Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

KARMIKUS LECKE KÖR

NÉVBŐL HIÁNYZÓ BETÜK

A Numerológiában a karma elsődlegesen azok a számok utalnak, amelyek hiányoznak a születéskor kapott nevünkből. A hiányzó betűk, számok jelzik, hogy hol áll fenn egyensúlyhiány.

 A hiányzó szám az illető életének egy olyan területét jelzi, ahol az illető jelenleg gyenge, és hogy szembe kell nézni, és dolgozni kel ebben az életben.

Egyes numerológus szerint azoknak, akiknél egy szám sem hiányzik, nincs is karmájuk. Ez helytelen megközelítés! Minden egyes hiányzó szám egy olyan karmikus leckét jelképez,amelyet még nem tanult meg. Ezért a jelenlegi életükben meg kel tanulni.

Általában hosszú neveket tizennyolc vagy több betű nyolc vagy kilenc szám képviseli, jelezi a képességüket, akik képesek megbirkózni szinte bármilyen helyzetben. Személyiségük jól formált; érdekük széles körben; és kapacitásaik leküzdeni az akadályokat jól definiált.

Rövid nevek - legfeljebb tizenöt betű - amely szintén tartalmaz bennük kevesebb, mint nyolc vagy több kilenc egyjegyű számok arra utalnak, erős emberek. Ezek az emberek rugalmasak, és talpra esettek a csapásokat, megpróbáltatásokat hamarabb és egyszerűbben oldják meg, mint más emberek.

Sok kiváló színészek, énekesek, a tudósok, televíziós személyiségek, művészek nevei különbözők a névből hiányzó számai miatt. Ha, három vagy több szám is hiányzik, a nevéből, akkor a hiányzó számok segítségével határozható meg, hogy ebben az életben melyik leckének kel a legnagyobb figyelmet szentelni. Kitartás, ezért lesz a kulcs a boldogsághoz.

PÉLDA

A táblázatban jól látható, hogy a példában szereplő személynek melyik száma hiányzik a Nevéből.

A 4-es szám a D, M, V betűk hiányoznak

A 6-os szám a F,P,Y

A 8-as szám H,Q,Z

[1] 
2
[2] 
1
[3] 
1
[4] 
0
[5] 
1
[6] 
1
[7] 
4
[8] 
0
[9] 
1

Karmikus lecke  hiányzó száma 4-es

A 4-es szám hiánya azt jelzi, hogy a siker és a teljesítmények nem jönnek könnyen, és keményen meg kell dolgoznia az elismerésért. Élete folyamán valószínűleg főleg fiatal éveiben többfajta munkát is ki próbál, mielőtt a neki tetszőnél megállapodna. A rövidebb utak keresésese csalódásokhoz, vagy ami még annál is rosszabb, egyenesen bukáshoz vezethet. Sikereit tégláról téglára kel építenie!

A 4-es biztosítja a szilárd alapot, a struktúrát és a szerkezetet, ami összefogja az egész építményt. A felelősségteljes, komoly munka mindig fáradozással jár, minden területen Tanácsos megszívlelnie azt a mondást, hogy „a siker titka tíz százalék inspiráció és kilencven százalék perspiráció, azaz verejték.”

A sikerek nem jönnek könnyen keményen meg kell dolgozni,hogy elismerjék. Ha,a rövidebb utat keresi sok csalódás éri,vagy ami még rosszabb bukáshoz vezet.Sikereit tégláról,téglára,biztos alapokra kell építeni. Nem könnyű feladat!

4-es számhoz a D A szülői házhoz, különösen az anyához, az anyai mintához való kötődést mutatja

Az M-a 4-es szám betűje: társas kapcsolatok betűje. Három szára az Én-Te-Ő kapcsolatot szimbolizálja STB.

V 4-es szám betűje= Egyrészt ugyancsak a befogadásról (az alakja alapján), másrészt a kettéválásról, a szellemi megosztódásról, szétszakadásról, az „eredendő bűnbeesésről” szól.

Karmikus lecke hiányzó száma 8- as

Túlzott félelem anyagi problémák tekintetében. Ezért az élete olyan helyzeteket hoz, amelyek próbára teszik tekintélyét és hatalmát. Felkel vállalnia a felelősséget a saját pénzügyi és üzleti ügyeiért. Könnyen megeshet, hogy nagy pénzekhez juthat, amit azonban hirtelen el is veszíthet és veszteség miatt nagy fájdalmat érezhet. Ugyanerre a mintára: ha nagyon akarja megszerezni a pénzt, sosem sikerül. Viszont, ha megfelelő módon állna hozzá, és okosan használná fel, könnyen elérhet pénzügyi sikereket is. Jelen van a vezetői képesség és a parancsolgatás közötti egyensúly megtalálásának nyilván való igénye is.

Elképzelhető,sőt biztos,hogy gyermekkorában számtalan nehézséggel és akadállyal kellett  megküzdenie!

Felhalmozott karma száma!

4+8=12

Az élet számtalan olyan helyzetet, helyzeteket teremt, teremtett, amelyben áldozatot kellett, kell  hoznia! A siker, és a szakmai elismerés nagy valószínűséggel csak később, jelentősebb küzdelmek és áldozatok után jön el az életében! A szerelem, házasság és a romantikus kapcsolatok köteléke állandó próbára teheti az életét Társa, és a gyermekei mérhetetlen figyelmet igényelnek Tőle. Néha eltöprenghet azon, hogy vajon egyszer szabaddá tudja valaha magát tenni. A társa és az anyósa beavatkozó természetétől, a munka és a betegségek támasztotta kényszerhelyzetektől.

A felhalmozott karma számoknak segítségével rálátást kapunk arra,hogyan reagálunk a leckére. A karmikus számok dinamikája többnyire egész életünk során tudat alatt nyilvánul meg. Közöttük talán csak egy néhány olyan lehet,amely nyilvánvalóan tudatos  jellemvonásokban jelenik meg!

A hiányzó számok jelentését röviden írtam le.

 Ha szeretné Ön is megtudni, hogy milyen számok és betűk hiányoznak, a nevéből mi a karmikus feladata kérjen elemzést. A saját vagy családja részére.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

9796 Pornóapáti Fő út 16

(Gerencsér Szilvia , 2020.11.27 19:57)