Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Angyalokkal gyógyítás részletek Dr Doren Vírtue könyvéből

Angyalok segítenek

Bevezetés

 

Nem a képzelet játéka ez. Az Angyalok valóban köztünk vannak. Most sokkal inkább, mint valaha, és nem csak a reklámokban. Egyre többen számolnak be az égi lényekkel való találkozásukról. E találkozások alkalmával az Angyalok időszerű üzeneteket, gyógyító recepteket, életmentő tanácsokat közvetítenek.

 

 Mi lehet az oka annak, hogy mostanában ilyen gyakran jelennek meg az Angyalok bolygónk körül? Részben az égi segítségért fohászkodó imáink, részben pedig az,hogy Isten és az Angyalok tudják, hogy eljött az ideje önmagunk, életünk, világunk meggyógyításának. Miközben átlépünk az ezredfordulón, az Angyalok segítenek abban, hogy kigyógyuljunk betegségeink teljességének megélésében. 

Az Angyalok eljöttek, hogy megtanítsák nekünk: Isten szeretete minden kérésre és hívásra bennünket a félelem következményeiből. Az Angyalok nagy hatalmú gyógyítók, és mi magunk is együttműködhetünk velük, hogy felgyorsítsuk a gyógyulási folyamatot.

Imák családi kapcsolataink megjavulásáért

Néhány hatékony ima következik, amit elmondhatunk (gondolatban, vagy írásban) Istennek és az Angyaloknak, hogy segítsenek családi életünkön.

Ima a fogantatásért Istenem! Olyan sok szeretet van bennünk, és párommal szeretnénk ezt a szeretetet egy kisbabával megosztani. Kérünk téged és az Angyalokat, segítsetek nekünk, hogy megfoganjon a gyermek. Kérünk, küld el az egyik legragyogóbb, legvidámabb lelket az életünkbe, hogy ő lehessen a gyermekünk. Köszönjük. Ima a szülő-gyermek kapcsolat megjavulásáért Istenem!

Kérlek, segíts, hogy én és a gyermekem harmonikus kapcsolatban élhessünk egymással. Kérlek, segíts meggyógyítani minden félelmet, ami megakadályoz bennünket abban, hogy szeretetünket kifejezzük egymás iránt. Kérlek, segíts, hogy a gyermekem összeszedje magát, és boldog legyen. Kérlek, segíts neki, hogy elfogadjon engem, és a körülményeimet. Arra kérlek, hogy Te és az Angyalok segítsetek nekünk elengedni minden neheztelést és haragot. Kérlek, segíts, hogy kapcsolatunk szeretetteljes és bensőséges legyen. Ámen.

Minél inkább behívjuk életünkbe az Angyalokat, annál inkább visszatükrözi életünk a mennyország ragyogását.  Az Angyalok gyógyító hatalmának nincs határa. Segíteni tudnak kapcsolataink megjavításában, munkahelyi gondjainkban, pénzügyi nehézségeinkben, lakásgondjainkban, és bármi másban, ami gondot okoz nekünk.

 Ima gyermekkori viselkedési ügyekben

Istenem!

Kérlek, segíts, hogy megértsem a gyermekemet. Kérlek, vedd őt körbe szeretettel, bölcsességgel és intelligenciával. Kérlek, segítsd a gyermekemet, hogy felelősséget vállaljon viselkedéséért. Vezesd őt, hogy ne félelmen, hanem szereteten alapuló, intelligens döntéseket hozzon. Kérlek, Téged és Michael Arkangyalt, hogy tisztítsák meg őt minden görcstől vagy blokktól, ami boldogsága útjában állhat. Köszönöm.

Ima családi kapcsolatok megjavulásáért

Istenem

Tudom, hogy nekem is és családtagomnak is vannak őrangyalai. Kérem ezeket az őrangyalokat, segítsenek rendbe hozni a köztünk lévő félreértéseket. Segíts, hogy el tudjuk engedni minden haragot, és képesek legyünk megbocsátani. Kérem, hogy hibáink minden következménye törlődjön el, és felejtse el mindenki, akit érint. Segíts, hogy képes legyek elengedni az ítélkezést, amit magam vagy mások ellen hordozok. Kérem, hogy az őrangyalaink közvetítsék hozzánk utasításaidat, mert tudom, hogy a Te akaratod a béke. Köszönöm.

Angyali beavatkozások szerelmi életünkbe

Az Angyalok képesek segíteni nekünk kapcsolataink problémáink megoldásában, ha a segítségüket kérjük. Hívjuk segítségül őrzőangyalunkat, vagy társunk Angyalát, és figyeljük a következő csodákat.

Új szerelem

Egy hölgy arra kérte Angyalait, hogy segítsenek megtalálni az Igazit, ők azonnal  munkába is álltak, mint égi házassági közvetítők. Elmesélte, hogyan segítették az Angyalok abban, hogy rendbe jöjjön a szerelmi élete. Igazából soha nem gondoltam az Angyalokra, de egy napon hallottalak egy rádióműsorban, ahol azt mondtad, hogy kérni kell az Angyalok segítségét.Úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Megkértem őket, segítsenek abban, hogy találjak egy jó társat. Egy héten belül találkoztam egy csodálatos emberrel. Azonnal összeillettünk. Hiszem, hogy őt és engem egymásnak szánt a sors. Döbbenetes mennyi minden közös bennünk, mennyi közös célunk van. Mondanom sem kell, ma máshogy gondolok az Angyalokra. Egyre gyakrabban kérem a segítségüket.”

    Ima lélektársunk megtalálásáért

  Istenem! Kérlek téged és a romantika Angyalait, segítsetek nekem abban, hogy csodálatos kapcsolatban élhessek a lélektársammal. Kérlek, vezess engem, hogy megtalálhassam lélektársamat, segíts, hogy találkozhassunk, és késedelem nélkül boldogíthassuk egymást. Kérlek, segíts olyan körülményeket teremteni, melyek hozzásegítenek ehhez a csodálatos párkapcsolathoz most azonnal. Segíts meggyógyítani és feloldani minden blokkot tudatomban, testemben és érzelmeimben, melyek félelmet kelthetnek bennem az igaz szerelemmel szemben. Segíts, hogy meghalljam és követni tudjam isteni vezettetéseidet, amely elvezet a lélektársi kapcsolathoz, és segíts élvezni azt. Tudom, hogy lélektársam ugyanolyan lázasan keres engem, mint én öt. Mindketten kérjük, hogy segíts nekünk összetalálkozni, és segíts nekünk megismerni és elfogadni az igaz szerelem áldását. Köszönöm.

Ima egy meglévő kapcsolat meggyógyításáért

Szeretett Istenem

Kérlek téged és az Angyalokat, segítsetek meggyógyítani szerelmi életemet. Szándékomban áll elengedni minden, még bennem élő engesztelhetetlenséget önmagam és társam felé, és kérem az Angyalokat, hogy tisztítsanak meg minden haragtól, sértődöttségtől most. Segíts, Kérlek, hogy én és a társam a szeretet tekintetével tudjuk egymásra nézni. Kérem, hogy minden hibáink következménye törlődjön el az idő minden terjedelmében. Kérlek, segíts társamnak is, hogy harmóniában, barátságban, romantikus szerelemben, tiszteletben, őszinteségben és igazi  szerelemben élhessünk. Kérlek, újítsd meg szerelmünket.Köszönöm.

A szeretet már most ott van mindannyiinkban, és nincs szükségünk egy másik emberre ahhoz, hogy szeretve érezzük magunkat. Mégis megelégedettséget hoz egy másik embertől érkező, vagy a másik ember felé áramló szeretet kifejezése. Ezért van az, hogy az Angyalok olyan szívesen segítenek nekünk lélektársi kapcsolatok megteremtésében és fenntartásában. Más típusú kapcsolatainkban is szívesen sietnek segítségünkre, pl. barátságokban, családi kapcsolatainkban.

 Ima egy véget érő barátságért

Szeretett Teremtő!

Mélyen belül tudom, hogy barátságom X. Y. -nal lejárt. Kérlek, segíts, hogy ezt az átalakulást méltósággal és békében fogadjam el. Kérlek Téged, és az Angyalokat segítsetek, hogy szeretetteljesen tudjak őszinte lenni, magammal, és barátommal egyaránt. Segíts, hogy hű legyek önmagamhoz, hogy tetteim szeretetből, és ne félelemből, bűntudatból, vagy kötelességérzetből fakadjanak. Kérlek, vigasztald meg barátomat, hogy mindketten pozitívan tudjuk elfogadni ezt a változást.

Ima új barátokért

Drága Istenem!

Látom magamat, amint szerető barátok vesznek körül, akikkel sok mindenben közös az érdeklődésünk. Érzem új barátságok jelenetét hozzám hasonló lelkületű emberekkel, és a Te segítségedet kérem abban, hogy ez a látomás valóra váljon. Kérlek, vezess engem, hogy megismerkedhessek olyan emberekkel, akik pozitívak, spirituális érdeklődésűek, fontos számukra az egészség, és szórakoztatóak. Kérlek,segíts tudatosítani magamban, hogy megérdemlem ezeknek az új barátoknak a figyelmét és szeretetét. Nagyon köszönöm.

Ima lélektársunk megtalálásáért

Istenem,

Kérlek téged és a romantika Angyalait, segítsetek nekem abban, hogy csodálatos kapcsolatban éljek a lélektársammal. Kérlek, vezess engem, hogy megtalálhassam lélektársamat, segíts, hogy találkozhassunk, és késedelem nélkül boldogíthassuk egymást. Kérlek, segíts olyan körülményeket teremteni, melyek hozzásegítenek ehhez a csodálatos párkapcsolathoz most azonnal. Segíts meggyógyítani és feloldani minden blokkot tudatomban, testemben és érzelmeimben, melyek félelmet kelthetnek bennem az igaz szerelemmel szemben. Segíts, hogy meghalljam, és követni tudjam isteni vezettetésedet, amely elvezet a lélektársi kapcsolathoz, és segít élvezni azt. Tudom, hogy lélektársam ugyanolyan lázasan keres engem, mint én őt. Mindketten kérjük, hogy segíts nekünk összetalálkozni, és segíts nekünk megismerni és elfogadni az igaz szerelem áldását. Köszönöm.

Fehér fény

Csodálatos módja otthonunk és tulajdonaink „biztosításának” az, ha „fehér fénnyel” vesszük körbe ezeket. A fehér fény angyali energia, ami önmagában is rendelkezik életerővel és intelligenciával. Amikor körbevesszük magunkat és tulajdonainkat fehér fénnyel, akkor egy védőmezőt hozunk létre körülöttünk.

  Ha ezután valaki bántó szándékkal közelít, akkor nem lesz képes a fehér fénnyel borított személynek, vagy helynek kárt okozni. Egyszer csak kényszert éreznek majd, hogy elmenjenek onnan, anélkül, hogy megértenék, miért fordulnak vissza. Olyan is előfordulhat, hogy meg sem látják a fénybe borított embert vagy tárgyat, mintha a fehér láthatatlan tenné a dolgokat a rosszakaratú emberek számára.

Könnyedén körbevehetjük önmagunkat, szeretteinket és tárgyainkat a fehér fénnyel. Egyszerűen hunyjuk be a szemünket, és vizualizáljunk fehér fényt az illető vagy a tárgy köré. Képzeljük el, hogy nézne ki az a személy vagy tárgy egy tojás alakú, fényburokban.

 Amint képesek vagyunk ezt belső szemeinkkel látni, a feladatot végre is hajtottuk.  Ha a betörőktől, vagy tűzről való félelem miatt nem tudunk aludni, akkor kérjünk segítséget az Angyaloktól, és nyugodt lesz az álmunk. Képzeljük el, hogy otthonunkat körülveszi a fehér fény. Aztán vizualizáljunk egy-egy hatalmas őrangyalt minden ajtó, és akár minden ablak mellé. A fény és az őrangyalok védelmében jól fogunk aludni.

Gyermekeink és szeretteinket is körbevehetjük a fehér fénnyel. Én mindig beborítom fehér fénnyel az autót, vagy repülőt is, amelyben utazom. Gyakran kérek külön Angyalokat, autóm karbantartására is. Ezen kívül bármikor, amikor olyan helyre érünk, ahol negativitást, földhözragadt energiákat észlelünk, akkor borítsuk be magunkat is fehér fénnyel. A tisztán
 érzékelő, azaz intuitív, érzékeny emberek gyakran vannak kitéve annak, hogy negatív energiát vegyenek fel a környezetükből. Ezek az emberek általában tisztában vannak mások érzéseivel, és könnyen magukba szívják mások negatív érzéseit. Ezért gyakran elbizonytalanodnak, és kimerültnek érzik magukat. Hogy ezt elkerüljék, az ilyen érzékeny emberek háromszoros védelmet vizualizálhatnak maguk köré.

 Először egy réteg fehér fényt, majd egy réteg smaragdzöld fényt – a gyógyítás fényét, majd egy réteg lila fényt, ami lökhárítóként működik, és eltérít minden negatív

hatást.  Az Angyalok azt mondják, hogy a tisztán érzékelő embereknek rendszeresen kell szabad levegőn tartózkodniuk. A természet olyan, mint egy füstszűrő, kiszűri a negatív energiát az emberből. Az Angyalok azt ajánlják, hogy az érzékeny emberek tartsanak cserepes virágot az ágyuk mellett. Különösen jók a széles levelű növények, mint pl. a filodendron. Mialatt alszunk, a növények magukba szívják testünkből a negatív energiát, mint ahogy a szénmonoxidot is kiszűrik a levegőből.

Könnyítsünk utunkon

Az Angyalok az első feladatok egyikeként általában azzal bízzák meg a velük együttműködőket, hogy tisztítsák meg otthonukat, irodájukat, autójukat a zűrzavartól. Az Angyalok azt mondják, hogy tulajdonaink súlyként nehezednek ránk, és rengeteg figyelmünk megy el megszerzésükre, majd védelmezésükre. Akinek volt mostanában olyan érzése, hogy itt az ideje, hogy adakozzon, vagy szétosztogassa felesleges holmiijait, az még hangsúlyozottabban vegye figyelembe ezt a fejezetet. Energetikai szempontból, életterünk és munkahelyünk jóval tisztább és hatékonyabb állapotba kerül fölösleges tárgyak nélkül. Jó szabály megszabadulni minden olyan holmitól, amit nem használtunk az elmúlt két évben.legtöbb hajléktalan menedékhely boldogan fogadja fölösleges tárgyainkat. Nagyon jól fogja magát érezni az, aki egy szombat délutánját rászánja egy masszív kitakarításra. Azzal, hogy dolgokat elajándékozunk, természetes módon mozgásba hozzuk az adás-kapás törvényét. Ez  azt jelenti, hogy új tárgyak fognak hozzánk érkezni, és rajtunk múlik majd, hogy egyszerűen csak felcseréljük-e régi zűrzavart egy újra. A legjobb, ha mozgásban tartjuk az áramlást azzal, hogy mindennap elajándékozunk valamit.

Hogyan segítenek bennünket az Angyalok az anyagi világban

Gyakran kérdezik tőlem, hogy helyes-e az Angyaloktól segítséget kérni anyagi dolgokban. „Megkérhetem őket arra, mondjuk, hogy jó parkoló helyet találjak?” Vesztegetem azzal az Angyalok idejét, hogy olyasmit kérek tőlük, amit magam is megtehetnék?” vagy „Lehet, hogy megsértem az Istent azzal, ha anyagi tárgyakat, vagy triviális dolgokat kérek tőle”. Gyakran hallok ilyen aggodalmakat, amelyek megakadályoznak bennünket a segítségkérésben.

Az Angyalok gyakran mondják nekem, hogy nem számít, milyen ügyben kérjük a segítséget. Isten és az Angyalok nem úgy járnak el, mint mondjuk az orvosok, akiknek meg kell ítélni, hogy melyik ember van nagyobb szükséghelyzetben. Először is, Istent és az Angyalokat nem korlátozza az idő és a tér, tehát egyszerre tudnak mindenkinek segíteni. Isten akarata az, hogy az Angyalok segítsenek bennünket magasabb rendű céljaink betöltésében.

 Isten és az Angyalok tudják, hogy ha tudatunkat, mindennapjainkat aggodalmak, félelmek töltik ki az anyagi dolgokért, akkor nem marad időnk és energiánk, küldetésünk teljesítésére. Nem arról van szó, hogy az Angyalok gazdagsághoz és hírnévhez segítenek bennünket, egyszerűen csak tudatunkon akarnak könnyíteni, hogy szabadok lehessünk.

Azt is tudják, hogy gyakran az időnket pocsékoljuk bizonyos anyagi dolgokkal, amit én időhúzási taktikának szoktam nevezni. Ide tartozik minden olyan tevékenység, ami elvonja a figyelmünket célunk teljesítéséről. Az Angyalok tehát közbelépnek, hogy megszabadítsanak bennünket túlzott aggodalmainktól az anyagi világban adódó helyzetekkel vagy tárgyakkal kapcsolatosan. Kérem, senki ne értse félre ezt. Nem mentenek fel a felelősség alól.

Nem fejlődnénk, nem tanulnánk, ha így tennének. Isten, és az Angyalok azt akarják, hogy tudjuk: „Ha bármire szükséged van, ne habozz hozzánk fordulni segítségért.  Ajánlj fel, adj át nekünk minden olyan helyzetet, ami gondot okoz, ami elveszi lelked nyugalmát. Ígérjük, hogy vigaszt nyújtunk, és hatást gyakorolunk az anyagi világra, oly módon, hogy az támogasson téged jelenlegi körülményeid között.

Engedd, hogy hazavihessünk.” Az otthon alatt ők a földi mennyországot értik, azt a természetes állapotot, ahol minden anyagi szükségletünk az isteni törvény szerint nyer kielégítést, míg mi csak arra koncentrálunk, hogy mit adhatunk a világnak természetes képességeink és tehetségeink által.

Könnyítsünk, utunkon Az Angyalok az első feladatok egyikeként általában azzal bízzák meg a velük együttműködőket, hogy tisztítsák meg otthonukat, irodájukat, autójukat a zűrzavartól. Az Angyalok azt mondják, hogy tulajdonaink súlyként nehezednek ránk, és rengeteg figyelmünk megy el megszerzésükre, majd védelmezésükre.

 Akinek volt mostanában olyan érzése, hogy itt az ideje, hogy adakozzon, vagy szétosztogassa felesleges holmijait, az még hangsúlyozottabban vegye figyelembe ezt a fejezetet. Energetikai szempontból, életterünk és munkahelyünk jóval tisztább és hatékonyabb állapotba kerül fölösleges tárgyak nélkül. Jó szabály megszabadulni minden olyan holmitól, amit nem használtunk az elmúlt két évben. A legtöbb hajléktalan menedékhely boldogan fogadja fölösleges tárgyainkat.

 Nagyon jól fogja magát érezni az, aki egy szombat délutánját rászánja egy masszív kitakarításra. Azzal, hogy dolgokat elajándékozunk, természetes módon mozgásba hozzuk az adás-kapás törvényét. Ez azt jelenti, hogy új tárgyak fognak hozzánk érkezni, és rajtunk múlik majd, hogy egyszerűen csak felcseréljük-e régi zűrzavart egy újra. A legjobb, ha mozgásban tartjuk az áramlást azzal, hogy mindennap elajándékozunk valamit.

Ima az anyagi biztonságért

Szeretett Istenem!

Tudom, hogy Te vagy a forrása minden jónak, és hogy Te ellátsz engem, mindennel, minden tekintetben. Kérlek, segíts eloszlatni azokat a félelmeket, amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat. Kérlek, segíts, hogy átéljem a béke, hála, és anyagi biztonság állapotát, és hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásaidban részesítesz. Nyitott vagyok és maradok az isteni vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez, lehetőségekhez, amelyek részei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek. Most látom és érzem önmagam és mindenki mást, tökéletes anyagi biztonságban, és a szívem megtelik hálával és örömmel, a bőség univerzum iránt, amit teremtettél. Köszönöm. Ámen.

Ima egy új munkahelyért

Szeretett Teremtőm!

Tudom, hogy útmutatást adsz nekem egy új munkahely megtalálásához, és kérlek, segíts, hogy észrevegyem az ajtókat, amelyek most nyitsz meg lőttem. Kérek nagyon világos, és egyértelmű jeleket, melyek elvezetnek engem az új munkahelyemhez, ahol tehetségemet és érdeklődésemet értelmesen kamatoztathatom. Kérlek, segíts, hogy tudatában legyek annak, hogy megérdemlek egy csodálatos új munkahelyet, és nyugtasd meg a bennem lévő idegességet az interjúk alatt. Kérem, az Angyalok segítsenek önbizalmam és bátorságom megerősítésében, és segíts, hogy abban a biztos tudatomban legyek, hogy segítesz nekem. Ámen.

Életcél és karrier

Az Angyalok segítenek nekünk megtalálni a nekünk való munkát, és nagyon együttereznek azokkal, akik úgy érzik, nem a megfelelő helyen dolgoznak. Az Angyalok látják rejtett tehetségeinket, tudják, hogy úgy segíthetünk, másokon-miközben boldogok is vagyunk, ha olyan területen dolgozunk, amely megfelel természetes adottságainknak. Sokan jöttek hozzám azzal, hogy nem tudják, mi életünk értelme.

Az Angyalok boldogan segítenek nekünk visszaemlékezni a küldetésre, amit önként vállaltunk születésünk előtt. Bizonyos esetekben a segítség pszichológusi útmutatásként érkezik, mint ahogy kliensemnél, is történt. Van valami üzenetük az Angyaloknak életutamról és célomról? Hallom, ahogy egyszerre mondják:

„Légy hű magadhoz!”. Úgy tűnik, valamelyest követed karrier-utadat, de még mindig kompromisszumokat kötsz szíved igaz vágyának rovására. Azt mondják, megmagyarázod magadnak munkával kapcsolatos érzéseidet, és segítségért imádkozol. A válasz imáidra már elérkezett hozzád, és tudatában is vagy: légy őszinte magadhoz, és erre alapozva tégy lépéseket. Isten és az Angyalok lépésről lépésre vezetni fognak abban, hogy mit mondj, és mit cselekedj. Biztos lehetsz benne, hogy sohasem fognak olyasmit kérni tőled, amivel fájdalmat okozol másoknak.

Ima munkahelyi konfliktusok megoldására

Istenem. Az a leghőbb vágyam, hogy munkavégzés közben boldog legyek, és segítségedet kérem, hogy békét találhassak a munkámban. Kérlek, segíts, hogy megértsenek, és hogy én is mindenkit megértsek, akivel kontaktusba kerülök. Kérlek, szabadíts meg minden félelemtől, ami konfliktusokhoz vezet munkahelyi kapcsolataimban. Kérlek, Te és az Angyalok vezessetek olyan munkakörökhöz és feladatokhoz, amelyek megfelelnek képességeimnek, és érdeklődésemnek. Most vizualizálom, hogy boldogan ébredek fel reggelente, amikor dolgozni indulok, és kérem a segítségedet, hogy ez valóra váljon. Ámen.

Ima életcélunk megtalálásáért

Mindenkinek, aki fentről vigyáz rám. Azt hiszem elfelejtettem mennyei életcélomat, és kérem a segítségeteket, hogy visszaemlékezhessek arra, miért jöttem el ide ez alkalommal. Kész vagyok elengedni minden félelmet, ami megakadályoz abban, hogy visszaemlékezzek életcélomra, a

sikertől és bukástól való félelmet is beleértve. Tudom, hogy képes vagyok betölteni feladatomat, és kérem a folyamatos vezettetést, hogy megtaláljam, azt az utat, amelyen örül a szívem. Kérlek, segíts felismernem a különbséget az öröm és a félelem között, hogy értelmes cselekedeteimmel szolgálhassak másokat, és örömet hozhassak önmagam számára. Köszönöm

Ima az egészségért és a gyógyulásért

Istenem!

Tudom, hogy önmagad tökéletes képmására alkottál engem. Kérlek téged Szent Szellem, és Michael Arkangyal segítsetek megismerni és megtapasztalni ezt az egészséget fizikai testemben. Kész vagyok elengedni minden olyan gondolatot és viselkedésformát, ami a betegség és fájdalom illúzióját kelti életre. Tudom, hogy mindenütt jelenvaló vagy, ezért jelen vagy testem minden sejtjében is. Kérlek, segíts, hogy érezzem szeretetedet fizikai testemben, hogy tudjam és érezzem, hogy a karjaidban tartsz. Ámen