Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mi a közös jövőtök a pároddal?

Számmisztika a párkapcsolatban

Elsőként nézzük meg a párunknak az életfeladat számát. Az életfeladat számából elsőként nézzük meg, hogy a párunk milyen partnert keres.

Példa: 1948+10+3=26=8

Az életfeladata 8-as Nő

Az Hölgy életfeladat összetett száma 26. A 2-es 6-os szám nagyon nőis szám. Érzékeny, kedves (2-es Hold) 6-os Nyugodt kiegyensúlyozott, családcentrikus (6-os a Vénusz száma). A példánkban bemutatott Nő érzékeny, nyugodtt, kiegyensulyozott, családcentrikus, elegáns, sármos, tüzes, energikus, aktív férfit keres.

1-es élet feladatszámú: Mindenben első szeretnél lenni, de párkapcsolatban a félénk típust kedveled.

2-es élet feladatszámú:Érzékeny és kedves személyiség vagy ezért párkapcsolatban az érzékeny, házias partnert kedveled.

3-as élet feladatszámú:Fiatalos, életvidám, örökmozgó személyiség vagy ezért éppen ilyen partnert is keresel.

4-es élet feladatszámú: Korrekt, kiegyensúlyozott, határozott személyiség vagy nem szereted, ha megszabják, hogy mit tegyél, és a hűtlenséget sem tudod megbocsátani a párodnak. Ezért nyugodt, csendes, kiegyensúlyozott párt szeretnél.

5-ös élet feladatszámú:Sugárzó, nagylelkű, gáláns személyiség akár férfi akár nő ezért nem kedveli az olyan személyt, akit könnyű meghódítani. Ezért a nehezen meghódítható társat keresi.

6-os élet feladatszámú:Nyugodt, kiegyensúlyozott, családcentrikus ők semmit nem erőltetnek. Ha nő, akkor olyan férfit keres, aki férfias, elegáns. Férfiak olyan nőt keresnek, aki nőies, házias, családcentrikus.

7--es élet feladatszámú: A 7-es szám miatt távolságtartó, bizalmatlan nem mutatja ki az érzelmeit. Ezért komoly és megbízható társat keres, aki egy élet árt, vele marad.

8-as- élet feladatszámú:Tüzes, aktív, tele energiával. Elvárja, hogy párja is tüzes, aktív felt ünő szexis legyen.

9-es élet feladatszámú:Hűséges, becsületes, megbízható társ. A szerelmet keresi, nincsenek előítéletei.

Mi a közös jövőtök a pároddal?

Életszámotokból kiderül, mire kell figyelnetek, ha sokáig együtt akartok maradni. A számmisztika szerint minden párkapcsolatban különböző fejlődési lehetőségek adódnak. Életszámotokból kiderül, melyek azok a fontos, közösen megoldandó feladatok, melyekre nem árt figyelnetek, illetve milyen problémák jelenhetnek meg szerelmetekben.

A párkapcsolat feszültségszámát a születési dátumok alapján könnyen kiszámíthatod és  hosszú távon megőrizheted a kapcsolat harmóniáját, és elkerülheted a széthúzást.

Így számold ki

1. lépés

Írd fel egy lapra a születési dátumodat, majd add össze egyesével a számjegyeket.

Péda:1848+10+3=26=(8)

2. lépés

Ugyanezzel a módszerrel számold ki a párod születési számát.

1948+1+12=26=(8)

3. lépés
A nagyobb születési számból vond ki a másikat.
8-8= 0

A közös szám így 0, Ha megkaptad ezt a számot, olvasd el a hozzá tartozó elemzést.

Ezzel a számkombinációval én személy szerint több variációban szoktam elkészíteni. Összeadom az élet feladat számait, vagy a hónapokat váltom át. A példánkban szereplő személyek életfeladata mindkettőjüknek 8-as.

 

8+8=16=(7) Ebben az esetben a 7-es számot olvassuk el.

 

A másik variáció:

1948+6+3=31=4

1948+8+12=33=6

6-4=2

A 2-es számot olvassuk el.

 

Nézzük, melyik kapcsolati szám, mit rejteget a szerelmeseknek!

0

A nulla csak azoknál a pároknál jön ki akiknél az életfaladat számuk megegyezik. Ekkor az adott szám jellege erősödik fel, és mind a pozitív, mind a negatív aspektusa erőteljesen megjelenik.

Kapcsolatukban hatalmas energiák mozognak, melyek formálódnak, és óriási lehetőségeket hordoznak magukban. A románc lehet felemelő, teljes, boldog, de ugyanakkor a bukást is magában hordozza.

Ez a helyzet gyakorlatilag olyan, mintha tükröt tartanátok egymásnak. Hajlamosak vagytok kivetíteni egymásra a problémákat ahelyett, hogy magatokban keresnétek a hibát. A tükör-effektus azt jelenti, hogy az, ami a másikban zavar, benned is meg van.

Tedd meg te az első lépést a változás fel, és meglátod a kapcsolat sokkal harmonikusabb lesz. A harmónia kulcsa itt a belátás és a másik megértése, fontos, hogy mind a két partner részéről a teljes odaadás mozgassa. Amennyiben ez megvan, a határ nem más, mint a csillagos ég és az önismeret.

1,

Független lelkek találkozója, de legalábbis a kapcsolatban lévők egyike biztos, hogy nem kedveli a korlátokat. A hol voltál, mit csináltál, kivel találkoztál kérdések, az ellenőrzés ezt a szerelmet biztosan megölik, mindegy, milyen hevesen is lobog a tűz az elején.

Az egyik fél több függetlenséget akar kivívni magának, és nem veszi figyelembe a másik igényeit, aki pedig a biztonságot helyezi mindenek elé. Nem bántásból, egyszerűen csak a saját szükségleteire koncentrál, és nem veszi észre, hogy kompromisszumra lenne szükség, mert nem teljesen fedik egymást a szükségletek.

Két ugyanolyan típus között nem lenne ez probléma, de itt megjelenik ez a fajta feszültség. Az egyiket az bántja, hogy a másik érzéketlen, a másikat az, hogy folyton kritizálják.

Az egyik félnek meg kell tanulnia függetlenebbnek lenni, a másiknak pedig megértőbbnek. Ám ha a póráz hosszú, és az egyéni szabadság a jelszó, akkor az ilyen párok nagyon erős, irigylésre méltó kapcsolatot építhetnek fel.

2

Ebben a kapcsolatban mély érzelmi sebeket lehet kapni. Fennáll az érzelmi függés veszélye is. Mély az érzelmi kötődés, talán ezért mélyek a sebek is. 2-es a Hold a bizonytalanság száma.

Az egyik fél mindig felületesebbnek és érzéketlenebbnek látja a másikat, és gyakran megsértődik. Az egymás kritizálgatása is komoly problémát okozhat. Néha kioltjátok egymásban a kezdeményezőkészséget is.

Amikor az egyik lépne, a másik visszalép, vagy visszahúzza a párját. Emiatt beállhat egy stagnálás, és a kapcsolat nem fejlődik sehová. Ebben a kapcsolatban fontos feladat a másik megértése és támogatása. Ha az egyensúly megbillen, akkor konfliktusokra lehet számítani.

3

Valószínűleg nem unatkoztok egymás mellett, és nem vagytok hajlamosak belesüppedni a megszokásba. Konfliktust okozhat viszont, ha valamelyikkőtök figyelmetlenné vagy túlzottan önzővé válik.

Az önbizalomhiány és az ebből adódó lelki érzékenység okozhat feszültséget. Valamelyik fél, vagy mindkettők túl sérülékenyek vagytok, vagy büszke, vagy túlérzékeny a kritikára. Szinte mindent félreértettek és megsértődtök, megbántódtok.

Lehet, hogy felváltva történik, hol egyikőtök bántódik meg valamin, hol a másik. Az önbizalomhiány miatt nem hiszitek el, hogy igazán megfeleltek a másiknak, de ezt nem meritek nyíltan felvállalni, megbeszélni. A féltékenység is komoly problémákat okozhat.

Az őszinte beszélgetések és a lelki kitárulkozás sokat lendíthet a kapcsolaton. Ha félelmek terítékre kerülnek, az mélyíti a bizalmat és az intimitást. A kényes helyzeteket fontos alaposan átbeszélniük, és közösen meghozni a szükséges döntéseket. Ellenkező esetben a románc öröm helyett ürömöt fog tartogatni a számukra.

4

A 4-es igazán stabil kapcsolatot mutat, mely állandóságot és megfelelő egzisztenciát biztosít, ám eközben úrrá lehet rajtatok az unalom vagy a megszokás, és talán belesüppedtek a hétköznapok rutinjába. Egyikőtök talán túl komolynak és makacsnak tűnik a másik számára, aki pedig nehezen viseli a korlátokat, és a spontaneitás híve.

Ezzel a kombinációval erősen kell dolgoznotok azon, hogy megteremtsétek a korlátok és a teljes szabadságvágy közötti harmóniát. Ez egy hol fent, hol lent jellegű kapcsolattá válhat, ahol az egyik pillanatban minden jól megy, a következőben pedig minden elromlik.

A feszültségek feloldásában sokat segíthet, ha rugalmasak maradtok, és fenntartjátok az egymás iránti kölcsönös érdeklődést, tiszteletet és figyelmet. Ha ez sikerül, akkor nagyon erős kötelék szövődik köztetek, melynek a segítségével képesek lesztek a legnagyobb nehézségeket is leküzdeni.

5

A változás szele fújdogál ebben a kapcsolatban. Néha valóságos orkánná erősödik, ugyanis a kapcsolatokban lévők gyakran homlokegyenest ellenkező elveket vallanak. Az 5-ős számnál alapvetően a szabadságvágy okozza a feszültséget. Az egyik fél nagyobb szabadságra vágyik, mint a másik, aki megkötözve érzi magát társa örökös együttlét igénye miatt.

 Nehéz ebben a helyzetben megtalálni az egészséges kompromisszumot, mert az egyik állandóan menne, külön utakon is, a másik meg csak a párjával együtt tud elképzelni minden percet. Mindkettőtöknek szükséges tenni a kapcsolat harmóniájáért.

Akkor teremthettek harmóniát, ha mindketten bíztok magatokban, felvállaljátok a felelősségeiteket, és megtanuljátok elengedni a másikat. A ragaszkodó félnek be kell látnia, hogy a szerelem nem függ a testi közelségtől, a másik félnek pedig azt, hogy a közös programok építik a kapcsolatot. Közös döntéseiket alaposan meg kell fontolniuk, és csak ez után szabad lépni, ha együtt szeretnétek maradni.

6

A kapcsolatotokban, valószínűleg a családalapítás a legfontosabb közös feladatotok, illetve az utóddal és általában a szolgálattal kapcsolatos teendők kapnak nagy szerepet a közös sorsotokban. De az is előfordulhat, hogy az egyikőtök éjjeli bagoly, a másik korán fekvő. De az is gyakori ebben a kombinációban, hogy a gyermeknevelésről vallotok ellentétes nézeteket.

A legfontosabb tanulság a másik elfogadása és megértése, az őszinte odafordulás által. Ha nem akarjátok ráerőszakolni a másikra a saját felfogásotokat, akkor minden esélyetek megvan arra, hogy boldog családi életet éljetek, és megtanuljátok a mások iránti figyelmet, a róluk való gondoskodást.

Fontos, hogy mindenben segítsétek egymást, és a másik családját is, ezt megbeszéljétek, megosszátok a feladatokat, és a későbbiekben is tartsátok magatokat a megállapodáshoz. Sokak által irigyelt harmonikus famíliát hozhatnak így létre. Ha ez nem sikerül, akkor tiszavirág életű romantikázás várható.

7

Ha 7-es a számotok, nem kizárt, hogy meg kell küzdenetek egymásért - vagy azért, mert nagyon különbözők, vagy azért, mert mindketten zárkózottabb, magányos típusok vagytok. A kettőtök kapcsolatában a hatalmi harcok jelentik a fő problémát. A dominánsabb fél akarva akaratlanul is minden helyzetben a kezébe veszi az irányítást, a másik azonban nem tűri, hogy helyette döntsenek, vagy, hogy bárki is megmondja neki, mit tegyen.

A legfontosabb tanulnivaló a másik akaratának, véleményének tiszteletben tartása, és alapvetően a másik tisztelete. Ha minduntalan mi döntünk fontos kérdésben, a másik úgy érezheti, hogy semmibe veszik, ezt pedig nehezményezi.

A konfliktus pedig javarészt ilyen problémákból adódnak. Bár a domináns fél úgy gondolja, hogy azzal csak jót tesz, ha a döntéseket meghozza egyedül, ezzel is levesz terheket a másik válláról, de a másik véleményének meghallgatása kulcs fontosságú a harmónia fenntartásához. A kapcsolatban emellett a szervezettség hiánya is gondot okozhat, ha már bővül a család is érdemes az új helyzethez igazítva tovább vinni.

A 7-es szám miatt előfordulhat, hogy az egyik fél létszükséglet, hogy rendszeresen elvonulhasson a maga kis elefántcsont-tornyába.

8

A 8-as kapcsolatok nem ritkán az egzisztenciális javakra épülnek, vagy az egyik fél a pozíciója, illetve a vagyona miatt kezd el vonzódni a másikhoz. Kemény dió. Az anyagi világ és a hatalmi kérdések a későbbiek során is jelentőséggel bírnak. Hatalmi harcokat jelez, általában öntörvényű lelkek közt szövődik ez a kapcsolat.

Rengeteg kompromisszum szükséges a fenntartásához, és meg kell tanulni, mikor kell engedni a társunknak, mikor nem. Ebben a kapcsolatban a saját elképzelés másikra való erőltetése okoz sok feszültséget.

Mindegyik fél azt hiszi, hogy ő tudja jobban, hogy mi a jó a másiknak, de ezzel a valós szükségletek figyelembe vétele vész el. Mindketten szeretnék a saját képükre formálni a másikat, és azt, hogy a másik a kedve szerint viselkedjen.

Itt a harmónia érdekében meg kell tanulni a másik egyéniségének méltányolását, és az önzetlen szeretet fogalmát. Kialakulhat egy olyan helyzet, hogy csak akkor szeretlek, ha ilyen, vagy olyan vagy. Egy párkapcsolatban természetes, hogy törekszünk arra, hogy a másik kedvében járjunk, de ha ezt elvárják tőlünk, akkor már kényszerré válik, és egy idő után már nem szívből jön.

 9-es

A kapcsolatok gyakran plátói rajongásból vagy lelki közösségből, testi vonzalomtól mentes szeretetből indulnak, és bizonyos fokig a későbbiek során is megőrzik éteri természetüket. Problémát jelenthet, ha eltérően viszonyultok a szexualitáshoz, viszont nagyon pozitív, hogy nem csak testi szinten tudtok kapcsolódni egymáshoz, hiszen ez a hosszú távú, mély kötelék záloga.

Ha kérdésed van, szívesen segítek, küld egy e-mail, vagy hívjál fel, vagy gyere el a tanfolyamra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Menüpontok