Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2020-ban a Merkúr Retrográd háromszor.

2020.01.18

2020 Merkúr retrográd a következő dátumtartományokban

2020. február 18. (Vízöntő) - 2020. március 9. (Halak)

2020. június 19. (Ikrek) - 2020. július 11. (rák)

2020. október 16. (Mérleg) - 2020. november 2. (Skorpió)

Amikor a Merkúr retrográd állapotban van, a technológia, a kommunikáció, az utazás, a logika és az információk megszakadnak, ám a Merkúr retrográd jelentésének, a mögöttes kockázatoknak és előnyöknek a megismerése, a bejelentkezési jel, valamint annak hossza segít megbirkózni vele.

„Merkúr retrográd” Jelentése

Először is, a név megtévesztő. A bolygó nem fordítja meg pályáját. Egyszerűen fogalmazva: a Merkúr retrográdja egy optikai illúziót ír le, amelynek során a bolygó csak a Föld szempontjából néz visszafelé.

A Merkúr nem az egyetlen bolygó, amely ezt megtapasztalta. Valójában az összes bolygó retrográd időszakokon megy keresztül. Ennek a hátrányos mozgásnak az alatt a dolgok, amelyekhez a retrográd bolygó társul, meglazulnak - mivel szülője már nem áll a pályán. Ezért zavartak vagyunk a kapcsolatokkal, a technológiával vagy a szerződésekkel, amikor a Merkúr (a kommunikációs bolygó) visszafelé fordul.

 Merkúr retrográd előnyei (igen, előnyök!)

Noha ez az időszak úgy érzi, hogy felrázza az egész világot (miért kellett belemennem az ex-be!), a Merkúr retrográdja nem csak a rossz időszak. Ennek az áthaladásnak a súlyos mellékhatásai általában olyan dolgok, amelyeknek a jobb is kell történnie.

Ez az asztrológia olyan módja, amely arra késztet bennünket, hogy vizsgáljuk felül, ellenőrizzük a dolgainkat. Tekintettel arra, hogy a visszahúzódó Merkúr nem jó időszak valami új kezdeteinek, ésszerű, hogy lelassítsuk és újrakalibráljuk az életünket. Ennek ellenére valószínűleg mindent meggondol, kezdve az egészséget és a karriert. a Merkúr által elkerülhetetlen meglepetések kezelésének egyik legjobb módja a tudás, mit kell tennie, és várható az idő előtt.

Hogyan befolyásolja a visszatérő Merkúr az egészségét és a hangulatát?

Amikor stresszhelyzetbe kerül, nehezebben tudsz aludni és a Merkúr retrográd ideje alatt a stressz és a szorongás szintje a tetőfokán lehet. Éjszaka ébren fekve, idegesen kíváncsi, hogyan tudta volna elkerülni a napi hibákat, vagy arról, hogy mi történhet holnap, az egészségével. Stb.

És ami még rosszabb, az alvásmentesség még több problémát okozhat. Miért? A negatív energiával való kölcsönhatás csak ezt teszi sokkal elterjedtebbé. Tehát, ha fáradt, szorongó vagy elkeseredett, tovább javíthatja a Merkúr retrográd hatásait! Például: az edzésprogramját? Stb.. Vagy az ebéd készítése problémás lehet, ha a hűtőszekrény vagy a fagyasztó meghibásodik, a tűzhely hibás vagy mikrohullámú sütés is elromlik. De ne félj! Van néhány nagyszerű javaslat, amelyekkel az elme és a test csúcsformában tartható a kiszámíthatatlanság ezen időszakában.

Merkúr  -C retrográd a Halakban

A Halak vízjegyében retrográd Merkúr mellett változásokra számíthatunk az érzelmeid kezelésében. Általában a Merkúr nem érzi jól ebben a jegyben. És még nagyobb kihívást jelentene a Merkúr számára, hogy átmenjen a Vízöntőbe, miközben visszahúzódik. Ez a Merkúr retrográd időszak segít bennünket kijavítani, amikor gondolkodás nélkül reagálunk a helyzetekre. Belső részünk most pszichológiai takarítást végez.

A Halakban zavart, megtévesztést és csalódást okoz, kreatív, szellemi és együtt érző természetünk előtérbe kerülne. Bizonyos második esélyt kapunk az életben. Egy régi sebek egy időre begyógyul. Visszatérnek a szellemi birodalmába.

A Halakban lévő Merkúr időnként megkérdőjelezi a kreativitást. A retrográd időszakban azt tanácsolják, hogy legyenek tudatosak mozdulataikhoz anélkül, hogy erősen mentális feszültséget gerjesztenek. Kerülje a negatív hozzászólásait!

Most beszéljünk arról, amikor a Merkúr visszaváltása milyen hatással van a kapcsolatokra és a szerelmi életre 2020-ban.

Nem gondolkodsz tisztán.

Homályos gondolkodás lesz. Nem lesz elég egyértelmű ahhoz, hogy észerű döntéseket hozzon, és valószínűleg félreértelmezi a dolgokat. Legyen óvatos, ha valakivel kapcsolatba lép ebben az időszakban, mert úgy gondolhatják, hogy gondolkodunk, hogy több van két ember között, amikor valójában csak egyszeri dolog alkalom volt a találkozás.

A dolgok megmagyarázhatatlanul furcsák.

Csak egy hatalmas furcsa réteg van a levegőben. Kemények hozzáállás van két ember között és a partnered között, vagy egy kellemetlen jegyzettel végződnek az összekapcsolódással. Ön valószínűleg elakad, és túlértékeli az életét, a kapcsolatát, akivel ebben az időszakban ismerkedni szeretne. Csak hogy tudd, hogy a dolgok jelenleg kissé fura.

Felrázhatja az összes kapcsolatot.

Ez nem csak azokra a személyekre vonatkozik, akikkel csak bekapcsolódott.

 Befolyásolhatja az egykori barátnőjét is, aki hirtelen felbukkanhat az életében egy csomó mondandóval.

Egyetlen kapcsolat sem mentesül a retrográd Merkúr őrületétől.

Lehet, hogy Le maradsz, ki maradsz valamilyen programról.

Úgy tűnik, hogy minden lassú nem haladsz. Ennek eredményeként nem fogsz olyan sok társadalmi rendezvényen részt venni, és a randevúk során nem fogsz az első helyen lenni! Ha megpróbálja kényszeríteni magát arra, hogy tegye azt, amit nem akar, akkor kínosnak és kellemetlennek érzi magát. Biztos lehet, abban, hogy jobb, ha otthon marad.

A dolgok késhetnek.

A retrográd Merkúr késlelteti Önt és mindenkit. Ez azt jelentheti, hogy késik egy megbeszélésről, és tényleg megrázza a másik embert. Vagy talán valaki késik a randevún, és azon gondolkodik, mi a fene folyik itt. Csak tudd, hogy van egy óriási késési felhő fölötted és mindenki, akit ismersz. Nem semmi személyes.

Az összekapcsolások gyakran csak összekapcsolások.

Nem szabad fontos döntéseket hoznia.

Mivel az összes köd és rossz kommunikáció ebben az időben történik, nem jó nagy döntéseket meghozni. Még ha igen, valószínűleg megváltoznak is, amikor a Merkúr visszahúzódik vagy is Retrográd. Próbáljon meg nem kötni komoly megállapodásokat, mert tisztességtelennek vagy gazembernek tekinthető, amikor elkerülhetetlenül meggondolja magát. Nem az, hogy zavaró, hanem az, hogy a körülmények megváltozhatnak.

Az írott szövegeket, leveleket, szerződéseket tévesen lehet értelmezni.

A Merkúr visszahúzódásakor a kommunikáció teljes hurkot eredményez. Az emberek hajlamosak a következtetésekre ugrálni és feltételezéseket tenni, ami nem mindig eredményez pozitív eredményt. Lehet, hogy ugyanazt csinálja, tévesen értelmezve azokat a szövegeket, amelyeket hivatalos helyekre küldte, vagy a kedvesnek szánta. Ez egy hírhedt idő a zavartan, tehát várjon, amíg nem lesz Retrográd a Merkúr.

Az ajándékok vásárlása rossz ötlet lehet.

Határozottan ne vásárolj műszaki cikkeket, valamint drágát, de még a kisebb ajándékok sem! Előfordulhat, hogy vásárláskor az elem egyébként elfogyott. Vagy meg fogja vásárolni, és később megbánja. Ha a partnerének szeretne vásárolni, várhat bármilyen ajándékot, amelyet oda akar adni nekik. Jó ötlet megvásárolni a Merkúr visszatérése előtt, ha születésnapi ajándékra van szüksége, különben bajba kerül.

Lehet, hogy feledékenyebb lesz ebben az időszakban.

Valószínűleg otthon hagyja a telefont, aminek következtében vissza kell fordulnia, amikor már látja, hogy késik a munkahelyéről, vagy késik a randevúról. A feledékenység ezen idő elkerülhetetlen része, balra és jobbra csavarva. Még az is gyakori, hogy az emberek elveszítik az ajándékokat, tehát ha van ajándéka valakinek, akkor ügyeljen arra, hogy ott ne hagyja.

Határozhatatlan lehet.

A törés gyakran a Merkúr Retrográd ideje alatt fordul elő, amikor mindenki szokatlanul viselkedik. Aztán később borzasztóan érzik magukat és meggondolják magukat. Ez teljesen lehetséges, ha kapcsolatban állsz. Talán ez történik veled vagy partnerével. Akárhogy is, van egy csomó határozatlanság, és még a legstabilabb kapcsolatok sem mentességet élveznek.

Keresse meg a horoszkópjában az C R-betűs bolygókat és olvassa el, hogy mit jelent. Ha nem tudja megnézni, kérem, hívjon fel telefonon és megnézem Önnek.  A retrográd bolygók röviden vannak feltéve!

Retrográd Merkúr a házban

1. házban

Amikor a Merkúr az 1. házában, ez az Ön háza, tehát szó szerint bármi és minden rosszra fordulhat. Életének bármely területe befolyásolható, és nehezen tud megérteni bármit, időben és helyesen elvégezni a dolgokat, és túlterhelteknek érzi magát. Fizikai problémákat is tapasztalhat, vágásokat, zúzódásokat, térd- és könyökkarokat stb. Kaphat, különösen akkor, ha a Merkúr erőteljesen eltalálja a Napodat, az 1. vagy a 6. ház uralmát, vagy áthalad az 1. ház zümmögésén. Ez az ideje visszatérni, és újra megtenni olyan dolgokat, amelyekre még egy lövése sincs, hogymint akartál.

 2. házban

Amikor a Merkúr visszatekint a 2. házban, ez a pénz háza, így pénzügyi problémákat tapasztalhat meg. Váratlan költségei jönnek fel, figyelmen kívül hagyott valamit a költségvetésben, összeadta a helytelen számadatokat és tévesen számította ki, vagy elvesztette / leállította egy második munkát vagy oldalsó koncertet, amelyet extra pénzért végzett. Mindig jó ötlet, hogy pénzt tegyen el az átutazás megkezdése előtt, így készen áll a pénzügyi csuklásokra. Ugyanakkor kevésbé magabiztosnak érzi magát, nem biztos abban, hogy maga van, tele van önbizalommal, és megkérdőjelezheti az élet biztonságát, valamint értékeit. Ez a megfelelő idő a pénzszerzésre olyan módon, amellyel korábban már pénzt keresett.

3. házban

Amikor a Merkúr visszatér a 3. házába, ez az elme háza és az egyik ház, amelyet a Merkúr természetesen uralkodik, tehát nagy nehézségek vannak a kommunikációval. Nehéz megérteni másokat, nehezen értik meg Önt, téged, van kommunikációs kommunikáció, harcok, késések vannak projektekkel, problémák vannak a technológiával, az elektronikával vagy az internettel, és problémák vannak a kisebb projektekkel. Nehézségeket okozhat a fiatalabb emberek, testvérek vagy szomszédok, valamint a rövid utazások (a rövid utazáshoz használt dolgok mellett, azaz autók, buszok, kerékpárok stb.). Ez a megfelelő alkalom a régi írás felvételére, újból beszélgetésre, vagy testvérrel, vagy szomszéddal való kapcsolat felvételére.

4. házban

Amikor a Merkúr a 4. házában, ez a ház és a család háza, így problémákat okozhat otthonával vagy családjával. Ha otthon lát, mindenféle apró dolog felmerül, például a csövek, elárasztotta víz az alagsort, készüléket, lyuk a falban, stb. a családdal harcolhat és félreértések és nehéz kezelni velük a problémát. Ez egy jó tranzit a régi lakás felújítására, átalakításának, újraújításának vagy újból történő felvételének, valamint a rég megszakadt a kapcsolat rokonokkal való kapcsolattartáshoz.

5. házban

Amikor a Merkúr visszatér az ötödik házába, ez a ház uralja a szeretet, így érezheti, hogy kevesebb szeretettel rendelkezik ebben az időszakban. Mindent kevésbé élvez, és hiányzik a szikra a szeretteivel és a hobbijaival. Ha ragaszkodik, harcolni kezd és félreértések vannak a partnerével. Ha egyedülálló, nehezebben találkozol új emberekkel. Ha gyermeke van, akkor több harc és félreértés van velük, és lázadóbbnak tűnik. Több időt szeretne eltölteni a hobbijain és a munkán kívül, de nem tudja az időt beosztani, vagy egyáltalán nem akar játszani. Ez a tranzit jó arra, hogy újracsatlakozzanak egy régi lánggal, és újra kezdjenek egy régi hobbit.

6. házban

Amikor a Merkúr visszatér a 6. házába, ez a munka háza, így problémákat tapasztalhat meg a munkahelyen. Harcok és félreértések vannak a munkatársakkal, nem tartja be a határidőket, hiányzik a részletek, újra és újra kell dolgoznia. Vannak olyan emberek, akik elveszítik vagy lemondják a munkahelyüket ezen átutazás során, különösen, ha a Merkúr átlép a csúcsra, vagy keményen eltalálja a 6. ház uralmát. Ez a ház az egészségügyet is szabályozza, így egészségügyi problémákat tapasztalhat meg, a régi egészségügyi problémákat felülkel vizsgálni. Ez különösen akkor áll fenn, ha Merkúr kvadrátban, vagy szemben áll a Nappal vagy a 6. ház uralkodójával. És ez a ház szabályozza háziállatait, így problémája lehet a háziállatával. Jó időszak arra is, ha visszamegyünk egy régi munkáltatóhoz vagy olyan állásra, amelynél korábban dolgoztunk, újra megpróbálhatunk. Ha egészségügyi problémája van, visszamehetünk egy régi orvoshoz.

7. házba

Amikor a Merkúr visszatér a 7. házába, ez a kapcsolatok háza, tehát harcok és félreértések vannak a szeretteitekkel, partnereitekkel és azokkal, akikkel a legközelebb állnak hozzá. Ha ragaszkodik hozzá, további problémái lehetnek a partnerével. Ha egyedülálló, nehezen találkozhat valakivel, aki hajlandó elkötelezni magát. Ez a ház szabályozzák az ismert ellenségeket is, így ezek további problémákat okozhatnak. A 7. házban több egyensúlyt akar, de nehezen találja meg, és több békét akar, de úgy tűnik, hogy minden káosz. Ez a tranzit jó arra, hogy újra kapcsolatot létesítsen egy régi partnerrel, megbékéljen az ellenséggel, vagy újból elkötelezze magát valamire.

8. házban

Amikor a Merkúr visszatér a 8. házába, ez egy nehéz szektor a diagramban, így nagyon érzelmesen és távolodva érezheti magát a világtól. Ön másokkal való közelségére vágyakozik, de távolabb érzi magát. Túl emocionális lehet, hajlamos a kitörésekre, és mindent túlságosan komolyan venni. Pesszimista, élethű az élettel, és túl realisztikus. Ez nem megfelelő idő más emberek pénzének (adók, tartozások, kölcsönök, öröklések, közös pénzügyek) kezelésére. Ez az átutazás jó kapcsolatot teremt egy régi szeretővel vagy üzleti partnerrel.

9. házban

Amikor a Merkúr visszatér a 9. házába, ez egy optimista ház, tehát általában túl optimista vagy pesszimista. Ez a ház a távolsági utazást szabályozza, így problémák merülhetnek fel messzire, főleg repülővel, törölt járatokkal, késésekkel, elveszett poggyászokkal stb. Ez a ház a törvényt szabályozza, tehát ha jogi kérdése van, akkor bonyolulttá válhat. És ez a házszabályozza a felsőoktatást, tehát ha egyetemre jár, akkor küzdhet a tanulással. Ez az átutazás jó az iskolába való visszatéréshez, valahova utazáshoz, ahol már járt korábban, vagy újra felmerül egy jogi probléma.

10. házban

Amikor a Merkúr visszatér a 10. házába, ez a karrier háza, így problémái lehetnek a karrierjével kapcsolatban. Van harcok és félreértéseitek a főnökökkel és a mentorokkal, rossz első benyomást kelt, és egyáltalán nem találkoznak velük. Nehéz egyértelmű cselekvési terveket készíteni a céljainak, vagy megérteni a céljait. Lehet felelőtlen, éretlen és hiányozhat a fegyelem. Ez az átmenet jó ahhoz, hogy visszatérjen a karrierjébe, ahol régen dolgozott!

11. házban

Amikor a Merkúr visszatekint a 11. házába, ez a ház uralja a barátságokat, így harcok és félreértések merülhetnek fel a barátaiddal, még a barátságtól is elmenni (bár ez csak átmeneti lehet). Önnek is vannak problémái azokkal a csoportokkal, amelyekhez tartozol, és úgy érzed, hogy kilépsz őket, vagy ki akarnak téged tenni.

 Általában problémái vannak a csoportokkal, és távol maradnak a tömegektől, és ha bármit is kell tennie a tömeg előtt, akkor az idegesebb lehet. Ennek a tranzitnak a legnagyobb hatása az, hogy elkezdi kételkedni a jövőbeni álmaidban, megkérdőjelezi, hogy lehetséges-e az, amit remél, és azt érzi, hogy praktikusabbnak kell lennie azzal, amit akar.

 Ez az átmenet jó egy régi álom megvalósításához, kapcsolat létesítéséhez régi barátjával vagy egy olyan csoporthoz való visszatéréshez, amelyhez korábban tartozott.

 

12. házban

Amikor a Merkúr a 12. házában van, ez a ház a végződéseket és a múltat ​​szabályozza, így láthatja, hogy azok a dolgok, amelyekről úgy gondoltad, hogy már elkészültél, vége és sokáig készen álltok, visszatérnek az életedbe. Bármi, amit elengednie kell, nehezebb ideje ezt megtenni. Mivel ez a ház uralja a tudatalatti tudatot, fájdalmasan megismerheti a tudatalatti kérdéseket és motivációkat, álmatlanságot és rossz álmokat szenvedhet. Ön az intuíció is frís lehet, és olyan ellenségek is, akiknek tudatában vagyok, hogy ellenük dolgozol. Ez az átmenet jó, ha újra megvizsgálja a múlt kérdéseit, elkezdi a terápiát, vagy visszatérhet a szellemiségéhez.

Hogyan befolyásolja a retrográd Merkúr az egyes állatöv jeleket!

Kosra

Szereted a lábát a gázra helyezni, és sebességgel mozogni a rendeltetési hely felé, mi történik, ha nem tudsz? A retrográd Merkúr esetén ez az egyetlen alkalom, amikor a puszta erőt nem tudja használni, hogy megkapja azt, amit szeretne. Minél többet nyomja, annál rosszabb lesz a kudarcot elviselni.

Bikára

Mivel a Bikáknak a kitartó hozzáállása nem igazán működik ebben az időszakban. Nemcsak a dolgok nem mennek jól, hanem a tipikusan nyugodt hozzáállásod is ki van kapcsolva. Frusztráló, igaz? Általában óvatos és megfontolt, a Merkúr retrográd ideje alatt impulzív döntéseket hoz, amelyek nem felelnek meg a racionális létezési módodnak. Az egyik legnagyobb ütköző? Hiányzik a szoros, személyes kommunikáció az érdekeltekkel. Ha a tervezett összejövetelek rosszul sikerülnek, hibás embereket vagy dolgokat hibáztathat. Kerülje a haragot.

Ikrekre

A Merkúr az uralkodó, Ikrek, tehát ha visszafelé halad, az egész világod eldobódik. Pozitív tény, hogy változékony jel vagy, aki változásnak (akár rossznak) is látja a lehetőséget, hogy javuljon. Amikor a Merkúr retrográd útmutatót állít fel, akkor csak egy alternatív útvonalat talál meg, ahova el kell jutnia. Ha nem túl nagy sietség van, üdvözöli a kihívást. Készüljön fel arra, hogy értékes szociális médiaalkalmazásai nem működnek. Jaj.

Rákra

Készüljön fel az érzelmi túlterhelésre. Minél több információt (vagy téves információt bombáznak), annál inkább a kísértésnek kell visszahúzódnia a héjába - de ez csak meghosszabbítja az elkerülhetetlent. A szeretett otthonban a dolgok összeomlanak, akkor elkezdesz idegeskedni. Ha megpróbálja szigetelni magát a hatásoktól, visszafordulhat. Szeretne szelíd, ápoló és szerető maradni, de ez próbálkozási idő számodra.

Oroszlánra

Noha nem titok, hogy ő szeret a figyelem középpontjában állni, a legrosszabb félelem az, hogy egy embercsoport előtt állsz, és valami rosszul sikerül. Ez az előadások felgyülemlését és az ülések elindulását eredményezheti - mindezt olyan dolgok miatt, amelyek még a kezedben sem voltak, vannak. A telekonferencia jel elveszik, vagy a telefon úgy dönt, hogy bármilyen ok nélkül újraindul. A kapcsolatok elveszhetnek, és zavarokat okozhatnak, amikor kapcsolatba kell lépni barátaival vagy kollégáival. Mindent készítsen el, és alaposan gondolja át a terveit.

Szűzre

Utálod a rendellenességet, tehát ez csúnya forgatókönyv lehet számodra, Szűz. Amikor az ön uralkodója, a Merkúr visszahúzódik, belülről elárulásnak érzi magát. Azokat a dolgokat, amelyekre számíthat, hogy nap, mint nap átjuthasson - rend, rutin, stb. - káosz és bizonytalanság váltja fel. Szervezés, megbízhatóság és alapos elemzés nélkül milyen lehetőségek vannak? Hajoljon változó jelének alkalmazkodóképességében és földi jelének kopogásában, hogy földön maradjon.

Mérlegre

A legtöbb Mérleg mindenekelőtt a kapcsolatait értékeli, ám a visszahúzódott Merkúr levághat téged azoktól az emberektől, akik életedben vannak. Most mi? A kommunikációhoz megszokott módon (szociális média, szöveg, telefon stb.) Foltos lehet, ezért alternatív módszereket kell találnia a kapcsolattartáshoz. Mivel az összes tárgyalás el is indulhat, ügyeljen a szerződésekre és megállapodásokra. Az összes régi barát, volt munkatárs és jelenlegi jelenlévő jó vagy rossz hír lehet.

Skorpióra

A Skorpió nem igazán élvezi a hullámvölgyeket, amelyeket az élet az utat tehet. Nem fogsz az első sorban a Merkúr retrográd hullámvasút alatt haladni, de ha nincs más választása, elég találékony vagy, hogy minden egyes görbét felvegyen. Annyira bölcs vagy, hogy tudd, hogy bár kellemetlen lehet, valamikor véget kell érnie. A Skorpió beteg szinte bármit elviselhet (igen, még akkor is, ha feladja ezt a szeretett irányítási érzést), mindaddig, amíg tudod, hogy ez végül vége lesz egyszer.

Nyilasra

Ez a retrográd ciklus odaviszi oda, ahol igazán nehéz Nyilas: képes elmenni. A retrográd Merkúr összezavarja bármit, ami segít odajutni, ahova szükség van (vagy igazán akar) menni. A kerékpárok, autóbuszok, autók, repülőgépek és vonatok mechanikai hibákat és egyéb általános nehézségeket tapasztalhatnak, ami idővesztést és elmulasztott összeköttetéseket eredményezhet. A tömegközlekedés, a forgalom és az utazási alkalmazások megsérülhetnek vagy hiányozhatnak, ezért készítsen alternatív terveket, és készüljön fel egyszer lelassulni.

Bakra

Ó, ó, a haladás megállt, és a főterve egy gubancba ütközött. Inkább csak bármit csinál, mintha ült a hüvelykujjával, amikor valódi munkát kell elvégezni. Az, hogy másoktól (például az IT-sráctól) függ, hogy befejezze munkáját, mielőtt újraindíthatja a sajátját, bosszantó. Ráadásul, megszokta, hogy maga kezében van a gyeplő, és így csinálja magát, tehát ha nem a saját sikerének vagy kudarcának ellenőrzése alatt áll, akkor az meghökkent.

Vízöntő

Mivel a csúcstechnológiás és az asztrológiai eszközguru, ez a retrográd ciklus különösen idegesítő az Ön számára. Szerencsére Vízöntő, egy távozó innovátor vagy, akinek tetszik a kihívás, tehát a Merkúr retrográdjából kitűnő új kapcsolatokkal vagy készségekkel távozhat, amelyek segítenek az előrejutásban. A kiigazítások és az alkalmazkodás jelenleg minden, és te remekül bírja ezt.

Halakra

Az intuíciód általában ponton, Halak, de a Merkúr visszatérésekor a találgatások és az "érzések" éppen eltűnnek. A menekülés, akár a legboldogabb álmodozásból, most sem lesz könnyű. Ez a zavaró idő minden kreatív képességéhez szükségessé teszi a valódi megoldások megtalálását.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.