Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyermek Asztrologia

Gyermek Asztrológia

Nagy öröm a családban, a gyermek születése, ugyanakkor hatalmas felelősség is.  A gyermek életében már az nagyon meghatározó időszak, amit az édesanyja hasában tölt.  Minden hatás, ami a leendő anyukát, és a közvetlen környezetét éri, elraktározódik a lélekben és minden információ, minden esemény befolyással lehet a sorsukra.

 A születés időpontja sose véletlen, pont akkor következik be, és olyan körülmények között, olyan családban, olyan városban, országban, társadalmi helyzetben, ami leginkább alkalmas arra, hogy a fejlődését szolgálja, és a feladatát be tudja teljesíteni. Amikor megszületünk, és felsírunk a pillanat meghatározó egész életünkre nézve.

 Az adott pillanat minősége a születési horoszkópunkból ismerhető meg, mely tartalmazza a születésünkkor magunkkal hozott képességeket, erősségeket, és világos képet nyújt jellemünkről.  Azonban belekerülünk egy családba, egy bizonyos szociális környezetbe, ami befolyásolhatja.

Személyiségfejlődésünket. Édesanyánk és édesapánk is, rendelkezik egyfajta otthonról hozott nevelési mintával, ami jó esetben támogatja a képességeink fejlődését és a saját utunk járását.  A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy a szülők közül sokan szeretnék gyermekükben megvalósítani azt, amit ők nem élhettek meg.

 Ez azonban nem mindig egyezik a gyermek saját útjával. Minden szülő a legjobbat szeretné a gyermekének, ezért saját elvei, és a tanult minták alapján, mondhatni ösztönösen neveli, babusgatja, vagy az általa helyesnek vélt szigorral irányítania gyermekét. Azonban e gondoskodó szeretet csak abban az esetben segíti a gyermek fejlődését, ha ismerjük a gyermek veleszületett adottságait és tehetségeit, és a szerint terelgetjük a helyes irányba.  Az asztrológia egy mankót kínál fel nekünk.A gyermek születési horoszkópjának vizsgálata segíthet jobban megérteni a mozgatórugóit, hogy mivel tudjuk cselekvésre késztetni, gondolkodási sémáit, alapvető problémáit, tehetségeit, sokszor már abban a pici korban, amikor még nem tudunk beszélgetni vele.Megismerhetjük azokat az erősségeit, amire támaszkodhatunk nevelésük során, és azt is, hogy mely területeken vár ránk szélmalomharc, ha nem tudunk egyéniségéhez megfelelő megoldást találni. Tehetségei ismeretében, már jó előre tudjuk, hogy milyen területet érdemes erősíteni, és mi az, amit nem kellene erőltetni, mert csak kudarcélményeket hozhat az életébe.

Gond van a gyerekkel, szülőkkel?

A gyermek, aki voltunk, megfigyelte és megtapasztalta élete első és legfontosabb személyiségét, az Édesanyát, aki szíve alatt hordott bennünket. Így az a mondat, hogy „Édesanyánk számunkra a világ”!
A szülő-gyermek kapcsolat azonban némiképpen máshogy működik. Itt nem lehet teljes mértékig elengedni a másikat, mert vannak szálak, kötelékek, amik akkor is összekötnek, ha nem akarunk ezekről tudomást venni. Ezeket nem lehet elszakítani. A második lépés, hogy megvizsgáljuk hol, mi csúszott el? A mikor talán nem is annyira lényeges. Azt gondoljuk, hogy az már elmúlt.

Sajnos ez nem így van! Vegyük ketté a történetet.
Első lépésként talán rövidebb téma a szülővel való helytelen kapcsolatunk rendbehozatala. Nem számít, hány évesek vagyunk vagy, mennyi ideje nem jó a viszony a szüleinkkel. Amíg nem tesszük a helyére ezt a szálat, a probléma generációkon fog tovább menni!  Ego kihat a gyerekünkkel való kapcsolatodra is!

Ismerjük fel, hogy mi szülők más generáció vagyunk, más körülmények között nőttünk fel, más időkben. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a másikat megérteni!  A szüleink a legjobbat akarták nekünk, még akkor is, ha ez adott esetben nem sikerült. De ki szerint nem sikerült? Ami a szüleinktől telt, azt megtették értünk. Annyit adtak, amennyire képesek voltak. Nincs jogunk hibáztatni őket. Lehet, hogy mi mint gyermek többet vártunk volna el, a szüleinktől, de az adott esetben a szülők nem voltak olyan helyzetben, hogy többet adjon a le születendő gyermekének.

Nem lehet egyöntetű szabálykönyvet írni az alkalmazható eljárásokról, hiszen minden gyerek egy-egy egyéniség, és a családi hatások is mindenkire másként hatnak. Épp ezért ha fel tudjuk térképezni a gyermek értelmi és érzelmi szintjét, a kommunikációs stílusát, akkor megismerjük azt is, mi számukra a legmegfelelőbb nevelési módszer. Ezért nagyon fontos, hogy idejében ismerjük meg a gyermek képességeit és érdeklődési területeit. A képességeik kifejlődését is csak akkor tudjuk segíteni, ha ismerjük azokat.

Családi konstelláció a horoszkópban

Egyetlen ember sem létezik egyedül, mindenkinek vannak szülei és nagyszülei, akiktől származik. Nem csak testi, hanem lélektörténeti örökséget is átveszünk tőlük. Minden energia, minden sors, amely előttünk létezett, szüleinken keresztül bennünk egyesül. Rendkívül fontos, hogy a horoszkópból ne csak az összefonódásokat tudjuk kiolvasni, hanem ezzel egyidejűleg megmutassuk a feloldás útjait is. Ennek az útnak egyes részeit minden ember végigjárhatja

Mielőtt félreértenék, ezzel nem azt kívánom mondani, hogy asztrológia nélkül nem tudjuk megismerni a gyermekünket, Én csak azt szeretném kifejezni, hogy sok felesleges körtől megóvjuk mind magunkat, mind pedig gyermekeinket.

Nevelési tanácsok

Asztrológiai és pszichológiai tekintetben is megkülönböztetünk egy gyermek életében bizonyos korszakokat.

Az első 7-év szorosan kötődik az Édesanyához. .A születési horoszkópban a Hold helyzete mutatja azt, hogy egy gyermek milyen típusú gondoskodásra, és kapcsolatra vágyik Édesanyával. Természetesen nem ez az egy bolygó adja a gyermek személyiségét ebben az időszakban sem, de markánsan ez látszik rajta leginkább.

Az iskolába kerülés után jutunk el a (Merkúri korba, amely bolygó a gyermektanulási képességeiről, gondolkodásmódjáról és kommunikációs képességeiről ad felvilágosítást. Ha azt vesszük észre, hogy gyermekünk viselkedése megváltozott, ez a korszakváltás miatt van.

A kisiskoláskor,– Merkúr

A kisiskolás korra az érzelmek erős, meghatározó szerepe jellemző. Mindenre nyitott és kíváncsi, amivel érzelmileg azonosulni képes. Attól a tanárnőtől tud könnyebben tanulni, akit nagyon szeret, és aki viszont szereti, érzelmileg motiválja. Ebben az időszakban különösen fontos szerepet kap az otthon, az otthoni érzelmi kiegyensúlyozottság. HA a szülők között konfliktus van, a gyerek bizonytalanná válik. Ez nem csak iskolai teljesítményén, de kapcsolat kialakítási képességein is meglátszik. Sőt visszafelé is igaz, ha akadozik az iskola, vagy a kapcsolatai felborulnak, otthon kell keresni a bizonytalanság okát. Ez jelzés értékű lehet a szülőknek is. A tudáshoz minden esetben élményeket, érzéseket, és asszociációkat társít a gyerek, és egy nagyon színes és élén fantáziavilágot alakít ki magának. Ebben a világban gyakran és szívesen időz, ami elvonhatja a figyelmét a tanulásról is néha.

Hold B    -WC és a Merkúr szembenállása a gyermek horoszkópjában!

 Ezzel a vonatkozással kell aggódnia a gyermek idegrendszere miatt, mert hajlamos a túlzott izgalomra és a túlterhelésre. Korlátoznia kell az elektronikus eszközök használatát, és nem szabad megengednie a TV hosszabb ideig tartó megtekintését. Minél gyakrabban kell sétálni, és be kell tartania a szellemi munka és a pihenés rendjét. Az állatöv különböző jeleiben lévő bolygók A Hold és a Merkúr bolygók ellentéte a személyes horoszkópban azt jelzi, hogy a gyerek teljesen más kognitív érdekei lesznek, és az intellektuális szférában való ilyen szóródás akadályozza az információk jó asszimilációját és megszerzését. alapvető ismeretek. Leggyakrabban a szembenállás aktiválja a horoszkópban elhelyezkedő állatöveket, közvetlenül egymással szemben.

 Így például a Bak Merkúr és a Rákban lévő Hold közötti ellentét matematikai és pszichológiai egyszerre teszi az emberi elmét. Ha ezen a területen dolgozik, megpróbálja egyértelművé tenni és intuitív módon rendezni a kapott információkat. Ezek jó útmutatások a pszichológusi munkához tesztek (kérdőívek, kérdőívek, rajz tesztek stb.) Használatával, miközben az ügyfelekkel dolgoznak.

14-15 éves koruk környékén megjelennek a libidóbolygók (Mars, Vénusz) szerinti tulajdonságaik is. Ez egybeesik a rettegett kamaszkorral, nem könnyítve meg a szülők feladatát. Tapasztalatom szerint a kamaszkorban az a legjobb nevelési módszer, ha lázadó gyermekünk részére kijelöljük a konkrét határokat, és azon belül pedig önállóságot adunk a gyermekeinknek.

Természetesen ez is csak akkor működik, ha addigra kiegyensúlyozott szülő-gyerek kapcsolatot alakítunk ki gyermekeinkkel.  18 éves koruk után a Nap jegyük kerül előtérbe, ami jelzi életfeladatukat is, hova kell eljutniuk személyiségfejlődésükben. Természetesen az asztrológia egyben vizsgálja a születési horoszkópot, elemenként csak bizonyos részinformációkat kaphatunk.

                                      A Gyermek személyisége és a négy elem!

A személyiségében négy alapkaraktert különböztetünk meg, amit a négy elemhez rendelünk hozzá (tűz, víz, levegő, föld).

Attól függően, hogy bolygóink hogyan helyezkednek el és milyen arányban jelennek meg.

Kolerikus gyerek!

Kos Oroszlán, Nyilas
Vigyázz, kész rajta”

„Azt kell csinálni, amit ő akar, különben dührohamot kap, és elkezd toporzékolni!” A kolerikus gyerek esélyt sem ad a szülőknek, hiszen teljesen egyértelmű, hogy előbb vagy utóbb átveszi az uralmat a családban. Makacs és állhatatos, ne is próbáljuk meggyőzni, hogy meg egye a főzeléket, ha ő sült krumplit akar enni. Jelentős erőtartalékai már baba korában megmutatkoznak, amikor is századszorra dobja ki a kiságyából, járókából a játékait és elégedetten nyugtázza, hogy az édesanyja mindannyiszor visszaadja neki! Ha az édesanyja nem adná vissza a kidobott játékait, a kis kolerikus hangos sivalkodásba kezdene, és a csend érdekében úgyis csak az történne, amit ő akar.

Melankolikus gyerek! Bika, Szűz, Bak
Vagyis
„Vigyázat, törékeny”!

„Nagyon ügyes gyerek vagy, biztosan meg tudod egyedül is csinálni mindent! Az típusú gyerekeket bátorításokkal nevelgethetjük nap, mint nap a kicsi melankolikus, gyereket, akinek olyan szüksége van az önbizalom fejlesztésére, együttérzésre és figyelemre, mint a növénynek a fényre. Az ilyen típusú gyermek-érzelmi típusának függvényében-többnyire csendes, érdeklődését komolyabb feladatokkal köthetjük le, ezzel is bizonyítva, hogy képesnek tartjuk őt azok megoldására. Az ilyen gyermek egyáltalán nem nyughatatlan, bár képes egyedül is eljátszani, szívesebben van együtt más gyermekkel.

Szangvinikus gyerek! Ikrek, Mérleg vagy a Vízöntő

Élvezd a Napot!

A Szangvinikus gyerek „gyerünk utánam”vezeti a kis csapatát és a többiek iparkodnak is követni őt, hiszen nem akarnak, kimaradni a játékból. A vidámság és az emberekkel kapcsolatos interakciók iránti igénye már kiskorában megmutatkozik. Mimnél nagyobb társaság előtt szerepelhet, annál jobban kivirul és elbűvöl mindenkit. Ezek a típusú gyerekek nagyon mozgékonyak, és mindenhol ott akarnak lenni, mindent ki akar próbálni. Mind ezt olyan magabiztossággal teszi, hogy a felnőttek csak ámulnak, rajta egyszerűen nem érzékeli a veszélyt vagy az akadályt. Jellemző lehet az ilyen típusú gyerekre, hogy kiskorukban egy csomósérülést beszerez. A Szangvinikus gyerek szobájában örök rendetlenség van, ne is próbáljuk rávenni, hogy egyszerre csak egy játékkal játsszon, és amit nem használ, pakolja el. Érdeklődése a széliránytól függ, így gyakran belekap valamibe, kiszórja a színes ceruzákat a földre, nyelve hegyét kidugva elmélyült rajzolásba kezd, lemegyek játszani”de rövid idő múlva már fel is pattan. „Majd jövök, lemegyek játszani”! És már ott sincs

Flegmatikus gyerek

Rák,  Skorpió, Halak

Nagyon jó természetű gyerek, remekül alkalmazkodik- ezért egyet mindenki a családban, mert a kicsi flegmatikus baba, gyerek nem okoz kellemetlen perceket szüleinek, nincs hiszti, sírás, üvöltés, manipuláció. Bárhova teszi, viszik, csendben van, és szótlanul tűr. Nem szükséges állandóan lekötni a figyelmét, órákig képes eljátszani egy függönybojttal vagy a kispárnájával, vagy éppen a játékaival, ami ott van vele. Hallgatagon szemléli a körülötte zajló történéseket, türelmesen vár a sorára, ha az elfoglalt és túlhajtott anyuka teendő az ő etetésének prioritása háttérbe csúszik a vasalás, főzés, takarítás után. Némasága, amely kezdetben előny az újszülött körüli tennivalókban megfáradt szülői idegeknek, később aggódásra adhat okot, mert”az én gyerekem egyáltalán nem akar beszélni”

A gyermek temperamentuma

A GYERMEK  személyiségében négy alapkaraktert különböztetünk meg, amit a négy elemhez rendelünk hozzá (tűz, víz, levegő, föld).

A hiányzó elem a tanulnivalónkat jelöli, ez a külvilágból érkezik, illetve kapcsolatainkban szembesülünk vele. Ahhoz, hogy elérjük a teljességet, integrálnunk kell a hiányzó elemet is, ez vezet az egységhez.

Ha egy gyerek születési horoszkópja vizsgálatakor azt látjuk, hogy túlsúlyban van a Tűz elem, vagyis a bolygók többsége Kos, Oroszlán vagy Nyilas jegyében található, akkor kolerikus temperamentummal rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy tele van energiával, türelmetlen, mindenen gyorsan túl akar lenni. Biztosítani kell számára mindig az elegendő mozgást, egyébként a felhalmozódott energia nem csak rosszaság, hanem betegség formájában is megjelenhet. Ilyen lehet legenyhébb formában pl. a fejfájás és az orrvérzés is.

Ha a gyerek születési horoszkópjában a Föld elem túlsúlyos, akkor egy nyugodt, kicsit lassú, kényelmes gyerekkel állunk szemben, aki pszichológiai szempontból a melankolikus temperamentumú.

Ebben az esetben a bolygók többsége a Bika, Szűz, Bak jegyében áll.

Ne lepődjünk meg, ha már pici korában nagyon szeret ölben lenni, szereti a megszokott környezetet, és nem annyira szereti, ha idegenek jönnek-mennek körülötte. Akkor érzi jól magát, ha megszokott napirendet alakítotok ki, a változatosság nem az Ő asztala.

Ha a Levegő elem túlsúlyát állapíthatjuk meg, tehát a bolygók többsége az Ikrek, Mérleg vagy a Vízöntő jegyében állnak, a gyermek temperamentuma szangvinikus.

 Az ilyen gyerek nagyon kíváncsi, mozgékony, hatalmas tudásszomjjal rendelkezik. Nála a szellemi energiák levezetésére kell odafigyelni, szinte életük végéig tanulnak, vagy tanítanak. Ha szellemi kapacitásuk nincs leterhelve, hajlamos túlgondolkodásra, idegi feszültségre. Társasági lények, azt szeretik, ha mindig nyüzsgés van körülöttük.

Ha a Víz elem hangsúlyos a születési horoszkópban, tehát a bolygók többsége a Rák,  Skorpió, Halak jegyében áll, a gyerek úgynevezett flegmatikus temperamentumú.

 Ők azok a gyerekek, akik nagyon érzékenyek, édesanyjuk minden rezdülését megérzik. Az első időszakban Náluk jelentkezik az legerősebben, hogy a betegségeik mindig egyfajta tükröt nyújtanak a szülő felé. Ha édesanyja nem érzi jól magát, vagy a szülők kapcsolatában feszültség van, a gyereknél rögtön észrevehető jelek formájában jelentkezik az.

 Azonban azt le kell szögeznem, hogy általában mindenkinél három elem kombinációja látszik a leginkább, ezért érdemes vizsgálni azt is, hogy melyik a hiányzó elem, hiszen ennek integrálását szép fokozatosan el lehet kezdeni, már kisgyerekkorban. Érdemes erre időt fordítani, mert a hiányok, kívülről is pótolhatók, a párunk személyében például, de kiegyensúlyozottá, teljessé csak a négy elem birtokában válhatunk.

Ha a Tűz elem hiányzik.
 Akkor a gyerekből hiányzik az akaraterő, a lelkesedés, a lendület, az elragadtatás, a spontaneitás. A legegyszerűbb módja ennek az elemnek a pótlására, ha sportolunk. Itt olyan sportról van szó, amely pulzusszám növekedéssel jár együtt, pl. a futás, kerékpározás. Túlsúlyos gyereknél viszont mindenképpen kérjük ki előtte a háziorvos véleményét is, és kövessük a fokozatosság elvét.

Ha a Föld elem.
Hiányzik, akkor hiányzik a gyermekből a gyakorlatiasság, a valódi felelősségvállalás, és a megvalósítási képesség. Ha ezt az elemet nem tudja integrálni felnőttkorára, akkor elképzelései csak vágyak, ötletek maradnak. Lehet, hogy a kezdeményezéshez lesz energiája, de a gyakorlati megvalósítás elmarad. Ez felnőttkorban oda is vezethet, hogy a mindennapi problémáival, a pénzügyi helyzetével és a testi jólétével is keveset törődhet. Őt gyermekkorban remekül lehet tréningezni úgy, hogy a megszerzett tudásának, ötleteinek gyakorlati megvalósulást is adunk. Például, ha meg tanul olvasni, olvastassunk vele utcanév táblákat, vagy ha számolni, akkor a boltban használjuk vásárlás közben a tudását. A másik, amit tehetünk, hogy tudatos rendszert viszünk az életükbe, ha ezt korán megtanulják, ez a minta megmarad az egész életükben.

Ha a Levegő.
 Elem hiányával találkozunk, akkor neki tanulnia kell a könnyedséget, az objektív gondolkodást, és meg kell tanulnia a tudása alapján hozni döntéseket. Alkalmazkodó és együttműködési képesség is ennek az elemnek köszönhető, így ha valaki ennek híján van, akkor minden új helyen gondot jelent majd a beilleszkedés. A levegő hiánya a fejlődésben is problémát okozhat, hiszen nem vágyik új dolgok megismerésére, jól el van azzal a tudással, amit egyszer megszerzett. Ilyen esetben mindig érdemes az egész születési horoszkópot tekintetbe venni, és megtalálni azt a módot, ahogy motiválhatóak, ahogy az érdeklődésük felkelthető.

Ha  Víz elem.
 Elem a hiányzó elem, akkor kevés benne az intuíció, az empátia, érzelmileg nagyon nehéz hatni rájuk. Ezek a gyerekek felnőttkorukra hideggé, zárkózottá, érzéketlenné válnak. Saját érzelmeikkel sincsenek tisztában ezért érzelmi függetlenségre vágynak. Ez párkapcsolatukban számtalan problémához vezetnek. Ebben az esetben már egész kicsi korban ösztönöznünk kell gyermekünket arra, hogy bátran mutassák ki az érzéseiket, sírjanak, ha fáj valami és nevessenek, amikor csak kedvük tartja, ha jó kedvük van. Itt az érzések megéléséről van szó, amikor nem szavakkal adunk hangot érzelmeinknek, hanem Megmutatjuk azt a teljes valójában. Itt is el kell mondanom azt, hogy ez egy-egy kiragadott részlet a horoszkóp egészéből, mert a temperamentum vizsgálatánál is kombinációkat nézünk, az adja meg a tiszta képet.

Kos
Ha gyermekünk a Kos jegyben született

Ösztönösen gyermekünk tele van tettvággyal és bátorsággal, a félelmet egyáltalán nem ismeri.  Hatalmas mozgásigénye van, mindennel felkelthető kíváncsisága, ami kihívást jelent. Nagyon szereti a versenyhelyzeteket, elsőségre törekszik. Amit kigondol, azt rögtön el is akarja érni, a türelem nem erőssége. Könnyen ideges lehet, ha valami nem úgy sikerül, ahogy elgondolta. Ilyenkor legjobb, ha hagyjuk, hogy ki dühöngje magát, de azért a határokat igyekezzünk megszabni Neki. Számára nagyon fontos a sport, főleg ha a Tűz elem más személyiségjelölő bolygóját is érinti. A küzdősport, a versenysportok mind Neki valók.

Ha viszont föld jegy az   aszcendense Bika,vagy,Szűz,vagy Bak akkor a föld jegy fegyelmezetté tesz, így a külvilág felé próbálja kontrollálni és féken tartani indulatait. (Az elfojtott harag vagy agresszió azonban fejfájást okozhat ezért is  fontos, hogy mielőbb rendszeres sporttal vezesse le a felgyülemlett feszültségeket!)

 A Kos napjegye miatt viszont tele van energiával, vitalitással, és mindig tettre kész, akkor érzi elemében magát, ha csinálhat valamit. Cselekedetei spontának, és impulzívak, ám Föld Aszcendense miatt sokkal megfontoltabb és kevésbé heves, mint az átlag Kos gyermek.

Ha az aszcendense Kos

A Kos Aszcendens a  gyermek nem akar kimaradni semmiből. Olyan, mint egy örökmozgó. Nehezen lehet leültetni, az egész világot meg akarja hódítani! A szülőknek mindig figyelniük kell, nehogy baja essék, mert számára az akadályok kihívást jelentenek. Ha valami útját állja, akkor könnyen dühbe gurul és ez később is jellemző lesz rá. Ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlik a haragja. Meg kell tanulnia mindezt kezelni, a családnak is fontos, hogy kijelöljék a határokat.

Ez a gyerek általában nagyon ügyes a különböző sportokban, így a benne lévő feszültséget remekül le tudja vezetni az edzéseken. Amikor valamit el akar érni, arról nem lehet lebeszélni! Óriási lendülettel fog terve megvalósításához, mintha nem ismerné a lehetetlent.  Ha mégsem sikerül, ideges lesz, de aztán újabb célt talál magának vitathatatlan, hogy nagyon őszinte, sose rejti véka alá a véleményét! Diplomáciai érzékét fejleszteni kell az évek során, mert a Kosokra jellemzően előbb mondja ki, és csak azután gondolja át az egészet.

Ha Napja a Kos jegyében áll
Nap 18 éves kor körül kerül előtérbe, amikor is a már majdnem felnőtt gyermekünknek foglalkoznia kell életfeladatának teljesítésével is. Ha a Napja Kos jegyben áll, akkor jellemző rá, hogy nagy benne a versenyszellem, elsőségre törekvő, egyenes, harcos egyéniség, rengeteg energiával. Erőssége a kezdeményezés, az új dolgok elindítása, a kivitelezésben azonban már gyenge lábakon áll. Élete során meg kell tanulnia azon az életterületen ahol a Nap áll másokért küzdeni és nem mások ellen. Itt is arra kell figyelni, hogy a gyerek energiája mindig le legyen levezetve, mert a pangó energia okozhat orrvérzést, fejfájást is.

Ha Holdja a Kos jegyében áll 
Ez a tulajdonsága leginkább az első 6-7 évben jelenik meg a legkiemelkedőbben csemeténknél. A nyugalommal hadilábon áll, tele van energiával és tettvággyal. Ő nem a nyugodt csecsemőkhöz tartozik, aki türelmesen várja az ételt és kitartóan eszik. Ahogy felébredt hangosan követeli a táplálékot, és ha nem azonnal kapja, képes fáradtra sírni magát, aztán pedig csak addig eszik, míg valamit érez a pocijában, és elalszik. Édesanyjától azt várja el, hogy aktív együttléteik legyenek, kalandozásokkal, kihívásokkal telve. Nagyon sok mozgásra van szüksége, hogy felesleges energiáit levezesse, ha túl szűk a mozgástere agresszívvé, kiállhatatlanná válhat. Bátor gyerek, félelem nélkül vág bele minden új kalandba, kihívásba. Mindig Ő a legfontosabb saját maga számára, jó, ha minél több családi programot szervezünk vele, hogy megtanulja az együttlét fontosságát.

Hogyan látja az Édesanyját

Mivel édesanyját érzelmileg és hangulatilag kissé kiszámíthatatlannak, rapszodikusnak éli meg, megtanulja, hogy egy adott helyzetre azonnal és hevesen reagáljon. Így később érzelmi élete önálló, független és intenzív lesz, és képessé válik arra, hogy gyorsan túltegye magát érzelmi csalódásain.

A Kos Hold gyermek szabad és önálló akar lenni, hogy azt tehesse, amit akar, vagy amit pillanatnyi igényei vagy ösztönei diktálnak. Akkor él igazán, ha aktív, ha legyőzhet másokat, vagy új kihívásokat talál. Erejét kezdettől fogva édesanyján próbálgatja, így a Kos Hold gyermekkel rendelkező anyukáknak komoly küzdelmekre kell felkészülniük. A Kos Hold gyermek olyan anyukára vágyik, aki tiszteletben tartja egyéniségét és képes ösztönözni, bátorítani őt mindennapi harcaihoz.

Ha Merkúr bolygója a Kos jegyében áll
Ez a személyiségjegy iskoláskorban jelenik meg erőteljesen. Gyermekünkben hatalmas energia van az információ megszerzéséhez és közvetítéséhez. Mindent gyorsan, tüzesen, azonnal. Természetesen kitartás nélkül. Az új ismeretek befogadása, kihívás, de amint akadályokba ütközik, a lelkesedése hamar elfogy és feladja. Neki olyan oktatási módszerre van szüksége, ahol a tananyagot apránként teheti magáévá, így a folyamatos sikerélmény biztosítva lesz számára. Nagy benne a versenyszellem, ezért ha kihívásokat állítunk elé folyamatosan, azzal is könnyedén motiválhatjuk. Egy valamire nem árt figyelnünk. Hajlamos arra, hogy sok mindent megtanuljon, aztán el is felejtse. Így nem árt a meg tanult anyagot a gyakorlatba ültetve rutinná tenni számára. Így azt is megtanulja, hogy ne csak belekezdjen Valamibe, hanem be is fejezze azt.

Ha Vénusz bolygója a Kos jegyében áll
Ennek a bolygónak az állása mutatja, hogy gyermekünk hogyan létesít kapcsolatokat, és milyen étkezési szokásai lehetnek. Ez a bolygó a kamaszkor környékén kerül domináns helyzetbe, de addig is érződik a hatása a személyiségben. Ha a Vénusz a Kos jegyében áll, akkor csemeténk kapcsolataiban kezdeményező típus, de nem hűséges. Addig érdekes számára, amíg megszerzi azt, minél nagyobb harcok árán, annál jobban izgatja. A harmóniát számára a mozgás, a változás, a küzdelem jelenti. Táncban például ezt az energiát remekül hasznosíthatja. Étkezési szokásai sem egyszerűek, ne várjuk tőle, hogy nyugisan leül az asztalhoz és megeszi az elé rakott ételt. Ő szeretne diktálni, ő szeretné kiválasztani mit, eszik, ami természetesen véletlenül sem egyezik a mama elképzelésével.


Ha Mars bolygója a Kos jegyében
Ez a bolygó is kamaszkor környékén mutatja meg erőteljesebben hatását. Akarom, és rögtön, semmi sem állhat az utamba. Nagyjából így lehet összefoglalni a hatást. Amit a fejébe vesz azt rögtön meg is szeretné valósítani. Gyermekünk kicsit akaratossá válhat, robbanékonnyá és könnyen dühbe jöhet. Azonban hatalmas vállalkozó kedve van, és hatalmas küzdő szellemmel rendelkezik. A türelem viszont nem erőssége, és ha túlteng benne az energia, akkor kezelhetetlenné válhat. Nagyon fontos, hogy mozgásigénye ki legyen elégítve minden nap, és meg tanulja az energiáit célzottan használni, másokért küzdeni és ne mások ellen.

                                                        Gyermek csillagjegyek?

Egy kis ízelítő a gyermek Nap jegyéről, de csak 3-Nap jegyet tettem fel, ha szeretne tudni, hogy mire figyeljen oda a gyermekre, akkor kérjen személyiség elemzést a gyermekéről.

Mi a jellemző a Kos gyerekekre

A Kos típusú gyermek szüleinek elsősorban az agresszivitásra való hajlam kezelését kell megtanulni. A gyermek nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő, erőszakos, végső soron agresszív lesz. Ez pedig viszont agressziót válthat ki.

A szülő, a nevelő szempontjából talán pillanatnyilag eredményes, ha erőfölényét kihasználva a hirtelen, nem helyénvaló vagy agresszív cselekedetet egyszerűen elnyomja, és így rendet tesz. A nevelés hatását tekintve azonban csak az ösztönök, a hajlamok mederbe terelése és mederben tartása lehet helyes. Egyértelműen tudtára kell adni a gyermeknek, hogy vannak korlátok, és ezeket be is kell tartani, hogy a korlátok között élhesse ki adottságait.

Bonyolult szituáció adódhat leánygyermekek esetében. Hajlamaik szerint szívesen játszanak fiús játékokat, a fára mászástól a verekedésig mindenben benne vannak. Előfordulhat, hogy a szülők, a környezet módszeresen visszaszorítja, elnyomja ezeket a hajlamokat. Természetesen ez sikerülhet is, de csak a felszínen. Az agresszivitás befelé fordul, védekező taktikát választ, amely azután egész életére kihat. Az illető énjének a spontán támadó, impulzív oldalát visszatartja, és később más vonalon futtatja ki. Könnyen előfordulhat, hogy partnerül, élettársul kemény, erőszakos férfit választ, akinél előhozhatja visszatartott agresszivitását, és kezdetét veszi egy életre szóló küzdelem.

                                                     Mi a jellemző a Bika gyerekre

A gyermekkorban kapott előítéletek vagy a gyermekkorban nélkülözött dolgok végigkísérik egész életén. Ezeken már később sem lehet náluk változtatni. Jó, ha a szülő tisztában van azzal, hogy a maga meghatározott, de egyirányú értékrendje esetleg nyomasztó teherré válik gyermeke számára egész életében, s ettől ragaszkodó természete miatt nem tud majd megszabadulni. Ők viszonylag békés, igénytelen, de nagyon fejlett az igazságérzete. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek vigyáznia kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.

 Ők általában lassabban, nehezebben tanul a többieknél. Ezt tudomásul kell venni, mint a fentiekben utaltunk is rá, hogy más a tanulási mechanizmusa, mint a többi embernek. Ezen a területen igen nagy szükség van a türelemre, a kivárásra.

                                           Mi a jellemző az Ikre gyerekre

Az Ikrek jegyben született gyermek jellemzője a beszéd, beszédmodor, szétszórtság, felületesség. A beszéddel kapcsolatban részben a beszédmodorral lehet baj. Előfordulhat, hogy rendkívül szájas a gyermek, szemtelen, ráadásul még hazudós is. Soha nem szabad a szülőnek gyengének lenni. Határozott és egyértelmű fellépés szükséges, és adott esetben a szigortól sem kell visszariadni.

Ha felszínességet, szétszórtságot mutat a gyermek viselkedése, ezt a szülőnek nem kell tragikusan felfognia. Az Ikrek jegyűek nyitottsága, tanulni vágyása, sokoldalú érdeklődése igen pozitív tulajdonság, ezt kell támogatni! Igyekezzen a szülő adott esetben elérni, hogy a gyerek ne kapkodjon a játékai, tennivalói között. Ha egyet megkezdett, csinálja végig, ha egyik leckébe belefogott, fejezze is be! Így megízleltetheti vele a teljesített feladat vagy munka fölött érzett öröm ízét, és ez fontos. Kiváló a nyelvérzék, ha mód van rá, előnyére válik, ha már kisgyermekkorban megkezdi egy idegen nyelv elsajátítását.

                                     Anya-gyermek kapcsolata asztrológia tükrében.

Tökéletes ember nincs, így tökéletes szülő sem létezik. Mindannyian követünk el hibákat, és ezzel nincs is baj, sokkal rosszabb, ha ezeket megpróbáljuk letagadni. Viszont ha képesek vagyunk a saját életünket élni, a gyerekünkkel is nagyon jót teszünk. Ebben pedig különbözhetünk egymástól, hiszen az sem mindegy, hogy a gyermekünk milyen csillagjegyben született és milyen csillag jegyben született az anya. A Mars is fontos a gyermek képletében.

Természetesen, ha szülő, gyermek kapcsolatot elemzek, akkor minden bolygókapcsolódást megnézem és azt is, hogy az Gyereknek hány Tűz jegye,levegő jegy,víz jegye van,. Nem csak a Napjegyét vizsgálom, de hely hiánya miatt itt csak a Napjegyét vizsgálom az Anyának és a Gyermeknek.

Nézzük meg a Kos Tűz jegyben szültet szülőt és egy vízjegyben született gyereket

A szülő a Kos jegyében született a Gyerek a Halak jegyében

Nem könnyű párosítás, de nem szabad elkeseredni kedves szülő, mert, azért vagyunk itt és azért választunk magunknak szigorú Szülőket, tanítómestert és kemény leckéket, hogy fejlődjünk. A Nagy Feladatok mindig nagy személyiségátalakulásokat sejtetnek. Fogjuk fel így!

Anyuka Kos erőteljesen kötődő anyuka nagyon tüzes természetű, temperamentumos, s talán kissé türelmetlenebb is. Mivel karaktere Tűz elemhez kapcsolódik inkább olyan Gyermekkel harmonikus a kapcsolata, aki a levegő elemet hordozza magában! Például egy Mérleg jegyben született Gyerek. De, a Gyermeke a Halak jegyében született azért, hogy a Kos Anyuka mellett fejlődik jobban.

A Halak jegyében született Gyereknek néha sok lehet a Kos Anyuka. Nem tud mit kezdeni Tüzességével, temperamentumával.

Ez a nehezebb állás. A szülő sem tudja ugyanis felfogni, hogy az ő gyereke, akinek ugyanolyannak kellene lennie, mint ő-hogy lehet ennyire más mindenben. Egy ideig ez frusztrálja, de mindkettőjük szerencséjére a szülő hamar feladja a találgatást és inkább békén hagyja a Gyermekét. A békén hagyáson azt értem, hogy néhány év elteltével már nem akarja átváltoztatni és idegbajt sem kap tőle, hogy ez a gyermeke mindig másképp csinál mindent.

Ebben a helyzetben a Gyerek kapja a nagyobb leckét! Szerencsés esetben megtanulhatja, hogy hogyan álljon ki szilárdan magáért; hogyan alakítson ki markáns véleményt; hogyan vegye kezébe a feladatok megoldását és hogyan fogadtassa el magát megkérdőjelezhetetlenül. Remek önbizalom-tréningen eshet át, ha nem ódzkodik nagyon a kalandtól. Ha viszont hiper érzékeny típus ez a további bolygóállásaiból következik, akkor nagy sérüléseket szenvedhet el a szülő nyers és kéretlenül őszinte modorától, amit merő jó szándékból sugároz felé. Ha a gyerek nehezen indul el az életben, nem Kos szülő-szemmel is önállótlan, akkor az utóbbi verzió valósult meg és a művészetterápia képes helyreállítani a felbomlott belső egyensúlyt.

                                               A Kos anyuka hiányosságai:

 A Kos anyukának saját türelmetlensége okozhatja a legnagyobb gondot, s ez a türelmetlenség nem biztos, hogy a gyermek viselkedésével hozható összefüggésben. Valójában ezt a monotóniát viseli rosszul az anyuka.

A Gyerek Marsa is a Halak jegyében van!

Mars a Halakban

A Gyerek mentális energiája hatalmas, sokoldalú, nyitott, ám kissé szétszórt, nyughatatlan, kapkodó. Nehezen tudja eldönteni, hogy a sok lehetőség közül melyiket válassza, vagy mit is csináljon, képes naponta új utakra tévedni, így kevés dolgot visz végig következetesen. Nyitott minden újra, intenzíven érdeklődik környezete iránt, imádja a felfedező utakat, az új információkat, új ismeretségeket. Kiválóan kommunikál, és könnyedén köt új kapcsolatokat iskolás éveiben, mert ez gyerek asztrológia. Sokat és szívesen mozog, de fontos számára, hogy a mozgás, sport, amit végez elég izgalmas és érdekes legyen. Mások véleményét nehezen tolerálja, hajlamos csak a saját igazában hinni, szívesen és szenvedélyesen vitatkozik. Sosem agresszív, de verbálisan kemény ellenfél, aki jól odamondogat és ragaszkodik hozzá, hogy övé legyen az utolsó szó.

A gyermek Marsa vizes jegyben van.

Ha egy tüzes bolygó vízjegyben van, mint például a gyereknek, akkor intenzív lelki életet és érzelemvilágot tükröznek, a felismerések és késztetések hirtelen jönnek. Kitűnően ér ahhoz, hogy mások megnyíljanak számára. Együtt érző, empatikus, és ért ahhoz is, hogy másokat átsegítsen a nehezebb időszakokon

Jupiter a Halakban

Ez a Gyerek nagyon együtt érző, tele figyelmességgel, érzékenységgel. Jószívű, segítőkész barát, imádni fogja az állatokat főleg, ha a Jupiter a 6-os házban van. Könnyen azonosul mások problémáival, szenvedéseivel, és képes áldozatokat hozni másokért!

Nap jegyek a házakban

A az1-se házban

 Derű látóvá teszi és jó lehetőséget ad az életben.

Nap a 3-as házban

Jó intellektuális képességeket, sokoldalúságot mutat, de az egyén nehezen tudja érvényre juttatni a tehetségét. Fontos számára a kommunikáció, az emberi kapcsolatok.

A 3-as házas Nap A- akkor a testvérek közül Ő az, aki beragyogja a családot.

Ha a G a kommunikáció és a tanulás nehézségeit jelzi a korai években.

A 3-házas  G- utalhat egy olyan testvérre, aki pótolja a szülőket, fegyelmet tart, viseli a terheket, vagy éppen ő maga a teher

                                  Nap és Hold fényszög kapcsolata  röviden!

A-RB

Ha két világító test terhelt, nehéz fényszögben R van, akkor a szülők közti viszony igen feszült, ellenséges, mindennaposak a veszekedések. Ha a Nap A (az apa) az erősebb fél, akkor a gyermek többnyire hozzá vonzódik jobban, míg a Holdat B  képviselő anyával együtt érez (ám tudattalanul is leértékeli)! Ám az „árulás” miatt bűntudatot érezhet, ami arra készteti, hogy tudat alatt az édesanyja sorsát ismételje meg, párkapcsolataiban ő is gyengébb fél szerepét játssza, és rendre alulmaradjon partnerével szemben.

Nap Hold kvadrát

Feszült viszonyra utalhat az anyával. A tudatos és a tudattalan világ között sokszor feszült lehet a viszony. A jövőbe mutató impulzus (Nap), összeütközik a múlt tapasztalatival (Hold). A személyiség önkifejezése (Nap) akadályokba ütközhet (Hold) Az otthon és a család is akadályt képezhet. A Nap- Hold kvadrátok különösen hajlamosítják az embert arra, hogy nehézségei legyenek az adott kultúrában elfogadott férfi vagy női szerephez való igazodásban, aktív és passzív szempontból egyaránt.

            A--WB (Tele Hold)

Az Apa és az Anya nagyon különböznek egymástól nem igazán értik meg egymást. Ellentétesen működnek és ez a horoszkóp tulajdonosára úgy hat, hogy a belső Férfi és Női képek is harcolhatnak egymással. Az egyik pl.: csillogásra és színpadra vágyik (Oroszlán Nap) a másik a háttérből figyel, és érzelmileg nem akar bevonódni, ha nem muszáj, inkább kívülálló. Jegytől függetlenül!

Példa:(Vízöntő Hold).

Az anyával való kapcsolata hullámzó, mivel az övé is olyan volt a saját anyjával. Hol nagyobb érdeklődést mutat iránta, hol teljesen eltűnik a látóköréből. Egyfajta hűvösség tapasztalható a viszonyukban, és egyikőjük sem tud azonosulni a másikkal.

TELEHOLDKOR SZÜLETETT GYEREK!

Azok a gyerekek, akik a telihold idején születtek, egy komoly feladattal érkeznek a földre, mégpedig, hogy megteremtsék a harmóniát és az együttműködést a két pólus között. A gyermek mindkét szülőnek szeretne megfelelni és mindig azon fáradozik, hogy az egyen súlyt teremtse meg a szülők között. A gyerek attól fél, hogy a szülők elválnak, de a gyerek mindent megtesz azért, hogy a szülők együtt maradjanak. Ha az egyik szülő például az Anya jelentősen erősebb, mint az Apa, a gyermek még nehezebb helyzetbe kerül: megpróbálja Anyát erősíteni. Ha, viszont az Anya Holdja erősebb, mint az Apa Napjegye, akkor az erőtlenebb Apa mellé áll, hogy őt erősítse.

A tele Holddal született gyerek képletéből láthatjuk, hogy a szülők nagyon különböznek egymástól vagy is nincs kettőjük között harmónia, de a gyerek összetartja őket. A gyerek hiába megtesz mindent annak érdekében, hogy a szülők ne váljanak el annak ellenére tapasztalataim szerint a szülők még is elválnak. Az előfordulhat sőt, hogy nem kicsi gyermekkorában, de később elválnak a szülők. Ha, egy lány gyermek az Apa mellé áll később a párkapcsolataiban elképzelhető, sőt biztos, hogy kevésbé tudja kamasz, felnőtt korában majd megélni saját Női oldalát.

Egy gyengébb Anyával rendelkező fiú: például az Anya Rák, vagy Halak Holddal rendelkezik a Fiú „szolidaritásból” a későbbiekben maga is alulmarad a kapcsolataiban a Női partnereivel szemben.

Megélni az összehangoltan működő Férfias és Nőies vonásaikat nem egyszerű feladat. Sokan egész életük során tanulják.

Megjegyzés

Egy kislány tele Holddal született!  A  kislány  szerette az Édesapját mindent megtett azért, hogy az Apának megfeleljen. Az Anyával viszont már kora gyermekkorától nem igazán volt jó a kapcsolata. A kislány mindent megtett azért, hogy a szülők együtt maradjanak. Ez sikerült is, de 15-16 év után a szülők mégis elváltak.

Az Anya mindent megtett, megtesz azért, hogy ő a gyengébb így a kislány az Anya mellé állt az Apát tejesen háttérbe szorítsa ezért is meg tesz az Anya mindent, hogy a lánya ne tartsa a kapcsolatot az Apával. A kislány már az óta nagylány és sorra romokban a  párkapcsolata. Kamasz lányként megismerkedett egy Fiúval majd annak a kapcsolatnak rövidesen vége is lett. Aztán jött a következő Fiú az életében és azzal is megszakadt a kapcsolata.

Érdemes elgondolkodni, hogy miért is lett vége és azon is érdemes elgondolkodni, hogy egy Anyának szabad e-arra biztatni a kislányát, hogy az Édesapáddal ne tartsa a kapcsolatot. Tudom, hogy ez nem tartozik, a gyermek horoszkópoz, de a mai világban megnövekedett a válások száma ezért érdemes megfontolóra venni, hogy hogyan neveljük a gyermekeinket. Apa- Anya mindkettőre vonatkozik.

Fényszögek a horoszkópban

C-R-G

A gyerek nagyon igyekszik, nehogy valamit rosszul tudjon vagy rosszat mondjon. Mind a tartalmat, mind a fogalmazást nézve komoly követelményeket támaszt önmagával szemben. Ha túl gyakran javítják ki, vagy kritizálják, még inkább visszahúzódik és önbizalma is sérül.

 Előfordulhat, hogy az iskolában majd túl nagy elvárásokat támaszt Önmagával szemben és nagyon fél a sikertelenségtől. Ha szülei vagy tanárai esetleg további elvárásokat támasztva növelik teljesítménykényszerét, kritizálják, vagy sosem dicsérik, előfordulhat, hogy feladja. Minél kevésbé bízik önmagában, annál több tanulási problémája lehet.

 Önbizalma helyreállításához, illetve, hogy felszabadultabban tudjon teljesíteni, szeretetteljes, elfogadó családi légkörre van szüksége, ahol biztosítják, hogy senki sem tökéletes, és mindenki hibázhat, ahol sokat dicsérik, támogatják. Ezzel a nehéz fényszöggel, és épp a komunikáció bolygó van R a Szaturnusz  sors bolygóval. Ezért a Gyerek nagyon tudatos, józan beállítottságú. Pontosan átgondolja, amit mond, és ugyanezt várja el a másoktól is. Komolyan elgondolkodik sok mindenről, kérdéseire pedig alapos választ vár mindig a félszavakkal nem lehet kielégíteni. Nagyon szeret másokon segíteni és, ha segíthet nagyon büszke Önmagára. Szívesen elmagyarázza az osztálytársainak, ha az osztálytársa nem érti, amit a tanár mond, vagy a házi feladatban segít. Nagyon szeretne valamilyen területen talán a művészetben kimagasló tudást szerezni.

Későbbi életkorban: mélyreható gondolkodásával képes komplex kérdések megragadására. A probléma múltban vagy is a gyermekkorban keresendő, mert túl sokat aggódik a múlt igazságtalanságok és a sértések miatt. Ez a negatív hozzáállás, és előítéletek kialakulásához vezet, amely hátráltathatja majd. A kihívásainak legyőzése érdekében szakítania kell a régi magatartásain. Engedje el a múltat, és bocsásson meg azoknak, akik fájdalmat okoztak.

F-R-G

Az a gyermek, aki ilyen terhelő fényszögei vannak, komoly problémát okoz az egyensúly megtartása. Kisgyermekkorban ezt úgy élheti meg, hogy szülei korlátozzák, visszatartják, hogy céljait, elképzeléseit megvalósíthassa. Nem szabad vagy is nem érdemes korlátozni, megszabni, hogy milyen pályát válasszon, mert akkor az elképzeléseit, céljait nem tudja megvalósítani. Későbbi életkorában tegye magasabbra a lécet. Céljait túlzottan korlátozottak, beszűkültek, behatároltak. Az a probléma részben, hogy nem lesz képes elhinni Önmagáról, hogy többet is elérhet a jelenleginél. Előnyére válna néhány önbizalom erősítő tréning, melyek segítségével képzelőerejét a siker szolgálatában állíthatja.

A-WI

Alattomos fényszög ravaszul gyengíti az akaraterőt, és fogékonnyá teszi olyan hatásokra, amelyek nem mindig értékes forrásokból erednek. Nagyon vágyik a figyelemfelkeltésre, és minden  megtesz azért, hogy bizarr, szokatlan és rejtélyes dolgokat tapasztaljon meg. Érdemes odafigyelni erre a hajlamra, ami arra ösztönözheti, hogy különös és megbízhatatlan személyek társaságát keresi. Szép és meghatározhatatlan dolgok körül forog az esze, és áttengeti magát az álmoknak. Érdemes odafigyelni főleg kamasz korban, de már gyermekkorban is előfordulhat később felnőtt korban. A józan értelemre kellene folyamatosan hallgatni, és távol tartani magát minden olyan gondolattól és tettről, amelyik az ihletségel, a megérzéssel és az érzéssel kapcsolatos.

EMJ

A vele született állhatatosság jó és rossz időben is az erő bástyává tesz. Megvan az a képessége, hogy Önmagával, az élettel és a különböző helyzetekkel kapcsolatban is szembe tud nézni az igazsággal, segítségére van az alkalmazkodásában, a viszonylag könnyű előrehaladásban és a szükséges változást időben felismertre és meg is oldja. Egy problémát viszont lekel győzni. hisz mindig a végletek között ingadozik: vagy mindent megtesz, vagy teljesen tétlenül ül, illetve egyformán jellemző lehet rá az energikusság, és fásultság is. Képes viszont jóval tovább elmenni, mint ahol mások már feladják, s ez segíti abban, hogy több elképzelését váltsa valóra.

Gyermek horoszkóp készítése

Ha ismeri gyermekének születési óra, perc elkészítem az Ön Gyermekének a horoszkópját.

Gyermek horoszkópot  ajándékba is lehet kérni  Unokának, keresztgyerekének, Testvére gyermekének stb. Ha érdekli saját és gyermekei asztrológiai képletének összevetése, akkor a szülők adataira is szükségem lesz.

A születési képlet fontos és hasznos információkat tartalmaz a gyerek személyiségtípusáról, irányultságáról,  erősségeiről és gyengéiről,  egészséges fejlődését segítő nevelési módszerekről,  tanulmányokról, lehetőségekről. Nehezen kezelhető gyerekek esetében is fontos támpontokat adhat.

Családi képletek

Nagyon tanulságos a szülők és a gyerek, testvérek képleteinek összehasonlítása is. A szülők ily módon megtudható, milyen területeken akadálymentes az együttműködés, hol lehet kisebb nagyobb koccanásokra, „netán” komoly ellentétekre számítani és mi módon lehetne kezelni ezeket a helyzeteket.

 Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt.

Telefon:06209752493

 

Név:

Születési hely:

Születési idő:

év hónap nap

Születési óra perc

Édesanyja születési dátuma:

év hónap nap

Édesapja születési dátuma:

év hónap nap

E-mail cím:

A gyermek horoszkópját írásban küldöm el Önnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cork, Írország

(Bognár Linett Csilla, 2017.06.30 00:55)

Megköszönve munkáját maradok tiszelettel:
B.L.Cs.