Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2020-ban született gyermekek!

2020.01.08

Szerkesztés alatt!

Milyenek lesznek a 2020-ban született gyermekek?

A Fiú és a Lány nevek a 2020-as évre az állatövi jegyek végén  olvasható!

Ha egy boldog esemény FEBRUÁR 4- előtt történik, az Disznó éve lesz, ha utána - Patkány. Milyen funkciókat közvetít a Patkány a gyerekeknek? A Patkányok gazdag képzelőerővel és fejlett intuícióval rendelkeznek, okosak, kíváncsi, figyelmesek és jól alkalmazkodnak az új feltételekhez.

 Kínában az idén született gyermekeket a menny ajándékának tekintik. Az ilyen gyermekeket soha nem választják el szüleiktől, még idős korban segítenének nekik. Az ősök ideális számukra, sőt olyan partnereket is választanak, akik természetüknél fogva hasonlóak a rokonokhoz. Mégis, az ilyen gyerekeknek valóban kommunikációra van szükségük. Korán kezdik meg a társak társaságát, korán beszélnek, gyorsan hozzászoknak a csapathoz. A 2020-ban született gyermekek szüleik büszkeségévé válnak minden koncerten és versenyen. Nem jönnek zavarban, ha bármit is először csinálnak, bármennyire is bonyolultak.

A bátorság és az elszántság hiánya néha akadályozza a célok elérését, ugyanakkor megóvja a Patkányokat a rohamos döntések meghozatalától. A Patkány év alatt született gyermekek gyakran szeretnek későn aludni, nem mindig udvariasak mások számára, de nem is agresszívek. A patkány gyerekek szeretik a zenét, a festést és az éneklést. Ha a szülőknek kreatív képességeik vannak a művészet e területein, akkor a gyermek utánozza őket.

Ha a Nyugati asztrológia állatövi jegyet nézzük még a legsebezhetőbb Rákok és Halak - nem lesznek Rákok és Halak, ők is dominálni akarnak, ám lopakodva, "szürke bíborossá" Kos Rák, Mérleg, Bak válva. A 2020-as probléma az, hogy megmentsük a gyermekeket az önzés öntudatától, ez különösen fontos azokban a családokban, ahol 2020-ban második, harmadik, negyedik gyermek születik - veszélyes a legfiatalabbá változtatni, akit mindenki ápol. Ha ígéretes családja van, ha több gyermeket tervez, és a 2020-as évet az első szültthez kapcsolja, akkor ideális, ha a legidősebb, 2020-ban született gyermek kicsi, de mégis ápolását és felelősségét a legfiatalabbra szánja, aki a jövőben született.

A második probléma a 2020-ban született gyermek antiszocialistása. Ehhez egyéni megközelítésre lesz szükség a képzéshez és az oktatáshoz. És itt szükség van a nagyszülők jelenlétére, akiknek szabad idejük van további osztályok és körök látogatására. A 2020 a Fém Patkány évében született gyereket bőlcsödébe, de óvodában minden képen javasolt, hogy kommunikáljon és kapcsolatba lépjen társaival. Fejleszteni kel a kreativitását.

2020 december 19-ig a Jupiter a Bak jegyében. Az ebben az időben született gyermeknek szüksége van erkölcsi értékekre, meggyőződésekre és, amelyek szorosan kapcsolódnak az élet gyakorlati oldalához. Ezt a gyermeket azonban eláraszthatja meggyőződései iránti büszkeség, és mindenképpen tagadhatja azt a tényt, hogy mások hitei nem kevésbé értékesek, mint a sajátja.

Korai gyermekkorban 2020=22=4 éves korig (2024) sérülések lehetségesek - legyen óvatos gyermekekkel, ne hagyja őket egyedül felügyelet nélkül. Első nagyobb változás 22-éves kor 2042- egyetemen végeznek, vagy első munkahelye vagy akár férjhez megy vagy megnősül, mert ők korán házasságot kötnek és családot alapítanak. A személyiség már látható lesz (és még győzelem is lesz - az élet első, legfontosabb) a 2031 és 2033 közötti időszakban. Ezek a hatalmas célokkal rendelkező gyerek, a győzelem vágya és még a dicsőség is.

A másik legfontosabb időszak az életben. 2057-2058

Általános tulajdonságok

A következő év tulajdonosa a Fém Patkány év. Az ősi legenda szerint a Patkány mutatta ravaszságot és makacsságot, és nekik köszönhetően megjelent az első, aki a Jade King-en jelent meg a Bikánál, és az összes többi állatot hátrahagyta.

Milyen karakter és vonása lesz a 2020-ban született csecsemőknek?

Tehetség a tanuláshoz.

A gyermekek számára a fő megkülönböztető tulajdonság a tanulási tehetség. Sok szülő képes lesz ezt nagyon gyorsan kitalálni. Korai életkorban a fejlesztés előtt állnak társaik előtt, és érdeklődést mutatnak bizonyos vállalkozások iránt. Ez lehet a zene, a művészet, a kiváló számolási képesség, a fenomenális memória stb. a gyermekek szintén találékonysággal és intelligenciával vannak ellátva, amelyek segítenek egy nem szabványos megoldás megtalálásában, mind a gyermekkorban, mind a felnőtt korban. Jó főnökök és menedzserek, olimpiai bajnokok, kedvenc üzleti vállalkozásába is kezdenek. Azok, akik nem tudják, hogyan kell a saját idejüket megfelelő módon beosztani, ezért szükséges fejleszteni különböző érdekeiket - mind a sportot, mind a kreativitást.

Makacsság.

 Az ember karakterénél nem csak az állat, amely az év szimbóluma lesz, hanem színe és eleme is fontos. A Fém Patkány évében született, a gyermek makacsok lesznek. A szülőknek nehéz lesz megközelítést találni vele szemben. A bölcsőtől kezdve a baba kifejezi vágyait, és nem akarja elfogadni az elutasítást.

Gyengédsége.

 A nagy elszántság, kitartás és az öntudatlanság nagyon gyengéd tulajdonságokat rejt. Belül ezek a gyermekek nagyon érzékenyek, keményen veszik a kritikát. A kis Patkány gyereknek bármilyen büntetés hisztériához vezethet, amelyet az anyának nehéz lesz megnyugtatni. A baba nem csak gyakran ölelkezni fog, szeretetteljes szavakat beszél, hanem várni fogja, hogy visszatérjen a szülőktől a szeretet jele.

Nagyon felelősségteljesen nő fel a szülei előtt.

Hozzáállás a szülőkhöz. Keleten nagyon komolyan veszik a keleti horoszkópot, és a Patkány évében született gyermeket sors ajándékának tekintik. Vele nem félhet az öregségtől, soha nem hagyja el a szüleit támogatás és figyelem nélkül.

Kommunikáció.

 Kiskorától kezdve sokat kel kommunikálni velük ez biztonságot ad a ki Patkány csecsemő számára. Ezek a gyermekek vonzzák az embereket, jó és gyors fejlődésük van a beszédben és az intelligenciában. Nincs szükségtelen kényszer, mindig el akarják érni a céljukat. Ne félj gyermekét óvodába adni. Jól megy át a csapattal. Nagy érdeklődést mutat a különböző körök és szakaszok iránt, megnyerheti a versenyek győzelmeit. Több alkalommal gratulálhatnak nekik! A gyermek személyiségének és karakterének kialakulását természetesen nemcsak az befolyásolja, hanem az egyéni természeti vonások, a nevelés és még sok más.

2020-ban született gyermekek karakterének jellemzői

A fém Patkány 2020 védőszentjéből származnak az újszülött gyermekek természetének megítélésében a 2020 évben. Az ilyen gyerek szép megjelenésű és éles elméjű jutalomként kapja meg az év szeretőjét; ez a kombináció nem hagyhat közömbösként senkit. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik számukra, hogy vezető szerepet töltsenek be bármilyen társaságban, és korán meghatározzák őket.

Másrészt, a Patkány évében született gyermekek sok szeszélyes jegyzetet kapnak ajándékként. Hajlamosak lesznek makacsra. Időnként önző útmutatások segítségével fogják elérni a céljukat. De a nyilvánosságban megnyomott és szerény személyiségek is megjelenhetnek.

Mindegyik kis „patkány” ravasz és robbanásveszélyes karakterrel büszkélkedhet, amelynek segítségével többször megkap minden, amit akar. Egy ilyen gyermek szüleinek nem lesz könnyű, de a lényeg az, hogy ezt a robbanásveszélyes energiát a megfelelő irányba irányítsa. Fontos, hogy ne hagyja ki azt a pillanatot, amikor ez a gyermek valamit a fejébe dob, mert nehéz és szinte lehetetlen lesz őt át képezni.

A kis PATKÁNYOK konzervatívok, ha célt tűznek fel, szinte lehetetlen lesz elvonni őket vagy meggyőzni őket. Semmit nem akarnak majd újból megismételni, mert idegesek lesznek, ha valaki nem érti, hogy ő mit mond. A Patkány esze úgy vág, mint az éles kés hisz a Fém patkány évében születtek, de aki nem a fém patkányként született, de patkány mindegyiknek úgy vág az eszük. Megjegyzés a szülőknek: egy véletlenül elhagyott szó hosszú ideig elfér a fejében egy patkány évében született gyermeknél. Az ilyen mondatokra felépítik világképüket.

Tippek a szülőknek a 2020-ban született gyermekek nevelésében

A Patkány 2020-ban született gyermek nagyon hajlandó lesz a szüleire. Nincs lelke anyukákban és apukákban. Az önző tulajdonságok miatt csak a magukra kell figyelni. Ha még mindig vannak gyerekek a családban, akkor a „patkányok” megpróbálják magukra húzni a szülői szeretetet, mivel a féltékenységük is erős. Nem akarják másokkal megosztani szüleik érzéseit.

A manipuláció formájában a Patkány évében született gyermekek neheztelnek, könnyekkel azt hiszi, tudják, hogy mindent elérnek. Ha ez elégtelennek bizonyul, akkor a következő lépés az, hogy megvárja a gyermek agresszív hozzáállását. Nem tolerálják a kudarcot, ami tiltakozás formájában érzelmek viharát fogja mutatni. Az ilyen gyermekek oktatása korlátlan türelmet igényel.

A szülők, ne veszítsék el önmagukat. Fontos felismerni a „patkány gyerekek” trükkösök, és nem követni az ő vezetésüket. Egyébként ezt a viselkedést veszik alapul, és minden alkalommal többet követelnek, és hisztéria, neheztelés és ravaszságuk fejlettebbé válik.

Ha kis türkjük nem működött, gyorsan megnyugodnak. Ezek az aranyos gyerekek nagyon otthonosak. Korai életkortól kezdve megfigyelheti azok pontosságát és segíthet az anyáknak otthon. A patkányok szeretnek segíteni mindenféle finomság elkészítésében, mivel ezek valódi ínyenceket imádják.

2020-ban született gyermekek rejtett képességei

A Patkány évében született gyermekeknek korlátlan tanulási lehetőségeik vannak. Gyorsan megtanulják, és korán elkezdenek beszélni. Éles gondolkodással és fokozott megfigyeléssel rendelkeznek. Azonnal tudják megragadni az információkat. Nagyon kíváncsi és aktív. Amikor egy patkányt választanak a patkányoknak, a szülők nem fogják túl sokat rakni az agyukat, mivel ezek a gyerekek tudják, mit akarnak csinálni, és továbbadhatják vágyaikat anyukának és apukának. Azoknak az anyáknak és apukáknak, akiknek a gyermekei a Patkány évében születtek, soha nem kell szégyellniük gyermekeiket. Szorgalmas diákok lesznek!

Az elme és a kiváló memória segít nekik a jó eredmények elérésében. Iskola után a patkány gyerekek önállóan mennek fel felsőoktatási intézményekbe, és szülők segítségének igénybevétele nélkül képesek lesznek speciális szakterületet szerezni.

Intuitív képességei Patkány

Ezek a hozzáértő, tehetséges és nagyon szellemes gyermekek már korán megmutatják képességeiket. Ezen kívül nagyon mozgékonyak és ravaszak, ami többször is segít nekik abban, hogy elérjék azt, amit akarnak. Ezek a tulajdonságok segítik az ilyen gyermekeket az életükben és a helyes irányba haladásban, függetlenül attól, hogy milyen utat választanak maguknak. Néha félénk és aranyos gyerekek, akiknek nem lehet ellenállni. Ez a viselkedés segít nyerni az oktatók, a tanárok és mások felett.

Az asztrológusok megfigyelik megnövekedett intuíciójukat, ami segít nekik a helyes út megválasztásában. Nagyon jó a megfigyelő készségük már az első találkozón könnyen felismerik az emberek hamisságát, ami megmenti őket az élet kellemetlen személyiségeitől.  A külső ellenálló képesség ellenére a 2020-ban született gyermekek belső világát finomítani fogják: különösen nekik szeretetre és figyelmükre van szükségük. Lehetetlen nem beleszeretni velük, meleg hozzáállást tapasztalnak magukhoz, mint a víz, és később gondozó és szeretőként nőnek fel.

Kis patkány nagyon íntuitív mindenre emlékszik, és ne próbáljuk ki dobni valamit anélkül, hogy őt nem kérdezik meg. Nem szereti, ha a játékaihoz más is hozzá nyúl majd ő eldönti, hogy ki játszhat vele. Nem szabad megsérteni a játékát és értékeit. Ellenkező esetben a veleszületett hajlam mindent egy sorban felhalmozódni csak növekszik, és az önbe vetett bizalom csökkenni fog.

A kis érzékeny, de még is erős a Jang Fém miatt a szülők testvérek, rokonok ne veszekedjenek, mert ők minden feszültséget érzékelnek, és azonnal arra gondol, és azt érzi, hogy nem elégedettek vele. A vele született intuíció és a veleszületett betekintés segít neki abban, hogy mindezt érzékeli. Sem a barátaitól mondhatnám senkitől nem fogadja el azt,hogy őt valaki megsértse. Bár ő többször is megsérthet bár kit,de ezt nem tudatosan teszi.

A Patkány víz a fém gyermekeleme.

A Majom fémje a víz Anya eleme. A Majom teljes mértékben védi, és támogatja a Patkány csemetéjét. A Majom büszke lesz a Patkány gyermeke teljesítményére. A Patkány gyermeke a színész, a Majom pedig a rendező. A Patkány és a Majom jó csapat. Mindkettőnek jó hírneve lesz. 1992-február 4-től született Nő, vagy Férfi, ha gyermeke születik nagyon jó lesz a kacsoltuk nem kel menni, szórakozni, cirkuszba, mert a kis Patkány csemetéjük mellett nem unatkoznak egy percet sem. A 2020 született gyerekem már 1-éves koruktól biztos vagyok abban, hogy beszélni fognak. A kis Patkány majd folyamatosan kérdez és elvárja a felnőttektől, tiniktől azonnal válaszoljanak minden kérdésére!

Az is nagyon jó, ha valamelyik szülő a Patkány hónapban született.

Ha viszont a Ló évében, vagy a Ló hónapjában született, gyengíti a Patkányhatást. Sőt a Patkány és a Ló harci kapcsolatban van!

Gyerekek egészsége

A patkány jele alatt született gyermekek nagyon aktívak és fizikailag fejlettek. A csillagok az ilyen gyermekek számára kiváló egészségi állapotban vannak, ami csak a szüleik kedvelésére irányulhat. A lényeg az, hogy a rokonok ne végezzenek kísérleteket a csecsemővel, amelyek tönkretehetik a patkány egészségét. Ennek az állatövnek a kisgyermekei születése óta nagyon jól esznek, de a szülőknek rendkívül óvatosnak kell lenniük ezzel a túlzott súly elkerülése érdekében. Ezeknek a gyerekeknek kiváló immunrendszere van, ritkán betegednek meg, és ha még is megbetegednek, akkor gyorsan legyőzik azt. A vastagbélre, a sav bázis egyensúlya az egész élet során figyelmet igényel. A szülők legfőbb szorongásának a gyermeke pszichológiai állapotát kell képeznie, mivel ezek a gyermekek túlizgatottak.

Fém Patkány fiúk karakterének jellemzői!

A kis fém patkányok a legoptimistábbak. Az élet nehézségeit úgy látják, mint esélyt új tapasztalatok megszerzésére, valamint erősebbé és magabiztosabbá válnak magukban. Ezek a jellegzetességek nyilvánvalóan nem akadályozzák a csínyek egyes szüleit. Ezen felül az ilyen fiúk gyorsan alkalmazkodnak a változó helyzethez. Első pillantásra feltételezhető, hogy az ilyen viselkedés inkább a határozatlan és félénk srácokra jellemző, akik valószínűleg semmit sem érnek el az életben. De ez semmilyen módon nem vonatkozik azokra, akik a Fém Patkány 2020-évben születtek.

Mivel egy nagyon fiatal fiú, egy ilyen gyermeket megkülönböztet egy ritka kíváncsiság. Folyamatosan kérdezi a szülőktől a világ mindent, és a kérdések egyaránt bölcs és inkább excentrikusak lehetnek. Felnőttkor kiderülhet, hogy meglehetősen nehéz helyzetekbe vonul, ezért figyelni kell a hobbira és a környezetére. Semmilyen esetben ne viselkedjen agresszíven és intoleranciával velük: ez "megölheti" a kezdeményezést. Jobb, ha ilyen gyermekekkel egyenlő alapon beszélünk, megmagyarázva ezeket vagy más pillanatokat, és óvatosan mutatva a helyes utat.

A 2020-ban született fiúnak függetlensége és vezetői képességei vannak. Nagyon sok  Orvos lesz ezekből a gyerekekből!

Szeret mindent maga eldönteni, egyáltalán nem veszi figyelembe mások véleményét. Az ilyen fiuk szüleinek, bölcseknek, észerűeknek és türelmeseknek kell lenniük, hogy ne törjék fel a sikoltozást, és ne veszítsék el az irányítást maguk felett. Nem kell kezdeményeznie a „megfelelő” hobbi vagy foglalkozás megválasztásában - hagyja, hogy a fiú eldöntse, mit tegyen. Ügyeljen arra, hogy ha tanácsra van szüksége, felveszi Önnel a kapcsolatot. És biztosan nem fogja megtenni azt, amit mások helyesnek tartanak. Kivéve, ha véleménye egybeesik a nyilvánossággal. És ez egy nagyon hasznos tulajdonság, amely minden sikeres ember számára velejáró.

Néha a cégekben az ilyen FIÚK  zártak és nem kommunikálnak. Ne aggódj! Az ilyen viselkedés időről időre jellemző a patkányoknak - így elemzik az érzéseiket és megtanulják meghallgatni magukat. Ne kísérelje meg „felrázni” a gyermeket - valószínűleg meglehetősen agresszíven fogja érzékelni és megsérteni. Adjon lehetőséget a fiúnak, hogy meg tanulja önmagában kommunikálni társaival: példát fog venni a szüleitől. Csak akkor segíthetsz neki, ha a megfelelő lehetőséget választja (ha megkérdezik).

Hogyan befolyásolja, 2020 született lány a gyermek természetét?

A 2020-as újév jelképe a Fém Patkány. Különösen pragmatikus, őszinte, figyelmes, okosak és mindig elérik a céljukat! A 2020-ban született lányok öröklik a Fém Patkány állatuk jellegzetességeit:

Nagyon fogékonyak, kissé félénk, egész életükben szeretetre és erőteljes kapcsolatokra fognak vonzódni, ugyanakkor erős akaratú, szilárd karakterük lesznek.  Gyerekkoruktól függetlenül képesek lesznek döntéseket hozni. A kemény munka és kitartás segít elérni a célokat. Soha nem állnak meg félúton. Sikeresek lesznek a professzionális területen, képesek lesznek gyorsan feljutni a karrierlépcsőn, megbirkózni a nehézségekkel. Nem félnek a kudarcoktól, végül elérik céljukat.

Sokáig emlékeznek a sérelmekre és bosszút állnak, ha felnőnek. Ezért egy lány számára olyan nevet kell választani, amely kiegészíti és feltárja ezt az erős és nehéz karaktert a születése óta.

Az állatövi jelek sajátos jellemzői

És most - egy kicsit részletesebben a horoszkóp minden jeleiről. Kínáljuk kideríteni a Patkány 2020-ban született gyermek horoszkópját.

A Kos 2020 impulzív és érzékeny, mint más hónapokban más állatövi jelek alatt született csecsemők. Mindent vonzó, rendkívüli.

Kos a 2020. március 21. és április 20.

Között született gyermekek rendkívül makacsok lesznek. impulzív és érzékeny, mint más hónapokban más állatövi jelek alatt született csecsemők. Mindent vonzó, rendkívüli. A patkány magabiztossága kiegészíti a Kos rugalmatlanságát. Korai életkorától kezdve ez a gyors edzésű csecsemő lesz, a szabadságért. Számára csak a saját véleménye fontos, így még a szülei legmeggyőzőbb érvei sem képesek megváltoztatni szándékát. Ilyen gyermeket szidni értelmetlen. Az igazi gyötrelem a fegyelem lesz. Ugyanakkor, Kos-ban, tökéletesen kifejezik a Patkányszülők iránti igényét és később kamaszkorban a szerelem iránt.

Bika

 Ennek a jelnek a 2020-ban való kitartása nem lesz kifejezhető. Nem fog keményen viselkedni önmagában és nyomást gyakorolni a szüleitől, de készen áll arra, hogy meghallgassa a felnőttek véleményét. Korai éveiben vágyakozik a művészet iránt. Színházi stúdiók, zenei és művészeti iskolák a legjobb tevékenység. Sok ötlete van, és csak a szüleitől függ, hogy tudják-e segíteni ennek a gazdag potenciálnak a kiaknázását.

Ikrek

A Kis Ikrek kíváncsi, és, nyugtalan. Gyakran nehéz helyzetekbe kerülnek. Mögöttük van egy szem és még egy szem!

Ez a jel az év szimbólumának minden energiáját testesíti meg. Ha mindenki előtt haladunk - ez a Bika 2020 életének alapelve. A gyerek korán elkezd járni, beszélni, olvasni, az idegen nyelveket könnyen megtanulják. És minden sikerül, ha a szülők megtanítják a gyermeküket.

Rák

A Rák 2020 gyorsabban nő fel, mint a Patkányév többi képviselője. Kiegyensúlyozottabb és hajlamosabb az elemzésre. Az év kínai védőszentje szerint ebben a jelben nincs semmi. Ez egy teljesen rugalmas gyerek, akinél minden rendben van. Számára a szülők figyelme fontos: a kommunikáció és a szeretet hiánya miatt a gyermek elszigetelődhet.

Oroszlán.

Az oroszlán és a Patkány évében született kis gyerek vidám gyermek lesz, aki szereti, ha reflektorfénybe kerül. Minden ünnep alatt ő lesz az első. . A túlzott gondoskodás hátrányosan befolyásolhatja a gyermek karakterének fejlődését: önző és elnyomó képessé válhat. Ha megtanítja a kis Oroszlán gyermekét vigyázni, akkor vehetsz neki egy háziállat, amit biztos, hogy imádni fogja. A Patkány évében született Oroszlán tudja, mit akar. Eltökéltsége néha megijeszti a körülötte lévőket, de ha a helyes irányba veszi fel, az Oroszlán Patkány sokat ér el az életben.

Szűz

 Okosság és veleszületett intuíció - ez különbözik a Szűz patkánytól. Oktatás szempontjából ez egy teljesen problémamentes gyerek, akinek nem lesz konfliktusa sem a játszótéren, sem az óvodában, és az iskolában sem. Mérsékelten félénk az idegenektől. A rend mindenben fontos számára. Egy ilyen gyereknek nagyon érzi a tulajdonjogot, tehát nagylelkűséget kell tanulnia szüleitől. Engedelmes, udvarias! Megkülönböztetik őket irigylésre méltó visszafogás.

Mérleg

 Az összes patkány legszeszélyesebb gyereke 2020-ban.  Könnyen kapcsolatba léphet társaikkal és felnőttekkel. Ritkán ütközik egymással. A gyenge pont a magány félelme.

Skorpió

 Ez a jel magában foglalja a patkány minden makacsságát. Nagyon nehéz lesz vele: másokkal szembeni agresszió, harcok vágya, mind a fiúk, mind a lányok számára. Skorpió számára a cél elérésének bármilyen módja elfogadható: ha nem sikerül jó módon, akkor megtévesztést és ravaszságot használnak. Ezek a gyermekek korán nőnek fel és elszakadnak a szüléktől. A gyermekek szívének megolvasztásához a szülőknek is trükköt kell alkalmazniuk: egyiküknek kitartónak, a másiknak puhának kell lennie!

Nyilas

A 2020-ban született Nyilas nyugtalan, kreatív képességekkel rendelkezik. Fokozottan igazsága.

Bak

Kíváncsi és nagyon szorgalmasan utánozza a felnőtteket. Szigorú, magabiztos, megfontolt, évein túl fejlett - ez a patkány évében született Bak lesz. Játékai gyakorlati jellegűek lesznek, utánozza a felnőtteket, anya, apa, tanár, orvos szerepeit játssza. Az iskolában való tanulás könnyű lesz, ám a társaikkal fennálló viszonyokhoz hasonlóan nem. A karakter vonzerőssége visszataszítja az embereket.

Vízöntő

A szabályok szerint élni neki valódi kínzás lesz. A problémamegoldás mindig nem szabványos. Az ilyen Vízöntő nevelése nem könnyű, mert az egyik ötlet felváltja a másikat, és a dolgok gyakran hiányosak. Nem szabványos gondolkodása miatt az ilyen gyermek tudós lehet a jövőben.

Imádják a természetet és az állatokat. Ez lehet hivatás, ha a szülők segítenek a választásban.

Halak

Álmok és álmok, a gazdag belső világ a Patkány évében született Hal. Ez egy kicsi lázadó, mindent meg kell tennie, mint mindenki másnak, miközben nem lesz elég önbizalma. Mások utánozása a halakban rejlik, ezért válassza az oktatás helyes sztereotípiáját: ugyanúgy, mint a szülők kommunikálnak a csecsemővel, így a jövőben is gyermekeivel fog kommunikálni. A kis halak mozgalmasak és következetlenek, hangulata gyakran megváltozik. Nekik nehéz eldönteni a hobbi és a szakma megválasztását. Kedvesek, de nagyon sebezhetők.

Fiú nevének kiválasztásához 2020-ban

A név kiválasztásakor a szülőknek igen nehéz feladat.  A szakemberek (asztrológusok, numerológusok) azzal érvelnek, hogy a név erősítheti vagy lágyíthatja számos jellegzetességet. Ezt figyelembe kell venni, és a választás előtt figyeljen a név jelentésére! Ha a rokonok meggyőzik Önt, hogy nevezze meg a fiút egy családtag tiszteletére, akkor ez nem éri meg. Az ezoterikus tanításokban ezt a megközelítést kedvezőtlennek tekintik. Ezenkívül konfliktusokat válthat ki a családban. Ne felejtsük el, hogy a gyermek szülei döntő szerepet játszanak a név kiválasztásában! Keresztnevét a gyerek felnőtt korában meg tudja változtatni főleg, ha az asztrológia képletében a 3-as házban van bolygó

TÉLEN Született Fiú nevek 2020-ra

Télen bátor és erős akaratú Fiúk születnek. Minden Fiú egészséges. Ha van egy cél, akkor nem engedelmeskednek a nehézségektől, és készek mindent elrontani, ami útjukba kerül. Elképesztően szorgalmas és hajlandó fáradhatatlanul dolgozni felnőtt korában. Ezért általában az életben minden jól megy. De csak akkor, ha ez egy olyan kérdés, amely tetszik. A férfiak nevei megfelelnek neki, ami segít megmutatni a természet erősségeit. Vagy ki kell választania egy olyan nevet, amely megadja a karakter lágyságát és érzékenységét.

Nézzünk egy két példát a télen született gyereknek. Nem fontos ugyan ezekből a nevekből válasza tani ez csak egy tipp. A vezetéknév is fontos, és a név összetett szám értéke, de erre most nincs lehetőség

Péter=1-

Kezdő betű: P-vel kezdődik, kívülről nyugodtak maradnak, hatalmas belső erővel rendelkeznek zavar ellenére is. Nemesek és hatalmas képességekkel rendelkeznek. Tiszta gondolataik és tetteik vannak. Szeretnek békés környezetben lenni. Kedvezőtlen körülmények között is szeretne nagyon jó benyomást kelteni.

Márk=7-es

M=szoros fegyelmet gyakorol Önmaga felett, a személyes kontrol fontos kérdés lesz későbbi életkorában!

Iván=1-es

I: telepatikus képességű, érzékeny, együtt érző, segítőkész, nyitott, de benne van a kettősség is!

Alex

A) Tetteiben eredeti, és inkább az új tervek beindításában jeleskedik, mint a dolgok befejezésében.

Denis

D=Önfegyelemmel képes lesz megteremteni a vágyott személyes biztonságot és kényelmét!

2020 tavaszi nevek

Tavasszal olyan fiúk születnek, akik velejárók a romantikában és bizonyos befolyásolhatóságban. Az ilyen fiú született pszichológus, finoman érzi más emberek hangulatát, ezért nagy segítséget nyújthat azoknak a barátoknak, akiket komor gondolatok elnyomnak. Időnként nincs elegendő kitartása ahhoz, hogy elérje azt, amit akar kész úton lévő nehézségek miatt hajlandó feladni álmát, ezért más tevékenységekre fordítja figyelmét. Az ilyen karakterminőség által okozott károk minimalizálása érdekében helyesen választhat nevet. Vagy nevezheti a gyermeket olyan névnek, amely segít megismerni Önmagát és megtanulni megérteni más embereket, fejleszti az intuíciót és a szépség látásának képességét, még apró dolgokban is.

T: együttműködésre kész, inkább végrehajtó, mint vezető típus, nőies, de erős, a terhei által egyre nagyobb erőfeszítésre képes, amelyet a családja és környezete támogatására fordítva köztiszteletet vívhat ki. PL: Tamás

Z: villámszerű, hirtelen, váratlan fordulatokkal teli az élete, ez eléggé igénybe veszi őt, szerencsére rengeteg cselekvési erővel rendelkezik, ami sikereket hoz neki, főleg, ha nemes célokra, segítő jelleggel használja.

PL: Zalán

2020 Nyáron született gyerekek

Nyáron olyan csecsemők születnek meg, akik napfényt sugároznak. Képesek örömöt adni mindenkinek, aki a közelben van, elfelejtve magukat. Soha nem ülnek nyugodtan és folyamatosan mozognak. Ezek a fiúk képesek egyszerre több ezer dolgot csinálni: játszani, barátkozni, tanulni, stb. Nagyon fontos, hogy érdeklődjön gyermeke hobbija iránt. A nyári gyermekek számára jobb, ha olyan nevet választunk, amely a természetükhöz kényeztetést és belső békét ad.

E: szabad (szellemileg, erkölcsileg és fizikailag is), önálló, intellektuális, aktív, izgatott, lelkes, jó szónok, aki tömegeket képes magával ragadni (ezért sem mindegy, hogy milyen ügyet képvisel!). PL: Ervin

H: tehetséges, sikeres, gazdag, sokra viheti, ha képességeit jó ügyek mellé állítja, különben visszaeshet a kiinduló szintre, és kezdheti elölről az egészet (akár többször is élete során).

M: szilárd jellemű, rendszerető, elmélyülésre, koncentrációra képes, tanulékony, otthonszerető, szorgalmas, nemes eszmék képviselője, aki ösztönösen jó irányba tereli a környezetében élőket. PL: Máté

2020 ősszel született

Az ősszel született gyermekek olyan emberekké nőnek, akiknek mély bölcsessége van. Szorgalmasak, szorgalmasan részt vesznek a rájuk bízott munkában, és megkülönböztetik őket egy bizonyos pedantéria. Megvédik világképüket és nézőpontjukat. Megkülönbözteti őket a ritka jótékonyság és az érzelmek ellenőrzésének képessége. Soha nem veszítik el a fejüket, ezért nyugodtan megoldják a problémákat.

B: Érzékeny, mély érzésű, segítőkész, együttműködésre hajlamos, megvalósító (kivitelező), „táplálja” a környezetében élőket, harmonikus társ, akire mindig lehet számítani. Pl.: Bence

A LÁNYOK NEVÉNEK KIVÁLASZTÁSA!

 A családban lévő csecsemő nevének kiválasztásakor viták, konfliktusok és nézeteltérések merülhetnek fel az újszülött közeli hozzátartozói között. A nagyapák és a nagymamák általában hajlamosak az eredeti nevüket adni.

A fiatal szülők éppen ellenkezőleg, a divat követésére törekednek, és szeretnének egy érdekes, szokatlan, ritka nevet adni lányuknak.

 Ez az oka annak, hogy az emberek elkezdték betartani a népszerű szabályokat, amikor újszülöttnek nevet választottak - például nem szokás a közelmúltban elhunyt szeretett ember, vagy a rossz sorsú személy nevét, vagy aki elvált több ízben is nem szabad azt a nevet adni az új szülött csecsemő lánynak.

Nem vagyok benne biztos, de nekem az a véleményem, hogy egy lány valahogy megismételheti ennek a nőnek a sorsát. , ha a lányok közül a legboldogabb nevet választjuk, jó, könnyű, sok szerencsét és békét hoz számukra. Természetesen érdemes megfontolni a középső névvel, vagyis két keresztnevet adnak a leányuknak. A vezetéknév is fontos, mert az lesz az Apa életfeladata: és a vezetéknévvel összhangban kel hozni a keresztnevet is. A névszám összetett száma is nagyon fontos! Nagyon fontos, hogy a vezeték és a keresztnévben ne legyen sok páratlan szám. Ha több a páratlan szám az 1-3-5-7-9-es, akkor a függetlenség lesz a fő célja. Az nem jó egy lánynak,mert nehezebben tud párkapcsolatbab élni.

Ugyanolyan fontos szabály a név kiválasztása mellett a születési hónap és év alapján. Például, minden évben az állatok pártfogolják a keleti horoszkóp alapján, amely viszont különféle nevekre utal, különböző módon. Összpontosíthat az állatöv jelére is.2020-A FÉM Patkány éve van a következő évben

Népszerű Lány nevek

A nevek, valamint a ruhák és a frizurák esetében is megvan a maga divatja. Vannak azonban olyan nevek klasszikus változatai is, amelyek évszázadok óta léteznek, és amelyek valószínűleg soha nem válnak elavulttá.

Klasszikus Lány nevek.

 A versenyen kívül egy lánynak mindig három örök neve van: Hit, Remény, Szerelem. A lány legnevesebb érzéseinek tisztelete a neve a földön egy csodálatos döntés. Sok más hangos és gyönyörű lehetőség is létezik.

 Szófia - bölcsességgel, őszinteséggel, szeretettel veszi körül szeretteit. Anna határozott és okos és életkora szerint nem fejlett, vidám hajlamú és sok baráttal rendelkező lány.Korai gyermekkorában minden nagyon nehéznek tűnhet. Ez a név értéke provokálhatja az olyan tulajdonságok uralkodását, mint a vidám hajlam, szégyenesség, nyugtalanság, barátságosság stb. Anna nem vezető, de mindig a figyelem középpontjában áll és fontos szerepet játszik, mindezt viselkedésének és élénk imázásnak köszönhetően. A szülőkkel való kapcsolat általában az „elfogadható” kategóriába tartozik. Anyának és apának nincs mit büntetni érte, és Anna maga mindent megtesz annak érdekében, hogy bizalmat szerezzen. Nos, a jövőben az egész életét befolyásolja.

Modern Lány nevek. Az elmúlt években a nevek népszerűbbek voltak, mint mások:

Ritka ősi nevek

Időnként a szülők nem akarnak megfelelni a divatnak, és azt akarják, hogy lánya kiemelkedjen társaik között. Ezért választanak egy ritka név mellett, amelyre mások meglepetten és kíváncsian reagálnak.

Érdemes megnézni, hogy hogyan  kombinálódik a vezetéknévvel és a Keresztnevével.

Lány ritka nevei:

Gabriella

 Olívia

Emma

 Izabella

Gyönyörű nevek a lányok számára:

 Alexandra

 Elizabeth

Margarita

 Diána

Divatos és modern női nevek a Fém Patkány évében születettekre 2020-ban

A gyermekek nevének új trendje az, hogy a szülők egyre ritkábban választanak ókori , nyugati vagy egyszerűen atipikus nevet gyermekeik számára. A statisztikák szerint a tendenciák megváltoztak - ma a gyerekeket nem hívják olyan bonyolultnak, mint két évvel ezelőtt.

A télen született lányok neve: decemberben, januárban, februárban

Hogyan lehet nevezni a 2020 decemberében, januárjában, februárjában született lányt?  A „téli” lányok szilárd jellegűek, mint a jég, erős akaratúak, kitartóak és határozottak a döntéseikben. Egy ilyen gyermeknek ugyanolyan „erős” névre van szüksége. A télen született gyermekek mindig és mindenhol megvédik a véleményüket. A szülőknek nem lesz könnyű megbirkózni egy ilyen karakterrel. A télen született lányok nem tagadhatja meg a karakter erősségét. A szülőknek keményen kell dolgozniuk, mert a „téli” lányuknak való megfelelés nagyon nehéz lesz. Amikor egy gyermek felnő, erős karakter sehová nem megy. A szülőknek gyengédségre kel nevelni a lányukat különösen az Apa keménysége miatt válhatnak ilyen keménynek. A  túlzott keménység és súlyosság senkit sem hozott jót. Annak érdekében, hogy a gyermek kissé lágyabbá váljon - legalábbis a kommunikációban, a karakter mindig kitartó -, lágyabb, szelíd nevet kell neki adnia.

A következő lehetőségeket kínáljuk Önnek:

Éva

A föld első leányának ősi, bibliai neve. Ez a név tele van jelentéssel, és itt van néhány jellemzője, melyeket közvetít: kedvesség, gyengédség, elme, segítőkészség és gondoskodás. Ezért nagyon okos, tudja, hogyan keressen utat a legnehezebb helyzetekből. Hajlamos a kompromisszumra. Az ilyen nevű gyermek meghallgatja az idősebbek véleményét, hajlandó elemzésre, következtetésekre vonni - nem kell rávenni a gyermeket, hogy tegyen valamit, elegendő elmagyarázni neki, hogy miért. Ha elfogadja az érveit, akkor megteszi, amire kéri. Ezen felül Éva hajlamos a fizikai munkára. Jól tud majd kamasz és felnőtt korában sütni, főzni, stb. Szeretik a tisztaságot és a rendet. De vannak negatív szempontok is - túl makacs lehet, és ha elhatározott valamit, akkor a tilalmak ellenére is meg fogja csinálni. A szülőknek az energiát az eredményre kell irányítaniuk például egy sport- vagy táncszakaszra. Ha, a Bak jegyében született, akkor valóban akaratos, makacs, öntörvényű, de jó szívű segítőkész-

Xénia.

Ez egy gyerek - nyitott, barátságos, kedves és nagyon szereti a társaságot. Könnyedén csatlakozhat bármelyik csapathoz, az óvodában, iskolában és felnőttkorában a munkahelyen egyaránt. Mindenütt sok barátja, barátnője, ismerőse lesz, és mindenki körül fogja rajongani. Ez a tulajdonság elősegíti őt mind tanulmányaiban, mind karrierjében olyan bájjal bír, amelynek nehéz ellenállni, ráadásul empatikus, mindenki számára mindig megfelelő szavakat talál. De van egy mínusz - a vállalatok iránti túlzott szeretet nagymértékben függhet a közvéleménytől, az empátia pedig túlzott érzelmi és pszichológiai instabilitássá alakulhat. Az érzelmek hatására rossz döntéseket hozhat.

Kicsi gyermekkorában meg kell tanítani arra, hogy ne tegye a „társadalom” véleményét saját maga fölé.

Júlia

 Ez egy gyengéd és lágy név. A Julia nevű lányokat érzelem, mély érzékenység, sőt érzelmesség jellemzi. Mind gyermekkorban, mind felnőttkorban Júlia érzékeny lesz a megtévesztésre, ezért a szülőknek őszintének kell lenniük vele, nem kell csalniuk és igazságot mutatniuk. Julia gyengédséget és együttérzést mutat - készülj fel kiscicák csatolására és a sérült madarak kezelésére. És ebben példátlan aktivitást mutat. A szeretteinek aktív gondozása hívja fel, de Julia is nagyon praktikus megérteni, hogy milyen fontos az anyag. Időt fog találni a karrierhez, és nem fogja elfelejteni családját.

Melinda:31=4

Nagyon szép név, de kissé bonyolult karakter. Az anyaságot jelképezi, a tápláló, ősanyai kebleket szimbolizálja, tápláló, eredendő ősi energiával lát el. Személye gyakran szélsősége megítélés alá esik, mivel az egyetemes jót szolgálja. Az m társas kapcsolatok betűje. Három szára az Én-Te-Ő kapcsolatot szimbolizálja. A társaság központja, nőként jó anya válhat belőle. A 2020- év is 4-es egy föld szám ez jól illeszkedik a Jan  Fém Patkány évéhez.

Melitta

 Energia, aktivitás, nyugtalanság, engedetlenség, kényeztetés, beszédesség, kitartás és makacsság, játékosság ezek a dolgok megnehezíthetik a szüleit. De ugyanakkor természetéből adódóan barátságos és kedves, soha nem fogja megtagadni a szülők segítségét, mindig örömmel segít anyjának. Ugyanakkor érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy ő soha semmit sem fog tenni kifejezett „paranccsal”, ő szeret önálló döntéseket hozni.  Ugyanez vonatkozik a tanulásra, ha az anya meg akarja tanítani neki, hogy írjon, olvasson vagy csináljon valami mást, akkor jobban jár, amíg ő magától megkérdezi. Egy ilyen természet megkapja ennek a megnevezésnek a jelentését. És a jelentőség azt is feltételezi, hogy létezik olyan vonás, mint a függetlenség és a szabadság szeretete senki és semmi sem korlátozhatja a szabadságát, bárki is törekszik rá, ezt szó szerint utálhatja, még akkor is, ha rokonok.

Brigitta

B= a házasság betűje, a kapcsolatoké, az érzéseké, a szerelemé. Analógiát mutat a vesékkel - a grafológiában ezek megbetegedését is jelöli. A „b” a birtoklást is jelölheti, ahogy a betű hasa öleli a világot, a tárgyakat vagy a partnert, ezért az anyagi javakhoz való viszonyulásra is utal. Sok b betű anyagias jellemet takarhat.

A tavasszal született lányok neve: március, április, május

Hogyan lehet nevezni a 2020 márciusában, áprilisában, májusában született lányát?

A „tavaszi” lányok megegyeznek az évszakukkal - örömteli, romantikus, finoman érző és gyengéd. A „téli” lányokkal ellentétben, őszintén szólva, erős és akaratú, a tavasszal született lányok nem törekednek vezetõvé válni. Útjuk egy körforgalom „az okos nem megy felfelé, az okos körül megy”. Az ilyen lányok szeretnek mindent mérlegelni; a drasztikus lépések nem nekik szólnak. Hirtelen változások, költözés, munkaváltás - mindez nagy stresszt jelentene egy ilyen gyermek számára. Nem mindig bízik döntéseiben, és elemeznie kell az előnyeit és hátrányait, mielőtt valamire döntene. Minden döntéshez világos indokokra van szüksége. Annak érdekében, hogy a gyermek magabiztosabb legyen, egy „határozott” nevet kell neki adni, amely önmagához vetett hittel tölt be magát.

Marina.

 Ez a lány neve, akinek a főszereplője az akarat ereje. Neki nem kell mondania, mit kell tennie ő maga, tudja, mire van szüksége. Gyermekkortól kezdve függetlenek, nem kérnek engedélyt és nem félnek, mert maguk is tudják, mit kell tenni. Marina határozottan halad a célja felé, tudja, mit kell tennie ennek eléréséhez. Nehéz lehet az ilyen szabadságszerető és kitartó gyermek szülei számára. A jövőben azonban az ilyen jellegzetességek csak Marina javát szolgálják.

Natália

Ez a név az erős akaratú és erős kislány. Szintén kedvesség, együttérzés és felelősségvállalás jellemzi.

Veronika.

Gyermekként csendes lehet. Bizonyos esetekben a magániskolák jobb választás lehetnek, mint az állami iskolák, ahol a gyermekeket általában arra ösztönzik, hogy "saját munkájukat" végzik. Erős és szabadságszerető lány lesz! Ő nem tolerálja az igazságtalanságot, és mindig harcol vele, bárhol is van. Hangulata, gondolatai mindig a sikerre irányulnak, sőt nem is fontolja meg a választ.

Veronika mindenhol az első szerepekben van, nem fél a felelősségtől, és a nehézségek csak izgalmat keltenek. A bonyolultabb, annál érdekesebb, ilyen a mottója.

 Veronika extrovertált!

 Ha ezt a nevet választják a kislányuknak.

 Hagyni kel, hogy kifejezze az érzelmeit, még ha az túl harsány is! A gyerekeknek sokszor még nincs megfelelő szókincsük arra, hogy kifejezzék az érzelmeiket (csalódottság, frusztráció, izgalommal teli várakozás), de valahogy muszáj kifejeznie, hogy mi tombol benne. Teszi ezt teli torokkal, nagy mozgással, harsányan, hangosan, nagy kitörésekkel. Ezt nem szabad megállítani, de nem is tudják a szülők, mert ki kell, hogy jöjjön belőle, akár örül valaminek, akár negatív érzelmei vannak. Nagyon fontos, hogy ezt elfogadják nála, és ne kényszerítse a szülő arra, hogy elnyomja magában az érzelmeket. Sok türelemmel és megértéssel arra törekedni, hogy megtanítsák a kislányuknak, hogy mikor mit és hogy illik. Nem könnyű, mert valóban sok türelemre lesz szükség hisz a 2020-született kis Fém Patkány évében született kislányok névtől függetlenül Erőss akaratúak.

Név kezdő betűje V: precíz, jó érzéke van az apró részletek kimunkálására és a megvalósítás kivitelezésére, nagy teherbírású, felvállalja a nehéz feladatokat is, sok fáradságos munka vár rá, amely meghozza a jutalmat.

Nyáron született lányok neve: június, július, augusztus

Hogyan lehet nevezni a 2020 júniusában, júliusában, augusztusában született lányát?

Az ilyen gyermekek jellegükben hasonlóak az évszakhoz - fényes, aktív, energikus és karizmatikus, igazán tüzes. Ezen kívül a nyáron született lányok nagyon őszinte és kíváncsi. Az emberek őszinte érdeklődésüket érzik tőlük, és örömmel viszonoznak egymással. Az ilyen viharos jelleget azonban néha vissza kell tartani, és egy megfelelő név segít.

Nyáron született lányok neve

Linda

Ő, aki szilárdan a földön áll, magabiztos. Eltökélt szándéka a sikernek, és tudja, mi a hatalma. Reális célokat tűz ki, amelyekkel megbirkózik. Nehéz meggyőzni egy ilyen gyermeket, ám törekvései átirányíthatók. Lida figyelmes az érvekre, és soha nem pazarolja az energiáját. Ez nem azt jelenti, hogy egyszerű módszereket keres ő rendkívül okos és praktikus. Szeretteivel viszont viszont a leglelkesebb. Mindent megtesz értük ő  valóban , másokkal együttérezni és törődni vele, ő mindenkit meghallgat és segít,ha szükség van rá.

Őszi Lány nevek megfelelő lehetőségei:

Elena

Nagyon szép név, és még is nagyon ritka név. Elena már kicsi gyermekkorában határozottan tudja, hogy mit akar. Ez nem csoda hisz a Jang fém Patkány évében született. 1-es a névszáma a Nap energiája ez jól illik a 2020-erős energiához. Nem engedi, hogy bárki rosszul bánjon vele, hogy megsértse határait vagy jogait. Elena vonzó belső erővel és méltósággal, de a természet sem fosztotta meg őket megjelenéséről. Ez a kombináció sok rajongót vonz. A romantikus ismerősök azonban kevés érdeklődést mutatnak Elena iránt, be van merülve a belső életébe, és csak igazán méltó emberek képesek elérni a figyelmét. Hajlamos a kreativitásra, a művészetre, és ennek alapján gyakran talál hasonló gondolkodású embereket.

Margarita.

Nagyon érzékeny gyermek. Finoman érzékeli az emberek szándékait és hangulatait, ők valami ártatlanságot hordoznak magukban. Természetesen hajlamos másokra vigyázni, pl.: a testvérére: elfelejtve magát, nagyon szelíd és puha lány. De ezek a tulajdonságok nem jelentik a gyengeséget. Ő mindig készen áll az igazságtalanság leküzdésére, nem tolerálja a hazugságot vele mindig őszintén kel beszélgetni. Gyakran elmerül a saját kis világában, és a szülőknek nem kell aggódniuk, hogy ő időnként szeret elvonulni, mert szüksége van egy kis egyedül létre. Ez nem csak gyermekkorára igaz tini, kamasz, és felnőttkorában is.

Alice.

Ő olyan gyermek, aki semmitől sem fél. A bátorság ennek a lánynak a fő vonása. Sem bonyolultság, sem akadályok, sem kudarc - semmi sem szakíthatja meg Alice akaratát. Nagyon okos, és ha az egyik módon nem tudná elérni azt, amit tervezett, Alice a másikban sikeres lesz. Jól elemzi, soha nem ró a körülményekre a hibát, hanem éppen ellenkezőleg, mindig arra törekszik, hogy mit tehetne még jobban. Ugyanakkor ő nagyon kedves és szeretetteljes, ragaszkodó.

Megjegyzés

A Nevek csak tippek ezért érdemes ki számoltatni,és megnézni,hogyan hat a gyerek személyiségére az adott név.

Köszönöm, hogy az oldalt végül elolvasta (megtekintette)!

Ha,kérdése van kérem hívjon fel. E-mailra nincs időm válaszolni!

Megértésüket köszönöm!

Üdvözlettel

Zsóka

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.