Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kronobiologia

Cikkek

Kronobiológia

2017.01.18

 

Kronobiológia

 

 

 

A születési dátumunk rejtett  személyiségünk

A kronobiológiai pszichogenetika egy viszonylag új módszer, amivel önismeretre tehetünk szert, jobban megértjük viselkedésünket és környezetünkhöz való viszonyunkat, megértjük párkapcsolatunk és emberi kapcsolataink működését, vagy éppen nem működését.

Az ember személyiségének megismerésére régóta foglalkoztatja az embereket, ahogy az is, mely tulajdonságaink öröklődnek gyermekeinkbe és melyek alakulnak ki életük, szociális interakcióik, fejlődésük.

A kronobiológiai elemzéshez születés év, hónap és napjának számjegyeit használja fel, és ezek segítségével állapítja meg az egyén adottságait jellemző számokat. Tehát már a születés napjának az ismeretében megállapítható, hogy az adott ember milyen, az egész életére kiható, hozott tulajdonságokkal rendelkezik. Az élet folyamán jelentkező hatások, a nevelés, a tanulás és az élettapasztalatok ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá. A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani, pozitív vagy negatív irányban, igen.

Születési energetikai adottságokkal jól gazdálkodva harrmónikusan fejlődünk, egészségben és egyensúlyban. Ha azonban nem a meghatározott játéktéren játszunk, egy idő után kisebb-nagyobb betegségek formájában az élet üzeneteket küld a kilengéseinkről, amelyekkel arra figyelmeztet, hogy letérünk a kijelölt útról, és nem energetikai lehetőségeinknek megfelelően élünk. Alapbeállításainkon a nevelés és a környezet elvárásai kisebb mértékben tudunk változtatni!

 

Szeretné elolvasni a cikk teljes  tartalmát? Kérem kattintson a Teljes bejegyzés gombra.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kronobiologia | Hozzászólások: 0