Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Numerologia Kismamáknak

2014.01.02

 Numerológia Kismamáknak! 11 nyári felső kismamáknak, a szép dekoltázsért

11 nyári felső kismamáknak, a szép dekoltázsért

Az „Édesanya”az a személy, akivel mindenki a születésekor (de már előtte is) először kapcsolatba kerül.

Egy kutató orvos azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy amelyik „kismama” már az anyaméhben is, az élethordozójaként, kapcsolatot tart gyermekével  az által, hogy beszélget vele, énekelget, dúdolgat neki, a születés után sokkal szebb és jobb, szeretetteljesebb kapcsolata lesz egész életében a gyermekével. Ugyan is, a kisgyermek a születést követően is emlékszik ezekre, az érzelmi megnyilvánulásokra.

Többször megfigyelhető, hogy ha sír a kis baba és az anyuka az ismeret dalt dúdolja neki, szinte mindig elhallgat, mert emlékszik az ismert kedves anyai nyugtató hangra.

Az is kimutatott tény, hogy felnőttkorban, ezek a gyermekek szeretettel viseltetnek, és gondoskodnak az idős szülőkről.

Ugyancsak több eseti megfigyelésből származó megállapítás az is, hogy amennyiben a szülők a gyermekük nevét oly módon választják ki, hogy azt az anyaméhben lubickoló gyermekkel megbeszélik, a gyermek, később a maga döntése által is sokkal jobban elfogadja.

A 2013 ban született gyerekek, nagyon erős érzelmi kötődéssel jönnek a világra, amiből adnak a szüleiknek is. Ebben az évben született gyermekeknek fontos lesz a család összetartása és feladatuk, szeretet erejének még nagyobb hangsúlyozása.

2+0+1+3=24=6

6-os szám: Bolygója a Vénusz, harmóniát, lelki egyensúlyt és alkalmazkodó-készséget jelöl.

 

Nyugodt, elmélyült, nevelése nem okoz gondokat. Nagy hajlamot mutat a tanulásra és a kitartó munkára. Diszkrét és udvarias. Gondoskodó, romantikus, segítőkész. Fejlett a szépérzéke. Családjához, barátaihoz gyengéd, szeretetteljes érzelem köti. A harmóniát keresi, fejlett az igazságérzéke, szereti jobbítani, javítani a dolgokat. Kifelé többnyire hűvösnek mutatja magát. A gondolatait többször kellene elárulnia.  Az intuíciójuk segíti minden döntéseiben, így soha nem kell dilemmázniuk semmin. Elég, ha odafigyelnek a belső hangra és tudni fogják melyik a jó döntés.

Erre van egy nagyon egyszerű módszer:

Vegyük figyelembe a gyermekszületés várható időpontját jelző asztrológia hónap jegyét. Ugyan is a NÉV –választás, ehhez kapcsolódóan is nagyon fontos lehet.

Hiszen milyen változatos a mi magyar nyelvünk, a nevek tekintetében is és a fogantatásutáni anyai állapot vonatkozásban is: a„megfogant parányi életre”: Várni a kisgyermekszületést.

Jó, ha szülők olyan nevet-neveket, választanak gyermeküknek, ami illik majd hozzájuk. Természetesen a vezetéknévnek ebből a szempontból azért nincs jelentősége, mert az esetleg tradicionálisan már öröklött, de keresztnév az, nagyon fontos lehet. Számmisztika, Numerológia szempontból is.

Gondoljunk csak bele, hogy egy Tűz jegyben például Oroszlán – jegyben „NAP” uralkodóval  születendő gyermeknek, akinek az alaptulajdonsága „Kardinális”és akinek jelleméből adódóan nagy valószínűséggel vezetésre termett ember válik.

Tehát nevében is olyan legyen, aki tekintélyt parancsoló. Nem pedig egy szerény embert takaró név. Persze, hogy ebben az esetben nem fogja szívesen viselni a nevét sem gyermekként, sem, felnőttként sem.

 Példa

Ha egy Oroszlán Nap jegyű gyermekünk születik a Nap száma az 1. Amely a kreativitás száma és a szülött a vezetésre termett, mint maga az Oroszlán, aki biztos, hogy arra születik, hogy másokat irányítson, a külvilág felé mutatott arcán is mindig a maga biztonságot fogja tükrözni. Már pedig ha neve nem ezt takarja, akkor esetleg a szülött nem érzi majd jól magát a bőrében és előbb utóbb más keresztnevet fog használni. Ezeknél, a meghatározó jegyeknél nagyon jól teszi a szülő, ha két nevet is add a gyermekének a születésekor.

Ha kislány születik Oroszlán Napjegyében, akkor az Éva keresztnévvel sok sikert ér el, mert 1-es a keresztnévszáma. A 21 században nem a legdivatosabb név, de én ezt egy példaképpen számoltam ki. Természetesen nagyon sok keresztnév van, ami 1-es számot tükrözi vagy is jól illik az Oroszlán Napjegyéhez.

Két lány keresztnevet választottam ki és egy Fiú nevet.

Erzsébet,Éva,Péter.

E

R

Z

S

É

B

E

T

5

9

8

1

5

2

5

2=37=10=1

 

É

V

A

5

4

1=10=1

 

P

É

T

E

R

7

5

2

5

9=28=1

Az Erzsébet keresztnévben szerepel a 8-as, ami a pénz száma is, ami nagyon fontos a mai világban, hogy sikereket érjen el. Ebben a névben szerepel a Mars száma a 9-es, ami mint tudjuk Tűz energia, és a 2-es a Hold szám is víz elem!

Éva,

Határozottan jó beszédkészséget kölcsönöz, amit jól kamatoztathat az életben.

Nagyon erős jellemű egyéniség lesz, már pici korában megmutatkozik. Mindig a saját biztonsága megteremtésére összpontosít. Ha érzelmileg független, akkor a karriert választja. A karrier kiépítésében jó, sikereket érhet el, de e miatt gyakran idős korára egyedül is maradhat. Ha viszont a kötődés erősebb akkor megpróbál mielőbb családot alapítani. Általában magabiztosak, önállóak, éppen ezért soha nem engedik, hogy beleszóljanak a dolgaikba. Jó tulajdonságuk, hogy megbízható emerek, ha bajban van, valaki mindjárt segítségére siet. Túlzottan kemények. Csakis akkor lehet őket irányítani, ha ezt ők is akarják.

Erzsébet

Az Erzsébet névben 3-szor szerepel az E betű ezért nyilvánosság előtti szereplést is jelenthet. Az élete minden területén tapasztalásokra törekszik. Kíváncsi, kalandkedvelő, aki a tapasztalásba magáért az élményért megy bele. A nevében rejlő sok E az élet eseményeinek cselekvő megélésére bíztatja. Bár gyakran ingadozhat, hogy belemenjen- e egy-egy helyzetbe, végül kiderül mennyi mindent tanult az E betű által bevonzott új emberek és események révén. Az E szellemi aktivitásra és önkifejezésre ösztönzi. Sok energiát ad ki magából nap, mint nap. Nyughatatlan, intellektuálisan kíváncsi, és kellő ügyességgel rendelkezik ahhoz, hogy a helyzeteket úgy alakítsa, ahogy neki jó

Mindhárom keresztnév az 1-es számot jelképezi, de Mégis más a jelentése.

Nagyon erős személyiséget ad. Ő azaz, aki a legnehezebb helyzetben is képest helytállni, és akár mások vezetőjeként biztonságot teremteni. Nehezen mutatja ki az érzéseiket, és ez a párkapcsolatukban problémát okozhat, ezért annak a szülőnek, aki ezt a nevet választja gyermekének, sok szeretetet kell adnia, hogy a lánya ezt vigye tovább az életében útravalóként.

Péter:1

A név első betűje a P félig zárt. Elmélkedő, kicsit zárkózott, sokszor szókimondó, kritikus embert jelöl. Gondolkodó, előrelátó, tekintélyes. Vezetői hajlamai vannak, és nagy tudással rendelkezik.

Bizonyára sokan vannak, akik szerint nehéz téged kiismerni. Ha céljaidat meghatároztad, nagy hajtóerővel és céltudatossággal rendelkezel. Az a legjobb, ha törekvéseidet humanitárius megfontolások ellensúlyozzák, ellenkező esetben könnyen elszabadulhatnak személyes ambícióid. Kedvezőtlen körülmények között is szeretnél nagyon jó benyomást kelteni.

Péter Hajlíthatatlan, önfejű, soha nem engedi, hogy beleszóljanak a dolgaiba, ez már gyermekkorában is megmutatkozik nála. A beosztotti státusz nem szereti inkább vezető szeret lenni. Nagyon precíz, mindent megtervez, párkapcsolata is csak akkor működik, ha közös célokért küzdenek.

Ha 2013 ban születik, számoljuk ki a Kifejezési számát! Keresztnév + születési évszám.2+0+1+3+1=25=7

Kifejezési lehetőségeiket a tények vagy javaslatok vizsgálatában és kipróbálásában lelik meg, és olyan helyzeteket kellene keresniük, amelyek arra ösztönzik őket, hogy fejlődjön az objektív ítélőképességük. Erre például különösen alkalmas lenne egy tudományos háttér. Az e számhoz tartozó lehetséges kedvelt időtöltések vagy pályák közé tartozik az olvasás, a mások arckifejezéseinek tanulmányozása, a kézzel végzett munka vagy valami technikai dologgal- pl. zenével, számítógéppel, stb. - való foglalkozás. Figyelembe kellene venni azon igényüket, hogy időről időre szeretnek visszahúzódni.

Egy másik példa!

A Rák jegyében született gyerek a HOLD száma: a 2. Amely az érzelmességet jelképezi. Tehát a Rák jegyben született gyermekhez olyan név illik majd, aki alkalmazkodó természettel bír, és szelíd jellemet takar, gondoskodó féltő, védelmező, szülöttre illő a névválasztás. Ebben az esetben egy fiú névvel nézzük meg legyen a keresztneve Bence!

Bence kezdő betűje B

Barátságos, megértő és szereti a családi életet. Másrészt, B lehet egocentrikus és talán egy kissé mohó. A 2-es képes mások elképzeléseit formába önteni- ő igazi segítőtárs. Ösztönzi az érzelmeket, a másokkal való konstruktív együttműködés sikereivel kecsegtet. Félénkségre és visszahúzódási hajlamra utal. Érzékeny, mély érzésű, segítőkész, együttműködésre hajlamos, harmonikus társ vagy, akire mindig lehet számítani. Inkább munkás, mint igazgató.

Bence

Az ötletei sokszor eredetiek és találékonyak. Kedveli a társasági életet. Fontos számára a külső megjelenés és az, hogy jó benyomást keltsen másokban. Sokan fordulnak hozzá bizalommal a bajban, és ő nagyszerű tanácsokkal szolgál ilyen esetekben, bár maga nem a tanácsainak megfelelően él. Sokszor túlságosan könnyen befolyásolhatóak mások által, mások estleges gondjai vagy cselekedetei erős hatást gyakorolnak rájuk.

Norbert

Norbert első betűje N

Sokoldalú, változékony természetű egyéniséget jelöl. A betű felfelé és lefelé is nyitott. A jelleme nincs teljesen megállapodva, hajlamos a tehetségét szétforgácsolni. Problémája a mértékletesség megtartása. Intuitív és közlékeny, de negatív szempontból hajlamos a féltékenységre. 

Norbert: 2

 Rosszul viseli a feszültséget. Általában harmóniára és békességre törekszik. Ő az, aki képes a legrosszabb helyzetből is békességet kihozni. Nagyon fontos számára az anyagi biztonság. Nem áll tőle távol a jótékonykodás sem. Gyengesége, hogy túlságosan érzékeny, sértődékeny és nagyon hiú.

Ha 2013 ban születik, számoljuk ki a Kifejezési számát! Keresztnév + születési évszám.2+0+1+3+2=26=8

8-as

Nem másoknak kellene megmondani, hogy hogyan fejezzék ki magukat, hanem nekik maguknak Kellene ezt kitalálniuk. A legjobban anyagokkal érintkezve tudják magukat kifejezni, azaz lehetőleg mindent fel kell használniuk, amit csak a Föld nyersanyagként kínál. Erre különösen a gipsz és az agyag alkalmas. Textilekkel is dolgozhatnak, amíg "érezni" tudják, mit is csinálnak éppen. A festészet erre a célra nem kifejezetten alkalmas, hacsak nem az ujjaikkal festenek. A legkülönfélébb dolgokkal való kereskedés is egyik kifejezési formájukként említhető.

A születési Nap számuk röviden!

A gyermek tiszta lélekkel születik le, ezért ha gyermeket számolunk, 7-14-éves korig ezt a számot vesszük figyelembe. 14-éves koruk után már másképp nézzük a születési nap számát.

1-én született

Született vezéregyéniségek. Nagy célokat tűznek ki maguk elé, amelyeket általában képesek is elérni.

2-án  született

baba nevét numerológia

A „kis angyalok”. Nyugodtak, barátságosak, jószívűek. Mindenüket megosztják másokkal, már egészen kicsi korukban is; az igazságtalanság és önzés ismeretlen számukra.

3-án született

A „feltalálók”. Már a régi görögök is hitték, hogy az igazán jó dolgok, hasznos ötletek hármasával jönnek, de a magyar néphagyományban, népmesékben is nyomon követhető a hármas misztikus vonása.

4-én született

A „gerincoszlopok”. Ők a szülők büszkeségei - a mindig megbízható, két lábbal a földön álló, szorgalmas, határozott, őszinte csemeték.

5-én született

A „felfedezők”. Képtelenség öt másodpercig egy helyben tartani őket, Bátor, életvidám apróságok, akik alig várják, hogy újabb és újabb útjukba kerülő akadályon küzdhessék át magukat.

6-án született

A kis „idealisták”. Harmóniára és békés együttlétekre születtek. Álmuk, hogy a világ csupa egymást szerető és segítő emberből álljon, és a napok úgy teljenek, mint a romantikus filmekben.

7-én született

A „filozófusok”. A „hetes” babák kezdettől nagyon fogékonyak az őket körülvevő ingerekre. Önfegyelmük már kissé túlzásnak tűnik, kívülállók talán merevnek is találhatják miatta, ezért nekik mindig elkel egy kis bátorítás a spontaneitásra, az élet élvezetére.

8-án született

Az örök változtatók. Kétszer olyan gyakorlatiasak és józanok, mint a „négyesek”, sikeresek akarnak lenni, és nem tolerálnak senkit, aki nem küzd olyan keményen a siker elérésében, mint ők maguk.

9-én született

A „művészek”. Kivételes intelligenciájuk révén képesek gyorsan átlátni az élet rejtett összefüggéseit, biztosan éreznek rá a ki nem mondott valóságra.

Ha többet szeretnél megtudni, gyere el a Számmisztika tanfolyamomra!

Fekete Gyuláné

Zsóka

Asztrológus,Számmisztikus

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.