélekszámmal társul, képessé válsz lelki társad megtalálására, hiszen az utóbbiak (mármint a 2-es lélekszámmal) tudod, hogyan lépj túl hibáidon és félelmeiden.

A 2-es szám szimbolikus és metafizikai tudás tanulmányozásával tovább erősítheted a természetedből adódóan erős spirituális pszichológus ezért kiváló médiummá válhatsz. E képességeid használatával kapcsolatba lehetsz bizonyos fenntartásaid olyan előző életbeli tapasztalások miatt, amikor büntetést kellett elszenvedned amiatt, hogy pontosan előre jelezték volna a hatalmon lévők érdekeivel ütköző eseményeket.

Lelki próbatételek

Érzékenységednek köszönhetően vágysz egyfajta misztikus tapasztalatra, de ez lehet csapda is. Hajlamos vagy ugyanis eltávolodni a földi problémáktól, illetve letagadni a nehézségeket. Ha a spiritualitás menekülésként jelentkezik az életedben, ahelyett, hogy a lelki fejlődésedet szolgálná, akkor rossz úton jársz. Előfordulhat, hogy éteri magasságokban keresed a boldogulást, és igyekszel elmenekülni a konfliktusok elől. Ilyenkor befolyásolhatóvá válhatsz, és fenntartások nélkül hiszel annak, aki megvilágosodást ígér számodra. Szinte függővé válsz egy-egy spirituális tanításnak vagy guru személyének

Szerelem

A 2-es szívszámod miatt, valószínűleg könnyen eluralkodik rajtad az önbizalomhiány, így a megfelelési kényszer is, ami megnehezítheti, hogy boldog párkapcsolatot alakíts ki. Hajlamos vagy az Önbecsapásra is az érzelmi és a szexuális kapcsolatok vonatkozásában. Ne nézz el mindent a másiknak, és főleg ne hagyd, hogy rosszul bánjanak veled. Nem okoz gondot, hogy kifejezd a benned lakó szeretetet és kedvességet, de mindezt el is várhatod a másiktól. Fontos számodra, hogy a szerelem lágy, gyengéd és finom legyen. Fontos számodra a belső értékek, de külső és a szépség is bár az nem annyira, de a belső értékek annál inkább fontosak. Alapkövetelményed, hogy megértő és együtt érző legyen.

Jelszavad: béke mindenáron! Nos, ez a mindenáron az, ami nem visz jó irányban. Legyen béke, mert az valóban fontos számodra, de nem minden áron, és nem mindenki megelégedésére. S ebben benne vagy Te is! Csak azért a rövidebbet húzni, hogy ne legyen belőle vita? Nagy hiba! Talán már észre is vetted mennyire akarat gyengévé váltál. Inkább lemondasz a saját kívánságaidról, véleményedről, csak ne legyen háborúzás: Maradjon fenn a béke, ha látszólagos is. Nem biztos, hogy jót teszel magadnak, hiszen a visszafojtott érzelmek egyszer csak agresszió formájában törhetnek ki.

Megjegyzés

A 2-es miatt erősen kishitű vagy! Azt gondolod, a győzelem nem szeret melléd állni, a vesztesek oldalán is élni kel valakinek. Igazad van! Mindenkinek meg van a saját igazsága, amit egy igazi diplomata tiszteletben tart vagy is Te! És mi van a saját igazságoddal? Ne félj hallatni a hangodat, azzal a szerénységgel és alázattal, amivel megtalálod a Teremtőt!  A bajok nem oldódnak meg maguktól, ne várd, hogy nélküled elsimulnak.

Most a saját problémádat írom le neked, hisz tudom, hogy mások gubancain szívvel lélekkel oldasz! Háttérből támogatni nagyon kényelmes dolog, de meg kell tanulnod nem halálra rémülni, ha egyszer véleményt kell nyilvánítani. Érzed, egyedül nem állsz meg a lábadon, szükséged van egy erős személy energiájára!

Jól nézd, meg viszont kivel kötöd össze az életed, egy hasonló gyenge karakter mellett nem leszel sikeres.

Sajnos Téged könnyen be lehet csapni és a becsapás áldozata leszel, mert Te azt hiszed el, amiben hinni akarsz, sokszor sajnos nem érdekelnek a tények, és egyszerűen elhiszed, amit el akarsz hinni. Nagyon nyitott és nagyon intuitív vagy, és spirituális beállítottságú, de sokszor nem vagy képes különbséget tenni abban, hogy mi az igaz és mi nem, mi a használható és mi nem-mert mindent elhiszel, ami jól hangzik.

Vagy is azt hiszel el, amit el akarsz hinni! Biztos vagyok abban, hogy volt már olyan kapcsolatod, hogy elhitted, amit mondott, pedig, ha jobban odafigyeltél volna, vagy le vennéd a rózsaszín szemüveget, akkor tisztábban látnál. Nagyon figyelj oda, hogy kivel szeretnél házasságot kötni, mert könnyen áldozat lehetsz. Sajnos volt már ilyen ügyfelem igaz Nő, de tök mindegy, hogy férfi vagy nő azért vették el feleségül, vagy azért ment hozzá, hogy ő is olyan jólétben éljen. De ő ezt nem vette észre! A „szerelem vak”! És nem vette észre vagy is Te sem veszed észre, hogy később nem Te vagy a fontos számára, hanem amid van vagy a lelked. Ne hagyd viszont, hogy magad alá gyűrjön a helyzet, aki hagyja magát kihasználni, hamar értéktelenné válik!

29,11-es összetett szám, de csak a 11-es mester számot írom le röviden.

11-es mester szám

Felébredt a 11-es lélekszám miatt olyan képességekkel rendelkezel, hogy belső síkon dolgozz, és onnan tudatosan áthoz olyan információkat, amelyek gyakorlati alkalmazása hasznos számodra. Határozott, bátor, energikus, vagy könnyen kivívod mások tiszteletét és csodálatát. Képes vagy érzelmeidet kifejezésre juttatni, ezért nem szenved hiányt szeretetben. Megvan rá a képessége, hogy másokat ösztönözzön megfelelő példa mutatásával. De vigyázz, mert a lélekszámod 2-es az Nőies energia, de a 11-es mester szám miatt könnyen előfordulhat, hogy olyannyira befelé fókuszálsz, hogy közben elveszíted a gyakorlati érzéked. A 11-es mester szám az első mester szám és ez könnyen kibillent a lelki egyensúlyodból. Sok kiváló csatorna, médium képletében foglal el kiemelkedő helyet a 11-es szám. Gyógyítással is foglalkozhatol a 11-es mesterszámmal főleg a 2-es lélekszámod miatt. Szeretetnéd megosztani másokkal a sok szenvedést, amit életedben átteltél. Megvan rá a képességed, hogy másokat ösztönözzön megfelelő példa mutatásával.

Lelki szinten: 2 éves,11, éves és 29-éves korodban éltél át.

2-éves korában a Z és az F betű volt a tranzit átvonulás.

 A Z AZ 8-év az F -6 év. 8+6+=14

A 14-es karmikus adósság száma, amit 5-éves korodig éltél. Nem könnyű főleg egy kicsi gyereknek törleszteni a karmikus adósságát. A fő kulcsa a 14 karmikus adósság azonban elkötelezettség. Az élet hasonlít, egy hullámvasúthoz. Ez így volt, mert 2-éves voltál, amikor megszületett a testvéred. Ez több mint 3 évig tartott. Ez is egy viharos időszak volt számodra! Túl sok változás, nem könnyű kezelni főleg egy 2-éves gyereknek egy sor drámai változások (jobb vagy rosszabb)!

Személyiségszám=49=13=4

4-es

Átlagon felüli akaraterővel rendelkezel, feladataid elvégzésével ki szeretnél tűnni a tömegből, az átlagból. Megbízható és precízek, de kemény arcot mutatsz a külvilág felé. Kínosan ügyelsz arra, hogy feladataidat maradéktalanul ellásd. Nem ismersz lehetetlent, a legnehezebb feladatok is csak kihívást jelentenek számodra. Nemcsak saját magaddal, hanem másokkal szemben is maximálisak az elvárásaid. Pontosan követed az utasításokat, tiszteled a törvényeket, betartod a szabályokat 4-es fegyelem! Mindig rend van körülötted igaz, amolyan „sarkos" rend, amivel gyakran mások idegeire metsz! De rád bárki, bármikor számíthat.

Sajátosságaid közé tartozik, hogy mások mindig nyugodtan megbízhatnak benned. Szívesen lennél fontos és nélkülözhetetlen, gondoskodsz arról, hogy minden erőmentesen folyjon. Mindenkinek figyelni kellene rád. A családban is az a kívánságod, hogy feltétlenül a középpontban legyél. Minden dologban a békére, a rendre és a harmóniára vágyakozol. A káosz minden formájában rendet szeretnél teremteni.

Társadalmi élet: A Négyesek a törvény és a rend lelkes hívei, hitvallásuk szerint mindenki maga felelős azért, hogy mire viszi az életben.

Üzleti élet: Egyenességedről és hosszú távú elkötelezettségedről híres lehetsz. Legjobban a bevett szokások szerint működő környezetben teljesítesz.

Művészet: A művészi önkifejezés számodra inkább mellékfoglalkozásban vagy hobbiként és nem főfoglalkozásként jelennek meg. Hajlamos vagy a pesszimizmusra, a megkeseredésre. Nehezen változtatsz, azt hiszed, ha sokat dolgozol, boldog leszel. Nem!

Legnagyobb problémád: Önbizalomhiányból adódó pesszimizmusod, bevonzza a negatív energiákat. Hajlamos vagy a szenvedésre.

Megjegyzés

A 4-es személyiség számod azt is jelenti, hogy azért dolgozol sokat, hogy tiszteletet és elismerést szeretnél kivívni, de vigyázz, az emberek ritkán értékelik nagyra a munkamániádat. Tudod, mit gondol rólad a külvilág? Ha ennyire terhelhető vagy, akkor terheljük! És minden munkát rád bíznak, mert bírod és számodra az a kihívás, ha teljesíthetsz. Azt mutatod a külvilágnak, hogy Te egyedül is kiválóan boldogulsz mindent meg tudsz teremteni magadnak, nincs szükséged másokra.

Kinek akarsz Te megfelelni? Az embernek ritkán okoz igazi élvezetet, ha hajthat, mint egy igásló! Belső elvárásod valóban ez? Kiváló meglátásaid ejtenek csapdába sokszor, mert úgy gondolod, ha Te látod az összefüggéseket, akkor mások is. Képességeid alkalmassá tesznek a vezetésre azonban jobb, ha csak magadra ura maradsz. A képletedből látom, hogy valóban meg tudsz állni a saját lábadon, de neked kel eldönteni és meg kérdezni Önmagadtól, hogy muszáj ezt csinálnod? Sajnos én is ilyen voltam, vagyok, de híd el, hogy ez nem jó így. A születési éved, amit még később elemzek az is 1975=22=4 Ezzel a számmal is dolgozhatsz, húzhatod az igát, sőt még öreg korodban is dolgoznod kel, mert a 22-es mester szám miatt nem állhatsz le a munkával.

13 éves korodban 1988 április 1989 április születésnapodig.

I= Ez egy érzékeny időszak volt: idegi feszültség, egészségügyi problémák: hitelen és váratlan fodúlatok, a családban és az iskolában egyaránt.

R= Ebben az időszakban drasztikus hullámvölgyek felborították az érzelmi egyensúlyodat.

3-as személyes éved volt: Az ihletett önkifejezés időszaka ez, amikor életre kellhetnek olyan alapvető művészi hajlamaid, mint a tánc, a festés és az írás. 

Az érzelmek teljes skáláját megélhetted, mélységeket és magasságokat.

             

Keresztneved 6-os

A családi harmónia keresése jellemző rád. Ha nem sikerül neked megtalálnod életed párját, akkor bizony magadba zárkózol. Intelligens, könnyen alkalmazkodó ember vagy a 6-os Vénusz, szerelem. Nagyon romantikus vagy, aki nyers viselkedésed álcája mögé bújsz, vagy éppenséggel bolondozol.

Mély érzelmekre vagy képes, miközben nem veszíted el a fejedet. Ha hosszú ideg kényszerülsz az érzéseidet rejtegetni, valóban hideggé válsz. Nagyon erős a családszereteted, is és az emberiség jobbá válásával kapcsolatos idealizmusod és bizakodásod mások szolgálata felé terel. Bár örömödet leled a kényelemben és a harmonikus környezetben, megelégedettségedhez luxusra nincsen szükséged. Ez a szám arra sarkall, hogy tegyél valamit másokért. Az önzetlen szolgálat útja ez, viszont, mivel túl fogékony vagy a körülötted lévők szenvedésére, hajlamos lehetsz magadra venni mások terheit, amivel sokat árthatsz magadnak. Vigyázz, hogy pártfogoltjaid ne szívják le energiáidat!

Keresztneved kezdő betűje: F=6

Férfias betű, érzelmi aspektussal fűszerezve. Férfiaknál a férfiassághoz (önmagukhoz) való viszonyt, jelöli.

Keresztneved utolsó betűje: C

A kreatív sugallatok későn és nem a saját eredetiségedből, hanem más forrásokból érkeznek. KB 33-éves korodban 2007-2008-4-es 5-ös személyes éved volt.

33-éves korodban Y-F

Y Lelkileg mélyebben élheted meg ezt az időszakot: új baráti kör vagy munkatársi kapcsotok alakulhattak ki. Ebben az időszakban sokat gondolkodtál, hogy hogyan látod az életedet és milyen döntéseket hoztál.

F Az intuitív és érzékeny oldalad érvényesült ebben az évben, de nem adja meg a választ, hogy mit szerettél volna az élettől stb.

7+6=13 karmikus adósság száma.

A 13-as karmikus adósság számmal nagyon nehéz volt elérni bármely feladat. Akadályok merülhettek fel és le kellett küzdeni, újra és újra stb.

Célok megvalósítása

Ez az év az eszmék, célok és álmok fizikai tettekké való átalakításának ideje volt. Az év felerősíti a férfias energiamintákat, kihangsúlyozva az egyéniséget, a bátorságot, az önbizalmat. Férfi képletében aktiválódhattak a kora gyermekkorhoz kapcsolódó tudattalan emlékek. Felszínre jöhetnek az Apjával, más férfiakkal vagy saját férfi éneddel kapcsolatos emlékeid. Ezeket az emlékeket fel kellett volna  szabadítani a tudattalan fogságából. Ez az év általánosságban olyan tevékenységeket és helyzeteket vonz, amelyek nyomást gyakoroltak rád, hogy szembenézz a belső konfliktusaiddal.

Összetett szám 33-as

A legszívesebben az egész világot átölelnéd. Mindenkit megszabadítanál a problémáitól. Szeretsz mélyen elmerülni mások lényében függetlenül attól, hogy kivel teszed ezt. Tanácsaidat komolyan kell venni. Szívesen vagy környezetedben gyerekek, állatok és barátságos emberek, s szeretnél a természetben lenni. Az életet másokkal együtt szeretnéd élvezni.

Kifejezési szám Keresztnév + születési évszám

Ez arról ad felvilágosítást, hogyan fejezhetik ki magukat a legjobban az érintett személyek, mire terjed ki az érdeklődésük és mely területeken érzik magukat a legjobban, mely területen vehető észre tehetsége és adottsága, és hogyan fejleszthetők ezek optimálisan.

Kifejezési szám Keresztnév + születési évszám

6+4=10=1

A legjobban saját eredeti elképzeléseiden keresztül tudod magadat kifejezni, és kerülnöd kellene mások utánzását.  A legegyszerűbben ez úgy sikerül, ha mindig van lehetőséged arra, hogy a dolgokat saját magad szervezed meg és Te legyél benne a vezető is. Ötleteidet át kellene adnod másoknak is, hogy ők is foglalkozhassanak ezekkel. Számodra az a legjobb, ha Te tartod a kezedben a gyeplőt, és így pozitív módon használhatod ki uralkodói hajlamaidat. A tervek, elképzelések és ötletek írásos formába öntése jó önkifejezési lehetőséget kínál számodra.

Vezetéknév hozott feladat=9-es

A családnév, vagy más néven vezetéknév olyan, mint egy örökölt feladat, egy küldetés, amit a világban kell betöltened. Gondolj csak az uralkodói, vagy nemesi családokra, milyen jelentőséget tulajdonítottak a névnek és a családi címernek. A saját családneved is legalább ekkora erővel rendelkezik. Légy büszke a feladatodra, légy büszke a családodra, mert ez adja meg a gyökereidet ebben a földi életedben. Ha nem tudsz azonosulni a családneveddel, akkor gyökértelennek, kitaszítottnak érezheted magad.

A család jelenti a földi életben az otthont, a biztonságos és stabil hátteret.  A családnévvel vállalt feladat nem olyasvalami, amit mindenki tud rólad, ez sokkal inkább a saját titkodat képezi. Mivel a családnév akár többször is változhat az életed során, ezért vele együtt a feladatod is változik, de a születési családneved küldetése életed végéig veled marad.

9, örökség-szám

Édesapádtól kaptál egy uralkodó, természetet, büszkeséget, nemességet, méltóságod mind-mind arról tanúskodnak, hogy kiváló érzéked van a nagyság iránt. Gyors felfogóképességed és éleslátásod akkor működik legjobban, amikor a valóság felé fordulsz. Minden részletre figyelsz, érzed az emberek rezdülését, könnyedén átlatol a szitán, igazán nehéz becsapni téged. Kiemelkedő szellemi és spirituális képességet.  Magaddal hoztál egy mélyről jövő hitet az emberiség boldogabb jövőjével kapcsolatban. Tudod, hogy a szeretet és az egymás segítése által elérhető egy magasabb boldogság szint. Idealizmusod és törekvéseid az univerzumban működő magasabb kozmikus erők ismeretéről tanúskodik. Ihletett képeid, zenéd, írásaid, lelki tudásod és vezetői képességed által felkészítheted az emberiséget a változásra.

Stressz számok a személyiségedben

A stressz kihangsúlyozzák a számok közötti különbségeket, segítenek meghatározni, segítenek meghatározni az összehasonlított számok rezgésminősége közötti feszültséget. Olyan feszültségi, vagy szembenállási pontok, amelyek feloldása szükséges. Legtöbbször nem szívesen látjuk ezeket a megnyilvánulásokat. De, ha felismered őket módodban áll elengedni őket, de ha ezt nem teszed meg, akkor továbbra is a saját negativitásod áldozatai maradhatsz.

2-4 =stressz számod 2

A munkád és másokkal kapcsolatos elvárásaid kerülnek konfliktusba egymással. Meg kell tanulnod mindkét oldalt tisztán és objektíven szemlélned. Ha, fejleszted az intuíciódat, akkor úrrá lehetsz a határozatlanságodon. Könnyen beleesel az anyagi javak és a teljesítmények iránti túlzott figyelem csapdájába. Hagyod, hogy lehúzzanak az apró részletek, megakadályozza a munkád befejezését. Önbizalom hiányod Önmagad gyártott apró kifogások és kicsinyes szabályok mögé rejted. A szabályokat szereted betű szerint betartani (4-es) mint céljaid elérése érdekében konstruktívan alkalmazni.

4-6=2

A munkával (-4-fegyelem) és az otthonoddal (2-) kapcsolatosan lép fel érzelmi feszültség különösen gyermekkorodban, de felnőtt korodban is. Gyermekkorodban, kamaszkorodban folyamatosan azt érezhet, edd, hogy sarokba szorítottak volna. Nagyon figyelj oda, mert birtokló és ír így társat, barátokat vonzol be az életedben. Azt hiszem, hogy ez már be is következett, mert mindig olyan kapcsolatot vonzol be, aki nem nőtt fel a családalapításhoz. Ha a belső kétségeiddel sikeresen megbirkózol, észreveszed, hogy jó szervező (4- fegyelem) és jó társ (2-) vagy akkor képes leszel bevonzani a hozzád illő társat is. A nyilvánosság előtt egyfajta álarcot öltesz, vagy is más mutatok a külvilágnak és más arcot mutatok Önmagadnak. Ez így rendben is lenne, de ha a külvilágnak kemény arcot mutatok (4-), ha haza térsz az otthonodban nagyon magányos (2) és bizonytalan vaj. A kritikai érzéked igen magasa szinten van (4-), ám ha neked tesznek valamilyen észrevételt, azonnal hátat fordítasz, és nem érted, hogyan is merik mások megkritizálni Téged vagy akár a munkádat.

2-6=4

A két szám ellentétes érzelmi áramlatokról szól. Valószínű, sőt biztos olyan olyan szülők közzé születtél, akik nem tudták meg adni azt a szeretetet, amire Te annyira vágytál. Időközben már felnőttél most helyre kel álli tanod az érzelmi egyensúlyt, ami csöppet sem könnyű, mert ha érzelmekről van szó hajlamos vagy becsapni Önmagad! Nem könnyű ezzel a feladattal megburkozni, hisz a nehéz gyermekkort nem könnyű elfeledni. Könnyű azt mondani, de megtenni annál nehezebb mivel a lélek nem elejti el, de főleg Te a (2-es lélekszámoddal. Nagyon mélyen megbántódsz, amikor rá jössz, hogy akit szeretsz, érzelmeidet saját önző céljai szerint manipulálja. Az érem másik oldala, hogy elviselhetetlenül bántó kritikus lehet belőled, ha erre nem figyelsz oda.

Megjegyzés

A szülők között sajnos egyáltalán nem volt harmónia, valószínűleg sőt biztos tartós harc volt kettőjük között. Sok vita lángolt fel, majd aludt ki gyorsan csak az emlékek örökre megmaradnak. Mind ketten túljátszották, túldramatizálták a saját helyzetüket. Mindketten szenvedtek a nyugtalanságtól, és vágytak valami vagy valaki másra. Szülővel való kapcsolata

Itt csak a kettőjük Névszámával nézem meg. A 3-6 ez egy újabb érzelmileg megterhelő kombináció, ami érzelmi gátlásokban és komonikációs nehézségben nyilvánul meg. A 6-os a Vénusz száma az ő figyelmet követelt volna magának főleg gyermekkorban. De nem csak gyermekkorban most is elvárja azt, hogy figyeljenek oda rá. A 3-as a szülő és ő gyermekkorában rossz szemmel nézte a 3-as sok irányú érdeklődését, és időrabló tevékenységet. A 3-as szülőt nehezen tudott tud megfelelni a 6-os otthoni elvárásainak és kihívásainak. A 3- önkifejezés száma ezért a legjobb szándéka ellenére is olyan dolgokat mond, amelyek felerősíti a 6- mogorva, barátságtalan visszahúzódását. Hangulatuk teljesen ellentétes ezért nehéz megtalálni a közös hangot.

Az életkor előre haladtával biztos vagyok abban, hogy mindketten változtak. De az illető névelemzésnél látjuk majd, hogy bizony nem volt könnyű gyermekkora, de a felnőtt élete sem felhőtlen. De, leküzdted a sok nehézséget és sikeres vállalkozó a munkájában szép otthona van ízlésesen berendezve (6-os Vénusz), és megtalálta mind azt az örömöt, amire gyermekkorában annyira vágyott!

Kerüld a 3-as névszámmal rendelkező Nőket, mert a Te névszámod 6-os, és ha 3-as a párod névszáma nehezen tud megfelelni az otthoni elvárásoknak, és a személyes kívánságaidnak. A 3-as névszámú párod olyan dolgokat mondhat, amelyek felerősíti a te mogorva és barátságtalan visszahúzódásodat. Te szintén jót akarsz, de csak azzal lehűtöd, hogy nem száll le a 3-as a témáról. Hangulatotok teljesen ellentétes ritmusban haladnak, ezért akkor is nehéz megtalálnotok a közös hangot, amikor mindketten kétségbeesetten vágytok a megértésre. A rossz komonikáció tartósan megmarad ezért szinte biztos, hogy előbb utóbb elválnátok.  A „sors” ismételné Önmagát! Édesapád nevét kaptad ezért légy óvatos, mert a sors ismétlődni szokott. Ha, a szülők elválnak, akkor a gyerekük is elválnak. Nem szeretnélek elszomorítani, de sajnos a tapasztalatom 90% ezt igazolja vissza.

Megjegyzés

Édesanyád névszáma is 3-as az Anyával a kapcsolatod karmikus, és az Anya rontja el a Te örömeidet, szórakozásaidat,de nem tudatosan!. Te viszont nem tudtad és most sem tudod elviselni a kötöttséget, hidegséget, sok gondok tapasztalhatók kettőtök között. Mivel az Anya névszáma 3-as ezért írtam le,hogy kerüld a 3-as névszámú Nőket. Az évek folyamán Te is sokat változtál,és már nem éltek együtt az Édesanyáddal,de a gyermekkor emlékeit nem könnyű törölni az emlékezetedből. Bár Te is makacs vagy,de megbízható fát lehet a hátadon vágni! Olyan társat Hölgyet keresel aki Önmagát adja,okos,kiegyensúlyozott,akivel békében és harmóniában tudsz élni.

Születési év öregkori számod  22=4-es 63-éves kortól

„Aki tudja, hová indul, a legrögösebb úton is halad; aki nem, az a legjobb úton is botladozva jár.”

A születési erő száma a sorsot, a természet adta tehetséget jelenti. Az ember megváltoztathatja a nevét, mely változás más végzetet jelenthet, de nem változtathatja meg születése hónapját, napját (azaz sorsot). Ez a szám jelképezi tehetségét, képességeit, jellemét és azt az örökséget, amit ebbe az életbe magával hozott. Megmutatja, milyen Ön valójában, mire hivatott, anélkül, hogy különösképpen képezné magát. A következő leírások megmutatják mind erős, mind gyenge pontjait, de azt csak Ön tudhatja, hogy az erős dolgokat testesíti-e meg magában. Ne feledje, ha nem ezek a jó tulajdonságok jellemzők Önre, csak Ön tud ezen változtatni, ha már tudja, hogy változtatni kell. Egy öreg Kutyát nem könnyű új trükkökre megtanítani. Nagyszerű dolog azt tudni, hogy az emberek különbözőek, és azt, hogy soha nem késő új ismereteket szerezni.

22=4-

Késő öreg korodig kifáradhatatlanul dolgozol, a felelőtlenség nagyon zavar. Még idős korodban is képes leszel újítani, felfedezni új eszméket, új társasági körök létre hozásán fáradozol. És életed végéig mindig tanulsz, mert a szellemi frissességet fontosnak tartod. A 4-es öregkorral rendelkező személyeknek nem is szabad abba hagyni a munkát Önálló éltet biztosítok magadnak, megfelelő anyagiakkal. Mind ezek mellett mindig ott vagy ahol segíteni kel. Sajnos ebben a 4-es és a 22-es mester számban benne vagy az egyedül lét is, de ne aggódj, mert még megtalálhatod azt a társat, akivel leéled az életed.

Kénytelen leszel idős korodban is dolgozni, ami nem probléma, sőt kötelező dolgoznod, és mindig fiatalokkal kel barátságot kötni az idős, panaszkodó személyeket mellőznöd kel. Öreg korodban is Önmagadat el tudja látni, nem szorulsz segítségre. Munkabíró képességed még akkor is vetekszik bármely fiatallal. A munkavégzés és „hasznosság tudata” tart életben. Folyton vannak, lesznek terveid, ami hajt előre, mint egy generátor.

Szerelem

A 4-es a sors számod ezért Te a biztonságot és a kiszámíthatóságot keresi a szerelemben. Fegyelmezett vagy, kontroll alatt tudod tartani az érzelmeidet és a szenvedélyeidet is. Visszafogottan mutatod ki az érzelmeidet érzéseidet (4-es)!  Te legbelül nagyon is félsz a sérülésektől, ezért csak lassan melegszel fel. Rendezett körülmények között élsz felnőtt korodban ezt Te teremtetted meg a kétkezi munkáddal (4—es), nincsenek titkaid vagy kilengéseid, hiszen nem vagy híve a spontán, átgondolatlan tetteknek. Hűséges és megbízható Férfi vagy, bár olykor egy kissé rugalmatlan és nehézkes tudsz lenni szintén a (a 4-es miatt). Vannak elveid, melyeket soha nem adsz fel, ami nem probléma ne is ad fel, erkölcsös életvitel stb. Kötelességtudó vagy, ám kissé szigorú sokszor Önmagadhoz és sajnos a párodhoz hoz is. Viszont megingathatatlan vagy és a végsőkig kitartasz a párod és a kapcsolatod mellett (4-es). Számodra az érzelmi biztonság mindennél előbbre való. Te ezt nyújtod a kapcsolatban, és Te is erre vágysz a másiktól.

A 4-es a felelősség és a biztonság föld száma is. Nem hiszem, hogy jó az számodra, ha kitartasz egy olyan kapcsolat mellett, ami már nem működik. Megkel tanulnod, hogy mikor kel lépned és mikor érdemes benne maradni egy olyan kapcsolatba, ami nem működik csak azért, mert félsz attól, hogy egyedül maradsz. Sok –sok évet elpazarolsz azzal, ha fent tartasz egy olyan kapcsolatot, ami már régen nem az érzelmekről szól.

Azt gondolom, az igazán jó kapcsolat a kölcsönös fejlődésről szól. Úgy próbálunk egymással élni, hogy közben hagyjuk a másikat kiteljesedni. Ha két ember valóban szereti egymást, akkor köztük nincs helye korlátozásnak. A tiltás egy kapcsolatban a saját gyengeségünk beismerése. Egyszerűbben fogalmazva: kudarc.

Összetett mester szám 22-es

Hatalmas energiák tombolnak benne, robbanékony, indulatos. Nagyon határozott akaratod van. Hol uralkodhatok mások felett, hol teljesen kivonod magadat a „halandók" társaságából. Követhetetlen épp ezért izgalmas, egyszersmind fárasztó ember is lehetsz időnként. Valódi célod, hogy tegyél valamit a közösségért és látható javulásokat érjél el. Szeretnél valami nagyot létrehozni, és a békeszerző szerepét birtokolni, hogy elsimíthasd a legkülönfélébb konfliktusokat és vitákat. Szeretnél több területen is aktívabb, lenni, hogy hozzájárulhass minden ember egészségesebb és jobb életéhez.

Lehetőségek a sors számokban.

A születési évszámunkkal egy másik számítással kapunk egy jó lehetőséget, ami a születési évben van elrejtve. Ha megismeri ezt a számot képes lesz sokkal inkább kihasználni az élet adta lehetőségeit. Kiszámítása egyszerű születési évszámot leírjuk és a két utolsó számot összeadjuk és még hozzá adunk 3-mat. Ebben a számban van elrejtve a lehetőségünk.

SORS:        7+5=12=3+3=6

A lehetőség számod 6-os

Az élet minden lehetőséged megad annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottan élhesd az életedet. Lehetőséged van átélni az igazán romantikus szerelmet és megteremteni a harmonikus családi légkört és a meleg otthont, mindenki számára. Az életed folyamán nagyon sok emberrel fogsz találkozni, és az otthonodban mindig szívesen fogadsz vendégeket. Nagyon sok ember ki is fog használni ezt a ragyogó lehetőséget, mert az otthonod, melegséget, békét, harmóniát sugároz.

Öregkor

Békés, szép, nyugodt öregkorra számít, hatol. Jó körülmények és szerető emberek körében élhetsz. Saját példáddal fogod tanítani a fiatalokat, akik gyakran fordulnak hozzád tanácsért, segítségért, mert jó tanácsadó válik belőled, de lehet, hogy csak öreg korodban 60-éveidben. a megnyugvás a már megteremtett harmónia táplálása a feladatod. Gondozóként "tyúkanyóként" viselkedsz a családodban és a barátaid között is. Árasztod a szeretetet, de csak a saját törvényeid szerint. Aki azt elfogadja, rögtön behálózod. Ha valami nem úgy történik, ahogyan szeretnéd, akkor sértődékennyé, dacossá válhatsz. El tudod magadat és másokat is látni késő öreg korodig. Folyamatosan hiszel abban, hogy minden jóra fordulhat mindenki számára.

Születési hónap

Gyermekkor Fiatalkor

Április=4-es – a művész

Általában aki ebben a hónapban született nem várt gyerekek, vagy nincs harmónia a családban, ebből adódóan nehéz gyerekkort jelent. Nehéz körülmények közé születtél, ami leginkább érzelmi elfojtásokat, anyagi problémákat, alkoholizmust vagy egyéb betegséget jelent. Meg kell élniük az apa szeretetének elvesztését, sajnos ezt meg is élted. Emiatt magadban keresed a hibát, érzelmeidet elfojtod, elrejted. Igyekeztél megfelelni az elvárásoknak, később életkorban viszont általában legtöbbjük munkamániássá válik. Egyedül érzik magukat a világban. Talán Te is sokszor egye dűl érezted, érzed magad a világban. Pesszimizmus, szenvedés, elhagyatottság, örömtelen, sivár élet gyerekkorukban.

A 4-es szám (április hónap) a Föld száma. Keresed a biztonságot, fontos számodra a pénz, az anyagi célok, a kemény munka, a család
, egyszóval a földi javakat előnyben részesíted. Legnagyobb problémád, hogy egyáltalán nincs hited, és nem optimisták, nem hiszel magadban. Elsősorban meg kell tanulni hinni önmagadban hinni, bízom benne, hogy ez már sikerült megoldanod. "Hiszem, hogy elég jó vagyok"."Nem gondolom, hogy szenvednem kell. Jogom van itt lenni és örülni. Jogom van jómódban élni."
Ha ezt ideje korán felismerted és megtanultad a leckét, továbblép, hetel, és nem kell tovább cipelni a gyerekkor terheidet. Ebben az önismeretben képes segítséget nyújtani a Numerológia (is).

Születésnap 27

Minden ember, aki ugyanazon a napon született egyforma?

A válasz igen is és nem is. Egy típusnak is legalább két arca van. Ez a két variáció, ami egyetlen témakörhöz tartozik, a két véglet. A legszélsőségesebb variációk között számtalan, árnyalataiban különböző pont található. A két végletet összekötő út közepén pedig a tökéletesen kiegyensúlyozott állapot található. Meglehet, találsz benne olyan kijelentéseket, amiket úgy érzel, hogy nem száz százalékban igazak rád. Ismerd meg az életedet irányító törvényeket, kerülj összhangba a saját energiáddal és éld meg az egyéniséged. Ne feledd, soha nem magadon kell változtatnod, inkább a körülményeket alakítsd úgy, hogy képes legyél megélni Önmagad.

27-én születtél

Érzékeny, jó megfigyelő elmélyült gondolkodó fogékony, nyílt őszinte. Szigorúan bünteted, Önmagadat, szereted a magányt, de egy közeli partner biztonsága mellett. Az életet túl komolyan veszed, lelkiismeretes, becsületes, törvénytelen dolgokra képtelen, idealista.  Jó megfigyelő képességgel és erős intuícióval rendelkezel a 2-es szám a szolgálat, az alkalmazkodás, a diplomácia és a kétségek száma, míg a 7-es a hit és az önfeláldozás, a gyógyító képességed szimbóluma.

A 9-es karakter számod a harciasságod, bátorságot, tanácsadói képességet jelöli. Csodálatos sugallatokat, aspirációkat is jelez a 9-es szám. Érzékeny segítőkészséget is a 9-es szám adja, sok esetbe a saját igényeidet háttérbe szorítod mások szolgálatáért. Ezt ne tedd! Érdekelnek a misztikus dolgok, gyógyító képességed van, jó tanácsadó és vonzódsz az alternatív gyógyászathoz is. Egy probléma hogy az életet túl komolyan veszed! Ezt nem szabad az élet az játék és a játszótárs te légy önmagad fogd fel, hogy az élet egy színdarab és mindig különböző színdarabokat adhatsz elő attól lesz az életed játékos.

Gyakran érzed magad iszonyú magányosan, de a külvilágban viszont igen kemény arcot mutatsz. Ha, hazatérsz, viszont nagyon magányosnak érzed magad (2-es). Sokszor szenvedsz az önbizalomhiányától, vigyázz, mert el szigetelődhetsz. Az összetett szám (27) a két összetevője Víz elemet működteti. A 9-es számnak is van, Víz eleme tehát ez az elem túlsúlyban van. Ez jelenti azt, hogy érezheted magad úgy egy helyzetből nem vagy képes „kilábalni”. Lehet rosszabb is, ha elsüllyedsz egy életjelzetben. Sajnos ez előfordulhat veled, mert ha rosszul alakul a sorsod, Önmagadat hibáztatod (mindent rosszul csináltam, nem voltam elég ügyes stb. a 9-es szám tűz eleme biztosíték Neked arra, hogy megoldod ezt a nehéz alapkonfliktust.

Szerelemben

Kissé titokzatos és kiismerhetetlen vagy,(7) mert abszolút az érzelmeid hatása alatt állsz (2). Nem tudsz uralkodni érzéseiden,(9) ezért nem ritkák nálad a hirtelen hangulatváltozások. Szerelemben sokféle ösztön vezérel, ezért életed folyamán egyik feladatod, hogy a sok szerelem között rátalálj az igazi nagy szerelemre! Keresed az ideális társat, ezért sokat csalódsz. Ilyenkor nehezen épülsz fel, sokáig tart mire újra helyre jön a lelki egyensúlyod. A Társadnak és a környezetedben élőknek oda kel figyelnünk arra, hogy soha ne bántsanak meg, mert erre gyakorlatilag sosem szolgálsz rá, Te mindig jót akarsz mindenkinek!

Együtt kell élni, nem egymásban és nem egymás mellett. Egy kapcsolat nem adhat többet annál, mint hogy a Nőt és a Férfit egyaránt hozzásegíti rejtett lehetőségeinek kibontakozásához, ahhoz, hogy egyre inkább hiteles, egyre markánsabban önmaga legyen. Két szuverén-ember együttélésének ez az igazi értelme. Az “Én” nem oldódhat fel a “Mi” élményében. De ez a két Én nem is távolodhat el egymástól annyira, hogy a kapcsolat páros magánnyá változzon. Két szabad ember életét gondolatok, élmények; örömök és kínlódások megosztása ötvözi össze. De a megosztás is mérték szerint történjen. Minden embernek joga van ahhoz, hogy lelkében egy kis kamrát megtartson önmagának. Ez csak az övé. Ennek az ajtaját nem kell kinyitni.

Egészség

Az emésztő rendszeredre, epe a gyomorra, a lábadra, gerincedre kel odafigyelned. Leghangsúlyosabb érzékszerved a fül és az orrod, nyak vállak karok.

Megjegyzés

A születési napszámodban is megtalálható egy stressz szám. Az életed első szakasza, és még a második szakasza is tele volt vegyes üzenetekkel a megengedhető viselkedésre vonatkozóan, így zavar keletkezett benned az elfogadott viselkedési szabályok és a között, aminek életedben tanúja voltál (szüleid, Apa, Anya, mindkettő). Mintha azt üzenték volna szüleid: „azt tedd, amit mondok, ne azt, amit én teszek.”

Nem mutattak jó példát, de tőled elvárták a rendes viselkedést, vagy az egyik szülő állított valamit, amit a másik folyton megcáfolt cselekedeteivel. Életed későbbi szakaszai is a függőség és az önmérséklet közötti harcról szóltak. Túlterheled magad élményekkel, de nem tanulsz a tapasztalásból, és nem tudod, mikor kellene elengedned valamit és továbblépni egy egészségesebb minta felé. Ha nem vigyázol, elveszítheted az ellenőrzést magad felett, majd az impulzivitás, gyorsaság, vakmerőség, és a dolgok túlhajtása válik mércéddé. Azt hiszem ez már megtörtént, de figyelj oda, mert változni soha nem késő!  Arra viszont nem adom meg a válasz, hogy melyik szülő hibázott a neveltetésedben.

Életfeladat 35=8

8 – Vonzó, energikus és jó hallgatóság, siker, és balszerencse változása.

Ez az egyik legnehezebb sors. Jól kell felhasználnia kapott tehetségét, pénzt, hatalmat. Vagyonodnak egy részét vissza kell forgatnia jó célra. Nem élhetsz vissza a hatalommal, törekedned kell az egyensúlyra, ezt meg kell valósítani fizikai, lelki, szellemi szinten a családban, a munkahelyén és a környezetében. Jó szervező, irányító, vezetői képességed van, használd ki. A Szaturnusz erejét és szívósságát birtokolja.

Célratörő és tudatos vagy, keményen dolgozol. Mindig, mindenáron a csúcsra akarsz törni. De vigyázz, mert a magasban könnyen megszédülsz! Nem erősséged a türelem és a szerénység. A 8-as sorsszámúaké a siker, a pénz és a hatalom! Mielőtt azonban el kezdenének ujjongani, egy kicsit "ünneprontó" leszek. Ugyanis jó, ha tudod, hogy ez az egyik legnehezebben megvalósítható sorsfeladat. Néha azt veszed észre, hogy újra és újra bejárod ugyanazt az utat, ugyanakkor lehetőséget kapsz az irányváltoztatásokra is. Kellő önfegyelemmel nagy sikereket érhetsz el, ráadásul több utat is járhatsz egyszerre, csak legyen elég motivációd.

Az a típusú ember vagy,  aki ritkán szól, de akkor igazán velőtrázó és megdöbbentő dolgokat mondasz, mely hosszas töprengésre késztetheti a Téged körülvevő embereket. Szenvedélyesség, végletek garmadája vár rád, nagy igazságérzettel, sok intenzív történéssel. Egyszer fent, egyszer lent. Viszont ezek az energiák gyorsan mozognak, gyorsan váltakoznak. Az erőt megadták a nehéz helyzetek megélésére, bármikor, bármilyen helyzetben talpra állsz, és miután leporolod magad, már mész is tovább. Ha valamibe belekezdesz, azt csak teljes szívvel vagy képes csinálni. Nem szereted a középszerűséget. Energikus személyiségednek és hihetetlen vonzerődnek kevesen tudnak ellenállni. Melegszívű és megértő vagy, és sokat teszel másokért. Mivel rendkívül nehezen mutatod ki az érzelmeidet, sokan távolságtartónak, hűvösnek vélnek. Meg kell tanulnod közvetlenebbnek lenni. A 8-as életútszámmal szeretsz részt venni nagyszabású vállalkozásokban, és le akarod aratni sikered gyümölcseit. Olyan célokat tűz ki magad elé, amelyek megérik a fáradságot, azután nekilatol, és meg is valósítod őket.

 Becsvágyó, eltökéltek, és megingathatatlanul haladsz a célod felé. Két lábbal állsz a földön, és nincs időd az álmodozókra. Jól bánsz a pénzzel, és amikor megvalósítod pénzügyi terveidet nagyon bőkezű, is vagy. Jó emberismerő vagy, vezetői képességekkel vagy megáldva, és általában felelősségteljes pozícióba tornázod fel magadat. Hajlamos vagy arra, hogy inkább adjál, mint kérjél vagy elfogadj segítséget, szívességeket. Neked igent és nemet is tudnod kell mondani - amikor szükséges! Számodra a mondás szerinti "arany középút" a mérvadó.

Az is egészen biztos, hogy legalább egyszer az életedben meg kell tapasztalnod a határaikat, azt, hogy meddig mehetsz el.

A megbocsátás, mint erény egész életedet végigkísérheti. Addig egészen biztosan szembesülnöd kell ezzel az érzéssel, amíg nem vagy képes a szíved legmélyén is elengedni a fájdalmakat. Az nem megbocsátás, ha kijelented, hogy nem haragszol a másikra, csak az okozott sérelmet nem felejted el, és aztán a legváratlanabb helyzetben, akár sok-sok évvel később olvasod a másik ember fejére. Ha önmagadtól nem megy a megbocsátás, kérj bátran segítséget szakembertől, hiszen komoly betegségek forrása lehet ez a negatív érzelem, ráadásul rengeteg alkotó és teremtő energiát von el tőled.

Felnőttként

Az életrendre olyan helyzetekbe hoz, amelyek próbára teszik tekintélyed és hatalmadat. Személyes hatalmukkal tűrhetetlen módon visszaélő vagy a hatalomra alkalmatlan vezetőkkel találkozol lépten-nyomon. Fel kell vállalnod a felelősséget saját pénzügyi és üzleti ügyeidért. Könnyen megeshet, hogy nagy pénzhez jutsz, amit azonban hirtelen el is veszíthetsz, és a veszteség miatt nagy fájdalmat érzel. Az is megeshet, hogy nagyon akarod megszerezni a pénzt, de sosem sikerül. Viszont, ha megfelelő módon állsz hozzá, és okosan használod fel, könnyen elérhetsz pénzügyi sikereket. Jelen van életedben a vezető képesség és a parancsolgatás közötti egyensúly megtalálásának problémája is. Ahogy vezetői képességeiddel is egyre jobban bánsz, látni fogod, milyen sokan hajlandók együttműködni veled.

Hogyan jelenik a munkádban?

Munkád során segítségedre van éber, kritikus eszed, és igazságérzeted. Az igazságszolgáltatás, és az üzlet területén is egyaránt megállod a helyed. Olyan területet kell találnod, ahol a szavadnak súlya van, ahol figyelembe veszik a véleményed. Ha az üzleti életben tevékenykedsz, akkor fontos, hogy egyensúlyban tudj maradni és a pénzügyi célok között, és mindig magasztos eszmék vezessenek. Ellenkező esetben, pénzhajhásszá és üzleti cápává válhatsz.

Szervező és irányító szerepben is egyaránt jól megtalálod a feladatköröd, képes vagy nagy volumenű események folyamatait átlátni és kézben tartani. Számodra nem okoz problémát a stressz, vagy a túlóra sem. Ha egy kihívást jelentő cél elérésén dolgozol, akkor minden mást képes vagy félre tenni.

Hogyan a párkapcsolatodban?

Nagyra becsülöd a korrektséget, és az egyenrangúságot. Szereted a világos, kiegyensúlyozott kijelentéseket és játékszabályokat. Ügyelned kell arra, hogy ne bántsd meg éleslátásoddal és bölcs, de ugyanakkor erélyes megnyilvánulásaiddal partneredet! Ugyan midig a jó szándék vezérel, de a túl sok kritika a romantika rovására is mehet. Igyekezz diplomatikusan fogalmazni és dicsérd is partnered, ne csak kritizáld! A karrieredet hajlamos vagy a magánéleted elé helyezni, ezért mindig tisztázd a játékszabályokat, mert a társad könnyen úgy értékelheti a munkádba vetett igyekezetedet, hogy ő már egyáltalán nem fontos a számodra.

Hogyan tudja tejesíteni az életfeladatát.

2 a 8-cal

 Harmonikus és díszhannónilrus is. A 2-es szívszáma és a 8- as életfeladata könnyen alkalmazkodik és gyorsan meg tanul egymással is működni. A 2-es szívszámmal ideálisan kiegészíti 8-as életfeladatát a részletek irányában hiányzó figyelmét. Érzelmi területen ez még gondokat okozhat számára. A 2-es szívszáma keménynek találja a 8-életfeladatát. Ez így is van, mert egy 2-es szívszámmal nem könnyű teljesíteni a kő kemény 8-es életfeladatát.

6 a 8-cal

 Harmonikus.6-os a Név száma 8-as az életfeladata. A 6-8-cal mindkét szám szívesen áll az előtérben. Ugyan a 6-os név számmal csak mérsékelten önzetlen, mindamellett hajlik arra, hogy adjon, és előbb vagy utóbb viszonzást is vár érte (figyelmet, csodálatot). A 8-as e tekintetben tisztességesebb, és megmondja előre, hogy ugyan adni fog, de ezért szeretne valamit cserébe kapni is (pénzt vagy valami más hasonlót). Amig a 6-os Név számmal csak felebaráti szeretet leple alatt növeli az ego-ját, addig a 8-as életfeladattal tulajdonának gyarapodásával erősíti az ego-ját. A két szám együtt ideális kombinációt alkot, amely az egész társadalomnak hasznára lehet.

4 a 8-cal

Harmonikus és diszharmonikus is. 4-es a személyiség száma 4-8 mindkét szám megingathatatlan, és nyugodtan, de nyugodtan hagyatkozhat rá. Van azonban néhány különbség a kettő között: a 4-es személyiség számmal lelkiismeretes és ügyel minden részletre. Ezzel szemben a 8-as életfeladattal, az összkép sokkal fontosabb. A 4-es és a 8-as életfeladattal irigyelhető vezető szerepet tölt be és a precíz munkája (4—es felelősség) népszerű emberként ismerik el. Ez így is van, mert nagyon ügyes kezű nagyon szép ízléses dolgokat készít (6-). 4-es 6-os-8-as egymást erősítik!

2010 voltál 35-éves! Ebben az életkorban váltál mentálisan felnőtté!

Y= Ez az idő, a morális növekedés és érés időszaka volt. A gondolataiddal bölcs betekintéseid bőséges hozadékkal jártak. A régi adósságok visszafizetése: a kemény munka nagy jutalmat hozhat.

F=: a bölcsesség, és a szeretet betűje.

A személyes és családi felelősségek fokozódása a lelked nyugalmat keresett!  Ebben az időszakban volt időd arra, hogy belenézzél a lelked leg mélyére. Sok nehézséggel is szembe kellett nézned a munkahelyen és otthonodban egyaránt.

7+6=13=4

Ismét egy karmikus 13 as szám: akadályok leküzdése keményen kellett dolgoznod, hogy leküzdhesd az újra meg újra útadban álló akadályokat. Ez a sziszifuszi munka azonban sokszor okozott frusztrációt, valamint azt az érzést, hogy minden erőfeszítésed hiábavaló. Előfordult már, hogy majdnem bedobtad a törölközőt, de aztán mégis úgy döntöttél, hogy állod a sarat! Elképzelhető, hogy ebben az időszakban a kitűzött célodat nem sikerült elérned, de a kitartásodnak megvolt a maga haszna. Talán nem is a cél a fontos, hanem azok a tanulságok, amelyekre törekvéseid során tettél szert. A 13-as számnak az a lényege, hogy nem hagy ellustulni, nem engedi, hogy dagonyázzunk a terméketlen negativitásban. A kitartás és az eltökéltség a kulcsa annak, hogy megtanuljuk a 13-as által felkínált leckét. A jól szervezettségnek meg lesz a jutalma, mert a kudarcok leghatékonyabb ellenszere a folyamatos erőfeszítés. Ha jól vizsgáztál az, olyan ember válik belőled, aki két lábbal áll a földön, keményen dolgozik és megbízható. Ne feledd: lassú víz, partot mos.

A 13-as Karmikus lecke már 2008 születésnapodtól elkezdődött, de sikerrel jártál, mert 2008 mentél ki külföldre és 2010 jöttél haza. 2010-fűl műtét.

4-es

Ez volt, azaz időszak, amikor is biztosítsa a stabil jövő. 4-es Munka, fegyelem, elszántság. Ez az év, amikor fel kellett gyűrnöd az ingujjat, és neki kellett gyürkőznöd az előtted álló feladatoknak. Ilyenkor az üzleti dolgok, a karrier és a munka kapnak fontosságot, most kellett hát megépítened azt a szilárd alapzatot, amelyen nyugodva felkészülhetsz az életterved szerinti következő lépésre. Ha nem vagy hajlandó a kellő időben megtenni az előmozdító lépést, akkor a sors és a körülmények alakulása kényszeríti ki majd a változást. A körülmények arra kényszeríthetnek, hogy fontolóra vegyél valamit, valami mást, mint az eddigiek, valami olyat, ami végül valószínűleg sokkal előnyösebb lesz számodra.

2010  - 7-es személyes éved volt.

A kicsit nyugisabb 6-os évet egy önelemző 7-es követte. A pihenés után egy komolyabb elmélyülés ideje érkezett el. Jól tetted, ha némileg visszavonultál, és elemezted az elmúlt évek sikereit és kudarcait. Próbáld megismerni és megérteni Önmagad, a vágyaidat, a félelmeidet, a céljaidat, a képességeidet. Ebben az évben olyan kérdésekre találhattad meg a válaszokat, amelyekre hiába kerestél az elmúlt időszakban. Kitisztulnak és letisztulnak a dolgok benned és körülötted. Az önelemzés során azonban könnyen hajlamos lehettél a régi sérelmek miatti bánkódásra, épp ezért meg kell tanulnod megbocsátani és felejteni, és mostantól sokkal inkább oda kell figyelned megérzéseidre. Ha képes vagy a megfelelő önértékelésre, akkor arra is képessé váltál, hogy lemondj néhány rossz szokásodról, továbblépj olyan élethelyzetekből, melyek miatt régóta egy helyben toporogtál.

NÉGYZET

3x

6?

9xx

2x

5xx

8x

1x

4xx

7xx

Teljes számsíkok.


Ha a hálóban, egy sorban, vagy egy oszlopban egymás mellett három szám található még további energiát képvisel, mégpedig felfokozott energiát. Az ilyen számcsoportokat teljes számsíkoknak nevezzük. Három vízszintes, három függőleges, és két átlós teljes sík van. A síkok értelmezésénél elemezzük külön-külön a számokat. Ha a síkon belül egy-egy mezőben több szám is található, akkor DUPLA síkról beszélünk, nagyobb energia szintet képviselnek a számok. Mindig arrafelé tolódik el az energia, amelyik számból a legtöbb van a síkban.

Intellektus, Szellemi sík: 3-6-9

3x

6?

9xx

Ki állsz másokért, és Önmagadért is. Szereted az igazságot és ezért képes vagy harcolni is. Segítő kész vagy mindig ott vagy ahol segítő kézre, jó tanácsra, van szükség. A 6-os hiányzik, de mivel van 5-ös a négyzetben így igazi emberbarát vagy. A 3-as rezgésével a társaság középpontja vagy szeretsz beszélgetni, ötletet-tanácsot adni akár idegeneknek is. Kettő 9-es van a négyzetedben ezért olyan embereket hoz be az életedbe, akkuk tőled várnak megértést, tanácsot. Tanácsaiddal kihozod az embereket a nehéz helyzetből, és utat mutatok nekik. Neked ki segít? SENKI! A 6-os az harmóniára-egyensúlyra törekszik, de neked nincs a 9-es mellett a 6-os a Vénusz és a Mérleg száma ezért figyelj oda! OKÉ! Nem vagy Te máltai szeretet szolgálat oldja meg mindenki a problémáját neked sem segített senki a saját erődből állsz talpon a 1975=22=4 mester számod miatt!

Tervezés síkok Fikai test vonala - múlt

3x

2x

1x


 A tervezés síkja:1-2-3

Képes vagy teljesen elszakadni környezetedtől és belemerülsz abba, amit éppen csinálsz, ilyenkor nem szabad zavarni Téged. Jelzi, hogy milyen mértékű szerepet játszik a fizikai világ, erős testi vággyal.  Tudod alkalmazni egyéni erőforrásait-1, érzéseidet tudatosa akaratoddal-2, végrehajtani cselekdeteit-3.  A síkot Tervezés síknak is nevezik, mert az őt birtokló egyének mindent előre elterveznek az életben. Az összes sík közül ez a legjobb a tanuláshoz, mert senki sem tud úgy elszakadni az összes szórakoztató hatástól, mint a gondolkodási síkú emberek.

 Személyi ügyeikben kevésbé vagy közlékeny! A tervezés síkjának középső száma 2-es! A lélek szintjén békét, alkalmazkodást jelent számodra, de ugyanakkor jellemző rád a hangulatingadozás is. A 2-Es kiegyensúlyozó energia ebben a síkban. A lelked elmerül a tevékenységben és elősegíti az 1. es, és a 3-as szám tulajdonságainak pozitív hatásait.  A tervezés síkjában minden szám megtalálhat, de ettől függetlenül ne tervez hosszú távra, mert a középső 5-ös nem a születési napszámod bók van, mert bár mikor közbe jöhet valami, ami felborítja a jól eltervezett programod!

A múlt oszlopa 1,2,3, ezért elképzelhető, hogy eszedbe juthat a múltból felbukkanó olyan információk, ami sikeres vizsgához, vagy munkádban besegít. A 3-as szám segítségével, szavakkal jól bánsz, jól tudod közvetíteni a gondolataidat. Jellemző a síkra a szavak mesteri használata, a szónoki és a rábeszélő képességed. Szükséged van egy nyugodt szobára, vagy sarokra az otthonodban, ahová elvonulhatsz, ha erre van igényed.
Jó üzleti érzéked van, szereted a rendet és a tisztaságot, és jól együtt tudsz dolgozni másokkal.

A tervezés síkban 1-egyesed van, gyakran bezárkózol, magadba fojtod az érzelmeidet. Ezt nem szabad! Sajnos nincs, önbizalmad gyermekkorodban nem kaptál semmi önbizalmat! Sokat kellett volna dicsérni még akkor is, ha nem tettél érte semmit. De, ne aggódj, mert van, a középpontban 1-5-ös azzal Te saját magad fejleszteni tudod.

A kitartás, ragaszkodás (jelen) síkja: 4-5-6

6?

5xx

4xx

Nem riadsz vissza a nehézségektől, kitartóan mész előre az általad választott úton. Problémáid meg oldod a jelenben, ha bele kezdesz valamibe, azt végig csinálod, becsületesen, eszedbe sem jut abbahagyni, vagy feladni a dolgokat, nem torpansz meg az akadályoktól. A nehézségeket természetesnek tartod, mindig megtalálod a kivezető utat a gondokból. A kitartásod viszont gátolhat abban, hogy változtass, ha már nem működik jól valami az életedben! A munkádban viszont a kitartásod gyümölcse beéri és élvezheted a fáradozásod eredményét. Egyenes becsületes Férfi, vagy ha lenne vagy lesz, majd társad mellette a végsőkig kitartasz és mindent megteszel érte. A sík 3-szintből áll lent a két 4- föld jegy. A 4 adja a becsületes munkát, a célirányos gondolkodást, a hűséget, a maga biztonságot és a kitartást. A Bika 4xx jegy föld eleme miatt ragaszkodsz a társadhoz, szép otthonodhoz „bázishoz” fontos számodra az a személy, aki a jó létet biztosítja.

Lelki szinten az 5-ös szám foglal helyet: az 5-ös az két elemmel rendelkezik Iker levegő és Szűz föld. Nos, itt vagyok most bajban helyesebben Te, mert a Te képleted és hiányzik a 6-os a romantika! Az asztrológia képletedben Iker Vénuszod van az pedig már, mint az Iker nem egy szerelmes jegy bár ebben a jegyben-erőben van. A Marsod a Halak jegyében igaz is erőben van, de kvadrát a Vénusszal. Ezt most nem írom le, mert Anyukád asztrológus, ha nem lenne az, akkor leírnám, de majd ő elmondja neked. Az 5-ös kiegyensúlyozó vibráció a „HÍD”száma itt valódi összekötőként működik, ugyanakkor az 5-ös az föld eleme az összetartás, a kötést is működtetheti. A 4-es az köt, ragaszkodik, a 6-os, ami nincs ad a külvilág véleményére és segítene Neked abban, hogy jó döntéseket hozzál!

Az energia, aktivitás a-jövő síkja: 7-8-9 

9xx

8x

7xx

Jelzi, hogyan érzékeli az anyagi valóság határait -7, mennyire érzi szükségét, hogy kapcsolatban álljon az elme és a lélek tudattalan erőivel, mennyire érzi sorsát- 8, mennyire van tudatában természetes adottságainak és spirituális erőforrásainak.
A 7-,8- és 9- legmagasabb energia szinttel bírsz, aktív, tetterős, energikus vagy ezzel a jövő síkjával. A 7-es a hitet, a 8-as a reményt, a 9-es bátorságot ad. Rengetek fizikai, érzelmi és szellemi energia levezetése vár rád. Ennek módját Te határozod meg. Erőltetni nem szabad Téged még gyermekkorban sem a szülők hobbiját, sportot vagy egyéb módját, hogy a „gőzt” ki enged! A gyermekkornak már vége és azt viszont nem tudom, hogy valamelyik szülő erőltetett-e valami sportot, vagy az ők hobbiját. A jövő oszlopa azt jelzi, hogy nagyon hiperaktív vagy és voltál gyermekkorodban.

Azt sem tudom, hogy gyermekkorodban ki éltet ezt a hiperaktivitásod, vagy belül engedted ki a gőzt. Gyermekkorodban és most felnőtt korodban is nehezen viseled el a korlátozást, a parancsolgatást. Ha, gyermekkordban vagy most felnőtt korodban, korlátoztak, akkor agresszív vagy teljesen visszahúzódtál. Szerintem Te visszahúzódtál, mert most felnőtt korodban is inkább visszahúzódó vagy elvonulsz a „remete” barlangodban olvasol vagy elmélyülsz a múlt emlékein.

A középső szám síkban a 8-as az egyensúlyt, az igazságot és a kiegyenlítést, az arany középutat biztosítja neked. Amíg mások csak tervezgetnek, vagy álmodoznak, addig te cselekszel. Ha egyszer meghoztál egy döntést, azonnal a szerint fogsz cselekedni. A fizikai állóképességed kivételesen magas. A pihenés, a megfelelő étrend és a testmozgás kulcsfontosságúak számodra.

Gyakorlatiasság síkja TESTI erő vonala: 1-4-7

Fizikai, anyagi világ vonala

1x

4xx

7xx

A gyakorlatiasság síkja, a földhöz köt, és arra ösztönöz, hogy ne problémaként, hanem megoldandó feladatként éld az életben adódó nehéz helyzeteket. Ezzel a síkkal Te célirányosan gondolkodsz, szorgalmas vagy fontos számodra a stabil munkahely, az anyagi elismerés. A két 4-es középen helyezkedik, ez nagyszerű lehetőséget jelez, számodra leföldeli az 1-es vibráció túlkapásait, hajcsár tempót. Szerencsére egy 1-es van, ez nem késztet téged semmire vagy is nincsenek nagy elvárásaid. A két 7-es hitet áldozatkészséget, és a jövőképet biztosítja számodra. A két 7-es miatt viszont sokkal érzékenyebb vagy. A 7-es a jövő oszlopában fontos a munkahely jövőképe, az előre jutás lehetősége. Ez nem probléma, mert szerencsére egy 1-essel nem vagy egy parancsolgató típus. Ha két egyesed lenne, akkor vezetőként parancsolgatnál.

A kettő 4-essel viszont olyan munkatempóval rendelkezel, hogy jobb, ha egyedül dolgozol, mert nem tudják felvenni azt a tempót, amit te, diktálsz. A két 4-es sok a képletedben ezért ne hajtsd magad agyon és vigyázz, mert később komoly ízületi problémáid lesznek. A két 4-es miatt hízásra hajlamos vagy, mert ha boldogtalan vagy védelmet építek magad köré hájból (szabályos kockává válhatsz)! Nekem 1-es 4-es van a képletemben és sajnos 30-41-éves korom körül +10-15 kg voltam több.

 A fentiekben írtam, hogy szerencsére egy 1-esed van az jó, mert nem vagy hajcsár. A másik szempontból viszont nem jó, mert egy 1-ssel nem tudod a dühöd, a haragod ki engedni befojtod! Ha viszont a gőzt nem tudod ki engedni, egy idő után „robbanás”! Anyagi biztonságod miatt nem kel félned ez a sík biztosítja, az anyagi biztonságod főleg a két 4-es dolgozol életed végéig negálás nélkül, de legalább látod az eredményét.

 De azért néha pihenned is kel igaz, hogy jó egészséggel és nagyszerű fizikai állóképességgel rendelkezel, és nem utolsó sorban nagyszerű a kézügyességeddel is rendelkezel. A 7-essel tisztában vagy a korlátaiddal és tudod, hogy meddig terjed az anyagi világ határa, Viszont a 8-as életfeladat, amit fentebb írtam le az viszont hajt az anyagi biztonság megteremtésére. De vigyázz, mert ezzel akkorát buksz, ha nem figyelsz oda, hogy elég lesz talpra állnod. Talpra állsz, ne félj, de az anyagi veszteség nagyon megvisel és a két 7-es miatt egyre jobban befelé fordulsz akár depressziós is lehetsz.

Szenvedély intuitív, érzelem vonala: 2-5-8

2x

5xx

8x


Az 5-ös vezetői szám, mint a „világ közepe”! A 8-as szintén vezetői szám, a jövő oszlopában a hatalom, a pénz a siker iránti vágyat és a karriert, a hajcsár tempót képviseli. A sík vibrál, a belső feszültséget, szenvedélyt, a három szám ellentmondásos, szélsőségessége, feszültsége, adja. És mindez a lélek szintjén, az érzelmek területén! Mivel minden szám megtalálható a síkban ezért Te nagyon lelkes vagy és teljes odaadással végzel minden tevékenységet.

Érzelmi térin viszont nagyon labilis vagy. Az energia többlet ebben a síkban rendkívüli hatást okozhat neked. Szerencsére a 2-es egy van 8-as is egy, de a két 5-ös ez már idegi feszültséget jelez, és mérhetetlen nagy szabadságot vált ki. Erős érzelmi szükségleteid vannak, és a szeretet minden formája rendkívül fontos a számodra. De a két 5-ös azt is jelzi, hogy szereted a függetlenséget is, de társat is szeretnél. Ez nem könnyű, mert párkapcsolatban megélni a függetlenséget szinte lehetetlen. Ha, egy 5-ös lenne, akkor tudatos szerepet játszanának az érzelmeid, de kettő van.

Erő-határozottság síkja1-5-9

Ez a sík az ERŐ síkja. A síkban 3- férfias páratlan szám található bátorságot ad. Hatalmas erővel és energiával rendelkezel, amit elkezdesz, azt végigcsinálod. Megfigyelés szerint a sikeres emberek birtokolják ezt az energiát. Céltudatos, önfejű, kezdeményező. A síkban két szám vezetői képességet mutat. (1, 5,) a 9-es szám felelősséget, lelkiismeretességet, hősiességet és a jó ideákat adja. Igen szívós, életerős, energikus, harcias férfi vagy!

 (1-5-9) teljes vonal nagyon sok akaraterővel és lelkierővel rendelkezel, és ezért rengeteg dologban jó vagy. Ragaszkodsz a változatossághoz, és könnyen túlteszed magad az élet buktatóin. Ennek hátrányaként azonban problémákat okozhat neked az idejétmúlt eszmék és tervek félretevése. Ha beteg vagy ez a sík adja a bátorságot, erőt, a világító célhoz, a gyógyuláshoz.

Hatékonyság vonala3-5-7

 
A kreativitás, cselekvés-3, érzékek-5, és anyagiasság határainak -7, három szintjét köti össze. Életvezetési erőforrásait, képességeit jelöli. Ezek a nők rendszerint irányítják férjüket. Vigyázz az ilyen nőkre, mert ezek irányítsák a barátjukat, férjüket. Bele ne szaladj egy ilyen kapcsolatba, mert véged lesz.


Belső erődet, sugárzó egyéniséged miatt a társaságban kedvelt és elismert vagy. Érzékeny és tapintatos. A kapcsolat a legfontosabb a számodra. Mély érzésű, szinte belelátsz a másik ember lelkébe, empatikus, de a hibákat is észreveszed.


Ha a (3-5-7) teljes vonal elegendő belső békéd és nyugalmad van ahhoz, hogy elfogadj mindent, amit az élet hozhat. Ennek a vonalnak a jelenléte valamilyen lappangó látnoki képességet is mutathat. Nagyon erősen együtt tudsz érezni a körülötted lévőkkel, és könnyen meg tudod érteni az érzéseiket és a problémáikat.

Lehet valaki dinamikus 3-7 nélkül, de akkor el kell sajátítani az önkontrollt.

6-os szám hiány

 Meg kell tanulnod a változás és az állandóság egyensúlyát megteremteni, és a szívedre hallgatni!

A 6-os szám hiánya miatt már kicsi gyermekkorodban, de későbbi életkorodban is szembe kellett nézni azzal, hogy a szülői házból hiányzott a melegség, és a harmónia. Életed folyamán nagy feladatot jelent számodra az állandó döntéskényszer. Főleg a párválasztással kapcsolatosan. Bizonyos helyzetekben hajlamos vagy túlkényeztetni a párodat, túlságosan is megfojtod a szereteteddel, máskor pedig, amikor szüksége lenne rád, akkor nem lehet rád számítani. Meg kell tanulnod egyensúlyba hozni mikor, kell gondoskodnod és mikor kell szabadabb levegőt hagynod a másiknak. Meg kell tanulnod a szívedre hallgatni, amikor döntést hozol, mert hajalmos vagy elhanyagolni mire vágysz valójában.

Ha, nem figyelsz erre oda, akkor előfordulhat, sőt előfordul, hogy rossz családi szülői minta alapján választasz partnert. Saját család, meleg otthon megteremtése, gyerekek vállalása, nevelése megoldására vár az életedben! Sok gyereknél, de felnőttnél is észrevettem, hogy koncentrációs nehézségek, szétszórtság, összpontosítási nehézségek jelentkeztek. Az is előfordulhatott előfordul, hogy hamar elfelejtetted a tanult dolgokat. A nyelvtanulás is gondot okozhat!

Megjegyzés

A névszámod 6-os, de a születési képletedben nincs 6-os így mindenképpen figyelembe kel, hogy vegyem a szám hiányát. A művészi képességed az meg van, de az nem elég, mert itt a családról van szó. Nekem a névszámom 5-ös a születési képletemben nincs 5-ös és bizony a nevemben lévő 5-ös nem pótolja. Nekem kockáztatni kellett meg tanulnom, hogy sikeres legyek az életben. A 6-os hiánya neked mindenképpen a családi harmónia hiányát jelzi, de a születési hónapodnál is leírtam, hogy nem volt harmónia a családban.

Ezért sajnos neked sem működik a párválasztás. Sajnos a sors ismétli önmagát! Ha, a szülők elválnak, akkor a valamelyik gyerekei is elválik. állatok más a helyzet, mert Édesapád eltávozott, de ez is válás. A szüleidnek is el kellett volna válnia, mert nem érdemes olyan házasságban élni, ami nem működik. A 6-os hiánya anyagi szempontból is megjelenik, de Te olyan hivatást választottál, amivel örömet okozhatsz az embereknek és szebbé teheted az életüket.(ezzel nincs gondod, mert a művészi képességeddel, a munkáddal, örömöt okozol másoknak, és Önmagadnak is.

Összefoglalva

3x     6?     9xx

2x     5xx   8x

1x     4xx   7xx

A négyzetben megtalálható a 4,3,8-as

Gondolkodok, mérlegelsz, mielőtt cselekszel. Hallgatsz a belső hangra, az intuíciódra és rá bízod magad. Éled folyamán mindvégig figyelsz ezért a tervezés útját járod. Ha nem így van, akkor sajnos letértél a kijelölt utadról, de soha nem késő a vállalt utadra térni!

Akaraterő szellemiség: életerő vonala 1-5-9

Ez a vonal az N-hez, saját személyiségedhez kapcsolódik, az Én tudatát jelzi. Erőss akarattal és magabiztos, tudsz vigyázni Önmagadra, és nem mész bele olyan helyzetekbe, amelyek hátrányosak számodra. Tested, szellemed egyaránt gondozod és megtalálod az egyensúlyt a tevékenykedés és a nyugalom között.

Cselekvés helyes beszéd ösvénye 6-7-2

A lehetőségek vonala. A társaság középpontja vagy Önbecsülésed szilárd, sikerességet szinte garantált még, akkor is, ha hiányzik a 6-os számod. Anyagi, pénzügyi sikereket érsz el.

Életút vonal 2-9-4

Minden számod megtalálható a négyzetben ezért világos, hogy milyen életút vár rád, vagy pedig az egyenesen következik a jelenlegi élethelyzetből. A cikcakkok és a torzulások veszélyét általános pozitív életfelfogásod segítségével könnyen kivéded.

Spirituális helyes ösvény 7-5-3

A szellemi képességeid, valamint a tudatalatti és intuitív élményeit jelzi. Könnyedén tudod alkalmazni a szellemi képességeid Önmagad és mások javára.

Jólét és a törekvés vonala 6-1-8

A szellemi célok és a szellemi tudatosság, tudomány, tapasztalat művészet.(A 6-os hiánya miatt a művészetet nem veszem ki, mert a névszámod, és a keresztneved 6-os tehát van művészi képességed

A materiális célok: pénz, ház, jó állás. Társadalmi célok: mások segítségére irányuló munka, törvényalkotás. Az emberi célok: család, továbbfejlesztés a feladatod. Ez a jólét vonala!

Jólét vonala 2-5-8

Ez a vonal jelzi, hogy milyen lehetőségeid állnak rendelkezésedre ebben az életben. Ha, odafigyelsz, felismered a jó lehetőségeket, helyesen is méred, fel őket ki tudod használni a céljaid elérése érdekében.

Megjegyzés

Nagyon sok jó lehetőséged kaptál a Sorstól, de vigyázz, ha nem figyelsz oda, akkor csak sóvárog életed folyamán. Sok ügyféllel képletében láttam ragyogó lehetőséget, de nem használta ki így csak sóvárog öreg korára, hogy mások milyen jól élnek.

 Azt nem mondom, hogy könnyű sorsot vállaltál magadnak 1975=22=4 8-as életfeladat sok fájdalom, buktató van ebben a képletben, de hidd, el túl lehet élni. Én is ezzel élek együtt, mert nekem is ezek a számok vannak sok nehézség volt az életembe, de ha még egyszer születnék, ugyan ezt vállalnám még akkor is, ha nehéz. Nekem nincs két 9-es nincs 5-ös, ami összeköt egy hidat nincs 7-es a négyzetemben és még is elértem mindazt, amire vágytam az életemben. 68 évesen még dolgozok Neked is dolgoznod kel majd, de úgy érzem, hogy ezotériával fogsz foglalkozni.

Az elemzést hely hiánya miatt fejeztem be a Sors fordulókat, személyes évet és hogy mi várható a következő években azt személyesen mondom el Neked.

A sorselemzést fogad Tőlem szeretettel remélem sokat tanulsz az elemzésből.

Az élet nem más, mint döntések sorozata. Egyszer tévútra visznek, máskor pedig hozzásegítenek ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat. Gyakran egyetlen apró, látszólag semmiségnek tűnő döntésnek van a legnagyobb hatása életünkre. Honnan tudhatnánk előre, mikor döntünk helyesen? Hogy jó szakmát, társat, barátot, életutat választottuk-e? Sehonnan.

 Az életben sajnos nincs lehetőség arra, hogy egy pillanatra belenézhessünk egy másik életbe, hogy kiderüljön, milyen lenne a sorsunk, ha minden másként alakul. Ha a bárban másik fiú lép oda hozzánk, ha másik állásajánlatot fogadunk el, ha. Rengeteg a ha. De érdemes-e egyáltalán azon gondolkodni, mi lett volna, ha? Szerintem nem. Valamiért azokat a döntéseket kellett meghoznunk, valamiért azt az állást és azt a fiút, lányt kellett választanunk. Mindennek úgy kellett történnie, ahogyan megtörtént. Nem másként. Mégiscsak hiszek valamiben. A sorsban. És abban is, hogy a történetünk előre meg van írva.

A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra. És aki harcol, az győzhet is.

Szeretettel

Feketéné Zsóka

2017:04:21

+36209752493

UI: A sorselemzés kb 25-30 oldal, ha tetszett az elemzés és szeretne Ön is kérni, akkor hívjon fel telefonon és megbeszéljük!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.